بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی دیجی جان
بچه ها به نظرتون امسال میانگین درصد ها میره بالا یا مثل پارساله؟؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

مرسی دیجی جان
بچه ها به نظرتون امسال میانگین درصد ها میره بالا یا مثل پارساله؟؟
خواهش میکنم:)
من فک نکنم بالاتر از پارسال شه اخه پارسالم به اندازه کافی میانگین بالا بود

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

خواهش میکنم:)
من فک نکنم بالاتر از پارسال شه اخه پارسالم به اندازه کافی میانگین بالا بود
یعنی با میانگین ۷۰ میشه امیدوار بود به رتبه زیر ۳۰؟؟؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

یعنی با میانگین ۷۰ میشه امیدوار بود به رتبه زیر ۳۰؟؟؟
اینی که میگم فقط حدس من طبق میانگین های پارساله
اگه میانگین 70 تو انرژی دارین که از حالا رتبه 1 شدنتونو تبریک میگم:)
اگه میانگین 70 تو تکنولوژی دارین و معدلتونم خوبه،جزو 10 نفر اولین اگه معدلتون خوب نیست جزو 20 نفر اولین:)

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

اینی که میگم فقط حدس من طبق میانگین های پارساله
اگه میانگین 70 تو انرژی دارین که از حالا رتبه 1 شدنتونو تبریک میگم:)
اگه میانگین 70 تو تکنولوژی دارین و معدلتونم خوبه،جزو 10 نفر اولین اگه معدلتون خوب نیست جزو 20 نفر اولین:)
من فکر میکنم گزینه آخر باشم :)
البته بازم معلوم نیست حدسه
ایشالا که هرکی تلاش کرده نتیجه زحمتشو ببینه من واسه همه بچه های باشگاه دعا میکنم

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

من فکر میکنم گزینه آخر باشم :)
البته بازم معلوم نیست حدسه
ایشالا که هرکی تلاش کرده نتیجه زحمتشو ببینه من واسه همه بچه های باشگاه دعا میکنم
پس از حالا تبریک :) ;)
میشه بپرسم سیستم،فن و ایستایی رو فک میکنید حدودا چند زده باشین?

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس از حالا تبریک :) ;)
میشه بپرسم سیستم،فن و ایستایی رو فک میکنید حدودا چند زده باشین?
واقعا مشخص نیست ولی با تعداد غلط هایی که تا الان داشتم فکر میکنم اینجوری باشه
زبان 64 یا 68 (با توجه به اینکه تو پاسخنامه پردیس یکی از سوالا رو گفته بودن 2 تا از گزینه هاش درسته)
ایستایی 83 یا 78
سیستم 72
طراحی فنی 68
خدایااااا خواهشا ضایم نکن :w04:
آخه کی انقدر پرروئه قبل اومدن سوالا و کلید درصد بگه :surprised:

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

واقعا مشخص نیست ولی با تعداد غلط هایی که تا الان داشتم فکر میکنم اینجوری باشه
زبان 64 یا 68 (با توجه به اینکه تو پاسخنامه پردیس یکی از سوالا رو گفته بودن 2 تا از گزینه هاش درسته)
ایستایی 83 یا 78
سیستم 72
طراحی فنی 68
خدایااااا خواهشا ضایم نکن :w04:
آخه کی انقدر پرروئه قبل اومدن سوالا و کلید درصد بگه :surprised:
نه مطمئنم حتی بهترم زدین شک نکنین ;)
شما برای ایستایی جزوه خوندین یا کتاب

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه مطمئنم حتی بهترم زدین شک نکنین ;)
شما برای ایستایی جزوه خوندین یا کتاب
من همه کتاب های گلابچی رو خوندم البته فقط 6 تاشو از رو خود کتاب خوندم بقیه رو از جزوه (به جز پل های ایران و جهان که از شانسم یه سوال اومد)
ولی واسه ایستایی منبع مشخصی مثل کتاب ایستایی فاطمی یا مثلا ایستایی به بیان ساده نخوندم,فقط کتاب های خود گلابچی

amir.mehraz

عضو جدید
دمت گرم سوالات رو نداری ؟؟؟؟ من اصلا یادم نیست خیلی از سوالات رو...... من زبان یکم خراب کردم ولی ایستایی و سیستم و فن خوب بود تنظیم شرایط هم یه سوال از نمودار اولگی بود اونم نزدم همش منتظر بودم نمودار رو بدن من روش دما ها رو بدست بیارم خخخخخ مثل سال های قبل اصلا امسال نداده بودنش شکلش رو .....

