بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
از مرکز ازمون پرسیدم ببینم واسه اونایی که ثبت نام نکردن ایا راهی هست..مثل اونایی که واسه کنکور جا مونده بودن
.
تو همین همایشات که شرکت میکنی اگه مقاله ات پذیرش بشه بعضی از همایش ها isi هم ثبت میکنن...اکثر همایشات هم مقالات رو تو isc ثبت میکنن...کلا حضور و پذیرش شدن در همایشات ملی و بین المللی خودش بار علمی داره...کفش اینه که مقاله ات تو کنسرسیوم محتوای ملی ثبت میشه...پثر مقاله ات اگه تو همایشی اکسپت شد بی تاثیر نیست..مطمئن باش...واسه هر همایش بخوای بدوی چقد معتبره میتونی قبلش مطلع بشی که ایا مقاله هایی که پذیرفته میشن تو کجا چاپ میشه و ثبت میشه و...

اونایی که ISI ثبت میکنند خیلی کمه ولی اگه ISI ثبت بشه خیلی بدرد میخوره برا دکترا :)
ولی مقاله های داخلی که همایش معمولی هستش اصا بدرد نمیخورم فقط تنها جایی که بدرد میخوره برای درس روش تحقیق که نمره بگیری از استاد همین :)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اونایی که ISI ثبت میکنند خیلی کمه ولی اگه ISI ثبت بشه خیلی بدرد میخوره برا دکترا :)
ولی مقاله های داخلی که همایش معمولی هستش اصا بدرد نمیخورم فقط تنها جایی که بدرد میخوره برای درس روش تحقیق که نمره بگیری از استاد همین :)

اواتار مبارکه!!:)

Thearchi

عضو جدید
مرسی اره مقاله نویسی خوبه..فعلا شروع کنیم دستمون راه بیفته که تو ارشد خیلی کار داریم با این مقالات...باید این همایشات پیش رو مقاله بدم..حالا اگه همکار پژوهشی هم باشه که چه عالی...
ایشالا تو هم کنکور رو قبول میشی و مهر میشینی ارشد ازمون نظام هم قبول میشی...زود بیا تو جمع بچه ها;):gol:

رضا جون شما روند نوشتن و ارسال و... ISI رو بلدی؟ من که اصا نمیدونم چجوریه !!
کلا به چه دردی میخوره؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
رضا جون شما روند نوشتن و ارسال و... ISI رو بلدی؟ من که اصا نمیدونم چجوریه !!
کلا به چه دردی میخوره؟

مقالات isi در مصاحبه دکترا دارای امتیاز هست..یعنی هرچی مقاله isi بیشتر داشته باشی تو اون بخش بیشتر نمره میگیری...
مقالاتی هم که ثبت پایگاه استنادی علوم جهان اسلام که isc میشه هم اگه مقاله داشته باشی خوبه...
مقاله داشتن هم واسه تدریس تو دانشگاه و رتبه علمی کمکت میکنه هم اینکه ورود به دکترا...مقاله های معتبر پشتوانه علمی مناسبی واست هستن...ودرجه علمی تو , علاوه بر مدرک رو تعداد مقالات معتبر و کتاب های تالیفی سنجیده میشه.
الان 1 درصد دانشمندان برتر جهان رو همین تعداد ارجاعات مقالات isi انتخاب میکنن...

b_arch_5

کاربر بیش فعال
مرسی اره مقاله نویسی خوبه..فعلا شروع کنیم دستمون راه بیفته که تو ارشد خیلی کار داریم با این مقالات...باید این همایشات پیش رو مقاله بدم..حالا اگه همکار پژوهشی هم باشه که چه عالی...
ایشالا تو هم کنکور رو قبول میشی و مهر میشینی ارشد ازمون نظام هم قبول میشی...زود بیا تو جمع بچه ها;):gol:

میشه یه کم کاملتر توضیح بدید درباره این مقاله نویسی.؟:eek:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
کامل دیگه چی به چیه کلن...

مقاله نویسه دیگه!!
بعضی هستن بر حسب علاقه و دغدغه یا سوالی که نسبت به یه موضوع دارن میرن سراغ یه سری موضوعات و با علاقه ای که دارن اونو کار میکنن..که اکثرا مقالات خوبی از اب در میاد..چون موضوع مد نظر خودشو داره کار میکنه..در کل واسه دل خودش رو یه موضوعی داره کار میکنه..
یه سری دیگه هم تو همایشات و کنفرانس ها شرکت میکنن و بر اساس وقت چند ماهه که این همایشات و کنفرانس ها در نظر میگیرن , پژوهشگر تو اون زمان بر اساس محور های تعیین شده همایش کار پژوهشی خودشو شروع میکنه و در پایان در قالب یه مقاله به دبیر خونه همایش میفرسته...اگه اکسپت شد وارد همایش میشه و...

