بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

rdawoodi

عضو جدید
زبان 32
فن 25.55
تاریخ 48.88
درک 26.66
منظر 26.66
:(:cry:
میانگینم حدودا شد 31 که باز چند تاسوال رو مطمئن نیستم. رتبم حدودا چند می شه به نظرتون ؟!

ربطی به میانگین نداره - به ترتیب اهمیت درک زبان فن تاریخ منظر مهمن.
شما 500 میشی

bita-archi

عضو جدید
کاربر ممتاز
من با میانگین 38 امیدی دارم؟به نظرتون رتبم نزدیکای چند میشه:cry: بشینم اسکیس کار کنم یا برم آزاد؟

orkide69

عضو جدید
بچه ها کلیدا اومد.........

rozo

عضو جدید
بچه هاااااا.کمک !!!
من نمیدونم کد دفترچم چی بود چیکار کنم؟؟
پس کی قراره کلید کدهای دیگه بیاد؟؟؟؟

rdawoodi

عضو جدید
بچه ها اصلا نمیشه در مورد رتبه حرفی زد..این مال پارساله..فقط به خاطر درک 500 تا بیشتر شده...

رتبه 382

زبان 32
فن 52
تاریخ 34
درک 35
منظر 13

رتبه 815

زبان 35
فن 57
تاریخ 38
درک 20
منظر 15

آفرین دقیقاهمینه رتبه به هیچ وجه ربطی به میانگین نداره ممکنه دو نفر میانگین یکسان داشته باشن ولی اونی رتبه بهتری داره که به ترتیب اهمیت درک -زبان -فن -تاریخ -منظر زده باشه

coleopatra

عضو جدید
مرسی nikky عزیز که بهم توجه کردی! آره حتما اعتراض می زنم! زبانش واقعا نامردیه اگه اون طوری باشه!

hsnbzz007

عضو جدید
معدل؟؟؟؟

معدل؟؟؟؟

آقا من یه سوال خیلی خیلی مهم دارم...کسی میدونه تاثیر معدل تو کنکور چقدره؟ یعنی مثلا با یه ردصدای ثابت معدل گه 17 باشه...با 15 چقد فرق داره؟

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه هاااااا.کمک !!!
من نمیدونم کد دفترچم چی بود چیکار کنم؟؟
پس کی قراره کلید کدهای دیگه بیاد؟؟؟؟
شما دفترچه a رو از سایته سنجش دانلود کنید بهمراهه کلیددفترچه a بالاخره تا یه جایی یادتون هست که چه گزینه هایی رو انتخاب کردین.انقد نگران نباشین.

rdawoodi

عضو جدید
سوال 96 درک
مساحت آپارتمان برابر 160 می باشد که با توجه به اون می شه گفت ابعاد اون می تون 10 در 16 باشه .چون پلان بنا ها اکثرا مستطیلی هستند و مربع نمی شوند و در گزینه 1 می شه دو فضا با ابعاد مناسب داشت.

متاسفانه تحلیلت بی ربط به سوال سوال اندرونی بیرونی میخاد نه ترکیب

hsnbzz007

عضو جدید
آفرین دقیقاهمینه رتبه به هیچ وجه ربطی به میانگین نداره ممکنه دو نفر میانگین یکسان داشته باشن ولی اونی رتبه بهتری داره که به ترتیب اهمیت درک -زبان -فن -تاریخ -منظر زده باشه

من اگه مطمئن باشم اون سوال دیاگرام مسجد امام اصفهان تو درک غلط باشه درصدام این میشه...
زبان 35
فن 53
تاریخ 60
درک 30
منظر 25...
به نظرت چند میشم؟من حس میکنم بین 150 تا 300

hsnbzz007

عضو جدید
اتفاقا کاملا ثابت میشه که مربع

دقیقن درست میگی....جلو بودنش که بحثی درش نیست...عمق کف رو 5 قسمت میکنی...4 تاشو که جدا کنی....کف میشه4 در 4....و قطرش زاویه 45 داره...پایه های میزه هم که به هم وصل کنی و قطرشو بکشی...این دو خط روی امتداد گریز به هم میرسن...ینی 45 درجست...پس مربعه