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

دمت گرم سوالات رو نداری ؟؟؟؟ من اصلا یادم نیست خیلی از سوالات رو...... من زبان یکم خراب کردم ولی ایستایی و سیستم و فن خوب بود تنظیم شرایط هم یه سوال از نمودار اولگی بود اونم نزدم همش منتظر بودم نمودار رو بدن من روش دما ها رو بدست بیارم خخخخخ مثل سال های قبل اصلا امسال نداده بودنش شکلش رو .....
شما چند درصد زدین حدودا
یعنی کل تنظیم رو جز یه سوال زدین

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

یه سؤال دیگه یادم اومد الان،تو سیستم یه برج بود سازش شبیه دایاگرید بود ولی چون تو نما ستون دیده میشد من بین لوله مهاربندی شده و دایاگرید شک داشتم،کدوم میشد؟؟

amir.mehraz

عضو جدید
نه همش رو نزدم ولی حدودا 12 رو زدم چند تاش مطمئن بودم درست زدم ولی امسال همین طور که توی نظرات بود خیلی سوالات نور و صوت ومکانیک زیاد تر بود نسبت به سال های پیش
درصد هاش رو هم والا نیاز دارم دفترچه باشه ببینم سوال چی بوده تا درصد بگیرم وگرنه نمی دونم ولی حتما غلط هم دارم ...................

arash dtb

عضو جدید
یه سؤال دیگه یادم اومد الان،تو سیستم یه برج بود سازش شبیه دایاگرید بود ولی چون تو نما ستون دیده میشد من بین لوله مهاربندی شده و دایاگرید شک داشتم،کدوم میشد؟؟
متاسفانه شکلش یادم نمیاد دقیقا ولی یه سوال دیگه یادم اومد چند تا شکل داده بود گفته بود شباهت سازه ها درچیه که جوابش لوله یا پوسته بود

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

متاسفانه شکلش یادم نمیاد دقیقا ولی یه سوال دیگه یادم اومد چند تا شکل داده بود گفته بود شباهت سازه ها درچیه که جوابش لوله یا پوسته بود
اینو یادمه، :) میشد لوله

arash dtb

عضو جدید
نمودار اولگی هم قاعدتا وقتی اختلاف حداکثر و حداقل دما زیاده باید از ظرفیت حرارتی استفاده کرد ولی تا اونجا که یادم میومد اولگی مصالح رو در بررسی هاش درنظر نگرفته بود و نمودارش زیست اقلیمی نام داشت و بعدش گیوانی اومد نمودار زیستاقلیمی ساختمانی رو ترسیم کرد واسه همین بین دو گزینه شک کردم

arash dtb

عضو جدید
یه سوال تیر داده گفته بود اگه چرخش ازاد باشه چی میشه بین دو گزینه شک داشتم یکی تغییر شکل لبه ازاد بیشتر میشه یکی هم تغییر شکل تیر کنار کمتر میشه
یه سوال هم تیر دو طرفه بود که تیر کوتاهتر بار بیشتری تحمل میکنه
یه سوال هم مهار سقف های هوا یی بود
یه سوال هم سقف شیبداردو طرفه داده گفته بود بدون رانشه یا رانش مهار شده.
همین ها یادم اومد

Arezoya

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من قبول نمیشم:cry:....حوصله ندارم درصدامو حساب کنم ولی مطمعنم خیلی پایین میشه(هم معماری هم هنر ساخت):crying2:

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه سوال تیر داده گفته بود اگه چرخش ازاد باشه چی میشه بین دو گزینه شک داشتم یکی تغییر شکل لبه ازاد بیشتر میشه یکی هم تغییر شکل تیر کنار کمتر میشه >> چرخش انتهای آزاد بیشتر میشه
یه سوال هم تیر دو طرفه بود که تیر کوتاهتر بار بیشتری تحمل میکنه >> درسته تیر کوتاه بار بیشتر
یه سوال هم مهار سقف های هوا یی بود >> اینو یادم نیست چی زدم,:(فقط یادمه گزینه آخر زده بود دهانه های زیر 40 متر! گزینه اولم زده بود سقف پایدار شده با هوای فشرده,بین این دو تا گزینه شک داشتم (گفته بود کدوم غلطه)
یه سوال هم سقف شیبداردو طرفه داده گفته بود بدون رانشه یا رانش مهار شده. >> رانش مهار شده با تیر اتصالی افقی
همین ها یادم اومد
......

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من قبول نمیشم:cry:....حوصله ندارم درصدامو حساب کنم ولی مطمعنم خیلی پایین میشه(هم معماری هم هنر ساخت):crying2:

هیچی معلوم نیست هنوز عزیزمممم
انشاالله ک نتیجه ها دلخواه همه باشه ماهم جزوی از همه

amir.mehraz

عضو جدید
نمودار اولگی هم قاعدتا وقتی اختلاف حداکثر و حداقل دما زیاده باید از ظرفیت حرارتی استفاده کرد ولی تا اونجا که یادم میومد اولگی مصالح رو در بررسی هاش درنظر نگرفته بود و نمودارش زیست اقلیمی نام داشت و بعدش گیوانی اومد نمودار زیستاقلیمی ساختمانی رو ترسیم کرد واسه همین بین دو گزینه شک کردم

این سوال واقعا ستم بود خخخخخخخخ منم دقیقا شک کردم ولی نه چون نمودار اولگی رو بلد بودم هی می خواستم بزنم هی می گفتم نه ولش کن اخر نمی دونی کدوم جواب می شد

کسی نمی دونه ؟؟؟؟

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

این سوال واقعا ستم بود خخخخخخخخ منم دقیقا شک کردم ولی نه چون نمودار اولگی رو بلد بودم هی می خواستم بزنم هی می گفتم نه ولش کن اخر نمی دونی کدوم جواب می شد

کسی نمی دونه ؟؟؟؟
اصلا سوال چی بود یادم نمیاد :(

وضعیت
موضوع بسته شده است.