بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تو سهمیه سالانه نظام مهندسی فرقی بین ارشد و کارشناسی نیست؟ یعنی هیچ فرقی نداره ؟

برای کارشناسی ناپیوسته ها، واسه طراحیشون تاثیر داره....

به نظر من حتی سوالات درک که به نظر آسون میومد خیلی شک برانگیز بود مطمئنم خودشونم اونایی که سوالارو طرح کردنم هر کدومشون نظرشون در مورد انتخاب گزینه ی درست متفاوته!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
من یه سوال دیدم نصفه بود ...چند بار خوندمش متوجه نشدم چی میخاد .....اصلا یه وضع اصفناکی داشت سوال ....

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
برای کارشناسی ناپیوسته ها، واسه طراحیشون تاثیر داره....

به نظر من حتی سوالات درک که به نظر آسون میومد خیلی شک برانگیز بود مطمئنم خودشونم اونایی که سوالارو طرح کردنم هر کدومشون نظرشون در مورد انتخاب گزینه ی درست متفاوته!!
دقیقا مثل سال قبل میشه که هر کی یه پاسخ نامه داده بود و همه با هم جوابا فرق داشت :(
من یه سوال دیدم نصفه بود ...چند بار خوندمش متوجه نشدم چی میخاد .....اصلا یه وضع اصفناکی داشت سوال ....

:smile:

holooooooo

کاربر ممتاز

آره میدونم کدومو میگین!!!! منم هنگیدم دیدمش اونوووووو!!!
کلا همه چیش داغون بود رسما سوالا انگار داشت فحشت میداد!!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
آره میدونم کدومو میگین!!!! منم هنگیدم دیدمش اونوووووو!!!
کلا همه چیش داغون بود رسما سوالا انگار داشت فحشت میداد!!
فک کنم طراح حال نداشت سوالو تا ته بنویسه :دی
من اون رادیکال هفت رو فحش دونستم ...یعنی منظورش چی بودههههههه

holooooooo

کاربر ممتاز
دقیقا مثل سال قبل میشه که هر کی یه پاسخ نامه داده بود و همه با هم جوابا فرق داشت :(

:smile:

آره واقعا!!!! بعد اونا میان باهم شور میذارن، هرکی زورش بیشتر چربید گزینه ی مورد نظرش تایید میشه، و ما هم این وسط قرباااااااااااانی میشیم، لعنتیییییییییییااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا ازشون متنفرم

holooooooo

کاربر ممتاز
فک کنم طراح حال نداشت سوالو تا ته بنویسه :دی
من اون رادیکال هفت رو فحش دونستم ...یعنی منظورش چی بودههههههه

گفته خودشون حدس بزنننن دیگه، مگه من نوکرشونم :eek:

darab1360

عضو جدید

سئوال 34 رو نمی گی:
من نفهیدم منظورش چیه
34 - فرش کف با موزایک به ضخامت 2.5 باید..
یا سئوال 56
56 - کدام گزینه با لوکوربوزیه بی استنباط است!
اینم نفهمیدم!

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
لوکوربوزیه که 4 میشد ...
اما 34 رو میگم ....
سئوال 34 رو نمی گی:
من نفهیدم منظورش چیه
یا سئوال 56
اینم نفهمیدم!

taher911

عضو جدید
سئوال 34 رو نمی گی:
من نفهیدم منظورش چیه
یا سئوال 56
اینم نفهمیدم!

سوال 34 نه 33 بود وای هنگیدم چی میخواد ؟؟؟؟؟ باید.......؟؟؟؟؟

holooooooo

کاربر ممتاز
بحث آسونی یا سختیش نیست!!!!!
حرف من اینه خیلی این کار مسخره ایه!! این مدلیشووو ندیده بودیم که دیدیم!! ماشالا آزاد داره هر سال مارو با کاراش شگفت زده میکنه!!! بدجوری

TARANE-ARCH

عضو جدید
به جون خودم اینا کلا خودشونم نمیدونن چی دادن فکرکنم طراح سوال شب یهو بیدار شده گفته وای باید فرداسوال بدم بعد همه ته مونده های مغزشو برااینکه بگه چه سوالای سختی دادم قاطی کرده باهم بعد این مضخرفارو گذاشته جلوی ما خدایی سراسری با این که سخته باز معلومه چی به چیه اینا که کلا شوت بودن بعد من یه کاری کردم از اون جایی که :D
درز انقطاع دوتا ساختمون باهم تقسیم میکنن و ایه فاطله ای اجادمیشه اومدم دوتا ساختمونواختلاف ارتفاعشونویافتم بعد همونووزدم شد 50 :D نخندینا
بعد اون امتدادم من بی زدم چون از اون قسمت تقاطع شکل اگه بریده بشه فرمش به هم میخوره بنابراین
نمیشه از محل تقاطع برش بخوره چون اون دقیقا میشه اساس امتداد دهنده ی شکل عین خیابونا بعد یه سوال بود
برا خط تولید خوردو اون مستطیل بود ؟اهان
یکی هم بود نوشته بود کدوم نقطه ورودی باشه به عمق فضاهدایت میشی من اونی رو زدم که توقاعدهع ی شکل پیش خط منحنی بود چون اون حرکت نیم دایره ی دیوار ادم رو به حرکت وامیدارد و به عمق میروی اینارم بگین تا من اعلام رسمی کنم که میمونم برا سال بعد با تشکر:)

holooooooo

کاربر ممتاز
واااااااااااااای چرا اینو داده بودن؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کلاااااا وای چرا این سوالای مزخرفو داده بودن!! زبانشو میدیدم میخواستم خودمو تیکه تیکه کنم کلش تاریخ بود که ترجمه شده بود!!!!!
یعنی ذلیل بشن کلا
عارفه نیست بیاد حرص بخوره :)

وضعیت
موضوع بسته شده است.