rdawoodi

عضو جدید
اوناییش که هم نظریم باید حتما اعتراض بفرستیم... وگرنه بعد این همه زحمت حقمون بدجور ضایع میشه!
من اینایی که لیست کردم رو توضیح میدم تو و بقیه دوستان نظر بدید ممنون می شم...
34- توی نمودار برش وقتی یه خط عمودی پرش کرده ، یعنی یه نیروی متمرکز اونجا داریم. گزینه 3
44 - خودمم بین 3 و 4 شک دارم یکی از بچه ها اینجا با رفرنس جواب داده بود.... اگه هست دوباره جواب بده ممنون.
55 - اینم شک دارم... ولی فک کنم یه جایی خوندم (کمتر از 0.5 ) احتمالا کتاب سلطاندوست!
66- این که خیلی واضحه که کلیزه استادیوم رومی هست. گزینه 3
69- اینم یه جایی خوندم میشه گوتیک... مطمئنم ... گزینه 4
71- هرکی یه دور پلان کاخ آشور و کوه خواجه رو نگاه کنه میفهمه جواب کوح خواجه هست.( سبک شناسی پیرنیا) . گزینه 4
79- کاشی هفت رنگ و طیف رنگی از زمان صفوی اومد ( جزوه متدین) اصلن زمان قاجار اتفاق خاصی نیفتاد به جز انحطاط!!! گزینه 3
81 – اینم تو جزوه متدین هست... جای دیگه هم من خوندم... مطمئنم میشه مسجد جامع ورامین . گزینه 3
86- اگه لوکوربوزیه گسست از معماری گذشته نداشت.... حتماً من معمار مدرنیستم و 5 اصل رو هم حتماً من دادم بیرون خودم تا حالا خبر نداشتم!!!! گزینه 1
91- کلید واژه های سوال: روستا ، اقثصاد، محصولات چوبی.... اگه فقط محصولات چوبی تو شهر بود میشد حمل و نقل جاده ای... به نظر من میشه خدمات گردشگری و محیط زیست ! گزینه 3
97- این که دقیقاً دیاگرام مسج شاه اصفهانه .... گزینه 4
105- چون گفته فضای خالص من بی دقتی کردم و کلید درسته. گزینه 4
106- اگه نقطه گریز اتاق رو پیدا کنیم بعد اظلاع میز رو هم امتداد بدیم به همون نقطه گریز میره بر این اساس و چون اتاق مستطیلی بود منم فک می کنم باید میز مستطیل باشه... نظر بدید دوستان! گزینه3
107- شرق بر اساس سایه نشون داده شده تنها میتونه بالای شکل باشه ( مثلا یه جایی تو شکل سوال 6) تا سمت چ کاغذ بشه شمال و پایین بشه غرب...پس سایه موقع غروب میشه گزینه 4
108- اگه کج ببریم و نگیه کنیم میشه 2 تا بیضی کامل دید ( یکی فصل مشترک صفحه برش و کره و یکی دیگه هم دقیقاً موازی با همین داخل کره تصور کنیم ولی هیچ جوری نمیشه یک دایره ناقص و یک خط مستقیم دید... اگه از دوستان کسی اینو تونسته ببینه به ما هم بگه!!! پس گزینه 4
110- توی همه ی اقلیم ها نمیشه... چون مثلا تو اقلیم گرم و خشک برای تنظیم درجه حرارات و آسایش اقلیمی در برابر گرمای تابستان از بادگیر استفاده می شود نه پنجره. و کاملترین گزینه همون اقلیم گرم و مرطوب هست که برای تنظیم درجه رطوبت و حرارت پنجره تعبیه میشه و تو کتاب ابنیه سنتی قبادیان کامل توضیح داده... گزینه 1
116- این خیلی عجیبه ... مگه قبل از قرن 19 با دید صنعتی طراحی منظر می کردن؟!!! منو راهنمایی کنید لطفاً !!! گزینه 3 نمیشه آیا!؟
119- باغ های انگلیسی و فرانسوی رویکردهای تقابل و تضاد با محیط دارن... کتاب زیبایی شناسی در معماری صفحه 158 .... گزینه 1
126- فک کنم تو جزوه غزاله روحانی خوندمش.... فرهنگی، اجتماعی، زیباشناسانه.... نقش اجتماعی منظر بیشتره یا عملکردیش؟ به نظر من که گزینه 4

34 کاملا در اشتباهی
69 کلیسای سن اتین و سن سرنن فرانسه مال رومانسک بودن که این ویژگی داشتن کاملا در اشتباهی
71 منم اشتباه زدم ولی کاخ آشور حیاط بیرونی داره
79 منم اشتباه زدم ولی هیچ جای جزوه متدین نگفته طیف مال صفویه فقط گفته تیموری رنگ های سرد صفوی رنگ های گرم
86 اینو موافقم
بقیه هم اشتباه میکنی

* Nafise *

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 96 درکمساحت آپارتمان برابر 160 می باشد که با توجه به اون می شه گفت ابعاد اون می تون 10 در 16 باشه .چون پلان بنا ها اکثرا مستطیلی هستند و مربع نمی شوند و در گزینه 1 می شه دو فضا با ابعاد مناسب داشت.
پتحلیل من از این سوال

پیوست ها

• 20680273431113232482EE.jpg
    20680273431113232482EE.jpg
    21.7 کیلوبایت · بازدیدها: 0

rdawoodi

عضو جدید
دوستان خیلی از اعتراضا بی جهت ولی فک کنم سر سه تا سوال حداقل همه توافق داریم
سوال 31 درز انقطاع
سوال 86 لوکربوزیه
و سوال 97 درک که شبیه مسجد امام اصفهان( این یکی واقعا جنایت!!!!!)

بیاید سر همین چند تا اعتراض کنیم شاید نتیجه داد من کمتر از 1 درصد امید دارم .

atefeh.ghazi

کاربر فعال
سوال 60گزینه ی 1 نمیشه؟صفحه ی 110 آکوستیک قیابکلو راجع به پوشش گیاهی گفته (نواری به ضخامت 30 متر از این گونه پوشش کاهشی معادل 5 دسی بل ایجاد می نماید)

mh.memar

عضو جدید
دوستان میشه بپرسم معدل 20 درصد موثر + 80 درصد آزمون رو طوری میشه محاسبه کرد؟کسی فرمولی داره براش راحت و مطمئن به دست بیاد؟
یکی از دوستانم گفت که میانگینش حدود 30 درصد شده و معدلشم 17.5 هست.میشه بگید درصد با معدل و نهاییش چقدر میشه؟

keyvan2006

عضو جدید
سلام
شما کاملا درست میگید
من موقه جواب دادن باور کنید شماره و جای متن کتاب هم تو ذهنم بود همون 5 درسته

farzaneh*memary

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستان خیلی از اعتراضا بی جهت ولی فک کنم سر سه تا سوال حداقل همه توافق داریم
سوال 31 درز انقطاع
سوال 86 لوکربوزیه
و سوال 97 درک که شبیه مسجد امام اصفهان( این یکی واقعا جنایت!!!!!)

بیاید سر همین چند تا اعتراض کنیم شاید نتیجه داد من کمتر از 1 درصد امید دارم .
ای بابا حالا ما یه سوالو شانسی از سر بی سوادی مطلق درست زدیم همه با هم بسیج شدینا! :biggrin: سوال 31 کلید درسته اینم سند : #2885 البته می شه اعتراض کرد به دو پهلو بودن عکس سوال که هم می شه به عنوان گوشه ی دیوار تعبیرش کرد هم به عنوان دو قسمت یه ساختمال ال شکل!
سوال لوکوربوزیه خودمم مث شما زدم و غلط در اومد دیشبم اومدم یه متنی در موردش گذاشتم ولی بعدا که عاقلانه و با بصیرت -!- خوندمش دیدم تقریبا حق با طراحه و ما اشتباه کردیم و پستمو برداشتم ... به هر حال این متنیه که من گذاشته بودم شما هم بخونید نظرتونو بگید...

