منکه میگم شیفتی نوبت بدیم
نظرتون؟![]()
من تا 6 صبح

راحت بخسبید...
فقط چطوری بیدارتون کنم؟؟خخخ
منکه میگم شیفتی نوبت بدیم
نظرتون؟![]()
سال اول که کنکور معماری میدی تازه متوجه میشی برای قبولی باید برنامه ریزی چند ساله داشته باشی![]()
من به شخصه الان بحثای اینجا برام جذاب تره!!! اینجا رو هی رفرش می کنم!!!
من به شخصه الان بحثای اینجا برام جذاب تره!!! اینجا رو هی رفرش می کنم!!!
نتایج بیاد یکی اینجا خبر میده دیگه!!! پارسال داشتم راجع ب آهنگ Breathless گروه The Corrs اینجا بحث می کردم که یکی گف نتایج اومد!!! چقدم خوشحال شدم!!! میانگینم 5% بالاتر رفته بود!!! کلی کیفور شده بودم... یادش بخیر!!!me too![]()
حمل بر خودستایی نباشه!!! معماریا کلا باحالن!!!باز بچه های معماری فعالن ماشالله
از بچه های مدیریت کسی نیس یه درد و دلی کنیم![]()
باز بچه های معماری فعالن ماشالله
از بچه های مدیریت کسی نیس یه درد و دلی کنیم![]()
از بچه های ما هم کسی نیس..
بیا منوشما با هم دردل کنیم...
بالخره یه گرایش ما هم مدیریته .خخخ
منم برم سریالامو بذارم برا دانلود...........![]()
کسایی که اهل فیلم و سریال هستن این سایت رو از دست ندن سرعتش عالیه مثل سنجشم نیس سریالارو به موقع به روز میکنه
http://hastidownload.com/
اتفاقا من رشته کارشناسیم کشاورزی بود و یه جورایی مرتبط با رشته ی شما
ولی من عطای کشاورزی رو به لقاش بخشیدم و اومدم مدیریت
مدیریت هم که ماشالله، هر چی بلاست سازمان سنجش سرش در میاره
توللللللللللللللللدددددددددتتتتتتتتتتتتتتت مبارککککککک آریایی!!! به حق باغ های ساتراپی ایشالا قبول بشی یه جا خوب...!!!من دیگه خسته شدم برم بخوابم. فقط ارزوی موفقیت دارم و بگم که این چشمم از اون چشمم راضی تره که همه یونی تهران قبول شن, برا همه دعا میکنم, ولی متاسفانه ظرفیت محدوده. ایشالا هرکی هرجا صلاحشه قبول شه/ قبولم نشدیم فدای سرمون.... راسی امشب تولدم بود. کلا هر سال شب تولدم من یه استرسی دارم یه اتفاقی میفته :دی.... شب خوش. سی یو فردا
من دیگه خسته شدم برم بخوابم. فقط ارزوی موفقیت دارم و بگم که این چشمم از اون چشمم راضی تره که همه یونی تهران قبول شن, برا همه دعا میکنم, ولی متاسفانه ظرفیت محدوده. ایشالا هرکی هرجا صلاحشه قبول شه/ قبولم نشدیم فدای سرمون.... راسی امشب تولدم بود. کلا هر سال شب تولدم من یه استرسی دارم یه اتفاقی میفته :دی.... شب خوش. سی یو فردا
من دیگه خسته شدم برم بخوابم. فقط ارزوی موفقیت دارم و بگم که این چشمم از اون چشمم راضی تره که همه یونی تهران قبول شن, برا همه دعا میکنم, ولی متاسفانه ظرفیت محدوده. ایشالا هرکی هرجا صلاحشه قبول شه/ قبولم نشدیم فدای سرمون.... راسی امشب تولدم بود. کلا هر سال شب تولدم من یه استرسی دارم یه اتفاقی میفته :دی.... شب خوش. سی یو فردا
الان ینی لیسانست کشاورزیه برای ارشد مدیریت شرکت کردی؟
یا از اول کارشناسیتو مدیریت خوندی؟
یکی از گزینه های منم برای ارشد مدیریت ولی علاقه ای نداشتم ..چن نفر هم پشیمونم کردن.
رشتمو خیلی دوس دارم اما کار...هیچ...
[*=right]اعلام نتایج نهایی آزمون متمرکز پذیرش خودگردان مقطع کارشناسی ارشد سال 94
خب حوصلمو سر بردننقی...!! بزنم تو دهنش؟؟!!
ساناز پست من یدونه لایک نخورده برا تو چندتایی خوردهنقی...!! بزنم تو دهنش؟؟!!
روانشناسیا هم به ملت کمک می کنن، هم وقتی بخوان مردمو اذیت کنن خوب بلدن!!! شبت خوش!!! :دیخب حوصلمو سر بردن
ولی آدنالینا رفتن بالا
من رفتم
شبتون به خیر و نیکی و شادمانی![]()
هوش و ذکاوتت قابله ستایشهساناز پست من یدونه لایک نخورده برا تو چندتایی خورده
فکر کنم اعصاب همه رو بهم ریختم
شبت به خیرو نیکی
خب حوصلمو سر بردن
ولی آدنالینا رفتن بالا
من رفتم
شبتون به خیر و نیکی و شادمانی![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|