بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
درصدهای من
زبان 20
فن 25.6
تاریخ 51.1
درک 31.8
منظر -1.6
به نظرتون رتبه من چند میشه؟
میشه با اسکیس کاریش کرد؟
پردیسهای دانشگاه تهران و شهید بهشتی کجان و شرایط اونا چجوریه؟؟؟؟؟

واسه تهران امید داری ولی فکر کنم با اسکیس 100%
واسه شهرستان کار کن اونم با اسکیس 50 به بالا

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
ما همه مون دیگه در این حد سوادو داشتیم که بدونیم همه جا پنجره مهمه نه فقط تو اقلیم گرم و مرطوب، اگه واقعا منظور سوال این بوده منحصرا تله ی بازی با کلماته نه تست درک معماری، من شخصا با دیدن این گزینه گفتم منظورش اینه که تو همه ی اقلیما پنجره منحصر به تنظیم حرارته در حالیکه تو بعضی اقلیما رطوبتم مهمه... نمی خوام بی دقتیای خودمم بندازم گردن طراح ولی بعضی سوالا واقعا غیراستاندارد بودن مثلا یکی سوال 31 هر چند خودم شانسی درست زدم یکی اون سوال لوکوربوزیه یکیشم همین سوال، فقط می خوان از خودشون نکته اختراع کنن، مثلا دیدن تو تستای ریاضی و محاسباتی گزینه های انحرافی می ذارن داوطلبای بی دقت همونو جواب می دن دارن همون کارو می کنن ولی به خدا این کارا متناسب با نوع سوالای رشته ی ما نیست، آخرش سوالا می شه بازی ریاضی چیستان لطیفه ... حتی ارزش اعتراض کردنم ندارن، من که فقط برا همون سوالای زبان اعتراض کردم با اینکه این دو تا رم اگه اعتراض کنم ممکنه به نفعم باشه :razz:

یعنی مثلا تو اقبیم سرد مهم نیس بازشو کجا باشه کدوم جبهه؟یا گرم و خشک :eek: من نمیدونم این سوال چی داشت همه گیر دادن به این گرم و مرظوب......:surprised:

راجع به سوال آخر درک اینو خدمتتون عرض کنم که...اولا این سوالو من تو سنجش اعتراض زدم....ثانیا این عبارت که در همه اقلیم ها برای درجه حرارت بازشو مهمه کاملا اشتباهه...چون در معتدل و مرطوب فقط و فقط.....تاکید میکنم فقط و فقط برای رطوبت و تهویس...و گزینه ای که میگه در اقلیم معتدل و مرطوب برای تهویه و رطوبته به هیچ عنوان مشکلی نداره

دوست عزیز این برداشت منه...حرف شما کاملا درست....اما از نظر من ظراح منظورش از طرج این سئوال فقط جواب قسمته اولش بوده....ولاغیر....درکه دیگه خررررره...هیچ کاریش نمیشه کرد....

سجی جان اگه منظورت از فیس بوک منم.من نگفتم امیدی هست..من در مورد تاثیر معدل که پایینه سوال کردم///
:biggrin:واقعا این درصد 60 ها من موندم چرا اینقدر ناامیدن؟؟؟!!!!
البته با خودم مقایسه میکنم....
دوستان بهترین گار رو خودم میکنم....میرم خیلی شیک آزاد امتحان میدم خیلی شیک میرم میخونم....دانشگاه آزاد گرگانم ک عاااااالیه همون محیط سرسبزیه ک من میخواستم و به خاطرش واسه سراسری درس خوندم....
گور بابای سراسری ک الان استرسم دوباره شروع بشه ک اسکیس رو چه کنم آیا درصدم خوب بشه یا نه....بوالاااا....
الان اولویتم اینه ک به نظام بفهمونم چرا کلیدای اونم اینقدر غلط داره...با یه سئوال غلط اونها ک من هر چی منبع میخونم میبینم هیچی در مورد اون گزینه نگفته دارم با 49 میوفتم برا سال بعد...این اجازه رو نخواهم داد....دعا کنید ک فردا دارم به جنگ این سئوال میرم....

shiva26

عضو جدید
واسه تهران امید داری ولی فکر کنم با اسکیس 100%
واسه شهرستان کار کن اونم با اسکیس 50 به بالا
میانگینم میشه 28/6
معدل موثرم 19 میشه هاا
آکادمی رتبم 380 شد
اگر راجع به پردیسها هم میدونین راهنماییم کنین
مشاور آکادمی گفت رتبت باید زیر 1000 شه و با اسکیس میشه کاریش کرد

sara_slash1

عضو جدید
کاربر ممتاز
کسی میدونه واسه دانشگاه اصفهان بالاترین رتبه ایی که قبول شده چند بوده؟؟؟؟

sheelan

عضو جدید
35... 45.7
45... 43.2
54... 45.1
85... 43.2
91... 44.2
142... 40.8

کل میانگینایی که برا منظر داشتیم (با میانگین نزدیک به 44) اینا بودن...باید زیر 100 یا نزدیک به 100 بیاری (فوقش 110-120 اینا)
فقط یه چیزی بگم من تخمین نمی زنم چیزیو فقط همون جدوله تاپیک نتایجو برا خودم تو اکسل درست کردم همین!!!

مرسی عزیزم ،امیدوارم زیر 100بشم :)

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
مرسی عزیزم ،امیدوارم زیر 100بشم :)
ایشالا :gol::heart:

میانگینم میشه 28/6
معدل موثرم 19 میشه هاا
آکادمی رتبم 380 شد
اگر راجع به پردیسها هم میدونین راهنماییم کنین
مشاور آکادمی گفت رتبت باید زیر 1000 شه و با اسکیس میشه کاریش کرد
با پارسال که 1500 اینا می شدی ولی چون معدلت خیلی خوبه بهتره منتظر تخمین معمارباشی بمونی حتما بهتر از اینا می شه، ولی دیگه خودت می دونی که اسکیست باید خیلی عالی باشه... اگه می تونی برو دانشگاه تهران اون افسانه هایی که تعریف می شه (مثلا رتبه 1200 دانشگاه تهران قبول شده و این صحبتا) رو پیدا کن از خودشون بپرس چی کار کردن، بهتر از من و بقیه و اون مشاور! بهت کمک می کنن، ظاهرا کار زیاد سختی نیست من دیروز با یه نفر صحبت می کردم قشنگ رفته شماره های همه شونم گرفته برا رهنمایی خواستن!!!:D البته برا طراحی شهری بود اون دوستم... الان دیگه دسترسی به آدمایی که موفق شدن کار زیاد سختی نیست که :whistle:

galeya

عضو جدید
سلام دوستان..
ببخشید ییهو پریدم تو تاپیکتون... من به شدت تو شرایط حساسی هستم. مامان شدن و...
میشه حدس بزنید با این درصدا مجاز میشم یا نه؟
زبان 01-
دروس فنی 10
تاریخ 30
درک 15
منظر 36
میدونم خیلی بده اما نرسیدم یه کلمه هم بخونم...
ممنون از راهنمایی تون...

یعنی یه نفر نمیتونه یه حدسی، یه راهنمایی، چیزی بگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
هم اکنون نیازمند یاری سبز شما هستم...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
سجی جان اگه منظورت از فیس بوک منم.من نگفتم امیدی هست..من در مورد تاثیر معدل که پایینه سوال کردم///
ای بابا من که همینجوری گفتم.شما که ثابت شده این اتفاقا یادمه که گفتین معدلتون زیاد جالب نی مث خودم
آخه خیلی از این دخترا همین که میدونن دوس پسر سابقشون تو پیجه میان یه آمارای محیرالعقول میگن........
یارو نزدیکای هفتاد میشد میانگینش د لامصب یه چیزی بگو را داشته باشه دیگه.خیلیام میان پز درصدشونو بگن که دیگران به به و چه چه بگن............و آخر اینکه درضداشونو نوشتن مینویسن امیدی هس؟؟؟؟

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
هم داااانششششششششگااااااهی خخخخخخخ
تا 400 خبر دارم ک پارسال با اسکیس 46 قبول شد :|

کسی میدونه واسه دانشگاه اصفهان بالاترین رتبه ایی که قبول شده چند بوده؟؟؟؟
نمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خواااااااااااااااااااااااااااااااااام اصفهان نزنید تورو خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا من قبول نمی شم خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب....:w00::w00::w00::w06::w06::w06:

imah

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی خواااااااااااااااااااااااااااااااااام اصفهان نزنید تورو خدااااااااااااااااااااااااااااااااااا من قبول نمی شم خـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــب....:w00::w00::w00::w06::w06::w06:
:cry:....

