کی امید داره اینقدر همه چی ازشکل خودش خارجه منم احساس میکنم قبول نمیشم ،،،،،،،،،،،،،،،،مثل شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ایشالا قبول بشید

کی امید داره اینقدر همه چی ازشکل خودش خارجه منم احساس میکنم قبول نمیشم ،،،،،،،،،،،،،،،،مثل شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!ایشالا قبول بشید
![]()
بچه ها من امید ندارم قبول شم((((((((((((
سلام منم اصلا امید ندارم قبول شم .حالمم خیلی از این موضوع گرفته س![]()
مهدیه جون راست میگه دیگه فوقش میمونیم برا تکمیل ظظرفیت چرا اینجوری میگین قبول نمیشیم بابا من میدونم همممون قبولیم امسال دانشجو میشیم چرا انقد نا امیدین هنوز که چیزی قطعی نشده بعدشم معلوم نیست اصلا داورای اسکیس چطوری نمره بدن شاید چیزی که ما به نظرمون مضخرفه از نظر اونا عالی باشه پس انقد زود ناامید نشین هممون اسشالا قبولیم بگو ایشال هه![]()
خوب تو تایپیکه نظام دور افتادی!!مهدیه جون راست میگه دیگه فوقش میمونیم برا تکمیل ظظرفیت چرا اینجوری میگین قبول نمیشیم بابا من میدونم همممون قبولیم امسال دانشجو میشیم چرا انقد نا امیدین هنوز که چیزی قطعی نشده بعدشم معلوم نیست اصلا داورای اسکیس چطوری نمره بدن شاید چیزی که ما به نظرمون مضخرفه از نظر اونا عالی باشه پس انقد زود ناامید نشین هممون اسشالا قبولیم بگو ایشال هه![]()
آره اونجا زودی جواب میدن، آخه اینجا دیگه بچه ها کاری ندارن فقط منتظره جوابن!! واسه همین زیاد نمیان،خواهش میکنم بازم سوال داشتی بپرس بتونم جواب میدماخه هیچی ازش نمیدونم تازه من امسال مدرک گرفتم متتهی انقد دیر مدرکمودادن شد یه سال هههههههههه بعد ارشد سال اخر میشه 3 سال خب میخوام بدونم چی به چیه اونجا خیلی خوبه همه زودی جواب میدن هلوجونم مرسی شماهم یکی از سوالاموجواب دادی میگم اینجا همه امار منودارناااااااااااااااا![]()
یه سر به این سایت http://www.inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260اخه هیچی ازش نمیدونم تازه من امسال مدرک گرفتم متتهی انقد دیر مدرکمودادن شد یه سال هههههههههه بعد ارشد سال اخر میشه 3 سال خب میخوام بدونم چی به چیه اونجا خیلی خوبه همه زودی جواب میدن هلوجونم مرسی شماهم یکی از سوالاموجواب دادی میگم اینجا همه امار منودارناااااااااااااااا![]()
نممممممممممممممممیدانمپس بچه هاااا کوششششششششششششششششششششششن؟
نممممممممممممممممیدانم![]()
پس بچه هاااا کوششششششششششششششششششششششن؟
سلام آقارضا خب بیاین بزنیم یه پاسخ نامه سوالارو که شمازحمتشوکشیدین خب بیاین بزنیم چون من تقریبا بیشتر پاسخ هارو میدونم البته از روی جوابایی که بچه هادادن یه جمع بندی کردم خوب میشه برا بچه های سال بعدکه میخوان بیان ارشدازادبدن به دردبخورترمیشه اخر این تاپیکه همچین چیزی باشهسلام ارزو جان... دیگه اون گرمی کنکور خوابید...واسه همین بچه ها فقط منتظر اعلام نتایج هستن
این تاپیک هم که هدفش تحلیل کنکور امسال بود که بچه ها تاحد زیادی تحلیل از سوالات داشتن..
دوس داشتم در پایان یه پاسخنامه و کلید مطمئن از بین این تحلیل ها در بیاد که نشد...اخه هیچ جا هم پاسخنامه کنکور امسال رو بیرون ندادن...
با مرکز معماری و ایوانخانه هم که در تماس بودم گفتن فعلا معلوم نیست...
سلام آقارضا خب بیاین بزنیم یه پاسخ نامه سوالارو که شمازحمتشوکشیدین خب بیاین بزنیم چون من تقریبا بیشتر پاسخ هارو میدونم البته از روی جوابایی که بچه هادادن یه جمع بندی کردم خوب میشه برا بچه های سال بعدکه میخوان بیان ارشدازادبدن به دردبخورترمیشه اخر این تاپیکه همچین چیزی باشه
بله خب شماراست میگین اقارضادیگه کسی حسه درسواینانداره که همه مثل من بیکارنیستنن که ههههههههههههههاینجوری از روی پاسخ بچه ها فایده نداره...باید پاسخنامه تشریحی باشه با دادن منبع...
که کار زمان بری هست..ولی کار ارزشمندی میشه.
الانم که دیگه همه از اون حال و هوا خارج شدن کسی دیگه انگیزه نداره
میگم یکی هم بیاداینجا اینجاپرنده هم پرنمیزنهبله خب شماراست میگین اقارضادیگه کسی حسه درسواینانداره که همه مثل من بیکارنیستنن که هههههههههههههه
شماخودتون چیکارمیکنن نیستین تاپیک میزنین بعدبه امون خداول میکنن؟وای وای وای ماروببینین چقدفعلایم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
سلاااااااااااااااااااااااااااااام خوش اومدین مقدمتونسلام.منم اومدم.![]()
سلاااااااااااااااااااااااااااااام خوش اومدین مقدمتونبارووووون
عاغــــــــــــــا چراا اینجـــــــــا اینقدر ساکـــــــــــــــــته
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | منحصرا درک عمومی معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 65 | |