چهار و نیم فشاری
ایول منم همین زدم4.5 فشاری
چهار و نیم فشاری
ایول منم همین زدم4.5 فشاری
ئه چقد خوبسوال نیروی برشی روی نمودارM1 /Lمی شد
درستهسوال نیروی برشی روی نمودارM1 /Lمی شد
منم ندیدم این سوالو!.......من چیکار می کردم سر جلسه؟!این توی سوالای سیستم بود یا عناصر؟
اینو یه ماهه می خواستم از کسی بپرسم نمیدونم چی شد نپرسیدمکتاب آقای فاطمی جلد دو صفحه ی 349
نمیدونم نمودار بالاییه هم بود واسه فشاری یا اون یکیش بودشمشاهده پیوست 257673
به نظرم نسبت به پارسال سخت تر بود. تنظیم همش تاسیسات مکانیکی بود منم اصلا نزدمایستایی بد بود ،هر سال ایستایی خیلی اسون بود اما این دفعه...!! تنظیم هم تمرکزشو از سوالای مفهومیه تنظیم که اتفاقا اونجوری بهتر بود ورداشته بود و همش شده بود سوال حفظی یه عالمه از صوت!!
فک کنم اونی که خط صاف پایین داشت
باز بقیه دوستانم بگن ممنون میشم
من گرامرو اصلا متوجه نشدم
من فقط 20 تا 20000 رو با اطمینان کامل زدم
خدا رو شکر درسته فک کنم. از فیزیک دبیرستان یادم مونده بود
من نیرو زدماون سوال ضخامت پی به چی بستگی داره؟ جوابش چی بود؟
و سواله که گفته بود میلگرد A و B چه نقشی دارن
و حداقل میزان خاکبرداری برای اجرای عملیات ساختمان
منظورش از دمای داخلی و خارجی چی بود؟!!مسخره کردن خودشونو یا واقعا تو کتابا به یه همچین اصطلاحات گهرباری اشاره شده؟!اینو من زدم دماشون یکی میشه.. چون تا وقتی دمای داخلی تغییر نکنه که دمای خارجی تغییر نمیکنه... البته اینم باز مطمئن نیستم
نمیدونم منم ندیدم ولی احتمالا منظور دمای نهانه و دمایی که با دماسنج اندازه میگیریم![]()
من اونیو زدم که می گفت اجراش مث ساختمانهای چوبیه، بقیه ش به نظرم غلط بودننام دیگر سیستم بتنی قالب عایق ماندگارPIF می باشد
در سیستم ترونکو فاصله دهانه 6متر غلط بود
یه سوال هم مربوط به سیستم فولادی سبک بود گزینه هاش یادم نمیاد
قوس عربی
اخه به نظرم اون میلگرد ادکا بود که کاربرد برشی داره نه کششی تو سوال وقتی اشاره نکنه به کلمه برشی یعنی میلگردهای اصلی و کششی منظورشهمن تحلیل کردم که پایین کشش هست پس پایین میخوایم و زاویه 45 درست میکنه پس مورب
یعنی اون یکی میلگرد که شبیه خرک بوده رو زدین?اخه به نظرم اون میلگرد ادکا بود که کاربرد برشی داره نه کششی تو سوال وقتی اشاره نکنه به کلمه برشی یعنی میلگردهای اصلی و کششی منظورشه
اخه به نظرم اون میلگرد ادکا بود که کاربرد برشی داره نه کششی تو سوال وقتی اشاره نکنه به کلمه برشی یعنی میلگردهای اصلی و کششی منظورشه
هااان دیدم تازهخب من که جوابا رو گذاشتم: #60![]()
راستش برای این که مطمئن شم تو گوگل سرچ کردم isolated footingتمام منابع خارجی میلگرد پی منفرد رو خط صاف پایین گزاشتن اگه جواب ادکا شه از علم من دراوردی کنکور ایران و گلابچی میشهآقای طباطبایی درباره تیر ساده میگفت میلگرد بالا خم شده به میلگرد معمولی ارجحیت داره... احتمالا پی منفرد هم همین میشه
ادکا کشش و برش رو با هم داره، پایین کشش دو طرف برش
فرزانه جون گزینه ای رو زدی که کتاب به طور واضح بهش اشاره کردهمن اونیو زدم که می گفت اجراش مث ساختمانهای چوبیه، بقیه ش به نظرم غلط بودن
بقیه سوالارم مث شما زدم
میشه کلاس خصوصی بذارین استاد؟هااان دیدم تازه![]()
من فکر کنم توی لغتا 7 تا درست دارم 1 غلط
توی گرامر 4 تا درست![]()
راستش برای این که مطمئن شم تو گوگل سرچ کردم isolated footingتمام منابع خارجی میلگرد پی منفرد رو خط صاف پایین گزاشتن اگه جواب ادکا شه از علم من دراوردی کنکور ایران و گلابچی میشه
میشه کلاس خصوصی بذارین استاد؟![]()
شرمنده چیه هانی جون. من یه کلمشم نتونستم ترجمه کنمشرمندم نکنید!
شاید زبانم بتونه یکم غلطایی که توی بقیه درسا زدم جبران کنه! خیلی غلط زدم![]()
تا الان فک کنم 6 تا غلط توی بقیه درسا دارم.شرمنده چیه هانی جون. من یه کلمشم نتونستم ترجمه کنم.....چرا غلط زدی؟ مطمئنی؟
اگه ۶ تا غلط داشته باشی که رتبت یه رقمیهتا الان فک کنم 6 تا غلط توی بقیه درسا دارم.(
بچه ها اینو کسی یادش نیست؟؟راستی بچه ها یه پل قوسی بود قوسش شبیه خرپا بود
پایه بتنی با قوس معلق
پایه آجری با قوس فلزی
من بین این دو تا گزینه شک داشتم
آخه نزده هم دارم! تووی ایستایی 6 تا نزده، توی سیستم 5 تا توی عناصر 4 تا فکر کنم، درست یادم نیستاگه ۶ تا غلط داشته باشی که رتبت یه رقمیه![]()
من با خودم فکر کردم که آخه چه معنی داره که از قوس استفاده کنن بعد قوس رو از بالا آویزون کننبچه ها اینو کسی یادش نیست؟؟
منم همینطور،قوس معلق به نظرم مسخره اومدمن با خودم فکر کردم که آخه چه معنی داره که از قوس استفاده کنن بعد قوس رو از بالا آویزون کنن
برای همین زدم پایه آجری قوس فلزی
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |