madani5441
عضو جدید
حداقل شيب لوله هاي فاضلاب ميشه /٥ و حد أكثر هم ميشه ٤٪ ولي اندازه نرمال ميشه ٢ ٪ . حالا طرح سوال منظورش كدوم بوده از حداكثر شيب ، گزينه ٤٪ نداشت ، منم ٢ ٪ رو زدم .
۴۸=۱۹میشه بگین کدوم گزینه هارو زدین؟ بقیه دوستان هم بیان بگن....
دوستان بیایین تاریخو بگین کدومارو زدین۴۸=۱۹
۴۶=۴
۴۴=۲
۵۱=۱
۵۳=۱
۵۴=۴
۵۶=۴ فکنم خراب کردم
زبانم اینا بود ۱۴=۴
۱۵=۲
۱۶=۴
۱۷=۲
۱۹=۴
۱=۲
۳=۲فن
۲۷=۳
۲۸=۳
۳۰=۳
۳۱=۱
۳۵=۳
۴۰=۲
من موضوع اسکیس به این چشم نگاه کردم
نمایشگاه هنرهای اسلامی ...( در دل تکنولوژی) با مصالح مدرن
چهار طاقی - اب انبار - چلیپا - حوضخانه -حیاط مرکزی(ولی از حیاط نورگیری ندارم)
ورودی را که مثل اب انبار گرفتم با تو رفتگی از خیابان
بعد تو پلان و برش سلسله مراتب گذاشتم
....>فصای باز(روشن)....>فضای نیمه باز(نیمه روشن)....< فضای یسته (تاریک)
تو این موضوع بیشترین نمره را پلان و برش داره بنظرم
فقط تونستم از مقطع عکس بگیرم دیگه نتونستم یه گابول اومده بود کنارم نشسته بود دیگه نتونستم عکس بگیرم
مشاهده پیوست 210806 مقطع عرضی من بود
من تاریخ سراسری 55 زده بودم اینارو نمیدونستم اصلا چی بودن ...؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
از کجا در اورده بودن؟؟؟
من زبان 100 زدم ....
منو بگو این مدت بیشترین درسی رو که خونده بودم تاریخ بود...
با این سوالات چرت و پرت ..معلوم نیست از کجا در اورده بود.
یه متن اندازه کاغذ آ4 نوشتم فرستادم مرکز ازمون...اعصابم خورد کردن
حداقل شيب لوله هاي فاضلاب ميشه /٥ و حد أكثر هم ميشه ٤٪ ولي اندازه نرمال ميشه ٢ ٪ . حالا طرح سوال منظورش كدوم بوده از حداكثر شيب ، گزينه ٤٪ نداشت ، منم ٢ ٪ رو زدم .
برا درز انقطاع بايد ١/١٠٠ ساختمان كوچكتر رو حساب كرد . كه تو گزينه ها نبود
خیلی تاریخ نامردی بود![]()
رضا دیدی اخرش حالمو گرفت![]()
نه ساختمان كوتاه تر هست. البته به شرطي كه به ٤ طبقه برسه . ...
چطورممنون همراهی عزیز
یه سوال دارم میخوام بدونم تمام پست ها را بررسی میکنید یا یهو به پست من خوردید؟؟؟
من اعصابم خورده کلا نمیدونم چیکار کنم وقت خیلی کم بود پرسپکتیو نکشیدم
نکنه امتحان سراسری هم وقت اینجوری باشه هان![]()
چطور
منم خیلی بد دادم نمیدونم از تئوری بنالم یا از اسکیس
وقت کم بود خیلی چیزا نکشیدم
تو مقطعم هم شوادون گذاشتم که مثلا نورسایه و تهویه بشه![]()
مگه بچه ها شماها همه سوال هارو جوااااب دادید من ازهردرس فقط 5تا ک مطمن بودمو جواب دادم ....ک در کل از80تا شد 20تا....راستی.. منم واسم سوال شده..واقعا تمام ارسال ها رو بررسی میکنی.؟
اسکیس اگه 40 مین دیگه اضافه میگردن خیلی خوب میشد
تا جایی که بشه بررسی میشهراستی.. منم واسم سوال شده..واقعا تمام ارسال ها رو بررسی میکنی.؟
اسکیس اگه 40 مین دیگه اضافه میگردن خیلی خوب میشد
حوزه مام همینطوری بودبچه ها یه سوال ؟ میخواستم بدونم حجمتونو زیرزمین طراحی کردین یا روزمین اخه نصف راهرویی که من بودم همشون از دم حجمای عجق وجق طراحی کرده بودن من کلی نماد اسلامی توش گذاشتم چیزایی شبیه بادگیر برا ایجاد شاخص بودن ماکان من موندم اگه روی سطح زمین باشه یعنی کلا به ورق صفرمیدن یا مثلا به مبانی نظریشم نگاه میکنن الان اینا همه صفرن یامن صفرم من خودم یه چیزی توسطح زمینن مانند کشیدم منتهش برش دیوراو اینا نکشیدم انقد راحت داشتم کارمیکرکدم بد یهومراقبه گفت 1 ساعت مونده دیگه پلانو همشو با مصیبت کشیدم اوناهم خوب شد اگه این ارتفاعو اینارو گیرندن![]()
بچه ها یه سوال ؟ میخواستم بدونم حجمتونو زیرزمین طراحی کردین یا روزمین اخه نصف راهرویی که من بودم همشون از دم حجمای عجق وجق طراحی کرده بودن من کلی نماد اسلامی توش گذاشتم چیزایی شبیه بادگیر برا ایجاد شاخص بودن ماکان من موندم اگه روی سطح زمین باشه یعنی کلا به ورق صفرمیدن یا مثلا به مبانی نظریشم نگاه میکنن الان اینا همه صفرن یامن صفرم من خودم یه چیزی توسطح زمینن مانند کشیدم منتهش برش دیوراو اینا نکشیدم انقد راحت داشتم کارمیکرکدم بد یهومراقبه گفت 1 ساعت مونده دیگه پلانو همشو با مصیبت کشیدم اوناهم خوب شد اگه این ارتفاعو اینارو گیرندن![]()
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد هــنر های ساخت 95 | کارشناسی ارشد | 518 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون ارشد معمــــــاری 95 | کارشناسی ارشد | 533 | |
![]() |
بررسی سوالات آزمون کارشناسی ارشد آزاد 94 | کارشناسی ارشد | 517 | |
![]() |
بررسی | منحصرا درک عمومی معماری کنکور 94 | کارشناسی ارشد | 65 | |
![]() |
بررسی | سوالات آزمون معمــــــاری ارشد 94 | کارشناسی ارشد | 2441 |