![]()
قسمت سمت راست جیاط بیرونیه و حیاطی که چهار ایوان توشه حیاط درونی
الان کوه خواجه کجاش حیاط بیرون داره ؟
![]()
بابا 107 که خودمم گفتم بی دقتی کردم و هنوزم باورم نمیشه که چطور من اینو غلط زدم !!! حالا هی این 107 رو بکوبون تو سرما 110 هم تو درست میگی..
![]()
قسمت سمت راست جیاط بیرونیه و حیاطی که چهار ایوان توشه حیاط درونی
الان کوه خواجه کجاش حیاط بیرون داره ؟
![]()
به نظر من هم الف هس و اعتراض می زنم.کاملا موافقم اعتراض می زنیم
خب تو هراقلیمی مهمه ... ولی سوال میگه در کدام اقلیم مناسبتره.... که توجه به کوران هوایی که نیاز داریم به خاطر رطوبت و به خاطر گرمای هوا به نظر من گرم و مرطوب میشهخب 71 منم زدم کوه خواجه...ولی شما بهتره یه نگاه بندازی به پلان کاخ آشور که یه حیاظ اندرونی داره
معلومه که پنجره تو هر اقلیمی مهمه......
کدوما؟من تاالان به دوتا زبان و 5 تا درک و 3 تا فن اعتراض دادم.دوستان همکاری کنن.
بابا 107 که خودمم گفتم بی دقتی کردم و هنوزم باورم نمیشه که چطور من اینو غلط زدم !!! حالا هی این 107 رو بکوبون تو سرما 110 هم تو درست میگی..
خب تو هراقلیمی مهمه ... ولی سوال میگه در کدام اقلیم مناسبتره.... که توجه به کوران هوایی که نیاز داریم به خاطر رطوبت و به خاطر گرمای هوا به نظر من گرم و مرطوب میشه
26-22-31-32-44-91-96-97-103-104کدوما؟
26-22-31-32-44-91-96-97-103-104
تو فن یکیش همون اولی و درز انقطاعه.دومیش هم پایینش و اون عضو حداکثر کشش رو داره.
یه پوسته هم داده بود مخروصی ، همون طور که می دونین پوسته کشش فشار و برش تحمل می کنه ولی پوسته خمشی یا ورق تاشده می تونه خمش رو هم تحمل کنه.یعنی اون هم پوستست و هم ورق تاشده.بچه ها گیر ندین ، اینو از یه استاد پرسیدم.
بچه ها من ی جزوه از دانشگاه تهران خربده بودم توش نوشته بود
ورود رنگ در معماری ...تیموری
طیف رنگی ... قاجار
مثلا نوشته بود تیموری زرد عسلی....صفوی زرد زرنیخی
ولی تاکید کرده بود تا صفوی تک رنگ داشتیم از قاجار طیف رنگی وارد معماری شد
ببینم پوسته که خم بشه چی می شه؟!چرا گیر ندم عزیزم . شما یه لجظه کتاب پوسه های و ورق تاشده رو باز کن خودت همین عکس رو ببین . کاملا از کتاب کپی شده . ورق تاشده کجاس خمیدست عزیزم ؟ خیلی اونو الکی اعتراض کردی
تو فن یکیش همون اولی و درز انقطاعه.دومیش هم پایینش و اون عضو حداکثر کشش رو داره.
یه پوسته هم داده بود مخروصی ، همون طور که می دونین پوسته کشش فشار و برش تحمل می کنه ولی پوسته خمشی یا ورق تاشده می تونه خمش رو هم تحمل کنه.یعنی اون هم پوستست و هم ورق تاشده.بچه ها گیر ندین ، اینو از یه استاد پرسیدم.
http://request.sanjesh.org/NOETRequest/Request.aspxعارف میشه لینک اعتراضو بذاری ،
نمی دونم والا ...ولی من اینو که حتما اعتراض می کنم .... تا چشای تو یکی در افته :دیاینا همه تله کنکوریه دیگه . وقتی داره میگه کدوم اقلیم بهتره و همه اقلیم رو گذاشته یعنی چی؟ در هر صورت شما گزینه ای به نام همه اقلیم تو گزینه ها داری . این یعنی یه چیز شک بر انگیز![]()
مگه چی زده؟36 به اون تابلویی چی پس؟بار برف نبود مگه؟
بله کاملا موافقم.نمي خوام بحث كنما ولي اداري من ديدم اينه نوشته بود كه اكه تو اداري اين رعايت نشه راندمان كاركنان ميره بايين و اين براي كشور هاي خارجي خيلي فاجعه و بده. حالا فوقش تو عينك فروشي افتاب ميادو خوب نمي تونن عينك بخرن ولي نوشته جشم زدكي و افتاب و خيركي توي اداره حياتيه.
منم اونو ٧ تا ١١ زدم. فنو نمي تونم نظر بدم راستش شانسي درست زدم.
36 بار باد میشد دیگه...36 به اون تابلویی چی پس؟بار برف نبود مگه؟
دوباره نوشتمزبان کدوما رو فک میکنی غلطه؟ من بفهمم غلطه اعتراض می کنم. منم نوشتم یه سری سوالا رو... بخونش.. به خدا خیلی غلطه اینا
نیکی جون من 22 و 26 رو زدم ولی اون یکی ها رو الان می زنم.دوباره نوشتم
توجه توجه
لطفا توجه
توروووو خدا توجه
هركي منو يك زرههه توي زبان قبول داره توجه كنه.
اينا سوالات غلط زبان هستند.
١٦ زده ٢ ولي ميشه ٤
١٧ زده ٣ ولي ميشه ١
٢٢ زده ٢ ولي ميشه ٤
٢٦ زده ١ ولي ميشه ٢
من خودم يكيشو درست زدم ولي اشتباه كردم و حاضرم درصدم بياد بايين. لطفا اعتراض كنيد.
اكه كسي متن اعتراض مي خواد دليل اشتباه بودنشونو تا شب ميزارم.
ولي خواهشا توجهههه كنيد. حتي اكه نزدين اينارو اعتراض كنيد
مگه چی زده؟
فقط اميدم به توهنیکی جون من 22 و 26 رو زدم ولی اون یکی ها رو الان می زنم.
خواب خوش!بچه ها مگه کلید اومد؟؟؟؟![]()
منم فک کنم تو درست میگی...26-22-31-32-44-91-96-97-103-104
اینا نمی دونن یعنی!!!!؟!؟؟؟؟؟؟؟فقط اميدم به توه)
ظهر تا حالا داریم میزنیم تو سر و کله خودمون و کلیدا.... بعد میگه مگه کلیدا اومده!!! :دیخواب خوش!
داداش سجاد با میانگین به این خوبی خاهشا بیخیاله همدان شو بزار من با37.81تلاشمو واسه اسکیس بکنم بلکه خدا خاستو همین همدان پیشه بابامامانم موندمبچه ها من با میانگین 43 برای اصفهان.همدان.شیراز..یزد روزانه باید درصد اسکیسم چند باشه؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 |