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اتفاقا من اولویت اولم اصفهانه اصن:biggrin:
آقا یکی بیاد یخورده راجع به معماری داخلی اطلاعات بده که کلا چن نفر پذیرش داره و اینا

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
بلههههههههههههههههههه ..پس چــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:w13:
الهام اصفهان رو نزنیــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــاااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا
:w01::w01::w01::w07::w07::w07:

• Like
واکنش ها: imah

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
اتفاقا من اولویت اولم اصفهانه اصن:biggrin:
آقا یکی بیاد یخورده راجع به معماری داخلی اطلاعات بده که کلا چن نفر پذیرش داره و اینا

معماری داخلی پارسال 12 نفر روزانه شبانه تهران گرفت و 12 نفر هم روزانه شبانه هنر تهران
اسکیسشم جداست
اگه علاقه زیادی به طراحی جزئیات داری به خصوص در داخلی و تو طرحاتم توش موفق بودی شانس زیادی برای قبولی داری

کلا کسایی که همیشه دیتیل زیاد طراحی میکنند قبول میشن

صالحی-م

عضو جدید
کاربر ممتاز
معماری داخلی پارسال 12 نفر روزانه شبانه تهران گرفت و 12 نفر هم روزانه شبانه هنر تهران
اسکیسشم جداست

این خوبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه...ایشالاااااااااااااااااااا تهران قبولی سجی که اصفهان رو نیاریییییییییی.....:cool:

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اسکیسشم جداست
اگه علاقه زیادی به طراحی جزئیات داری به خصوص در داخلی و تو طرحاتم توش موفق بودی شانس زیادی برای قبولی داری

کلا کسایی که همیشه دیتیل زیاد طراحی میکنند قبول میشن
یعنی فقط تهران داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستش من اصلان کارم طراحی داخلیه دوست دارم شانسمو امتحان کنم.........

این خوبـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــه...ایشالاااااااااااااااااااا تهران قبولی سجی که اصفهان رو نیاریییییییییی.....:cool:
..شوخی کردم بابا حالا بعد تهران اولویت دوممه:D.........

presentness

عضو جدید
دوستان درصداتون چند شده؟
با این درصدا امیدی هس مجاز شم؟؟؟
زبان 11 فن 43 تاریخ 33 درک 30 منظر 40:cry:

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی فقط تهران داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟راستش من اصلان کارم طراحی داخلیه دوست دارم شانسمو امتحان کنم.........

..شوخی کردم بابا حالا بعد تهران اولویت دوممه:D.........

تا پارسال که فقط تهران داشت امسال معلوم نیست
راستش الان حدود 50 % معمارا کارشون طراحی داخلی این دلیلی نمیشه من خودم هم 80 % کارم طراحی داخلی

من دو تا از دوستام پارسال قبول شدند هر دوتاشون همیشه تو کاراشون قبل از این که طرح بزنند اول دیتیل کار را در می آوردند خیلی توانایی زیادی داشتند
یکیشونم پارسال زد 98 % به قبول یکی از دوستام 2 % فاصله داشت تا خدا

معمارباشی

عضو جدید
چند روز فرصت بدین ... امار بچه هایی که درصداشونو گفتن بالا بره تا تخمین دقیقتری بتونیم بزنیم ...
لطفا بچه هایی که می خواهن توی تخمین شرکت داشته باشن درصد های خودشونو برای دوست خوبم imah پیام صوصی کنن ...

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تا پارسال که فقط تهران داشت امسال معلوم نیست
راستش الان حدود 50 % معمارا کارشون طراحی داخلی این دلیلی نمیشه من خودم هم 80 % کارم طراحی داخلی

من دو تا از دوستام پارسال قبول شدند هر دوتاشون همیشه تو کاراشون قبل از این که طرح بزنند اول دیتیل کار را در می آوردند خیلی توانایی زیادی داشتند
یکیشونم پارسال زد 98 % به قبول یکی از دوستام 2 % فاصله داشت تا خدا
اووووووووف 98 درصد.دمش گرم بابا اون دیگه سگ دسته به قول رفقا
پس خیلیم آسون نیس.

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
اووووووووف 98 درصد.دمش گرم بابا اون دیگه سگ دسته به قول رفقا
پس خیلیم آسون نیس.

معماری داخلی تنها اسکیسی که ربطی به کلاس رفتن نداره و تکنیکهای اسکیسی اصلا توش جواب نمیده
باید خودت باشی

وضعیت
موضوع بسته شده است.