بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

madani5441

عضو جدید
حداقل شيب لوله هاي فاضلاب ميشه /٥ و حد أكثر هم ميشه ٤٪ ولي اندازه نرمال ميشه ٢ ٪ . حالا طرح سوال منظورش كدوم بوده از حداكثر شيب ، گزينه ٤٪ نداشت ، منم ٢ ٪ رو زدم .

madani5441

عضو جدید
برا درز انقطاع بايد ١/١٠٠ ساختمان كوچكتر رو حساب كرد . كه تو گزينه ها نبود

farzad_fkm

عضو جدید
کاربر ممتاز
من موضوع اسکیس به این چشم نگاه کردم
نمایشگاه هنرهای اسلامی ...( در دل تکنولوژی) با مصالح مدرن

چهار طاقی - اب انبار - چلیپا - حوضخانه -حیاط مرکزی(ولی از حیاط نورگیری ندارم)

ورودی را که مثل اب انبار گرفتم با تو رفتگی از خیابان
بعد تو پلان و برش سلسله مراتب گذاشتم
....>فصای باز(روشن)....>فضای نیمه باز(نیمه روشن)....< فضای یسته (تاریک)

تو این موضوع بیشترین نمره را پلان و برش داره بنظرم
فقط تونستم از مقطع عکس بگیرم دیگه نتونستم یه گابول اومده بود کنارم نشسته بود دیگه نتونستم عکس بگیرم
مشاهده پیوست 210806 مقطع عرضی من بود

ممنون همراهی عزیز
یه سوال دارم میخوام بدونم تمام پست ها را بررسی میکنید یا یهو به پست من خوردید؟؟؟

من اعصابم خورده کلا نمیدونم چیکار کنم وقت خیلی کم بود پرسپکتیو نکشیدم
نکنه امتحان سراسری هم وقت اینجوری باشه هان :(:wallbash::wallbash::evil::w06::w00::w19::w29:

karanka

عضو جدید
من تاریخ سراسری 55 زده بودم اینارو نمیدونستم اصلا چی بودن ...؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!
از کجا در اورده بودن؟؟؟

التقاطی زمینه گرا یا منطقه گرایی انتقادی... :surprised:

تابلو از کتابای نقره کار بود....فقط ایشون از این درافشانی ها می کنن...

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
من اینا رو زدم:(:(:(

فن..
21:2
22:3
25:4
27:3 البته یادم نیست تو پاسخ نامه هم واردش کردم یا نه
29:3
30:3
31:1
32:2
34:3
35:4
37:2
40:3
بقیه هم نزدم...

تاریخ...(احتمالا منفی بشم)حالا شما یه بررسی کنین
42:4
44:2 البته یادم نیست تو پاسخ نامه هم واردش کردم یا نه
46:4
47:2:cry:
51:1
60:1
56:1-3 یادم نیست!
بقیه هم نزدم

درک معماری...
61:4
62:2
64:4
65:2
68:2
69:4
70:2
71:4
73:2
74:2
75:2
77:2
78:4
بقیه نزدم
...
حالا یکی میتونه بگه درصد این 3تا درس من چی میشه؟؟:cry:

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
منو بگو این مدت بیشترین درسی رو که خونده بودم تاریخ بود...
با این سوالات چرت و پرت ..معلوم نیست از کجا در اورده بود.
یه متن اندازه کاغذ آ4 نوشتم فرستادم مرکز ازمون...اعصابم خورد کردن

خیلی تاریخ نامردی بود :(
رضا دیدی اخرش حالمو گرفت :(
حداقل شيب لوله هاي فاضلاب ميشه /٥ و حد أكثر هم ميشه ٤٪ ولي اندازه نرمال ميشه ٢ ٪ . حالا طرح سوال منظورش كدوم بوده از حداكثر شيب ، گزينه ٤٪ نداشت ، منم ٢ ٪ رو زدم .

من 1.5 % زدم

برا درز انقطاع بايد ١/١٠٠ ساختمان كوچكتر رو حساب كرد . كه تو گزينه ها نبود

ساختمان بزرگتر نه کوچکتر

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه نرم افزار درصد یاب رو بگیرین..درصد های تقریبی خودتون رو حساب کنین واسه هر درس;)

پیوست ها

• Percent-finder-%5bwww.konkur.in%5d.zip
    112.6 کیلوبایت · بازدیدها: 0

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز
ممنون همراهی عزیز
یه سوال دارم میخوام بدونم تمام پست ها را بررسی میکنید یا یهو به پست من خوردید؟؟؟

من اعصابم خورده کلا نمیدونم چیکار کنم وقت خیلی کم بود پرسپکتیو نکشیدم
نکنه امتحان سراسری هم وقت اینجوری باشه هان :(:wallbash::wallbash::evil::w06::w00::w19::w29:
چطور:D
منم خیلی بد دادم نمیدونم از تئوری بنالم یا از اسکیس
وقت کم بود خیلی چیزا نکشیدم
تو مقطعم هم شوادون گذاشتم که مثلا نورسایه و تهویه بشه :(

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
چطور:D
منم خیلی بد دادم نمیدونم از تئوری بنالم یا از اسکیس
وقت کم بود خیلی چیزا نکشیدم
تو مقطعم هم شوادون گذاشتم که مثلا نورسایه و تهویه بشه :(

