بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها میشه نظرتونو راجع به سوال 50 بگین?

راستی چند درصد زدین حسم میگه همه بالا 80% هستن :eek:
بدون رانش یعنی اصلا رانشی نداره که قرار باشه مهارش کنن، با رانش مهار شده فرق داره

photo455246519284640624.jpg

الاله جان شما تنظیمت عالیه تنظیمو میگی جوابارو لطفا
لطف داری ممنون... من اینا رو زدم:
161 - 2
162 - 1
163 - 3
164 - 2
165 - 3
166 - 2
167 - 1
168 - 3
169 - 2
171 - 3
172 - 4
173 - 1
175 - 2
176 - 3
177 - 1
178 - 3
180 - 1
182 - 1
183 - 3
184 - 4
185 - 4

راستی سوال 46 من زدم ابرقاب، اما مطمئن نیستم، شما نظرتون چیه؟
من تا دیروز شک داشتم که ابرقاب بشه ولی الان که گزینه ها رو دیدم تقریبا مطمئنم که اونای دیگه نمیشن :razz:

بچه ها هرکی جواب این سوالا رو میدونه بگه لطفا
111 - 114 - 122 - 160
114 - 3
بقیه رو نزدم

آخرین ویرایش:

fhzzamani

عضو جدید
سوال 151 از کدوم کتاب بود؟ چون تو کتاب سازه های ورق تاشده و پوسته ای چیزی از دولایه بودنش نگفته بود، و 3 تا گزینه دیگه هم غلط هستن. چون سین کلاستیکه نه هایپار.

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 151 از کدوم کتاب بود؟ چون تو کتاب سازه های ورق تاشده و پوسته ای چیزی از دولایه بودنش نگفته بود، و 3 تا گزینه دیگه هم غلط هستن. چون سین کلاستیکه نه هایپار.
باید با رد گزینه جواب میدادی
اما در واقعیت هم دو لایه س واقعا، آقای مدیر عکسشو گذاشتن

آخرین ویرایش:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم سوال 125 باید دو گزینه ای بشه.. برای من درصد سیستم اصلا مهم نیست اما واقعا هم گسیختگی برشی درسته که تو کتاب جدید اینو نوشته، هم واقعا برش سوراخ کننده س دیگه :|

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز
به نظرم سوال 125 باید دو گزینه ای بشه.. برای من درصد سیستم اصلا مهم نیست اما واقعا هم گسیختگی برشی درسته که تو کتاب جدید اینو نوشته، هم واقعا برش سوراخ کننده س دیگه :|
آره جفتش درسته ولی زیر نویس کتاب گسیختگی برشیه برای همین بعید میدونم 2 گزینه ای بشه,در ضمن برش سوراخ کننده تو سازه ای مطرح میشه که ضخامت کمی داشته باشه,مثل دال
اما پی چون ضخامت زیادی داره گسیختگی کلمه بهتریه تا برش سوراخ کننده

fhzzamani

عضو جدید
بله شما انرژی هستید مهم نیست سیستم براتون، اما من هم زدم برش سوراخ کننده و احتمالا غلطه چون تو کتاب جدید یه اصطلاح دیگه به کار برده به اسم گسیختگی برشی، بعد اونوقت این معیار سنجشه. زیر نویس کتاب وحی منزله.

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره جفتش درسته ولی زیر نویس کتاب گسیختگی برشیه برای همین بعید میدونم 2 گزینه ای بشه,در ضمن برش سوراخ کننده تو سازه ای مطرح میشه که ضخامت کمی داشته باشه,مثل دال
اما پی چون ضخامت زیادی داره گسیختگی کلمه بهتریه تا برش سوراخ کننده
1.jpg

ببینید تو کتاب بتن دقیقا برش سوراخ کننده برای پی رو گفته
قبول دارم که کتاب جدید مهمتره و عاقلانه تر اینه که گسیختگی برشی رو بزنیم اما گزینه 3 هم کاملا درسته

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله شما انرژی هستید مهم نیست سیستم براتون، اما من هم زدم برش سوراخ کننده و احتمالا غلطه چون تو کتاب جدید یه اصطلاح دیگه به کار برده به اسم گسیختگی برشی، بعد اونوقت این معیار سنجشه. زیر نویس کتاب وحی منزله.
درسته حرفتون اما اعتراض میکنیم و انشالا مث خیلی وقتا ترتیب اثر میدن
وقتی مدرک مستند داشته باشیم معمولا دو گزینه ای میشه

arash dtb

عضو جدید
[QU۳۱OTE=Sepide.arch87;8467477]بچه ها کجایین بیاین ج بدین سوالا اومد
اونایی که بلد بودم نوشتم سوالایی رو که شک داشتم علامت سوال زدم هرکی مطمئنه بگه ;)
اگرم چیزیو غلط زدم بگین اصلاح کنم
31 - 3
32 - 2
33 - 3
34 - 1
35 - ؟
36 - 4
37 - 3
38 - 2
39 - 1
40 - 3
41 - 4
42 - 2
43 - 3
44 - 1
45 - ؟
46 - 4
47 - 3
48 - 1
49 - ؟
50 - 4
51 - 1
52 - 2
53 - 3
54 - 1
55 - 3
56 - 4
57 - 2
58 - 1
59 - 4
60 - 2[/QUOTE
۳۱ ۴
۳۴. ۲
۴۸ ۴
۵۳. ۱
۵۶. ۱

