بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

omid0000

عضو جدید

قسمت سمت راست جیاط بیرونیه و حیاطی که چهار ایوان توشه حیاط درونی

الان کوه خواجه کجاش حیاط بیرون داره ؟

بابا 107 که خودمم گفتم بی دقتی کردم و هنوزم باورم نمیشه که چطور من اینو غلط زدم !!! حالا هی این 107 رو بکوبون تو سرما 110 هم تو درست میگی..

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تاالان به دوتا زبان و 5 تا درک و 3 تا فن اعتراض دادم.دوستان همکاری کنن.

omid0000

عضو جدید
خب 71 منم زدم کوه خواجه...ولی شما بهتره یه نگاه بندازی به پلان کاخ آشور که یه حیاظ اندرونی داره
معلومه که پنجره تو هر اقلیمی مهمه......
خب تو هراقلیمی مهمه ... ولی سوال میگه در کدام اقلیم مناسبتره.... که توجه به کوران هوایی که نیاز داریم به خاطر رطوبت و به خاطر گرمای هوا به نظر من گرم و مرطوب میشه

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بابا 107 که خودمم گفتم بی دقتی کردم و هنوزم باورم نمیشه که چطور من اینو غلط زدم !!! حالا هی این 107 رو بکوبون تو سرما 110 هم تو درست میگی..

خوب موقعی که داشتم او پست رو مینوشتم تو پستتو داده بودی . من چه میدونستم قانع شدی :)

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
خب تو هراقلیمی مهمه ... ولی سوال میگه در کدام اقلیم مناسبتره.... که توجه به کوران هوایی که نیاز داریم به خاطر رطوبت و به خاطر گرمای هوا به نظر من گرم و مرطوب میشه

اینا همه تله کنکوریه دیگه . وقتی داره میگه کدوم اقلیم بهتره و همه اقلیم رو گذاشته یعنی چی؟ در هر صورت شما گزینه ای به نام همه اقلیم تو گزینه ها داری . این یعنی یه چیز شک بر انگیز :)

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
26-22-31-32-44-91-96-97-103-104
تو فن یکیش همون اولی و درز انقطاعه.دومیش هم پایینش و اون عضو حداکثر کشش رو داره.
یه پوسته هم داده بود مخروصی ، همون طور که می دونین پوسته کشش فشار و برش تحمل می کنه ولی پوسته خمشی یا ورق تاشده می تونه خمش رو هم تحمل کنه.یعنی اون هم پوستست و هم ورق تاشده.بچه ها گیر ندین ، اینو از یه استاد پرسیدم.

mahyarSAMSUNG

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو فن یکیش همون اولی و درز انقطاعه.دومیش هم پایینش و اون عضو حداکثر کشش رو داره.
یه پوسته هم داده بود مخروصی ، همون طور که می دونین پوسته کشش فشار و برش تحمل می کنه ولی پوسته خمشی یا ورق تاشده می تونه خمش رو هم تحمل کنه.یعنی اون هم پوستست و هم ورق تاشده.بچه ها گیر ندین ، اینو از یه استاد پرسیدم.

چرا گیر ندم عزیزم . شما یه لجظه کتاب پوسه های و ورق تاشده رو باز کن خودت همین عکس رو ببین . کاملا از کتاب کپی شده . ورق تاشده کجاس خمیدست عزیزم ؟ خیلی اونو الکی اعتراض کردی

omid0000

عضو جدید
بچه ها من ی جزوه از دانشگاه تهران خربده بودم توش نوشته بود
ورود رنگ در معماری ...تیموری
طیف رنگی ... قاجار

مثلا نوشته بود تیموری زرد عسلی....صفوی زرد زرنیخی
ولی تاکید کرده بود تا صفوی تک رنگ داشتیم از قاجار طیف رنگی وارد معماری شد

مطمئنی؟ پس کاش هفت رنگ.... صفوی؟ !!!!

