بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بعد از 3 روز تعطیلی مرکز ازمون, امروز پاسخگوی سوالات من بودن::)

درمورد ثبت نام بدون ازمون ارشد واسه ورودی مهر گفتند:
خیر انجام نمیشود.ثبت نام آن یکبار درسال و همزمان با ثبت نام با آزمون ارشد می باشد.
در مورد اعتراض بچه ها به بعضی از سوالات کنکور امسال گفتن:
در صورت اعتراض، می توانید کتباً اعتراض خود را به ادرس تهران خ پاسداران نبش بهستان ششم مرکز آزمون صندوق پستی 19395/4158 ارسال نمائید. پس از بررسی پاسخ شما داده خواهد شد.
در مورد اینکه داورای اسکیس چه معیاری واسه نمره دادن دارن گفتن:
معیارهای خاصی وجود ندارد. نظر مصحح ملاک می باشد....!!!:surprised:
دستشون درد نکنه یه دفه بگن ده بی سی چهل میکنیم بعد نتیجه ها رو اعلام میکنیم:w06:

دانشگاه آزاده دیگه کلن رو هواس :biggrin: :w21:

ما آماده هر گونه سورپرایزی از طرف دانشگاه آزاد هستیم:)

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

خیر انجام نمیشود.ثبت نام آن یکبار درسال و همزمان با ثبت نام با آزمون ارشد می باشد.
در صورت اعتراض، می توانید کتباً اعتراض خود را به ادرس تهران خ پاسداران نبش بهستان ششم مرکز آزمون صندوق پستی 19395/4158 ارسال نمائید. پس از بررسی پاسخ شما داده خواهد شد.
دست گلشون درد نکنه رسما"دیونه ااند:eek:راستی حق با شما بود شرط معدل فقط برای دانشجویان دانشگاه ازاد بود:whistle::crying2::w18::w45:

memarmemar

عضو جدید
کاربر ممتاز
دستشون درد نکنه یه دفه بگن ده بی سی چهل میکنیم بعد نتیجه ها رو اعلام میکنیم:w06:

دانشگاه آزاده دیگه کلن رو هواس :biggrin: :w21:

ما آماده هر گونه سورپرایزی از طرف دانشگاه آزاد هستیم:)

به این میگن ظرفیت:redface::biggrin::w05:

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام..خواهش میکنم...ولی این بحث ها تو باشگاه خوشایند نیست..ماها که اینجاییم هدفمون فضایی که در کنار هم ,هم یه چیزی یادبگیریم هم به بچه ها انتقال بدیم...تو باشگاه اختلاف نظر هم پیش میاد(مثال: گائودی و ونچوری) ولی با بحث جلو میرفتیم اگه نتیجه میداد که چه خوب ولی اگه نتیجه نمیداد خودمون یه جور جمعش میکردیم که خدای نکرده کسی ازمون دلخور نشه...الان هم به نظرم سو تفاهم بینتون پیش اومده... با یه عذر خواهی کوچولو همه دلخوری ها پاک میشه...مهدیه که فعلا نیستش من از طرف اون ازت عذر میخوام.
به قول هستی: شما از هم دلخور نباشین صلوات:)

عاغـــــــــــــا چی شده ؟
من بیخبرم از همه جا :(

سلامممم.چطورین بروبکس...میبینم که نبودیم اینجا جنگ جهانی را افتاده:D...جاتون خالی شمال بودم الانم خونم بدجوری طوفان کاترینا السادات میاد...راستی چرا تهران اینجوری شد؟اصلا یادم نمیاد اینجوری طوفان بیاد تهران!!!

طوفانو نبودی ؟؟
جات خالی طوفانی بود :)

عاغـــــــــا هر سال همین بوده دیگه اسکیس ملاک نداره

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
عاغـــــــــــــا چی شده ؟
من بیخبرم از همه جا :(

عاغـــــــــا هر سال همین بوده دیگه اسکیس ملاک نداره

سلااااام هستی خانم...کم پیدا شدی!! نگران شدیم...گفتم شاید طوفان... !!
اره بچه ها یکم با هم بحثشون شده که خداروشکر دیگه تمام شده..
واقعا این حرفش واسه اسکیس که"معیارهای خاصی وجود ندارد" باید قاب کنن ...
اخه یعنی چی ؟؟خیلی مسخره اس...پس معلومه امسال باید منتظر غیر منتظره ها بود!