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

:( :(

آخرین ویرایش:

هانی25

عضو جدید
کاربر ممتاز
میگن 15 تا سوال ازش اومده :surprised:

اره مشخصه سوالای زیادی ازش داده
چندتا سوال ک از عکسای رو جلده
من قبل ازمون تو راه داشتم عکساشو نگاه میکردم بعد با خودم میگفتم امکان نداره ازینا سوال بده ولی سر جلسه کاملا غافلگیر شدم از شدت مزخرف بودن سوالا

DDDIQ

مدیر ارشد
راجع به سوال 143,تو کتاب قدیم دقیقا گفته استوانه ای ولی تو کتاب جدید این نوع پوسته اسمش شده پوسته هلالی تو دسته بندی قابل توسعه هم رده کروی و گنبدی و سهموی بیضوی،همین باعث شد سوال به این سادگی رو شک کنم و نزنم،به نظرتون طبق کتاب جدید گزینه دورانی هم نمیتونه درست باشه?

سلام جناب مهندس خیر کلا سوال مشخصا از رفرنس پوسته و سازه ورق تا شده هست و این تصویر رو در کتاب سیستم های ساختمانی نداریم
تنها پوسته ای هلالی در این کتاب ذکر شده که در گزینه ها نیست ؛ کروی که مشخصا تصویر یک کره هست و از دوران هم شکل نگرفته ؛ تنها همان شکل کتاب پوسته قابل قبول هست و گزینه استوانه ای

پوسته و ورق تاشده - 85
پوسته استوانه ای

http://www.www.www.iran-eng.ir/attachment.php?attachmentid=257672&d=1462461745

digitalarch

عضو جدید
کاربر ممتاز

بدون رانش یعنی اصلا رانشی نداره که قرار باشه مهارش کنن، با رانش مهار شده فرق داره

مشاهده پیوست 257770

لطف داری ممنون... من اینا رو زدم:
161 - 2
162 - 1
163 - 3
164 - 2
165 - 3
166 - 2
167 - 1
168 - 3
169 - 2
171 - 3
172 - 4
173 - 1
175 - 2
176 - 3
177 - 1
178 - 3
180 - 1
182 - 1
183 - 3
184 - 4
185 - 4

من تا دیروز شک داشتم که ابرقاب بشه ولی الان که گزینه ها رو دیدم تقریبا مطمئنم که اونای دیگه نمیشن :razz:

114 - 3
بقیه رو نزدم
الاله جان سوال 166 چرا 2 نمیشه? سایبون چجوری از دفع و اتلاف حرارت جلوگیری میکنه!

DDDIQ

مدیر ارشد
منم اونو برش سوراخ کننده زدم
کلا جناب گلابچی کتاب جدید رو کوبیدن تو صورتمون������������������

سلام خانم مهندس تصویر سازی های کتاب جدید حالا نه گاها بر خلاف کتابهای قبلی و بلکه در بعضی موارد برخلاف توضیحات متن خود همین کتاب هست و بی ارتباط ! و یا اشتباه ! اشتباه سهوی و اشتباه علمی ! یا حتی تصویری که در کتاب وارونه چاپ شده و در آزمون معکوس کتاب چاپ شده !!!
کلا ایرادی که به تعداد زیادی از کتاب های رفرنس کنکور وارد هست عدم دقت در تصویرسازی و عدم ویرایش پس از چاپ مکرر و طرح سوال به تکرار هست

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

سلام خانم مهندس تصویر سازی های کتاب جدید حالا نه گاها بر خلاف کتابهای قبلی و بلکه در بعضی موارد برخلاف توضیحات متن خود همین کتاب هست و بی ارتباط ! و یا اشتباه ! اشتباه سهوی و اشتباه علمی ! یا حتی تصویری که در کتاب وارونه چاپ شده و در آزمون معکوس کتاب چاپ شده !!!
کلا ایرادی که به تعداد زیادی از کتاب های رفرنس کنکور وارد هست عدم دقت در تصویرسازی و عدم ویرایش پس از چاپ مکرر و طرح سوال به تکرار هست
نظر شما برش سوراخ کننده هست یا گسیختگی برشی؟؟

DDDIQ

مدیر ارشد
///////////////////

نظر شما برش سوراخ کننده هست یا گسیختگی برشی؟؟

سلام خانم مهندس
راستش خب مشخصا تصویر سازی کتاب شاید مناسب نبود و خب زیر نویس مشخصا گسیختگی برشی هست حالا در برش کمی مبالغه شده
ولی وجه تمایز اصلی در این تصویر نشان دادن فشار خاک هست پایینش ! که یعنی در برابر برش سوراخ کننده داره مقاومت میکنه خاک ؛ در تعریفی که در متن برای برش سوراخ کننده ذکر شده دقیقا خالی شدن زیر پی و عبور و سوراخ پی داره مطرح میشه به خاطر مقاوت کم خاک زیرین
ولی در گسیختگی برشی همانطور که در تصویر نشان داده شده فشار خاک مقاومت میکنه

آخرین ویرایش:

Sepide.arch87

عضو جدید
کاربر ممتاز

این چیزا هر سال تو‌ کنکور پیش میاد به هرحال طراحای سؤال هم انسانن و احتمال خطا دارن حتی اگه خود دکتر گلابچی باشه
این خطاها رو سنجش باید با ۲ گزینه ای کردن جبران کنه
امیدوارم هیچکس حقش ضایع نشه
به‌ هر حال باید صبر کنیم تا کلید بیاد و بعدش یه اعتراض درست داشته باشیم تا ترتیب اثر بدن

DDDIQ

مدیر ارشد
خب اینها بر میگرده به همون موضوع که قبلا گفتم و اون اینکه امسال به شدت شبیه مسابقه زیرنویس بود،یعنی یا یه نفر زیرنویسو حفظ کرده و عین همون گزینه رو میزنه یا اگه کسی عمیقتر خونده باشه و خیلی زیرنویس محور نخونده باشه ممکنه حتی به ضررش تموم شه، به تناقضاتی برسه و شک کنه نزنه یا گزینه مشابهی که میتونه غلط نباشه ولی تو زیرنویس نبوده رو بزنه
دیگه به هر حال گذشت ببینیم تو کتاب های امسال دیگه چه تناقضاتی رو باید ببینیم
موفق باشید

بله مهندس فرمایشتون صحیح ولی نمیدونم در اینجا چرا این موضوع رو یادآور میشین !! الان مساله چیز دیگری است و بنده نه براساس حفظ زیرنویس (!) کاملا و مشخصا براساس مفهوم متن کتاب توضیح گزینه صحیح رو خدمتتون عرض کردم , در متن کتاب قدیم و جدید مشخصا پوسته های دورانی واضح توضیح داده شده
شما میفرمائید چون در کتاب جدید اسم یک مورد براساس انحنا گذاشته شده هلالی , حالا تو دسته بندی که براساس انحنا هست اگر گنبد بود که تو رده بندی دورانی هم بود پس اون هلالی که براس انحنا تو این دسته بندی بود هم میشه دورانی
البته لازم هست اضافه کنم زیرنویس تصاویر هم براساس متن کتاب نوشته شدن
موفق باشید

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
راجع به سوال 143,تو کتاب قدیم دقیقا گفته استوانه ای ولی تو کتاب جدید این نوع پوسته اسمش شده پوسته هلالی تو دسته بندی قابل توسعه هم رده کروی و گنبدی و سهموی بیضوی،همین باعث شد سوال به این سادگی رو شک کنم و نزنم،به نظرتون طبق کتاب جدید گزینه دورانی هم نمیتونه درست باشه?
نه عزیزم دورانی حول یه محور باید بچرخه، این استووانه ای و هلالی و اینا دور هیچی نمیچرخن، بصورت انتقالی شکل میگیرن

الاله جان سوال 166 چرا 2 نمیشه? سایبون چجوری از دفع و اتلاف حرارت جلوگیری میکنه!
والا من به خاطر این زدم 2 که به نظرم بی ربط ترین گزینه بود.. گزینه 4 میتونه عدم اتلاف انرژی باشه که با خودم گفتم شاید تو صورت سوال درست مطرح نشده، اما به نظرم شیب منفی ربطی به عدم اتلاف حرارت و اینا نداره... شاید اشتباه زده باشم این جزو سوالاتیه که شک داشتم

آخرین ویرایش:

Alaleh E

عضو جدید
کاربر ممتاز
هر کس قبول شه 100% حقش بوده اونم تو هنرهای ساخت با او تعداد کم پذیرش
بله من این دوسالی بهم ثابت شده کسایی که قبول میشن قطعا حقشون بوده و هیچکس اگه حقش نباشه قبول نمیشه

آخرین ویرایش:
وضعیت
موضوع بسته شده است.