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
چرا گیر ندم عزیزم . شما یه لجظه کتاب پوسه های و ورق تاشده رو باز کن خودت همین عکس رو ببین . کاملا از کتاب کپی شده . ورق تاشده کجاس خمیدست عزیزم ؟ خیلی اونو الکی اعتراض کردی
ببینم پوسته که خم بشه چی می شه؟!
در ضمن در این مورد بحث نمی کنم . منبعم معتبره.

sheelan

عضو جدید

عارف میشه لینک اعتراضو بذاری ،

aytakin69

عضو جدید

36 به اون تابلویی چی پس؟بار برف نبود مگه؟

omid0000

عضو جدید
اینا همه تله کنکوریه دیگه . وقتی داره میگه کدوم اقلیم بهتره و همه اقلیم رو گذاشته یعنی چی؟ در هر صورت شما گزینه ای به نام همه اقلیم تو گزینه ها داری . این یعنی یه چیز شک بر انگیز :)
نمی دونم والا ...ولی من اینو که حتما اعتراض می کنم .... تا چشای تو یکی در افته :دی

eng.anita

عضو جدید
نمي خوام بحث كنما ولي اداري من ديدم اينه نوشته بود كه اكه تو اداري اين رعايت نشه راندمان كاركنان ميره بايين و اين براي كشور هاي خارجي خيلي فاجعه و بده. حالا فوقش تو عينك فروشي افتاب ميادو خوب نمي تونن عينك بخرن ولي نوشته جشم زدكي و افتاب و خيركي توي اداره حياتيه.
منم اونو ٧ تا ١١ زدم. فنو نمي تونم نظر بدم راستش شانسي درست زدم.
بله کاملا موافقم.

nikky321

عضو جدید
کاربر ممتاز
زبان کدوما رو فک میکنی غلطه؟ من بفهمم غلطه اعتراض می کنم. منم نوشتم یه سری سوالا رو... بخونش.. به خدا خیلی غلطه اینا
دوباره نوشتم

توجه توجه
لطفا توجه
توروووو خدا توجه
هركي منو يك زرههه توي زبان قبول داره توجه كنه.
اينا سوالات غلط زبان هستند.

١٦ زده ٢ ولي ميشه ٤
١٧ زده ٣ ولي ميشه ١
٢٢ زده ٢ ولي ميشه ٤
٢٦ زده ١ ولي ميشه ٢
من خودم يكيشو درست زدم ولي اشتباه كردم و حاضرم درصدم بياد بايين. لطفا اعتراض كنيد.
اكه كسي متن اعتراض مي خواد دليل اشتباه بودنشونو تا شب ميزارم.
ولي خواهشا توجهههه كنيد. حتي اكه نزدين اينارو اعتراض كنيد

ex5*ser

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوباره نوشتم

توجه توجه
لطفا توجه
توروووو خدا توجه
هركي منو يك زرههه توي زبان قبول داره توجه كنه.
اينا سوالات غلط زبان هستند.

١٦ زده ٢ ولي ميشه ٤
١٧ زده ٣ ولي ميشه ١
٢٢ زده ٢ ولي ميشه ٤
٢٦ زده ١ ولي ميشه ٢
من خودم يكيشو درست زدم ولي اشتباه كردم و حاضرم درصدم بياد بايين. لطفا اعتراض كنيد.
اكه كسي متن اعتراض مي خواد دليل اشتباه بودنشونو تا شب ميزارم.
ولي خواهشا توجهههه كنيد. حتي اكه نزدين اينارو اعتراض كنيد
نیکی جون من 22 و 26 رو زدم ولی اون یکی ها رو الان می زنم.

omid0000

عضو جدید
منم فک کنم تو درست میگی...
یکی از بچه ها تو همین تاپیک جواب اینو ازرو عکس کتاب گذاشته بود... یادم نیست صفحه چند!

آخرین ویرایش:

iran vatanam

کاربر فعال
پارسال هم همینطور بود گفتند این تاریخ رو سایته هست اما دو سه روز بعد از اریخ موعود انتشار شد
پس فعلا همگی بای
اگه اومد اطلاع بدید;)

ranaamiri

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من با میانگین 43 برای اصفهان.همدان.شیراز..یزد روزانه باید درصد اسکیسم چند باشه؟
داداش سجاد با میانگین به این خوبی خاهشا بیخیاله همدان شو بزار من با37.81تلاشمو واسه اسکیس بکنم بلکه خدا خاستو همین همدان پیشه بابامامانم موندم:biggrin::biggrin::biggrin:

وضعیت
موضوع بسته شده است.