زبان 32
فن 25.55
تاریخ 48.88
درک 26.66
منظر 26.66
میانگینم حدودا شد 31 که باز چند تاسوال رو مطمئن نیستم. رتبم حدودا چند می شه به نظرتون ؟!
ربطی به میانگین نداره - به ترتیب اهمیت درک زبان فن تاریخ منظر مهمن.
شما 500 میشی
زبان 32
فن 25.55
تاریخ 48.88
درک 26.66
منظر 26.66
میانگینم حدودا شد 31 که باز چند تاسوال رو مطمئن نیستم. رتبم حدودا چند می شه به نظرتون ؟!
کلید دفترچه D اومده؟؟؟؟کجا؟؟ سایت سنجش؟؟بچه ها کلیدا اومد.........
بچه ها اصلا نمیشه در مورد رتبه حرفی زد..این مال پارساله..فقط به خاطر درک 500 تا بیشتر شده...
رتبه 382
زبان 32
فن 52
تاریخ 34
درک 35
منظر 13
رتبه 815
زبان 35
فن 57
تاریخ 38
درک 20
منظر 15
آقا یه سوال؟؟؟
اون قابه که بادبند داش عضو ab رو می خواس، چذا کشش ماکس نمی شه؟؟؟
آره که امیدوار باش....حدودای 500 میشی..کلاس اسکیس برو....تلاش خفن کن...50 بزن...اصفهانو میاریمن با میانگین 38 امیدی دارم؟به نظرتون رتبم نزدیکای چند میشهبشینم اسکیس کار کنم یا برم آزاد؟
شما دفترچه a رو از سایته سنجش دانلود کنید بهمراهه کلیددفترچه a بالاخره تا یه جایی یادتون هست که چه گزینه هایی رو انتخاب کردین.انقد نگران نباشین.بچه هاااااا.کمک !!!
من نمیدونم کد دفترچم چی بود چیکار کنم؟؟
پس کی قراره کلید کدهای دیگه بیاد؟؟؟؟
آفرین دقیقاهمینه رتبه به هیچ وجه ربطی به میانگین نداره ممکنه دو نفر میانگین یکسان داشته باشن ولی اونی رتبه بهتری داره که به ترتیب اهمیت درک -زبان -فن -تاریخ -منظر زده باشه
متاسفانه تحلیلت بی ربط به سوال سوال اندرونی بیرونی میخاد نه ترکیب
کاملن موافقم! این دو تا اظهر من الشمسند!
سوال 106 هم با قوانین پرسپکتیو کاملن ثابت میشه که مستطیله.
کلیدی دیگه نمیاد...بابا ینی یادت نیست چیا رو زدی؟؟؟؟بچه هاااااا.کمک !!!
من نمیدونم کد دفترچم چی بود چیکار کنم؟؟
پس کی قراره کلید کدهای دیگه بیاد؟؟؟؟
اتفاقا کاملا ثابت میشه که مربع
اوناییش که هم نظریم باید حتما اعتراض بفرستیم... وگرنه بعد این همه زحمت حقمون بدجور ضایع میشه!
من اینایی که لیست کردم رو توضیح میدم تو و بقیه دوستان نظر بدید ممنون می شم...
34- توی نمودار برش وقتی یه خط عمودی پرش کرده ، یعنی یه نیروی متمرکز اونجا داریم. گزینه 3
44 - خودمم بین 3 و 4 شک دارم یکی از بچه ها اینجا با رفرنس جواب داده بود.... اگه هست دوباره جواب بده ممنون.
55 - اینم شک دارم... ولی فک کنم یه جایی خوندم (کمتر از 0.5 ) احتمالا کتاب سلطاندوست!
66- این که خیلی واضحه که کلیزه استادیوم رومی هست. گزینه 3
69- اینم یه جایی خوندم میشه گوتیک... مطمئنم ... گزینه 4
71- هرکی یه دور پلان کاخ آشور و کوه خواجه رو نگاه کنه میفهمه جواب کوح خواجه هست.( سبک شناسی پیرنیا) . گزینه 4
79- کاشی هفت رنگ و طیف رنگی از زمان صفوی اومد ( جزوه متدین) اصلن زمان قاجار اتفاق خاصی نیفتاد به جز انحطاط!!! گزینه 3
81 – اینم تو جزوه متدین هست... جای دیگه هم من خوندم... مطمئنم میشه مسجد جامع ورامین . گزینه 3
86- اگه لوکوربوزیه گسست از معماری گذشته نداشت.... حتماً من معمار مدرنیستم و 5 اصل رو هم حتماً من دادم بیرون خودم تا حالا خبر نداشتم!!!! گزینه 1
91- کلید واژه های سوال: روستا ، اقثصاد، محصولات چوبی.... اگه فقط محصولات چوبی تو شهر بود میشد حمل و نقل جاده ای... به نظر من میشه خدمات گردشگری و محیط زیست ! گزینه 3
97- این که دقیقاً دیاگرام مسج شاه اصفهانه .... گزینه 4
105- چون گفته فضای خالص من بی دقتی کردم و کلید درسته. گزینه 4
106- اگه نقطه گریز اتاق رو پیدا کنیم بعد اظلاع میز رو هم امتداد بدیم به همون نقطه گریز میره بر این اساس و چون اتاق مستطیلی بود منم فک می کنم باید میز مستطیل باشه... نظر بدید دوستان! گزینه3
107- شرق بر اساس سایه نشون داده شده تنها میتونه بالای شکل باشه ( مثلا یه جایی تو شکل سوال 6) تا سمت چ کاغذ بشه شمال و پایین بشه غرب...پس سایه موقع غروب میشه گزینه 4
108- اگه کج ببریم و نگیه کنیم میشه 2 تا بیضی کامل دید ( یکی فصل مشترک صفحه برش و کره و یکی دیگه هم دقیقاً موازی با همین داخل کره تصور کنیم ولی هیچ جوری نمیشه یک دایره ناقص و یک خط مستقیم دید... اگه از دوستان کسی اینو تونسته ببینه به ما هم بگه!!! پس گزینه 4
110- توی همه ی اقلیم ها نمیشه... چون مثلا تو اقلیم گرم و خشک برای تنظیم درجه حرارات و آسایش اقلیمی در برابر گرمای تابستان از بادگیر استفاده می شود نه پنجره. و کاملترین گزینه همون اقلیم گرم و مرطوب هست که برای تنظیم درجه رطوبت و حرارت پنجره تعبیه میشه و تو کتاب ابنیه سنتی قبادیان کامل توضیح داده... گزینه 1
116- این خیلی عجیبه ... مگه قبل از قرن 19 با دید صنعتی طراحی منظر می کردن؟!!! منو راهنمایی کنید لطفاً !!! گزینه 3 نمیشه آیا!؟
119- باغ های انگلیسی و فرانسوی رویکردهای تقابل و تضاد با محیط دارن... کتاب زیبایی شناسی در معماری صفحه 158 .... گزینه 1
126- فک کنم تو جزوه غزاله روحانی خوندمش.... فرهنگی، اجتماعی، زیباشناسانه.... نقش اجتماعی منظر بیشتره یا عملکردیش؟ به نظر من که گزینه 4
من اگه مطمئن باشم اون سوال دیاگرام مسجد امام اصفهان تو درک غلط باشه درصدام این میشه...