سعید تاتلیسس

عضو جدید
دوستان یه سوال داشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تست ها رو تقریبا 30 تا زدم که مطمئن نیستم همشون درست باشه از اسکیس هم 2 تا پلان با یه برش و یه نما و دیاگرام ارتباطی با دو تا پرسپکتیو داخلی کلا با دو رنگ کشیدم....
نمیدونم با این وضعیت قبول میشم یا نه...
اول امید به خدا هستش بعدش امیدم به سهمیه بسیج ....آیا سهمیه بسیج تاثیر داره؟؟؟؟؟؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان یه سوال داشتم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تست ها رو تقریبا 30 تا زدم که مطمئن نیستم همشون درست باشه از اسکیس هم 2 تا پلان با یه برش و یه نما و دیاگرام ارتباطی با دو تا پرسپکتیو داخلی کلا با دو رنگ کشیدم....
نمیدونم با این وضعیت قبول میشم یا نه...
اول امید به خدا هستش بعدش امیدم به سهمیه بسیج ....آیا سهمیه بسیج تاثیر داره؟؟؟؟؟؟

اسکیس رو که ظاهرا تمام موارد خواسته شده رو زدی..باید دید تا چه حد تونستی به خواسته های مد نظر داوران نزدیک باشی..
واسه قبولی هم باید ببینیم کدوم دانشگاه ها رو زدی..اگه 30 تا سوال رو درست زده باشی که قبولیت صددرصده
سهمیه بسیج مهر تایید قبولیت تو ارشده;)

b_arch_5

کاربر بیش فعال
مقاله نویسه دیگه!! بعضی هستن بر حسب علاقه و دغدغه یا سوالی که نسبت به یه موضوع دارن میرن سراغ یه سری موضوعات و با علاقه ای که دارن اونو کار میکنن..که اکثرا مقالات خوبی از اب در میاد..چون موضوع مد نظر خودشو داره کار میکنه..در کل واسه دل خودش رو یه موضوعی داره کار میکنه.. یه سری دیگه هم تو همایشات و کنفرانس ها شرکت میکنن و بر اساس وقت چند ماهه که این همایشات و کنفرانس ها در نظر میگیرن , پژوهشگر تو اون زمان بر اساس محور های تعیین شده همایش کار پژوهشی خودشو شروع میکنه و در پایان در قالب یه مقاله به دبیر خونه همایش میفرسته...اگه اکسپت شد وارد همایش میشه و...
اینارو میدونم خوب... منظورم مقالات isi و نحوه شرکت کردن و گزینش مقالات بود.. و اینکه سطح علمی مقالات در چه حد باید باشه؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینارو میدونم خوب... منظورم مقالات isi و نحوه شرکت کردن و گزینش مقالات بود.. و اینکه سطح علمی مقالات در چه حد باید باشه؟

ببین بستگی داره مقاله واسه چه همایشی ارائه بدی...بعضی همایشات هست مقالات پذیرفته شده رو در نشریات isi چاپ میکنن...بعضی همایشات هم مقالات رو تو نشریات isc چاپ میکنن و بعضی ها هم تو کنسرسیوم محتوای ملی و...
واسه اینکه بدونی کدوم همایش مقالات پذیرفته شده رو کجا چاپ میکنه و در کل مقالات پذیرفته شده چه امتیازاتی داره میتونی از دبیرخونه اون همایش بپرسی..
مثلا همایشی که پیش رو داریم با عنوان"افق های جدید در معماری و شهرسازی" این همایش مقالاتی که پذیرفته میشه به صورت رایگان در نشریات علمی پژوهشی isi ثبت میشه ومزایای دیگه هم داره...

سعید تاتلیسس

عضو جدید
اسکیس رو که ظاهرا تمام موارد خواسته شده رو زدی..باید دید تا چه حد تونستی به خواسته های مد نظر داوران نزدیک باشی..
واسه قبولی هم باید ببینیم کدوم دانشگاه ها رو زدی..اگه 30 تا سوال رو درست زده باشی که قبولیت صددرصده
سهمیه بسیج مهر تایید قبولیت تو ارشده;)

ممنون رضا جان...من انتخاب اولم رو ارومیه و بعد تبریز زدم...واقعا یعنی سهمیه بسیج تضمین قبولی توی کنکور یا یه نوع کمک حساب میشه؟؟؟؟؟

