بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
رضـــا فکر کنم منظورم برعکس متوجه شدی !!!
منم دارم میگم الان اکثریت با نرم افزار کار میکنند واگه اسکیس به جای دستی با نرم افزارایی مثل3d max یا revit بود مطمنم خیلی کارای خوبی توی همین 3 ساعت کشیده میشد
به قول یکی از استادام میگفت الان چون اکثریت استادای ما خودشون نرم افزار به صورت حرفه ای بلد نیستن از ما میخوان که دستی کار کنیم که ضعف خودشون معلوم نشه ولی نرم افزار خیلی خوبه چون از همه جهات کارو میشه نشون داد

ولی اینم بگم تو ارشد بازهم استادایی پیدا میشن که کار دستی میخوان

دقیقا همنطوره منم نرم افزار کار میکنم ولی اسکیس هم خوبه
به نظر من که معیار مسخره ایه واسه ارشد امتحان اسکیس
اگه اینهمه براشون کار با دست مهم بود چرا تو دانشگاههاشون
واحدی واسه اسکیس با استاد درس حسابی واسه دانشجوها نزاشتن؟!!
فقط یه نوع درآمد زایی کردن واسه استاذهای اسکیس که بیرون
تو موسسه ها خدا تومن پول میگیرن واسه چن جلسه آموزش...

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلاااااااااااااااااااااااام هستی جونم عزیزدلم خوبی فدات شم؟منم دارم حال میکنم با تابتستون انقد خوبه انقد خوبه میخوابی قشنگگگگگگگگگگگگ هههههههه راسی اسم من ارزو این اسم کاربریم عوض نشد که نشد فداتشم دلم برات تنگ شده بود هستی جونم نفراول کنکورامسال :gol::gol::heart::heart:

:surprised::eek::confused: منو با کی اشتباه گرفتی عشقم !!!

راسی من دارم زبان میخونم به قول اونی دوستی که گفت زبان خوبه اره خیلی خوبه اولش سخت بود ولی شروکردم از بیکاری کمی تا قسمتی بهتره

زبان عالیه :)

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام ه همگی هستی جون آقا رضا مهدیه جون hoooooolo آرزو جون و .......
ببشید اسم بقیه تو ذهنم نبود وگرنه همتونو دوست دارم.:w36:
همگی از تابستون لذت ببرید چون اول مهر همکی ارشد قبولن وباید برین دانشگاه.:w11::w11:

TARANE-ARCH

عضو جدید
سلام ه همگی هستی جون آقا رضا مهدیه جون hoooooolo آرزو جون و .......
ببشید اسم بقیه تو ذهنم نبود وگرنه همتونو دوست دارم.:w36:
همگی از تابستون لذت ببرید چون اول مهر همکی ارشد قبولن وباید برین دانشگاه.:w11::w11:
عزیزم چرا انقد ناراحتی قربونت برم اولا معلوم نیست کی قبوله و کی نیست بعدشم چرا انقد نا امیدی بابا ما من همینجا قول میدم قبولی بی برو برگرد دانشگاه ازاد فله ای برمیداره گلم با دوتا تکمیل ظرفیت تو 100% قبولی بعدشم هنوز که نه پاسخ نامه ای داده شده و نه کسی میدونه اوضاع بقیه حوزه ها چطور بوده و اینا بد به دلت راه نده دیگه خیلیییییییییییی بد شانس باشیما دور دوم تکمیل ظرفیت قبولیم بابا مطمئن باش شهریور این تویی که به ماها حالا از طرف خودم میگم به من میگی ارزو غصه نخور ایشالا سال بعد بابا امیدت کجا رفته مهندس جونم شانتیک جونم قبولی برو تابسستونتوخوش بگذرون از این توهمای منفی هم نزنه به سرت توکلت به خدا باشه هیچی بمعلوم نیست دیگه نبینم اینجوری بگیاااااااااااااااااااااااااا;)