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااام هستی خانم...کم پیدا شدی!! نگران شدیم...گفتم شاید طوفان... !!
اره بچه ها یکم با هم بحثشون شده که خداروشکر دیگه تمام شده..
واقعا این حرفش واسه اسکیس که"معیارهای خاصی وجود ندارد" باید قاب کنن ...
اخه یعنی چی ؟؟خیلی مسخره اس...پس معلومه امسال باید منتظر غیر منتظره ها بود!

بعد طوفان که اومدم :D
اخه هیچ وقت اسکیس معیار نداشته
توی دانشگاه هم که اسکیس میزدیم همین جوری بود ذیگه ولی اونجا بعد از یه مدت لم استاد دستت می اومد که چی دوست داره و از این حرفا ...
من کلا رو اسکیس خیلی میترسم میدونم قشنگ غافلگیرم میکنه :(

Thearchi

عضو جدید
بعد طوفان که اومدم :D
اخه هیچ وقت اسکیس معیار نداشته
توی دانشگاه هم که اسکیس میزدیم همین جوری بود ذیگه ولی اونجا بعد از یه مدت لم استاد دستت می اومد که چی دوست داره و از این حرفا ...
من کلا رو اسکیس خیلی میترسم میدونم قشنگ غافلگیرم میکنه :(

بدیه آزمون اسکیس همینه دیگه! کلا سلیقه ایه...
یه اسکیسو جلوی یه مصحح میذاری مثلا اگه بده 40 جلو یکی دیگه که بذاری ممکنه بده 60... مگر اینکه به مباحث فنیش توجه کنن...
خدا کنه مال ما زیر دست یکی بیافته که بپسنده :w16:

TARANE-ARCH

عضو جدید
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام من اومدم دعواسرچی بود؟
یه سوال این مقاله ها که گفتین کسی میدونه از کجا باید برم پیگیربشم مخصوصا این ای اس ای ه خیلی توهمیه البته برامن ولی خواستم بدونم از کجا میرن ثبت نام داره نداره ؟راسی جدیدا مسابقهه چی هست؟
رمزمن اشکال پیداکرد بود رضادستت درد نکنه بابت راهنمایی درست دبالاخره این رمزه:w30:

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااام من اومدم دعواسرچی بود؟
یه سوال این مقاله ها که گفتین کسی میدونه از کجا باید برم پیگیربشم مخصوصا این ای اس ای ه خیلی توهمیه البته برامن ولی خواستم بدونم از کجا میرن ثبت نام داره نداره ؟راسی جدیدا مسابقهه چی هست؟
رمزمن اشکال پیداکرد بود رضادستت درد نکنه بابت راهنمایی درست دبالاخره این رمزه:w30:

خواهش میکنم..کاری نکردم:gol:

b_arch_5

کاربر بیش فعال
بدیه آزمون اسکیس همینه دیگه! کلا سلیقه ایه...
یه اسکیسو جلوی یه مصحح میذاری مثلا اگه بده 40 جلو یکی دیگه که بذاری ممکنه بده 60... مگر اینکه به مباحث فنیش توجه کنن...
خدا کنه مال ما زیر دست یکی بیافته که بپسنده :w16:

آی گفتی...:victory:
یکی نیست بگه آخه آزمون عملی که منطقی پشتش نیست واسه چی برگذار میکنید؟:w25:

من شنیدم هفت تا استاد به اسکیس نمره میدن از جمله صدیق و دریانی و...:w16:
خدا خودش به خیر کنه...:confused::w05:

TARANE-ARCH

عضو جدید
رضا من این مقاله نویسی که گفتی رفتم سایتش ولی اصلا سردرنیاوردم کجاباید مشخصاتموبنویسم:surprised:

TARANE-ARCH

عضو جدید

ایول دقیقا بچه ها این سایتی که برامقاله نویسی هستش من رفتم همش مربع نشونن میدادبه جای حروف برا ثبت نام چیا میخواد و کجاباید بفرستم ممنون میشم بهم بگید:)

TARANE-ARCH

عضو جدید

ایول دقیقا بچه ها این سایتی که برامقاله نویسی هستش من رفتم همش مربع نشونن میدادبه جای حروف برا ثبت نام چیا میخواد و کجاباید بفرستم ممنون میشم بهم بگید:)

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز

TARANE-ARCH

عضو جدید
مشخصات رو یا به سامانه های پیامک که شماره هاش ذکر شده...یا به ایمیلی که تو سایت زده میفرستی..
Academic Department of Architecture

رفتم عضو شدم اون سایته الان چی کارمیکنیم چجوری مقاله میدیم/یادش بخیرموقع کنکورچه زود میخوابیدما راحت الان تا لنگ ظهر مخوابم هههههههههه

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفتم عضو شدم اون سایته الان چی کارمیکنیم چجوری مقاله میدیم/یادش بخیرموقع کنکورچه زود میخوابیدما راحت الان تا لنگ ظهر مخوابم هههههههههه

واسه شروع کار تیم پژوهشی تو سایت اطلاعیه درج میشه...

Thearchi

عضو جدید
واسه شروع کار تیم پژوهشی تو سایت اطلاعیه درج میشه...

آقا رضا این وبلاگ خودته ؟
بعد یه مشکل دیگه ای هست...
برای انجام کار گروهی مگه نیاز نیست حضورا بچه ها همدیگرو ببینن؟...هر کس که یه شهریه!

reza_memar

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا رضا این وبلاگ خودته ؟
بعد یه مشکل دیگه ای هست...
برای انجام کار گروهی مگه نیاز نیست حضورا بچه ها همدیگرو ببینن؟...هر کس که یه شهریه!
این وبگاه واسه گروه اماده شده که اونجا در جریان همه چیز قرار بگیرن ...مال من نیست مال یه تیم فعاله که قراره فعالیت کنن و مقاله و تو همایشات مختلف ارائه بدن..همه اونایی هم که هستن با انگیزه اومدن و مشتاق...امیدوارم این کاری که شروع شده دستاورد های خوبی داشته باشه واسه بچه ها
ما قراره کار پژوهشی کنیم و از قابلیت هر فرد که تو گروه هست استفاده کنیم...حالا هر کس یه شهر باشه مزیت هم داره...قرار نیست که 3 نفر پیش هم باشن و واسه یه مقاله درکنار هم باشن...ما واسه هر مقاله اگر 3نفر دارن کار تحقیقی انجام میدن نویسنده اول که موضوع مقاله رو انتخاب کرده حجم اصلی کار رو تو دست میگیره ودو نویسنده همکار (نویسنده 1 و2)تو کار سهیم میشن.. حالا اون نویسنده اول راهبرد کار تحقیقی خودشو انتخاب کرده و میدونه نویسنده های دیگه چه کمکی میتونن بهش کنن..پس حالا اون دوتا نویسنده هر شهری میخوان باشن ..مثلا فکر کن یکی از نویسنده ها تهران باشه ,خب این یه مزیته..نویسنده اول میتونه از نویسنده همکارش کمک بگیره و از کتاب های مرجعی که فقط تو تهران هست استفاده کنه...یا مثال اگر تحقیقی رویکرد اقلیمی داشته باشه و اعضای گروه از اقلیم های مختلفی باشن..خب ما میتونیم گزینش خیلی خوبی داشته باشیم...به هر حال ما اینو یه حسن دونستیم...وبه نظرم الان که یه گروه از کل ایران تشکیل دادیم و هر کس فارغ التحصیل یه دانشگاه و از یه اقلیم و با یک فرهنگ خاص تو این گروه هستن خیلی میتونن بهم کمک کنن..مزیت همچین تیم هایی کم نیست..

TARANE-ARCH

عضو جدید
فکر نکنم کلید ازمون بدن
بابا بیخیال کنکور شو مهندس ایشالا همه قبولیم دیگه به قول بچه ها الان نشد تکمیل ظرفیت من اون موقع از مرکز ازمون پرسیدم گفتش ما کلید نمیدیم نیست سوالا خیلی منطقی بودبراهیمن:D

وضعیت
موضوع بسته شده است.