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون رضا جان...من انتخاب اولم رو ارومیه و بعد تبریز زدم...واقعا یعنی سهمیه بسیج تضمین قبولی توی کنکور یا یه نوع کمک حساب میشه؟؟؟؟؟

سهمیه بسیج قطعی نیست ولی تاثیر داره...تازه شهرستان هم هست انتخابت پس شانس قبولیت بیشتره

سعید تاتلیسس

عضو جدید
سهمیه بسیج قطعی نیست ولی تاثیر داره...تازه شهرستان هم هست انتخابت پس شانس قبولیت بیشتره

توی حوزه امتحانی ارومیه بالای 1000 نفر شرکت کننده مرد و زن بود...که علوم تحقیقات فقط 18 نفر رو انتخاب میکنه...حالا خواهشا این 18 نفر بشه 100 نفر....بیش تر از اینم که بر نمیدارن..درسته؟؟؟پس 900 نفر بعدی چی میشن؟؟؟از همه شنیده بودم کنکور آزاد اسونه و از این حرفا...واقعا سوالات رو نمیدونم از کدوم پشت کوهی آورده بودن...

b_arch_5

کاربر بیش فعال
ببین بستگی داره مقاله واسه چه همایشی ارائه بدی...بعضی همایشات هست مقالات پذیرفته شده رو در نشریات isi چاپ میکنن...بعضی همایشات هم مقالات رو تو نشریات isc چاپ میکنن و بعضی ها هم تو کنسرسیوم محتوای ملی و...
واسه اینکه بدونی کدوم همایش مقالات پذیرفته شده رو کجا چاپ میکنه و در کل مقالات پذیرفته شده چه امتیازاتی داره میتونی از دبیرخونه اون همایش بپرسی..
مثلا همایشی که پیش رو داریم با عنوان"افق های جدید در معماری و شهرسازی" این همایش مقالاتی که پذیرفته میشه به صورت رایگان در نشریات علمی پژوهشی isi ثبت میشه ومزایای دیگه هم داره...

ممنون از راهنمایی تون.

mina yahyaee

عضو جدید
سلام به همگی من تازه اومدممم :smile: منم آزاد شرکت کردم و تاریخ وفن رو بد زدم:( زبان و درک رو حدودا بالای 50 اما تاریخ وفن بین 15 تا 30 اسکیسم خوب نبود:crying2: یه پلان یه برش چندتا دیاگرام با پرسپکتیو داخلی ...نما و وال سکشن هم وقت نکردم به نظرتون اطراف تهران یا شمال قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟

Ra na Architect

عضو جدید

رضا جان من به شخصه از شما ممنونم از همه راهنمایی ها و اطلاعات مفیدی که در اختیار میذاری و خصوصا سوالات آزمون

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
رضا جان من به شخصه از شما ممنونم از همه راهنمایی ها و اطلاعات مفیدی که در اختیار میذاری و خصوصا سوالات آزمون

سلام..خواهش میکنم...ولی این بحث ها تو باشگاه خوشایند نیست..ماها که اینجاییم هدفمون فضایی که در کنار هم ,هم یه چیزی یادبگیریم هم به بچه ها انتقال بدیم...تو باشگاه اختلاف نظر هم پیش میاد(مثال: گائودی و ونچوری) ولی با بحث جلو میرفتیم اگه نتیجه میداد که چه خوب ولی اگه نتیجه نمیداد خودمون یه جور جمعش میکردیم که خدای نکرده کسی ازمون دلخور نشه...الان هم به نظرم سو تفاهم بینتون پیش اومده... با یه عذر خواهی کوچولو همه دلخوری ها پاک میشه...مهدیه که فعلا نیستش من از طرف اون ازت عذر میخوام.
به قول هستی: شما از هم دلخور نباشین صلوات:)

mina yahyaee

عضو جدید
سلام آقا رضا میشه جواب من رو شما و دیگر دوستان بدید:( دیشب پست گذاشتم اما کسی جوابی نداد
منم آزاد شرکت کردم و تاریخ وفن رو بد زدم
:(
زبان و درک رو حدودا بالای 50 اما تاریخ وفن بین 15 تا 30 اسکیسم خوب نبود
:crying2:
یه پلان یه برش چندتا دیاگرام با پرسپکتیو داخلی ...نما و وال سکشن هم وقت نکردم به نظرتون اطراف تهران یا شمال قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟

karanka

عضو جدید
سلام آقا رضا میشه جواب من رو شما و دیگر دوستان بدید:( دیشب پست گذاشتم اما کسی جوابی نداد
یه پلان یه برش چندتا دیاگرام با پرسپکتیو داخلی ...نما و وال سکشن هم وقت نکردم به نظرتون اطراف تهران یا شمال قبول میشم؟؟؟؟؟؟؟