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیزم چرا انقد ناراحتی قربونت برم اولا معلوم نیست کی قبوله و کی نیست بعدشم چرا انقد نا امیدی بابا ما من همینجا قول میدم قبولی بی برو برگرد دانشگاه ازاد فله ای برمیداره گلم با دوتا تکمیل ظرفیت تو 100% قبولی بعدشم هنوز که نه پاسخ نامه ای داده شده و نه کسی میدونه اوضاع بقیه حوزه ها چطور بوده و اینا بد به دلت راه نده دیگه خیلیییییییییییی بد شانس باشیما دور دوم تکمیل ظرفیت قبولیم بابا مطمئن باش شهریور این تویی که به ماها حالا از طرف خودم میگم به من میگی ارزو غصه نخور ایشالا سال بعد بابا امیدت کجا رفته مهندس جونم شانتیک جونم قبولی برو تابسستونتوخوش بگذرون از این توهمای منفی هم نزنه به سرت توکلت به خدا باشه هیچی بمعلوم نیست دیگه نبینم اینجوری بگیاااااااااااااااااااااااااا;)

مرسی عزیزم انشاله همگی قبولیم چشم دیگه تکرار نمیشه:w40::w40:

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان ببخشید...فاصله تکمیل اول و دوم چقدره؟ینی زمانشون تقریبی کیه؟

تکمیل ظرفیت اول با ورودی مهر کلاساش تشکیل میشه و تکمیل دوم برای ورودی بهمن .
که ثبت نام تکمیل اول تو مهر و تکمیل دوم فک کنم تو دی باشه

مهديه مقدم

عضو جدید
این جا چرا انقد خلوتهههههههههههههههههههههه پس کجایین شما؟
من اینجام :lol:،بچه هام همین دورو برن،من که کم کم از تابستونم دارم خسته میشم کلا عادت به آسایش ندارم !!!!!دنبال درسی امتحانی،استرسی،سوالی جوابی میگردم،وای کاش قبول شیم همه ،شروع شه دعوا با اساتید :w13:و کلاس نرفتنا ،درس نخوندنا :w12:استرس شب امتحان:w06:و تحویل پروژه ...بلهههههههههه یه همچین دانشجوی نمونه ایم من...:w21:کاش همین تیر ماه اعلام نتایج بود بعد مراسم عزاداری :w15:اونایی که قبول نشدیم میرفتیم دنبال زندگی مون(که ایشالا همه قبولیم)بقیه هم میرفتن دانشگا اینجا تاپیک وای چقد دانشگامون داغونه!!میزدیم دوره همی غر غر می کردیم...اینجوری آدم میخواد یه فعالیتی انجام بده درسی نرم افزاری کاری انجام بده هی تو دلش میگه حالا شاید قبول شدم;) خودمو خسته نکنم با درس...من که فقط زبانو کم کم دارم به یه جاهایی میرسونم باز خوبه از هیچ چی...امااااا استرس نداره که لامصب...

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اینجام :lol:،بچه هام همین دورو برن،من که کم کم از تابستونم دارم خسته میشم کلا عادت به آسایش ندارم !!!!!دنبال درسی امتحانی،استرسی،سوالی جوابی میگردم،وای کاش قبول شیم همه ،شروع شه دعوا با اساتید :w13:و کلاس نرفتنا ،درس نخوندنا :w12:استرس شب امتحان:w06:و تحویل پروژه ...بلهههههههههه یه همچین دانشجوی نمونه ایم من...:w21:کاش همین تیر ماه اعلام نتایج بود بعد مراسم عزاداری :w15:اونایی که قبول نشدیم میرفتیم دنبال زندگی مون(که ایشالا همه قبولیم)بقیه هم میرفتن دانشگا اینجا تاپیک وای چقد دانشگامون داغونه!!میزدیم دوره همی غر غر می کردیم...اینجوری آدم میخواد یه فعالیتی انجام بده درسی نرم افزاری کاری انجام بده هی تو دلش میگه حالا شاید قبول شدم;) خودمو خسته نکنم با درس...من که فقط زبانو کم کم دارم به یه جاهایی میرسونم باز خوبه از هیچ چی...امااااا استرس نداره که لامصب...

ای جان مهدیه جون عاشققققققتم دختر:w40::w40::w14::w14::w31:

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز

بابا دانشجوی نمونه :) عاشقتـــــــــــــــــــــــم :love::love: :heart::heart:
منم حوصلـــــــــــــــــــــــم ســــــــــــــــــــر رفته :( :child:
یکی یه پیشنهادی بده سرگرم شیم :w20::w20:

TARANE-ARCH

عضو جدید
منم حووصلم سررفته میگم دانشگاه خیلی خوبه هاااااااااااااااااااااااا
ماه رمضونی که نصف روزو خوابم نصف دیگشم دعاو قرارنواینا بعد دوباره میخوابم تادم افطار بعد افطارو بعد سریالا بعد دوباره خواب چقد من برنامهم جامع و کامل هستش هههههههههههههههه راسی مهدیه جونم برا زبان توچیا میخونی گلم ؟
اره راست میگی کاش تیرماه بود اعلام نتایج راسی بچه ها تکمیل ظرفیت اول که میگین مهر هستش بعد باورودی مهرهستیم اونوقت که ورودیای تکمیل ظرفیت اول از کلاسا عقب میموننن ها؟:surprised:

مهديه مقدم

عضو جدید
ای جان مهدیه جون عاشققققققتم دختر:w40::w40::w14::w14::w31:
ما بیشترررررررررر یه عالمه :w40::w30:

بابا دانشجوی نمونه :) عاشقتـــــــــــــــــــــــم :love::love: :heart::heart:
منم حوصلـــــــــــــــــــــــم ســــــــــــــــــــر رفته :( :child:
یکی یه پیشنهادی بده سرگرم شیم :w20::w20:
قربونت برم عزیزم فدات:gol::heart::love::w40:
من پیشنهادم همین 504 همه جا حاضر در صحنه هست دانشگاه بریم به درد میخوره کنکور،روزمره،آینده...کلا خوبه به نظرم

مهديه مقدم

عضو جدید
منم حووصلم سررفته میگم دانشگاه خیلی خوبه هاااااااااااااااااااااااا
ماه رمضونی که نصف روزو خوابم نصف دیگشم دعاو قرارنواینا بعد دوباره میخوابم تادم افطار بعد افطارو بعد سریالا بعد دوباره خواب چقد من برنامهم جامع و کامل هستش هههههههههههههههه راسی مهدیه جونم برا زبان توچیا میخونی گلم ؟
اره راست میگی کاش تیرماه بود اعلام نتایج راسی بچه ها تکمیل ظرفیت اول که میگین مهر هستش بعد باورودی مهرهستیم اونوقت که ورودیای تکمیل ظرفیت اول از کلاسا عقب میموننن ها؟:surprised:
زبان من خودم از رو کتاب 504 از نوع اونی که معنی هاشم نوشته کنار متن از رو اون هر 2 روز یه درس رو تموم میکنم خیلی خوبه برام زبانو کلا دوست دارم

mrn672

عضو جدید
سلام دوستان،اگر کسی انتخاب دوم قبول شه و بخواد تو تکمیل ظرفیت انتخاب اول شرکت کنه باید انتخاب دوم رو اسم بنویسه تو دانشگاه یا نه؟ممنون میشم.

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان،اگر کسی انتخاب دوم قبول شه و بخواد تو تکمیل ظرفیت انتخاب اول شرکت کنه باید انتخاب دوم رو اسم بنویسه تو دانشگاه یا نه؟ممنون میشم.

سلام..
اگه بخوای تو تکمیل ظزفیت شرکت کنی فرقی نمیکنه که انتخاب دومت که قبول شدی رو ثبت نام کرده باشی یا نه..در هر دو صورت میشه...
البته اگه ثبت نام نکنی یه جور ریسک هم هست .چون احتمال داره انتخاب اولی رو که تو تکمیل ظرفیت زدی رو قبول نشی...اونوقت از انتخاب دومت هم میمونی..واسه همین شما باید قبل اینکه تو تکمیل ظرفیت شرکت کنی تمام ابعاد رو بسنجدی و همچنین تراز اون واحدی رو که تو تکمیل ظرفیت میخوای با تراز خودتو با تراز اخرین نفر قبولی اونجایی که میخوای رو بسنجی اونوقت ببینی ایا شانس قبولی داری یا نه...

mrn672

عضو جدید
ممنون آقا رضا ، پس منطقی تر اینه که به هر حال چیزی رو که قبول شدی اول اسم بنویسی.درسته؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون آقا رضا ، پس منطقی تر اینه که به هر حال چیزی رو که قبول شدی اول اسم بنویسی.درسته؟

