بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کی امید داره اینقدر همه چی ازشکل خودش خارجه منم احساس میکنم قبول نمیشم ،،،،،،،،،،،،،،،،مثل شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused: ایشالا قبول بشید:gol::w16:

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
کی امید داره اینقدر همه چی ازشکل خودش خارجه منم احساس میکنم قبول نمیشم ،،،،،،،،،،،،،،،،مثل شما!!!!!!!!!!!!!!!!!!:confused: ایشالا قبول بشید:gol::w16:

همینطوووووووووووووووور شمااااااا :w27:

مهديه مقدم

عضو جدید

TARANE-ARCH

عضو جدید
مهدیه جون راست میگه دیگه فوقش میمونیم برا تکمیل ظظرفیت چرا اینجوری میگین قبول نمیشیم بابا من میدونم همممون قبولیم امسال دانشجو میشیم چرا انقد نا امیدین هنوز که چیزی قطعی نشده بعدشم معلوم نیست اصلا داورای اسکیس چطوری نمره بدن شاید چیزی که ما به نظرمون مضخرفه از نظر اونا عالی باشه پس انقد زود ناامید نشین هممون اسشالا قبولیم بگو ایشال هه:smile:

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
مهدیه جون راست میگه دیگه فوقش میمونیم برا تکمیل ظظرفیت چرا اینجوری میگین قبول نمیشیم بابا من میدونم همممون قبولیم امسال دانشجو میشیم چرا انقد نا امیدین هنوز که چیزی قطعی نشده بعدشم معلوم نیست اصلا داورای اسکیس چطوری نمره بدن شاید چیزی که ما به نظرمون مضخرفه از نظر اونا عالی باشه پس انقد زود ناامید نشین هممون اسشالا قبولیم بگو ایشال هه:smile:

ایول ایول انشاله انشاله

holooooooo

کاربر ممتاز
خوب تو تایپیکه نظام دور افتادی!! :D 1 سال از مدرکت میگذره؟؟؟!!!! چرا انقدر عجله داری دوستم؟؟

TARANE-ARCH

عضو جدید
اخه هیچی ازش نمیدونم تازه من امسال مدرک گرفتم متتهی انقد دیر مدرکمودادن شد یه سال هههههههههه بعد ارشد سال اخر میشه 3 سال خب میخوام بدونم چی به چیه اونجا خیلی خوبه همه زودی جواب میدن هلوجونم مرسی شماهم یکی از سوالاموجواب دادی میگم اینجا همه امار منودارناااااااااااااااا:biggrin:

holooooooo

کاربر ممتاز
اخه هیچی ازش نمیدونم تازه من امسال مدرک گرفتم متتهی انقد دیر مدرکمودادن شد یه سال هههههههههه بعد ارشد سال اخر میشه 3 سال خب میخوام بدونم چی به چیه اونجا خیلی خوبه همه زودی جواب میدن هلوجونم مرسی شماهم یکی از سوالاموجواب دادی میگم اینجا همه امار منودارناااااااااااااااا:biggrin:
آره اونجا زودی جواب میدن، آخه اینجا دیگه بچه ها کاری ندارن فقط منتظره جوابن!! واسه همین زیاد نمیان،خواهش میکنم بازم سوال داشتی بپرس بتونم جواب میدم

مهديه مقدم

عضو جدید
یه سر به این سایت http://www.inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260
و این پست بزن جواب بعضی از سوالات اینجاست http://www.www.www.iran-eng.ir/show...سکیس)/page68?p=7685342&viewfull=1#post7685342

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس بچه هاااا کوششششششششششششششششششششششن؟

سلام ارزو جان... دیگه اون گرمی کنکور خوابید...واسه همین بچه ها فقط منتظر اعلام نتایج هستن
این تاپیک هم که هدفش تحلیل کنکور امسال بود که بچه ها تاحد زیادی تحلیل از سوالات داشتن..
دوس داشتم در پایان یه پاسخنامه و کلید مطمئن از بین این تحلیل ها در بیاد که نشد...اخه هیچ جا هم پاسخنامه کنکور امسال رو بیرون ندادن...
با مرکز معماری و ایوانخانه هم که در تماس بودم گفتن فعلا معلوم نیست...

TARANE-ARCH

عضو جدید
سلام ارزو جان... دیگه اون گرمی کنکور خوابید...واسه همین بچه ها فقط منتظر اعلام نتایج هستن
این تاپیک هم که هدفش تحلیل کنکور امسال بود که بچه ها تاحد زیادی تحلیل از سوالات داشتن..
دوس داشتم در پایان یه پاسخنامه و کلید مطمئن از بین این تحلیل ها در بیاد که نشد...اخه هیچ جا هم پاسخنامه کنکور امسال رو بیرون ندادن...
با مرکز معماری و ایوانخانه هم که در تماس بودم گفتن فعلا معلوم نیست...
سلام آقارضا خب بیاین بزنیم یه پاسخ نامه سوالارو که شمازحمتشوکشیدین خب بیاین بزنیم چون من تقریبا بیشتر پاسخ هارو میدونم البته از روی جوابایی که بچه هادادن یه جمع بندی کردم خوب میشه برا بچه های سال بعدکه میخوان بیان ارشدازادبدن به دردبخورترمیشه اخر این تاپیکه همچین چیزی باشه

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام آقارضا خب بیاین بزنیم یه پاسخ نامه سوالارو که شمازحمتشوکشیدین خب بیاین بزنیم چون من تقریبا بیشتر پاسخ هارو میدونم البته از روی جوابایی که بچه هادادن یه جمع بندی کردم خوب میشه برا بچه های سال بعدکه میخوان بیان ارشدازادبدن به دردبخورترمیشه اخر این تاپیکه همچین چیزی باشه

اینجوری از روی پاسخ بچه ها فایده نداره...باید پاسخنامه تشریحی باشه با دادن منبع...
که کار زمان بری هست..ولی کار ارزشمندی میشه.
الانم که دیگه همه از اون حال و هوا خارج شدن کسی دیگه انگیزه نداره

TARANE-ARCH

عضو جدید
اینجوری از روی پاسخ بچه ها فایده نداره...باید پاسخنامه تشریحی باشه با دادن منبع...
که کار زمان بری هست..ولی کار ارزشمندی میشه.
الانم که دیگه همه از اون حال و هوا خارج شدن کسی دیگه انگیزه نداره
بله خب شماراست میگین اقارضادیگه کسی حسه درسواینانداره که همه مثل من بیکارنیستنن که هههههههههههههه
:biggrin:
شماخودتون چیکارمیکنن نیستین تاپیک میزنین بعدبه امون خداول میکنن؟وای وای وای ماروببینین چقدفعلایم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ

TARANE-ARCH

عضو جدید
بله خب شماراست میگین اقارضادیگه کسی حسه درسواینانداره که همه مثل من بیکارنیستنن که هههههههههههههه
:biggrin:
شماخودتون چیکارمیکنن نیستین تاپیک میزنین بعدبه امون خداول میکنن؟وای وای وای ماروببینین چقدفعلایم خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ
میگم یکی هم بیاداینجا اینجاپرنده هم پرنمیزنه:biggrin:

holooooooo

کاربر ممتاز
من اومددددددددددددددددددددم
:w34::w33::w32::w31:

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاغــــــــــــــا چراا اینجـــــــــا اینقدر ساکـــــــــــــــــته

وضعیت
موضوع بسته شده است.