بدترین حالت ...چالوس 90% ...بابل 100% قبولی..خیالت راحت

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

اول بگم که آزاد غیر قابل پیش بینیه..یعنی درصد هاتو دقیق حساب میکنی بعد نتیجه میدن شوکه میشی..مثل سال 91 که اسکیس و تست همزمان بود...حالا امیدوارم امسال اینجوری نباشه..
اگه زبان و درک بالای 50 درصد زدی و فن و تاریخ بین 30 تا 15 قبولیت نسبت به نتایج پارسال میشه گفت قبولیت اطراف صددرصده ولی چون امسال تست و اسکیس همزمان بوده باید با سال 91 سنجید...اینو هواست باشه که اسکیس تاثیر زیادی رو ترازت داره...ولی ظاهرا اسکیس هم70- 80درصد موارد خواسته شده رو زدی..پس توکلت به خدا باشه وایشالا داورا هم خوب تصحیح میکنن...
باید واسه امسال منتظر غیر منتظره ها هم باشیم!!ببینیم امسال تو سیستم گزینش چه خوابی واسمون دیدن...امیدوارم ظرفیت کم نشده باشه...خدارو چه دیدی شاید تهران قبول شدی;)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان دانشگاه آزاد كجا كمترين تراز رو مي خواد ؟:D

اینجور که من از خیلی ها شنیدم, قشم
البته بستگی داره درس خون ها و اوناییی که کنکور رو بالا زدن اولویت اولشون کجا باشه...
اینجوری مشخص میشه تراز چه واحد هایی بالاس...پارسال اول دانشگاههای تهران بعد شیراز بعد اصفهان به ترتیب بیشترین تراز بالا رو داشتن

بابالنگ دراز

کاربر بیش فعال
سلامممم.چطورین بروبکس...میبینم که نبودیم اینجا جنگ جهانی را افتاده:D...جاتون خالی شمال بودم الانم خونم بدجوری طوفان کاترینا السادات میاد...راستی چرا تهران اینجوری شد؟اصلا یادم نمیاد اینجوری طوفان بیاد تهران!!!

mina yahyaee

عضو جدید
اول بگم که آزاد غیر قابل پیش بینیه..یعنی درصد هاتو دقیق حساب میکنی بعد نتیجه میدن شوکه میشی..مثل سال 91 که اسکیس و تست همزمان بود...حالا امیدوارم امسال اینجوری نباشه..
اگه زبان و درک بالای 50 درصد زدی و فن و تاریخ بین 30 تا 15 قبولیت نسبت به نتایج پارسال میشه گفت قبولیت اطراف صددرصده ولی چون امسال تست و اسکیس همزمان بوده باید با سال 91 سنجید...اینو هواست باشه که اسکیس تاثیر زیادی رو ترازت داره...ولی ظاهرا اسکیس هم70- 80درصد موارد خواسته شده رو زدی..پس توکلت به خدا باشه وایشالا داورا هم خوب تصحیح میکنن...
باید واسه امسال منتظر غیر منتظره ها هم باشیم!!ببینیم امسال تو سیستم گزینش چه خوابی واسمون دیدن...امیدوارم ظرفیت کم نشده باشه...خدارو چه دیدی شاید تهران قبول شدی;)

خیلی ممنونم ایشالا که خیلی هم غافلگیرمون نکنن :razz: ظرفیتارو هم من از اخبار شنیدم که واسه ارشد 25 درصد اضافه شده اما کجاها رو دیگه نگفت...:(

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
بعد از 3 روز تعطیلی مرکز ازمون, امروز پاسخگوی سوالات من بودن::)

درمورد ثبت نام بدون ازمون ارشد واسه ورودی مهر گفتند:
خیر انجام نمیشود.ثبت نام آن یکبار درسال و همزمان با ثبت نام با آزمون ارشد می باشد.
در مورد اعتراض بچه ها به بعضی از سوالات کنکور امسال گفتن:
در صورت اعتراض، می توانید کتباً اعتراض خود را به ادرس تهران خ پاسداران نبش بهستان ششم مرکز آزمون صندوق پستی 19395/4158 ارسال نمائید. پس از بررسی پاسخ شما داده خواهد شد.
در مورد اینکه داورای اسکیس چه معیاری واسه نمره دادن دارن گفتن:
معیارهای خاصی وجود ندارد. نظر مصحح ملاک می باشد....!!!:surprised:

وضعیت
موضوع بسته شده است.