سلام دوستان...یکم در مورد طرح جدید تجمیع واحد ها بهتون اطلاع بدم که در جریان باشین..

همونطور که میدونید طرح تجمیع پردیس ها و واحد های علوم تحقیقات که از مدت ها بحثش بود, تو مدیریت جدید اقای میر زاده تصویب شد...
اگه شنیده باشین اکثر دانشجویان ترم اخری که میبایست پایان نامه بگیرن با کمبود استاد راهنما مواجه بودند وحتی خیلی هاشون مدت ها صبر میکردند یا دنبال استاد راهنما میگشتند که بعضا 1 سال هم طول میکشید..خود من هم این استرس رو داشتم که نکنه واسه پایان نامه به مشکل بر بخوریم...الان صدای خیلی از دانشجوها بع علت کمبود استاد راهنما در اومده..فک کنم نمونه این مورد هم تو باشگاه هم باشه از دانشجویان ارشد..وحتی مشاهده عینی بنده که یکی دانشگاه ها تو سایتشون اعلام کرده که تا اطلاع ثانوی هیچ کدی برای پایان نامه صادر نمیشود..و اینکه خود من با اونایی که در ارتباط هستم با مشکل کمبود استاد راهنما برای پایا نامه مواجه هستن.
یکی دیگه از مشکلات واحد های علوم تحقیقات (البته بعضی واحد ها)کمبود فضای اموزشی و بعضی مشکلات هست...البته این مورد به هر طریقی که بود تو همون ترم رفع میشد یعنی دانشجو بدون کلاس و استاد نمیموند ولی واسه خود دانشگاه این کمبودها بود و به هر طریقی رفع میکرد...
این توضیحات اولیه رو دادم که در جریان مشکلات هم باشین چون خیلی ها اطلاع ندارن.
خب حالا در مورد این طرح بگم:
دانشگاه ازاد واسه حل این مشکلات طرح تجمیع پردیس های علوم تحقیقات و واحد های همجوار رو تصویب کرد..حالا قراره با این طرح دیگه دانشگاه ها از این قبیل مشکلات نداشته باشن...با وجود این طرح از سال اینده شاهد کد رشته های جدید خواهیم بود وحتی افزایش ظرفیت هم خواهیم داشت...
این توضیح رو هم بدم دوستان ,اونایی که ورودی سال 93 و قبل اون هستن عنوان مدرکشون همون واحدی که قبول شدن و یا در حال تحصیل هستن صادر میشه ولی از ورودی های 94 عنوان مدرک تغیر میکنه چون واحد ها در واحد مادر تجمیع شدند.البته اینو هم بگم که واحد علوم تحقیقات تهران تنها واحدی هست که مستثنا هست.
تا الان واحد علوم تحقیقات اصفهان و دانشگاه ازاد اصفهان(خوراسگان)تجمیع شدند...این دو واحد اولین واحدی هستن که تجمیع شدند و باید شاهد پیشرفت اون باشیم...تا قبل از این علوم تحقیقات اصفهان با کمبود فضا و همچنین کمبود استاد راهنما مواجه بود که الان با این تجمیع کلیه مشکلات اون رفع میشه...این خیلی عالیه
دوستان اگه ابهامی دارن میتونن بپرسن..امیدوارم این اطلاعات کمک کرده باشه