لوکوربوزیه در سال 1921 کتابی را تحت عنوان «به سوی یک معماری» منتشر نمود، که تحولی اساسی در نوع نگرش به معماری به وجود آورد. او در ابتدای کتاب نوشته است:
" عصر بزرگی آغاز شده است. روح جدیدی وجود دارد. انبوهی کار که با این روح جدید طراحی می‌شود در مقابل ما قرار دارد، با این امر به ویژه باید در تولید صنعتی مواجه شد. رسم و عادت معماری را دچار خفقان کرده است. سبک ها دروغی بیش نیستند. سبک وحدت اصل است که به همه‌ی کارهای یک عصر روح می‌بخشد، محصولی از حالتی ذهنی است که خصلت ویژه‌ی خود را داراست. عصر ما روز به روز سبک خودش را تعیین می‌کند. چشمان ما، متأسفانه هنوز قادر به تشخیص آن نیستند."(لوکوربوزیه؛1381: 204)

در قسمتی دیگر، در نقد معماری کلاسیک نوشته است:
"در معماری مبانی قدیمی ساختمان مرده‌اند. ما حقیقت معماری را دوباره کشف نخواهیم کرد، مگر این که مبانی جدید و شالوده‌ای منطقی را برای هرگونه ظهور معماری تثبیت کنیم. دوره‌ای بیست ساله آغاز می‌شود که مشغله‌اش خلق این مبانی خواهد بود. دوره‌ای از مسائل بزرگ، دوره‌ای از تحلیل، از تجربه، همچنین دوره‌ای از سردرگمی عظیم زیبایی شناسی، دوره‌ای که در آن یک زیباشناسی جدید ساخته و پرداخته خواهد شد. ما باید نقشه، یعنی کلید این تحول را مطالعه کنیم."( لوکوربوزیه؛ 1381 : 213)

" تاریخ معماری طی قرن ها به عنوان تغییر در ساخت و تزیین به آهستگی آشکار شده است، اما در پنجاه سال اخیر فولاد و بتون فتوحات جدیدی به بار آورده‌اند که نشانه‌ی ظرفیت بزرگ‌تری برای ساخت و نشانه‌ی یک معماری است که در آن کدهای قدیمی واژگون شده‌اند. اگر با گذشته رویارو شویم خواهیم آموخت که «سبک ها» دیگر برای ما وجود ندارند، بلکه سبکی متعلق به دوره‌ی خود ما از راه رسیده و انقلابی رخ داده است. اذهان ما آگاهانه یا ناآگاهانه این رویدادها را درک کرده‌اند و نیازهای جدیدی، آگاهانه یا ناآگاهانه سر برآورده‌اند. ماشین جامعه، کاملاً خلاص از دنده، میان یک بهبودی با اهمیتی تاریخی و یک فاجعه نوسان می‌کند. غریزه‌ی اولیه‌ی هر موجود انسانی تأمین سرپناهی برای خویشتن است. طبقات مختلف کارگران در جامعه‌ی امروزی دیگر مسکن‌هایی در خور نیازشان ندارد، پیشه وران هم همین طور. مسئله‌ای مربوط به ساختن در ریشه‌ی ناآرامی اجتماعی امروز نهفته است: معماری یا انقلاب."( لوکوربوزیه؛ 1381: 207)

cna12

عضو جدید
تبریک به همه ی بچه هایی که به خواستشون رسیدن
این ازمون واسه من یه سقوط ازاد بود مخصوصا تو درک و زبان
زبان:39
فن:38.7
تاریخ:33.33
درک:10
منظر:25
میانگین حدود 28.........واسه طراحای درک متاسفم که معماریو به سخره گرفتن...من معمارم نه هارد 1ترابایتی که بشینم حفظ کنم خانم قیابکلو تو کدوم صفحه فرموده نور و بازتاب تو اداره مهمه... والّا سواد معماریم میگه نور و بازتاب واسه افزایش درخشش شیشه جات مهمه ...اگه می گفت کنترل نور و بازتاب حرفی نبود قبول می کردم
درصدم قابل دفاع نیس...ولی با تمام قدرت می رم واسه اسکیس بالای 80 درصد...زنده باد معماری واقعی

وضعیت
موضوع بسته شده است.