ما همه مون دیگه در این حد سوادو داشتیم که بدونیم همه جا پنجره مهمه نه فقط تو اقلیم گرم و مرطوب، اگه واقعا منظور سوال این بوده منحصرا تله ی بازی با کلماته نه تست درک معماری، من شخصا با دیدن این گزینه گفتم منظورش اینه که تو همه ی اقلیما پنجره منحصر به تنظیم حرارته در حالیکه تو بعضی اقلیما رطوبتم مهمه... نمی خوام بی دقتیای خودمم بندازم گردن طراح ولی بعضی سوالا واقعا غیراستاندارد بودن مثلا یکی سوال 31 هر چند خودم شانسی درست زدم یکی اون سوال لوکوربوزیه یکیشم همین سوال، فقط می خوان از خودشون نکته اختراع کنن، مثلا دیدن تو تستای ریاضی و محاسباتی گزینه های انحرافی می ذارن داوطلبای بی دقت همونو جواب می دن دارن همون کارو می کنن ولی به خدا این کارا متناسب با نوع سوالای رشته ی ما نیست، آخرش سوالا می شه بازی ریاضی چیستان لطیفه ... حتی ارزش اعتراض کردنم ندارن، من که فقط برا همون سوالای زبان اعتراض کردم با اینکه این دو تا رم اگه اعتراض کنم ممکنه به نفعم باشه
یعنی مثلا تو اقبیم سرد مهم نیس بازشو کجا باشه کدوم جبهه؟یا گرم و خشک

من نمیدونم این سوال چی داشت همه گیر دادن به این گرم و مرظوب......
راجع به سوال آخر درک اینو خدمتتون عرض کنم که...اولا این سوالو من تو سنجش اعتراض زدم....ثانیا این عبارت که در همه اقلیم ها برای درجه حرارت بازشو مهمه کاملا اشتباهه...چون در معتدل و مرطوب فقط و فقط.....تاکید میکنم فقط و فقط برای رطوبت و تهویس...و گزینه ای که میگه در اقلیم معتدل و مرطوب برای تهویه و رطوبته به هیچ عنوان مشکلی نداره
دوست عزیز این برداشت منه...حرف شما کاملا درست....اما از نظر من ظراح منظورش از طرج این سئوال فقط جواب قسمته اولش بوده....ولاغیر....درکه دیگه خررررره...هیچ کاریش نمیشه کرد....
سجی جان اگه منظورت از فیس بوک منم.من نگفتم امیدی هست..من در مورد تاثیر معدل که پایینه سوال کردم///

واقعا این درصد 60 ها من موندم چرا اینقدر ناامیدن؟؟؟!!!!
البته با خودم مقایسه میکنم....
دوستان بهترین گار رو خودم میکنم....میرم خیلی شیک آزاد امتحان میدم خیلی شیک میرم میخونم....دانشگاه آزاد گرگانم ک عاااااالیه همون محیط سرسبزیه ک من میخواستم و به خاطرش واسه سراسری درس خوندم....
گور بابای سراسری ک الان استرسم دوباره شروع بشه ک اسکیس رو چه کنم آیا درصدم خوب بشه یا نه....بوالاااا....
الان اولویتم اینه ک به نظام بفهمونم چرا کلیدای اونم اینقدر غلط داره...با یه سئوال غلط اونها ک من هر چی منبع میخونم میبینم هیچی در مورد اون گزینه نگفته دارم با 49 میوفتم برا سال بعد...این اجازه رو نخواهم داد....دعا کنید ک فردا دارم به جنگ این سئوال میرم....