اول جایی ررو که قبول شدی و اونجایی رو که میخواستی رو خوووب بررسی میکنی..میبینی ایا تو تکمیل میتونی قبول بشی یا نه...اگه دیدی شانست بالاس و ترازت فاصله ای با دانشگاه مورد نظرت تو تکمیل ظرفیت نداره اونوقت میتونی ثبت نام هم نکنی اون جای اول...ولی اگه دیدی ترازت فاصله داره با اون دانشگاه همون جایی که قبولل شدی رو ثبت نام کن..ولی تکمیل هم شرکت کن...
در هر صورت هر دانشگاهی که باشی میتونی به شهر دیگه انتقالی -(مهمان) بگیری چه دائم چه موقت...به قول معاون دانشجویی دانشگاه ازاد بالای 80 درصد این نقل و انتقالات رو قبول میکنیم..البته گفتن که انتقال از هر شهری به تهران والبرز سخته ولی از شهری به شهر دیگه راحت موافقت میکنی..
اگه سوالی داشتی بپرس..البته اگه روزای اعلام نتایج هم اینجا بودی کمکت میکنیم ;)

darkwater

عضو جدید
اول جایی ررو که قبول شدی و اونجایی رو که میخواستی رو خوووب بررسی میکنی..میبینی ایا تو تکمیل میتونی قبول بشی یا نه...اگه دیدی شانست بالاس و ترازت فاصله ای با دانشگاه مورد نظرت تو تکمیل ظرفیت نداره اونوقت میتونی ثبت نام هم نکنی اون جای اول...ولی اگه دیدی ترازت فاصله داره با اون دانشگاه همون جایی که قبولل شدی رو ثبت نام کن..ولی تکمیل هم شرکت کن...
در هر صورت هر دانشگاهی که باشی میتونی به شهر دیگه انتقالی -(مهمان) بگیری چه دائم چه موقت...به قول معاون دانشجویی دانشگاه ازاد بالای 80 درصد این نقل و انتقالات رو قبول میکنیم..البته گفتن که انتقال از هر شهری به تهران والبرز سخته ولی از شهری به شهر دیگه راحت موافقت میکنی..

تکمیل ظرفیت فقط یک دانشگاه حق انتخاب داریم یا بیشتره؟؟ اون وقت نمیشه مثلا اگه جایی قبول شدیم دوباره تو تکمیل اولویت آخرا بزنیم که اگه یهو اون جاهایی که میخوایم نشد اون قبلی یه رو دویاره قبول شیم تا نپره ؟!؟ :d نمی دونم رسوندم منظورمو یا نه

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
تکمیل ظرفیت فقط یک دانشگاه حق انتخاب داریم یا بیشتره؟؟ اون وقت نمیشه مثلا اگه جایی قبول شدیم دوباره تو تکمیل اولویت آخرا بزنیم که اگه یهو اون جاهایی که میخوایم نشد اون قبلی یه رو دویاره قبول شیم تا نپره ؟!؟ :d نمی دونم رسوندم منظورمو یا نه

نه, یک انتخاب نیست..دوباره بر اساس اولویت بندی دانشگاهاتو انتخاب میکنی...خوب نرسوندی ولی تا جایی که بتونم من میرسونم امیدوارم جواب سوالت باشه...ببین تو تکمیل ظرفیت همون اولویتی که قبول شدی رو باید بری و دیگه نمیتونی اون جای اول رو که قبول شدی بری..یعنی اون میپره دیگه...
درکل باید زمان اعلام نتایج نشست تراز هارو بررسی کرد..اونوقت راحت میشه فهمید که ایا تو تکمیل ظرفیت قبول میشی یا نه یا کدوم دانشگاه ها احتمال بیشتری داره...خداروشکر امسال مثل پارسال نیست و دوتا تکمیل ظرفیت داریم..

TARANE-ARCH

عضو جدید
نه, یک انتخاب نیست..دوباره بر اساس اولویت بندی دانشگاهاتو انتخاب میکنی...خوب نرسوندی ولی تا جایی که بتونم من میرسونم امیدوارم جواب سوالت باشه...ببین تو تکمیل ظرفیت همون اولویتی که قبول شدی رو باید بری و دیگه نمیتونی اون جای اول رو که قبول شدی بری..یعنی اون میپره دیگه...
درکل باید زمان اعلام نتایج نشست تراز هارو بررسی کرد..اونوقت راحت میشه فهمید که ایا تو تکمیل ظرفیت قبول میشی یا نه یا کدوم دانشگاه ها احتمال بیشتری داره...خداروشکر امسال مثل پارسال نیست و دوتا تکمیل ظرفیت داریم..[/QUOTE
رضا میگم اینوپرسیدی باز از دوست جون جونیت:D مرکزازمونومیگم مطمئنی که دوتاهست تکمیل ظرفیت امسال؟؟؟؟ من فکرنمیکنما درسته امسال عملی با تشریحی یکی بود ولی باز دانشگاه ازادههههههههههههههه هااااااااااااااااااااااااا ممکنه گزینش دوتا نباشه:surprised:
بچه هـــــــــــــــــــــــــا کجایین پس چرا انقد ایمجاسوتوکور شده هااااااااااا :mad:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
رضا میگم اینوپرسیدی باز از دوست جون جونیت:D مرکزازمونومیگم مطمئنی که دوتاهست تکمیل ظرفیت امسال؟؟؟؟ من فکرنمیکنما درسته امسال عملی با تشریحی یکی بود ولی باز دانشگاه ازادههههههههههههههه هااااااااااااااااااااااااا ممکنه گزینش دوتا نباشه:surprised:
بچه هـــــــــــــــــــــــــا کجایین پس چرا انقد ایمجاسوتوکور شده هااااااااااا :mad:

اول اینو بگم که از دانشگاه ازاد هر چیزی بر میاد...قبلا یه با پرسیده بودم گفتن باید ثبت نام انجام بشه بعد میگیم واسه تکمیل ظرفیت...
تکمیل ظرفیت بهمن که قطعی هست چون واسه بهمن کنکور ندارن...واسه مهر هم تکمیل میزارن..البته شاید مثل پارسال تهران جز تکمیل ظرفیت نباشه

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز

متاسفانه ارشد اصلا انتقالی نمیدن مگر در شرایط خاص
مهمان هم فقط یک ترم

جوابا کی میاد؟ :D

شهریور میاد
عاغــــــــــا اینا مگه میخوان چی کار کنند که اینقدر جوابا دیر میاد :(

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
متاسفانه ارشد اصلا انتقالی نمیدن مگر در شرایط خاص
مهمان هم فقط یک ترم

جدیدا سامانه نقل و انتقالات دانشگاه ازاد الکترونیکی شده...یعنی واسه اونایی که پیگیر مهمان شدن هستن عالیه..مهمان تا 2 ترم میدن...حتی مهمان دائم...
البته مدارکت رو میفرستی اونا شرایط رو بررسی میکنن...که خودشون هم گفتن بالای 80 درصد موافقت میکنیم...البته این مهمانی گرفتن شرایط خاصی داره..که عموم که شرایط خاصی ندارن میتونن از جدول همترازی استفاده کنن و مهمان بگیرن...اینجوری که گفتن مهمان گرفتن از شهری به شهر دیگه راحته ولی از شهری به تهران یا البرز سخته...

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
جدیدا سامانه نقل و انتقالات دانشگاه ازاد الکترونیکی شده...یعنی واسه اونایی که پیگیر مهمان شدن هستن عالیه..مهمان تا 2 ترم میدن...حتی مهمان دائم...
البته مدارکت رو میفرستی اونا شرایط رو بررسی میکنن...که خودشون هم گفتن بالای 80 درصد موافقت میکنیم...البته این مهمانی گرفتن شرایط خاصی داره..که عموم که شرایط خاصی ندارن میتونن از جدول همترازی استفاده کنن و مهمان بگیرن...اینجوری که گفتن مهمان گرفتن از شهری به شهر دیگه راحته ولی از شهری به تهران یا البرز سخته...

فک کنم این شرایطی که گفتی برای کارشناسی هستش
ارشد انتقالی نمیدن من سال قبل زیاد تلاش کردم گفتن ارشد نمیشه :(

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من امید ندارم قبول شم :(((((((((((((

chantic

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام منم اصلا امید ندارم قبول شم .حالمم خیلی از این موضوع گرفته س:cry::cry::(:(

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
بچه ها من امید ندارم قبول شم :(((((((((((((

سلام منم اصلا امید ندارم قبول شم .حالمم خیلی از این موضوع گرفته س:cry::cry::(:(

چرا امید ندارید؟عایا علت خاصی داره؟هنو اتفاقی نیفتاده که ....باید صبر کرد...بیشتر فکر تکمیل و اینکه نصفیا سر جلسه پا شدن به من دلگرمی میده

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
چرا امید ندارید؟عایا علت خاصی داره؟هنو اتفاقی نیفتاده که ....باید صبر کرد...بیشتر فکر تکمیل و اینکه نصفیا سر جلسه پا شدن به من دلگرمی میده

چون، زاقااااااارت امتحان دادم، اسکیس که در حد 1 شیت حساب کن،
تستی رم که دداااغوون با اون سوالای مزخرفشون

وضعیت
موضوع بسته شده است.