به جون خودم اینا کلا خودشونم نمیدونن چی دادن فکرکنم طراح سوال شب یهو بیدار شده گفته وای باید فرداسوال بدم بعد همه ته مونده های مغزشو برااینکه بگه چه سوالای سختی دادم قاطی کرده باهم بعد این مضخرفارو گذاشته جلوی ما خدایی سراسری با این که سخته باز معلومه چی به چیه اینا که کلا شوت بودن بعد من یه کاری کردم از اون جایی که
درز انقطاع دوتا ساختمون باهم تقسیم میکنن و ایه فاطله ای اجادمیشه اومدم دوتا ساختمونواختلاف ارتفاعشونویافتم بعد همونووزدم شد 50نخندینا
50 درسته
بعد اون امتدادم من بی زدم چون از اون قسمت تقاطع شکل اگه بریده بشه فرمش به هم میخوره بنابراین
B رو درست زدین انشالله!
نمیشه از محل تقاطع برش بخوره چون اون دقیقا میشه اساس امتداد دهنده ی شکل عین خیابونا بعد یه سوال بود
برا خط تولید خوردو اون مستطیل بود ؟اهان
بله مستظیل درست بود..
یکی هم بود نوشته بود کدوم نقطه ورودی باشه به عمق فضاهدایت میشی من اونی رو زدم که توقاعدهع ی شکل پیش خط منحنی بود چون اون حرکت نیم دایره ی دیوار ادم رو به حرکت وامیدارد و به عمق میروی اینارم بگین تا من اعلام رسمی کنم که میمونم برا سال بعد با تشکر![]()
به جان عمم من ریدینگو نخوندم فقط از رو معلومات تاریخم خوندم و جواب دادم ...کلاااااا وای چرا این سوالای مزخرفو داده بودن!! زبانشو میدیدم میخواستم خودمو تیکه تیکه کنم کلش تاریخ بود که ترجمه شده بود!!!!!
یعنی ذلیل بشن کلا
عارفه نیست بیاد حرص بخوره![]()
وقتی a3 بشه 1/16......پس a4 باید 1/32 بشه... ولی گزینه 1/32 اصلن نبود..!!!
مشاهده پیوست 210905
آخریو نزدم ...به جون خودم اینا کلا خودشونم نمیدونن چی دادن فکرکنم طراح سوال شب یهو بیدار شده گفته وای باید فرداسوال بدم بعد همه ته مونده های مغزشو برااینکه بگه چه سوالای سختی دادم قاطی کرده باهم بعد این مضخرفارو گذاشته جلوی ما خدایی سراسری با این که سخته باز معلومه چی به چیه اینا که کلا شوت بودن بعد من یه کاری کردم از اون جایی که
درز انقطاع دوتا ساختمون باهم تقسیم میکنن و ایه فاطله ای اجادمیشه اومدم دوتا ساختمونواختلاف ارتفاعشونویافتم بعد همونووزدم شد 50نخندینا
بعد اون امتدادم من بی زدم چون از اون قسمت تقاطع شکل اگه بریده بشه فرمش به هم میخوره بنابراین
نمیشه از محل تقاطع برش بخوره چون اون دقیقا میشه اساس امتداد دهنده ی شکل عین خیابونا بعد یه سوال بود
برا خط تولید خوردو اون مستطیل بود ؟اهان
یکی هم بود نوشته بود کدوم نقطه ورودی باشه به عمق فضاهدایت میشی من اونی رو زدم که توقاعدهع ی شکل پیش خط منحنی بود چون اون حرکت نیم دایره ی دیوار ادم رو به حرکت وامیدارد و به عمق میروی اینارم بگین تا من اعلام رسمی کنم که میمونم برا سال بعد با تشکر![]()
به جان عمم من ریدینگو نخوندم فقط از رو معلومات تاریخم خوندم و جواب دادم ...
به جان عمم من ریدینگو نخوندم فقط از رو معلومات تاریخم خوندم و جواب دادم ...
تو یه جمع بندی بگم که آزمون آزاد توهین به شعور معمارا بود .............
نمیدونم چرا ولی احساس میکردم مارو خنگ فرض کرده بودن ........
با این استدلالایی که میکنین میزنم تو سرماااااااااابچه ها در سرويس بهداشتي به بيرون باز نبايد بشه به خاطر بو كه بيرون نياد.![]()
با این استدلالایی که میکنین میزنم تو سرماااااااااا
به خاطر اینکه اگه یه معلول تو یرویس بهداشتی باشه نمیتونه درو به تو باز کنه ...به بیرون باز میشه ...
اداری جواب درسته
حالا آروم باشین خونسردیتونو حفظ کنین...
همین توالته درسته.بچه ها در سرويس بهداشتي به بيرون باز نبايد بشه به خاطر اينكه وقتي در باز و بسته مي شه بو بيرون نياد.![]()
بچه خها کلیداکی میاد من که از مرکز ازمون پرسیدم نوشتش که اصلا مرکز ازمون اعلام نمیکنه راسی اونایی که هم سطح کشیدمن اسکیسو اگه مبانی نظریشون درست باشه اون نمره میگیره یا اونارم نگاه نمیکنن؟اخه اون خیابونی که داده بودن پس چی بود اخه![]()
به چطوری اوغلاننننننننننهمین توالته درسته.
بچه خها کلیداکی میاد من که از مرکز ازمون پرسیدم نوشتش که اصلا مرکز ازمون اعلام نمیکنه راسی اونایی که هم سطح کشیدمن اسکیسو اگه مبانی نظریشون درست باشه اون نمره میگیره یا اونارم نگاه نمیکنن؟اخه اون خیابونی که داده بودن پس چی بود اخه![]()
یعنی اگه در به تو باز بشه بو نمیاد؟؟؟؟؟؟؟؟؟بابا خودم تو يه كتابي خوندم![]()
هستی جان منم عین تو منتهی من نوشتم رمپ و پله میدیم حتی با اینکه مثلا خیلی بگم مبانی نظری میدونم نوشتم برا رعایت مردم واری باید که پله ها کم ارتفاع باشو اینا و معلولین رمپ بزرایم برا مردم واری ولی چون وقت کم اوردمو حوزه وقتو نمیگفت هل هلکی یه نقشه کشیدم پرسپکتیوم شد رو سطح زمین دارم دیوونه میشم یعنی الان من صفرمیشم اونوقت که قطعا قبول نمیشم درسته ولی تومبانی نظریم شیت اولم کلا نوشتم همشو هممممممممممممم
1/200ایشالا که مبانی نظریتو میخونن نمره میدن بهت![]()
دوستان شما مقیاس پلانتوتو چند گرفتید ؟
منم همه ی اینارو گذاشتم براش حیاطم دادم1/200
من همه رو تو زمین کشیدم ...یه حیاط مرکزی دادم
گالری عکس و صنایع دستی و میریت و کافی شاپ و.... هم دادم
1/200
شما رتبه یک میشی شک نکن هنوز نخونده اینجوری خوب زدی ایول ایول1/200
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|