راستی.. منم واسم سوال شده..واقعا تمام ارسال ها رو بررسی میکنی.؟

اسکیس اگه 40 مین دیگه اضافه میگردن خیلی خوب میشد

Thearchi

عضو جدید
آقا اون سوال درز انقطاع بالاخره چی میشه؟
درز انقطاع همیشه 1/10 ساختمان کوتاه تره که میشد 10 سانت و تو گزینه ها نبود ... منم 30 رو زدم که نزدیکترین به 10 بود...

nani_67

عضو جدید
کاربر ممتاز

مگه بچه ها شماها همه سوال هارو جوااااب دادید من ازهردرس فقط 5تا ک مطمن بودمو جواب دادم ....ک در کل از80تا شد 20تا....
تاریخ من تو سراسری 50درصد زده بودمو فک میکردم برای اینم اینجوری میشه ک دیدم اینا چیه خداااااا
بزور ی چندتایی پیداکرردم زدم ...بچه ها دبه نکنید دیگه قبل کنکورم گفتید اگه هردزس ی20بزنید شیت هارو پرکتید قبولید
من دلم روشنه..برآزاد پولت آماده باشه بهت ن نمیگن

TARANE-ARCH

عضو جدید
بچه ها یه سوال ؟ میخواستم بدونم حجمتونو زیرزمین طراحی کردین یا روزمین اخه نصف راهرویی که من بودم همشون از دم حجمای عجق وجق طراحی کرده بودن من کلی نماد اسلامی توش گذاشتم چیزایی شبیه بادگیر برا ایجاد شاخص بودن ماکان من موندم اگه روی سطح زمین باشه یعنی کلا به ورق صفرمیدن یا مثلا به مبانی نظریشم نگاه میکنن الان اینا همه صفرن یامن صفرم من خودم یه چیزی توسطح زمینن مانند کشیدم منتهش برش دیوراو اینا نکشیدم انقد راحت داشتم کارمیکرکدم بد یهومراقبه گفت 1 ساعت مونده دیگه پلانو همشو با مصیبت کشیدم اوناهم خوب شد اگه این ارتفاعو اینارو گیرندن :cry:

فاطیما8

عضو جدید
بچه ها موقعیت قرار گیری کلاس درس؟قرار گیری پارکینگ؟برش از کجا نادرسته؟کشیدگی گلخانه ها؟پرواز داخلی و خارجی؟اینا رو چی زدین؟

همراهی

مدیر بازنشسته
کاربر ممتاز

تا جایی که بشه بررسی میشه
به همون ازمون خودمون بپردازیم:دی
ببخشید تشکر نداشتم
بچه ها یه سوال ؟ میخواستم بدونم حجمتونو زیرزمین طراحی کردین یا روزمین اخه نصف راهرویی که من بودم همشون از دم حجمای عجق وجق طراحی کرده بودن من کلی نماد اسلامی توش گذاشتم چیزایی شبیه بادگیر برا ایجاد شاخص بودن ماکان من موندم اگه روی سطح زمین باشه یعنی کلا به ورق صفرمیدن یا مثلا به مبانی نظریشم نگاه میکنن الان اینا همه صفرن یامن صفرم من خودم یه چیزی توسطح زمینن مانند کشیدم منتهش برش دیوراو اینا نکشیدم انقد راحت داشتم کارمیکرکدم بد یهومراقبه گفت 1 ساعت مونده دیگه پلانو همشو با مصیبت کشیدم اوناهم خوب شد اگه این ارتفاعو اینارو گیرندن :cry:
حوزه مام همینطوری بود
همه یه طبقه روی سطح زمین حجم زده بودن!!

Thearchi

عضو جدید

هر کی طرحو اورده بالا اشتباه کرده ... یه میلیمترم نباید بالا میومدیم...

آخرین ویرایش:

alice

عضو جدید
همگی خسته نباشید:gol: ، حوزه ی ما هم بعضیا رو سطح زمین حجم زده بودن ،من که خوب ندادم به پلان و دیاگرام وتحلیل و نما فقط رسیدم:cry:
این آزمون که گذشت با آرزوی موفقیت ولی سوالی که برام پیش اومده وقتی موضوعو انقدر کلی می دن مثلا طراحی نمایشگاه ، اقلیمم معلوم نیست حالا می دونم همه می گین مترو داره تهرانه :Dولی اگه حالا به جای مترو یه موضوع دیگه می دادن ، عنوان نمایشگاه و اقلیم تو موضوع های کلی به عهده ی خودمونه ؟، من نخندینا موضوعو مثل نمایشگاه بهاره دیدم یه نمایشگاه کلی ، بعد می خواستم بین این فضا با مترو ارتباط بدم بعد دیدم تو برش خیلی فاصله دارن مثلا تو عکس اگه طول زمین 60 حدودا 40 متر با مترو فاصله داره دیگه ارتباط ندادم می خواستم نظرتونو بدونم چه جور با این موضوع برخورد کردید ;)
IMG_5172.jpg

فاطیما8

عضو جدید
من طرحو براساس همون ارتفاع 9متری زیرزمین زدم ولی تو پرسپکتیو و نما تو زمین نشونش ندادم ولی تو توضیحاتش نوشتم که طرحو براساس این زدم به نظرتون طرحم قبول نیست؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.