زبان 35
فن 53
تاریخ 60
درک 30
منظر 25...
به نظرت چند میشم؟من حس میکنم بین 150 تا 300
پتحلیل من از این سوال
ای بابا حالا ما یه سوالو شانسی از سر بی سوادی مطلق درست زدیم همه با هم بسیج شدینا!دوستان خیلی از اعتراضا بی جهت ولی فک کنم سر سه تا سوال حداقل همه توافق داریم
سوال 31 درز انقطاع
سوال 86 لوکربوزیه
و سوال 97 درک که شبیه مسجد امام اصفهان( این یکی واقعا جنایت!!!!!)
بیاید سر همین چند تا اعتراض کنیم شاید نتیجه داد من کمتر از 1 درصد امید دارم .
لوکوربوزیه در سال 1921 کتابی را تحت عنوان «به سوی یک معماری» منتشر نمود، که تحولی اساسی در نوع نگرش به معماری به وجود آورد. او در ابتدای کتاب نوشته است:
" عصر بزرگی آغاز شده است. روح جدیدی وجود دارد. انبوهی کار که با این روح جدید طراحی میشود در مقابل ما قرار دارد، با این امر به ویژه باید در تولید صنعتی مواجه شد. رسم و عادت معماری را دچار خفقان کرده است. سبک ها دروغی بیش نیستند. سبک وحدت اصل است که به همهی کارهای یک عصر روح میبخشد، محصولی از حالتی ذهنی است که خصلت ویژهی خود را داراست. عصر ما روز به روز سبک خودش را تعیین میکند. چشمان ما، متأسفانه هنوز قادر به تشخیص آن نیستند."(لوکوربوزیه؛1381: 204)
در قسمتی دیگر، در نقد معماری کلاسیک نوشته است:
"در معماری مبانی قدیمی ساختمان مردهاند. ما حقیقت معماری را دوباره کشف نخواهیم کرد، مگر این که مبانی جدید و شالودهای منطقی را برای هرگونه ظهور معماری تثبیت کنیم. دورهای بیست ساله آغاز میشود که مشغلهاش خلق این مبانی خواهد بود. دورهای از مسائل بزرگ، دورهای از تحلیل، از تجربه، همچنین دورهای از سردرگمی عظیم زیبایی شناسی، دورهای که در آن یک زیباشناسی جدید ساخته و پرداخته خواهد شد. ما باید نقشه، یعنی کلید این تحول را مطالعه کنیم."( لوکوربوزیه؛ 1381 : 213)
" تاریخ معماری طی قرن ها به عنوان تغییر در ساخت و تزیین به آهستگی آشکار شده است، اما در پنجاه سال اخیر فولاد و بتون فتوحات جدیدی به بار آوردهاند که نشانهی ظرفیت بزرگتری برای ساخت و نشانهی یک معماری است که در آن کدهای قدیمی واژگون شدهاند. اگر با گذشته رویارو شویم خواهیم آموخت که «سبک ها» دیگر برای ما وجود ندارند، بلکه سبکی متعلق به دورهی خود ما از راه رسیده و انقلابی رخ داده است. اذهان ما آگاهانه یا ناآگاهانه این رویدادها را درک کردهاند و نیازهای جدیدی، آگاهانه یا ناآگاهانه سر برآوردهاند. ماشین جامعه، کاملاً خلاص از دنده، میان یک بهبودی با اهمیتی تاریخی و یک فاجعه نوسان میکند. غریزهی اولیهی هر موجود انسانی تأمین سرپناهی برای خویشتن است. طبقات مختلف کارگران در جامعهی امروزی دیگر مسکنهایی در خور نیازشان ندارد، پیشه وران هم همین طور. مسئلهای مربوط به ساختن در ریشهی ناآرامی اجتماعی امروز نهفته است: معماری یا انقلاب."( لوکوربوزیه؛ 1381: 207)
سوال 60گزینه ی 1 نمیشه؟صفحه ی 110 آکوستیک قیابکلو راجع به پوشش گیاهی گفته (نواری به ضخامت 30 متر از این گونه پوشش کاهشی معادل 5 دسی بل ایجاد می نماید)
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |