بررسی ازمون کارشناسی ارشد معماری دانشگاه آزاد93 - تست و اسکیس

وضعیت
موضوع بسته شده است.

darab1360

عضو جدید
به جون خودم اینا کلا خودشونم نمیدونن چی دادن فکرکنم طراح سوال شب یهو بیدار شده گفته وای باید فرداسوال بدم بعد همه ته مونده های مغزشو برااینکه بگه چه سوالای سختی دادم قاطی کرده باهم بعد این مضخرفارو گذاشته جلوی ما خدایی سراسری با این که سخته باز معلومه چی به چیه اینا که کلا شوت بودن بعد من یه کاری کردم از اون جایی که :D
درز انقطاع دوتا ساختمون باهم تقسیم میکنن و ایه فاطله ای اجادمیشه اومدم دوتا ساختمونواختلاف ارتفاعشونویافتم بعد همونووزدم شد 50 :D نخندینا

50 درسته

بعد اون امتدادم من بی زدم چون از اون قسمت تقاطع شکل اگه بریده بشه فرمش به هم میخوره بنابراین

B رو درست زدین انشالله!

نمیشه از محل تقاطع برش بخوره چون اون دقیقا میشه اساس امتداد دهنده ی شکل عین خیابونا بعد یه سوال بود
برا خط تولید خوردو اون مستطیل بود ؟اهان

بله مستظیل درست بود..

یکی هم بود نوشته بود کدوم نقطه ورودی باشه به عمق فضاهدایت میشی من اونی رو زدم که توقاعدهع ی شکل پیش خط منحنی بود چون اون حرکت نیم دایره ی دیوار ادم رو به حرکت وامیدارد و به عمق میروی اینارم بگین تا من اعلام رسمی کنم که میمونم برا سال بعد با تشکر:)

اینو شک دارم درست زده باشین..

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کلاااااا وای چرا این سوالای مزخرفو داده بودن!! زبانشو میدیدم میخواستم خودمو تیکه تیکه کنم کلش تاریخ بود که ترجمه شده بود!!!!!
یعنی ذلیل بشن کلا
عارفه نیست بیاد حرص بخوره :)
به جان عمم من ریدینگو نخوندم فقط از رو معلومات تاریخم خوندم و جواب دادم ...

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
به جون خودم اینا کلا خودشونم نمیدونن چی دادن فکرکنم طراح سوال شب یهو بیدار شده گفته وای باید فرداسوال بدم بعد همه ته مونده های مغزشو برااینکه بگه چه سوالای سختی دادم قاطی کرده باهم بعد این مضخرفارو گذاشته جلوی ما خدایی سراسری با این که سخته باز معلومه چی به چیه اینا که کلا شوت بودن بعد من یه کاری کردم از اون جایی که :D
درز انقطاع دوتا ساختمون باهم تقسیم میکنن و ایه فاطله ای اجادمیشه اومدم دوتا ساختمونواختلاف ارتفاعشونویافتم بعد همونووزدم شد 50 :D نخندینا
بعد اون امتدادم من بی زدم چون از اون قسمت تقاطع شکل اگه بریده بشه فرمش به هم میخوره بنابراین
نمیشه از محل تقاطع برش بخوره چون اون دقیقا میشه اساس امتداد دهنده ی شکل عین خیابونا بعد یه سوال بود
یکی هم بود نوشته بود کدوم نقطه ورودی باشه به عمق فضاهدایت میشی من اونی رو زدم که توقاعدهع ی شکل پیش خط منحنی بود چون اون حرکت نیم دایره ی دیوار ادم رو به حرکت وامیدارد و به عمق میروی اینارم بگین تا من اعلام رسمی کنم که میمونم برا سال بعد با تشکر:)
آخریو نزدم ...
مستطیل هم درست بود ...
اتداد هم b
منمئ50 زدم

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
تو یه جمع بندی بگم که آزمون آزاد توهین به شعور معمارا بود .............
نمیدونم چرا ولی احساس میکردم مارو خنگ فرض کرده بودن ........

TARANE-ARCH

عضو جدید
به جون خودم اینا کلا خودشونم نمیدونن چی دادن فکرکنم طراح سوال شب یهو بیدار شده گفته وای باید فرداسوال بدم بعد همه ته مونده های مغزشو برااینکه بگه چه سوالای سختی دادم قاطی کرده باهم بعد این مضخرفارو گذاشته جلوی ما خدایی سراسری با این که سخته باز معلومه چی به چیه اینا که کلا شوت بودن بعد من یه کاری کردم از اون جایی که :d
درز انقطاع دوتا ساختمون باهم تقسیم میکنن و ایه فاطله ای اجادمیشه اومدم دوتا ساختمونواختلاف ارتفاعشونویافتم بعد همونووزدم شد 50 :d نخندینا

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
تو یه جمع بندی بگم که آزمون آزاد توهین به شعور معمارا بود .............
نمیدونم چرا ولی احساس میکردم مارو خنگ فرض کرده بودن ........

موافففففففففففففففففففققققققققققمممممممممممممم.... :surprised:

Mahsa_re

عضو جدید
بچه ها در سرويس بهداشتي به بيرون باز نبايد بشه به خاطر اينكه وقتي در باز و بسته مي شه بو بيرون نياد. :Ph34r:

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
بچه ها در سرويس بهداشتي به بيرون باز نبايد بشه به خاطر بو كه بيرون نياد. :Ph34r:
با این استدلالایی که میکنین میزنم تو سرماااااااااا
به خاطر اینکه اگه یه معلول تو یرویس بهداشتی باشه نمیتونه درو به تو باز کنه ...به بیرون باز میشه ...
اداری جواب درسته

holooooooo

کاربر ممتاز
با این استدلالایی که میکنین میزنم تو سرماااااااااا
به خاطر اینکه اگه یه معلول تو یرویس بهداشتی باشه نمیتونه درو به تو باز کنه ...به بیرون باز میشه ...
اداری جواب درسته

حالا آروم باشین خونسردیتونو حفظ کنین...

TARANE-ARCH

عضو جدید
حالا آروم باشین خونسردیتونو حفظ کنین...

بچه خها کلیداکی میاد من که از مرکز ازمون پرسیدم نوشتش که اصلا مرکز ازمون اعلام نمیکنه راسی اونایی که هم سطح کشیدمن اسکیسو اگه مبانی نظریشون درست باشه اون نمره میگیره یا اونارم نگاه نمیکنن؟اخه اون خیابونی که داده بودن پس چی بود اخه :surprised:

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه خها کلیداکی میاد من که از مرکز ازمون پرسیدم نوشتش که اصلا مرکز ازمون اعلام نمیکنه راسی اونایی که هم سطح کشیدمن اسکیسو اگه مبانی نظریشون درست باشه اون نمره میگیره یا اونارم نگاه نمیکنن؟اخه اون خیابونی که داده بودن پس چی بود اخه :surprised:

مرکز آزمون خودشم نمیدونه جواب بعضی از سوالا چی میشه ...
خودش گفته بود که روس سطح زمین نباید بیاد

holooooooo

کاربر ممتاز

آزاد کلید نمیده عزیزم...
خودشون میدونن همیشه گند میزنن دیگه میگن بیشتر ضایع نشن

mrn672

عضو جدید
بچه ها کسی میدونه واسه قبول شدن شیراز چه درصدایی کافیه؟ممنون

TARANE-ARCH

عضو جدید
هستی جان منم عین تو منتهی من نوشتم رمپ و پله میدیم حتی با اینکه مثلا خیلی بگم مبانی نظری میدونم نوشتم برا رعایت مردم واری باید که پله ها کم ارتفاع باشو اینا و معلولین رمپ بزرایم برا مردم واری ولی چون وقت کم اوردمو حوزه وقتو نمیگفت هل هلکی یه نقشه کشیدم پرسپکتیوم شد رو سطح زمین دارم دیوونه میشم یعنی الان من صفرمیشم اونوقت که قطعا قبول نمیشم درسته ولی تومبانی نظریم شیت اولم کلا نوشتم همشو هممممممممممممم

has ti

عضو جدید
کاربر ممتاز
هستی جان منم عین تو منتهی من نوشتم رمپ و پله میدیم حتی با اینکه مثلا خیلی بگم مبانی نظری میدونم نوشتم برا رعایت مردم واری باید که پله ها کم ارتفاع باشو اینا و معلولین رمپ بزرایم برا مردم واری ولی چون وقت کم اوردمو حوزه وقتو نمیگفت هل هلکی یه نقشه کشیدم پرسپکتیوم شد رو سطح زمین دارم دیوونه میشم یعنی الان من صفرمیشم اونوقت که قطعا قبول نمیشم درسته ولی تومبانی نظریم شیت اولم کلا نوشتم همشو هممممممممممممم

ایشالا که مبانی نظریتو میخونن نمره میدن بهت :)
دوستان شما مقیاس پلانتوتو چند گرفتید ؟

TARANE-ARCH

عضو جدید
ولی منم خوندما دستشویی اولویت داره که روبه داخل باشه حتما نه به خاطر بو ولی میدونم که اون اولویت داره منم ههمینوزدم یه بار یادمه که اگه کسی خواست بیفته بیفته بیرون نه تومحیط کثیف یکیم اینکه اداری رو هرجورحساب میکنی خب روبه بیرون میتونه باشه هاااااا اگه براش فضایی بزاری برا باز شدن درش ولی دستشویی گمون نکنم اخه من موندم اون همه سوال خوشگل توکتابای تست هست اصلا به اونا نگاه کرده بود به جون خودم این طراح سوال هرکی بوده اولین باررش بوده سوال ططرح کرده

puyan khan

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
ایشالا که مبانی نظریتو میخونن نمره میدن بهت :)
دوستان شما مقیاس پلانتوتو چند گرفتید ؟
1/200
من همه رو تو زمین کشیدم ...یه حیاط مرکزی دادم
گالری عکس و صنایع دستی و میریت و کافی شاپ و.... هم دادم

وضعیت
موضوع بسته شده است.