بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
نتایج بیاد یکی اینجا خبر میده دیگه!!! پارسال داشتم راجع ب آهنگ Breathless گروه The Corrs اینجا بحث می کردم که یکی گف نتایج اومد!!! چقدم خوشحال شدم!!! میانگینم 5% بالاتر رفته بود!!! کلی کیفور شده بودم... یادش بخیر!!!

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم برم سریالامو بذارم برا دانلود...........:D

کسایی که اهل فیلم و سریال هستن این سایت رو از دست ندن سرعتش عالیه مثل سنجشم نیس سریالارو به موقع به روز میکنه:biggrin:

http://hastidownload.com/

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
از بچه های ما هم کسی نیس..
بیا منوشما با هم دردل کنیم...:w09:
بالخره یه گرایش ما هم مدیریته .خخخ

اتفاقا من رشته کارشناسیم کشاورزی بود و یه جورایی مرتبط با رشته ی شما
ولی من عطای کشاورزی رو به لقاش بخشیدم و اومدم مدیریت
مدیریت هم که ماشالله، هر چی بلاست سازمان سنجش سرش در میاره

anahitashiraz

عضو جدید
من دیگه خسته شدم برم بخوابم. فقط ارزوی موفقیت دارم و بگم که این چشمم از اون چشمم راضی تره که همه یونی تهران قبول شن, برا همه دعا میکنم, ولی متاسفانه ظرفیت محدوده. ایشالا هرکی هرجا صلاحشه قبول شه/ قبولم نشدیم فدای سرمون.... راسی امشب تولدم بود. کلا هر سال شب تولدم من یه استرسی دارم یه اتفاقی میفته :دی.... شب خوش. سی یو فردا

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز
منم برم سریالامو بذارم برا دانلود...........:D

کسایی که اهل فیلم و سریال هستن این سایت رو از دست ندن سرعتش عالیه مثل سنجشم نیس سریالارو به موقع به روز میکنه:biggrin:

http://hastidownload.com/

منم از همین جا سریال و فیلم دانلود می کنم
واقعا سرعتش عالیه

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا من رشته کارشناسیم کشاورزی بود و یه جورایی مرتبط با رشته ی شما
ولی من عطای کشاورزی رو به لقاش بخشیدم و اومدم مدیریت
مدیریت هم که ماشالله، هر چی بلاست سازمان سنجش سرش در میاره

الان ینی لیسانست کشاورزیه برای ارشد مدیریت شرکت کردی؟
یا از اول کارشناسیتو مدیریت خوندی؟
یکی از گزینه های منم برای ارشد مدیریت ولی علاقه ای نداشتم ..چن نفر هم پشیمونم کردن.
رشتمو خیلی دوس دارم اما کار...هیچ...

mazyar_01010

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من دیگه خسته شدم برم بخوابم. فقط ارزوی موفقیت دارم و بگم که این چشمم از اون چشمم راضی تره که همه یونی تهران قبول شن, برا همه دعا میکنم, ولی متاسفانه ظرفیت محدوده. ایشالا هرکی هرجا صلاحشه قبول شه/ قبولم نشدیم فدای سرمون.... راسی امشب تولدم بود. کلا هر سال شب تولدم من یه استرسی دارم یه اتفاقی میفته :دی.... شب خوش. سی یو فردا
توللللللللللللللللدددددددددتتتتتتتتتتتتتتت مبارککککککک آریایی!!! به حق باغ های ساتراپی ایشالا قبول بشی یه جا خوب...!!! :)

Aytakin91

عضو جدید
کاربر ممتاز

تولدت مبارکککککککککککککککک ایشالا صبح بیدار شدی نتیجه کنکورت بشه یه کادو خوب برات...:)

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز

زودتر میگفتید یه جشنی برپا میکردیم..این جو کنکورو بیخیال میشدیم...
مببباااااااااارکههههههههه... ان شالله فردا یه کادوی خوب از سنجش بگیری...

modir banoo

عضو جدید
کاربر ممتاز

تولدتون مبارک :gol:
ایشالله که تو روز تولدتون خبر خوش می گیرید و کلی کیف می کنید
:w23:

الان ینی لیسانست کشاورزیه برای ارشد مدیریت شرکت کردی؟
یا از اول کارشناسیتو مدیریت خوندی؟
یکی از گزینه های منم برای ارشد مدیریت ولی علاقه ای نداشتم ..چن نفر هم پشیمونم کردن.
رشتمو خیلی دوس دارم اما کار...هیچ...

نه لیسانسم کشاورزی بود برا ارشد دارم مدیریت می خونم
مدیریت خوبه شیرینه، دوسش دارم
کاش از لیسانسم همینو می خوندم
آره متاسفانه رشته کشاورزی بازار کار خوبی نداره مگه اینکه خودت یه کاری کنی

mrabie

عضو جدید

تولدت مبارکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ :love::w14::w14:

SaNaZ Sa

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب حوصلمو سر بردن:w05:
ولی آدنالینا رفتن بالا:w25:
من رفتم:w22:
شبتون به خیر و نیکی و شادمانی:smile:

:biggrin:
عنوان پایان نامه ارشدتو از همین الان "ادرنالین" انتخاب کن...
کارت شده شوخی با آدرنالین.. دهع
زودتر بور تا چو دار نیتمه تره دنبال نکردمه..خخخخ

وضعیت
موضوع بسته شده است.