بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95
مرسی دیجی جان
بچه ها به نظرتون امسال میانگین درصد ها میره بالا یا مثل پارساله؟؟
مرسی دیجی جان
خواهش میکنممرسی دیجی جان
یعنی با میانگین ۷۰ میشه امیدوار بود به رتبه زیر ۳۰؟؟؟خواهش میکنم
من فک نکنم بالاتر از پارسال شه اخه پارسالم به اندازه کافی میانگین بالا بود
اینی که میگم فقط حدس من طبق میانگین های پارسالهیعنی با میانگین ۷۰ میشه امیدوار بود به رتبه زیر ۳۰؟؟؟
من فکر میکنم گزینه آخر باشماینی که میگم فقط حدس من طبق میانگین های پارساله
اگه میانگین 70 تو انرژی دارین که از حالا رتبه 1 شدنتونو تبریک میگم
اگه میانگین 70 تو تکنولوژی دارین و معدلتونم خوبه،جزو 10 نفر اولین اگه معدلتون خوب نیست جزو 20 نفر اولین![]()
پس از حالا تبریکمن فکر میکنم گزینه آخر باشم
البته بازم معلوم نیست حدسه
ایشالا که هرکی تلاش کرده نتیجه زحمتشو ببینه من واسه همه بچه های باشگاه دعا میکنم
واقعا مشخص نیست ولی با تعداد غلط هایی که تا الان داشتم فکر میکنم اینجوری باشهپس از حالا تبریک![]()
![]()
میشه بپرسم سیستم،فن و ایستایی رو فک میکنید حدودا چند زده باشین?
نه مطمئنم حتی بهترم زدین شک نکنینواقعا مشخص نیست ولی با تعداد غلط هایی که تا الان داشتم فکر میکنم اینجوری باشه
زبان 64 یا 68 (با توجه به اینکه تو پاسخنامه پردیس یکی از سوالا رو گفته بودن 2 تا از گزینه هاش درسته)
ایستایی 83 یا 78
سیستم 72
طراحی فنی 68
خدایااااا خواهشا ضایم نکن
آخه کی انقدر پرروئه قبل اومدن سوالا و کلید درصد بگه![]()
من همه کتاب های گلابچی رو خوندم البته فقط 6 تاشو از رو خود کتاب خوندم بقیه رو از جزوه (به جز پل های ایران و جهان که از شانسم یه سوال اومد)نه مطمئنم حتی بهترم زدین شک نکنین![]()
شما برای ایستایی جزوه خوندین یا کتاب
شما چند درصد زدین حدودادمت گرم سوالات رو نداری ؟؟؟؟ من اصلا یادم نیست خیلی از سوالات رو...... من زبان یکم خراب کردم ولی ایستایی و سیستم و فن خوب بود تنظیم شرایط هم یه سوال از نمودار اولگی بود اونم نزدم همش منتظر بودم نمودار رو بدن من روش دما ها رو بدست بیارم خخخخخ مثل سال های قبل اصلا امسال نداده بودنش شکلش رو .....
متاسفانه شکلش یادم نمیاد دقیقا ولی یه سوال دیگه یادم اومد چند تا شکل داده بود گفته بود شباهت سازه ها درچیه که جوابش لوله یا پوسته بودیه سؤال دیگه یادم اومد الان،تو سیستم یه برج بود سازش شبیه دایاگرید بود ولی چون تو نما ستون دیده میشد من بین لوله مهاربندی شده و دایاگرید شک داشتم،کدوم میشد؟؟
اینو یادمه،متاسفانه شکلش یادم نمیاد دقیقا ولی یه سوال دیگه یادم اومد چند تا شکل داده بود گفته بود شباهت سازه ها درچیه که جوابش لوله یا پوسته بود
آره لوله میشداینو یادمه،میشد لوله
نه یه عالمه شکل داده بود فک کنم 6 تا ساختمون بلند بود بعد پرسیده بود تو چی اشتراک دارن با همهمونو میگی که شبیه دایاگرید بود؟!!
......یه سوال تیر داده گفته بود اگه چرخش ازاد باشه چی میشه بین دو گزینه شک داشتم یکی تغییر شکل لبه ازاد بیشتر میشه یکی هم تغییر شکل تیر کنار کمتر میشه >> چرخش انتهای آزاد بیشتر میشه
یه سوال هم تیر دو طرفه بود که تیر کوتاهتر بار بیشتری تحمل میکنه >> درسته تیر کوتاه بار بیشتر
یه سوال هم مهار سقف های هوا یی بود >> اینو یادم نیست چی زدم,فقط یادمه گزینه آخر زده بود دهانه های زیر 40 متر! گزینه اولم زده بود سقف پایدار شده با هوای فشرده,بین این دو تا گزینه شک داشتم (گفته بود کدوم غلطه)
یه سوال هم سقف شیبداردو طرفه داده گفته بود بدون رانشه یا رانش مهار شده. >> رانش مهار شده با تیر اتصالی افقی
همین ها یادم اومد
آره لوله میشد
دایاگریده کسی یادش نیست؟؟؟؟؟
بچه ها من قبول نمیشم....حوصله ندارم درصدامو حساب کنم ولی مطمعنم خیلی پایین میشه(هم معماری هم هنر ساخت)
![]()
قربونت برمهیچی معلوم نیست هنوز عزیزمممم
انشاالله ک نتیجه ها دلخواه همه باشه ماهم جزوی از همه
نمودار اولگی هم قاعدتا وقتی اختلاف حداکثر و حداقل دما زیاده باید از ظرفیت حرارتی استفاده کرد ولی تا اونجا که یادم میومد اولگی مصالح رو در بررسی هاش درنظر نگرفته بود و نمودارش زیست اقلیمی نام داشت و بعدش گیوانی اومد نمودار زیستاقلیمی ساختمانی رو ترسیم کرد واسه همین بین دو گزینه شک کردم
اصلا سوال چی بود یادم نمیاداین سوال واقعا ستم بود خخخخخخخخ منم دقیقا شک کردم ولی نه چون نمودار اولگی رو بلد بودم هی می خواستم بزنم هی می گفتم نه ولش کن اخر نمی دونی کدوم جواب می شد
کسی نمی دونه ؟؟؟؟
سوال دایاگربد چی بود اینم یادم نمیاداگه درست متوجه شده باشم
دیاگرید میشد جواب
نمونه سوالش تو آزمون جامع اخری سروش اومده بود دقیقا
نگران نباشین الان همه همین حسو دارنقربونت برم...ان شاالله خدا رو سفیدمون می کنه
دایاگرید تو سیستم بود،شما سیستم نزدی فکر کنمسوال دایاگربد چی بود اینم یادم نمیاد![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون هــنر های ساخت ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 1143 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون معمــــاری ارشد 93 | کارشناسی ارشد | 3591 |