بررسی آزمون نظارت خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دوستای عزیز همانطوری که در صفحه 21 گفتم پاسخ سوالات 20 روز بعداز آزمون رو سایت قرار میگیره .پاسخنامه ای که از طریق سایت مقررات ملی ارائه شده و پاسخنامه سایت عمراق اشراق دقیقا مثل همن یعنی سایت عمران اشراق یک سوال هم اشتباه پاسخ نداد (در مورد سوال 31-درسته حق با هلو وووووووووووووووووووه شماره صفحه اشتباس یعنی اشتباه تایپیه و وقتی آدرس میده 9-9-3-1 دیگه همه چی واضحه) من نمیخوام کسی ناامید یا امیدوار کنم ولی واقعیت اینه که سوالا همه واضح و روشنن و من فکر نمیکنم سوالی حذف بشه پس نتیجه آزمونتونو تو همین کلیدا جستجو کنین منم فکر میکنم دینمو به دوستام ادا کردم و بیشتر سوالاتو گذاشتم که همه دوستان ببینن.حالا از اینکه چقد کارم درست بوده یا نه و آیا اون سایت راضی بوده یا نه خدا میدونه و خدا کنه حق کسی به گردن من نیفته

!!!!! نه کلیداشون دقیق عین هم نیست!!! سوال 31 رو اشراق زده گزینه 4 ولی مقررات ملی زده گزینه 1!!!!
و طبق ص 94 گزینه 4 صحیحه...
در مورد سوال 60 هم من 40 متر زدم!!

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستای عزیز همانطوری که در صفحه 21 گفتم پاسخ سوالات 20 روز بعداز آزمون رو سایت قرار میگیره .پاسخنامه ای که از طریق سایت مقررات ملی ارائه شده و پاسخنامه سایت عمراق اشراق دقیقا مثل همن یعنی سایت عمران اشراق یک سوال هم اشتباه پاسخ نداد (در مورد سوال 31-درسته حق با هلو وووووووووووووووووووه شماره صفحه اشتباس یعنی اشتباه تایپیه و وقتی آدرس میده 9-9-3-1 دیگه همه چی واضحه) من نمیخوام کسی ناامید یا امیدوار کنم ولی واقعیت اینه که سوالا همه واضح و روشنن و من فکر نمیکنم سوالی حذف بشه پس نتیجه آزمونتونو تو همین کلیدا جستجو کنین منم فکر میکنم دینمو به دوستام ادا کردم و بیشتر سوالاتو گذاشتم که همه دوستان ببینن.حالا از اینکه چقد کارم درست بوده یا نه و آیا اون سایت راضی بوده یا نه خدا میدونه و خدا کنه حق کسی به گردن من نیفته

منظورت درمورد سوال 31 چیه؟باید اصلاح بشه چون کلید اشتباه زده.

holooooooo

کاربر ممتاز
سوال 60: با توجه به جدول ص 24 مبحث 21 ظرفیت پناهگاه برای کاربری مسکونی 1سومه تعداد افراد ساختمان یعنی 120/3 که میشه 40 متر مربع...
بند 21-2-5-6-3 = حداقل مساحت مفید مورد نیاز برای هر نفر در بخش های اقامتی 1 متر مربع در نظر گرفته میشود.
و 1*40 میشه 40 مترمربع!! اشراق اومده 40 رو در 2.5 کهحجم هر فرده ضرب کرده بعد جواب رو بر 2.3 ارتفاع تقسیم کرده جواب شده 43.47 بعد گرد کرده به بالا شده 44!!!!!
وقتی تو ص 25 مساحت مورد نیازه هر فردو داده 1 مترمربع مگه بیماریم این حرکتو بزنیم!!!! :surprised:
اگه کلیدا درست نشه من رد میشم :cry:
وای اعصابم داغون شد!!!!!

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز

باباااااااا...چی میگی حق چیه گردن چیه... سایت راضی بوده چیه تورو خدا نگو این حرفارو
مردم تو خیابون همو میکشن اونوقت تو میگی ....
دلتو بده ب خدا...فقط هرچی تودلت میگذره مهمه...
خیالای باطلو بریز دور.

akropolis

عضو جدید

در مورد سوال 31 حق با شماست دلیلشم اینه چون من سوال 31 رو جواب ندادم زیاد توجه نکردم به پاسخش .سوال شصت منم 40 زدم خدا کنه 40 درست باشه ولی سایت اشراق با راه حل جواب داده

آخرین ویرایش:

4fafa

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها من چ گیج بازیی دراوردم
اسن فک کرده بودم دیگه اخراش همه برا دیتیله و اینا....
الان ک هلو نوشتی شماره 60...گفتم ببینم چیه...
واااااای داغ کردماااا
من اسن این دوتارو ندیدم........

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال 60: با توجه به جدول ص 24 مبحث 21 ظرفیت پناهگاه برای کاربری مسکونی 1سومه تعداد افراد ساختمان یعنی 120/3 که میشه 40 متر مربع...
بند 21-2-5-6-3 = حداقل مساحت مفید مورد نیاز برای هر نفر در بخش های اقامتی 1 متر مربع در نظر گرفته میشود.
و 1*40 میشه 40 مترمربع!! اشراق اومده 40 رو در 2.5 کهحجم هر فرده ضرب کرده بعد جواب رو بر 2.3 ارتفاع تقسیم کرده جواب شده 43.47 بعد گرد کرده به بالا شده 44!!!!!
وقتی تو ص 25 مساحت مورد نیازه هر فردو داده 1 مترمربع مگه بیماریم این حرکتو بزنیم!!!! :surprised:
اگه کلیدا درست نشه من رد میشم :cry:
وای اعصابم داغون شد!!!!!

نگران نباش باید منتظرباشیم تاسایت مقررات ملی زمانی واسه اعتراض بذاره.منم لب مرزم خداکنه حداقل 31 اصلاحش کنن.سوال 60 هم مشکوکه کاش حذف بشه.

holooooooo

کاربر ممتاز
در مورد سوال 31 حق با شماست دلیلشم اینه چون من سوال 31 رو جواب ندادم زیاد توجه نکردم به پاسخش .سوال شصت منم 40 زدم خدا کنه 40 درست باشه ولی سایت اشراق با راه حل جواب داده
منم براتون توضیح دادم، اشراق به جای مساحت موردنیاز برای هر نفر اومده از حجم مورد نیاز برای هر نفر استفاده کرده، وقتی خیلی صریح گفته سطح موردنیاز برای هر نفر 1 متره چه کاریه بیایم از حجم استفاده کنیم

بچه ها من چ گیج بازیی دراوردم
اسن فک کرده بودم دیگه اخراش همه برا دیتیله و اینا....
الان ک هلو نوشتی شماره 60...گفتم ببینم چیه...
واااااای داغ کردماااا
من اسن این دوتارو ندیدم........

مهم نیست، همون بهتر ندیدی!!! وگرنه الان بیشتر حرص میخوردی من که کلا پوکیدم الان، ما برای قبول شدن گیر یکی 2 تاتستیم، اونوقت ببین اینا با ما چیکار میکنن!!! لعنتییییییییییااا

holooooooo

کاربر ممتاز
نگران نباش باید منتظرباشیم تاسایت مقررات ملی زمانی واسه اعتراض بذاره.منم لب مرزم خداکنه حداقل 31 اصلاحش کنن.سوال 60 هم مشکوکه کاش حذف بشه.
به نظرت تحلیلم برای سوال 60 اشتباهه؟؟؟ چون میخوایم اعتراض بزنیم، اگه اشتباه میکنم بگو

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
جواب سوال 31
من همینو میخواستم مهندس دمت گرم !!! چرا میگی اشراق دقیقا مثل کلید جواب داده؟ این سوال رو اشراق 4 زده ولی کلید گزینه 1 پس یقینا این سوال اصلاح میشه ولی واسه سوال 60 با هلو موافقم تحلیلش درست نیست هر چند امکان داره حذف نشه

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
ما باید یه متن بنویسیم و بگیم که اولا سوال 31 صراحتا جوابش اشتباه اومده (احتمالا اشتباه تایپی بوده ) دوما سوال 60 تحلیلشون اشتباست بنابراین یا باید سوال حذف بشه یا نمره مثبت بدن به داوطلبینی که 40 رو زدن سوما ... ( اگه چیز دیگه ای هست بنویسیم )

آخرین ویرایش:

holooooooo

کاربر ممتاز
ما باید یه متن بنویسیم و بگیم که اولا سوال یک صراحتا جوابش اشتباه اومده (احتمالا اشتباه تایپی بوده ) دوما سوال 60 تحلیلشون اشتباست بنابراین یا باید سوال حذف بشه یا نمره مثبت بدن به داوطلبینی که 40 رو زدن سوما ... ( اگه چیز دیگه ای هست بنویسیم )

سوال یک جوابش کدوم گزینه اس؟ من که جواب ندادمش، کلا سوالایی که مجریو ناظرو سازمان استانو شهرسازیو حقوقی و حقیقی و قانونو این چرندیات بود نرفتم طرفش، حالم بد میشه، سوالای واضحو کلیدشو اشتباه میدن وای به حال این قانون مقررارت

riahi_arc55

عضو جدید
با سلام
دوستان لازم میدونم در مورد سوال 60 یه توضیحی بدم.
در بند 21-2-5 صفحه 21و بند 21-2-5-5-2 صفحه24 صراحتا گفته شده که جهت تعیین ظرفیت پناهگاه باید از جدول 21-2-2 استفاده بشود.
اگه قرار باشه از بندهای دیگه هم استفاده کنیم که لازم نبود جدول بزارن. مثلا برای انبار و نمایشگاه چطور میشه حجم اونو بدست آورد....؟
تو قسمت مشخصات پناهگاه هم تو بند 21-2-5-6-3 نوشته مساحت مفید هر نفر 1 متره مربعه.
اگه قرار باشه از همه اون بندها استفاده بشه 44 متر هم غلطه.....
چون طبق بند 21-2-5-6-7 باید 10 متر هم فضای تاسیسات داشته باشیم. و طبق بند 21-2-5-8-1 باید 1.5 متر مربع محفظه هوابند در نظر بگیریم که مجموع اینا با گرد کردنش رو به بالا میشه 56 متر مربع...!!!!!
بنظر معقولانه ترین جواب 40 متره چون اگه بخواییم بندهای دیگه رو مد نظر قرار بدیم به اعداد دیگه ای هم میرسیم.

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
سوال یک جوابش کدوم گزینه اس؟ من که جواب ندادمش، کلا سوالایی که مجریو ناظرو سازمان استانو شهرسازیو حقوقی و حقیقی و قانونو این چرندیات بود نرفتم طرفش، حالم بد میشه، سوالای واضحو کلیدشو اشتباه میدن وای به حال این قانون مقررارت
اصلاحش کردم ببخشید منظورم 31 بود خداییش هر کسی دیگه هم باشه که این امتحان سخت و فشرده رو بده و 20 روز منتظر کلید باشه بعد کلید بیاد و کتاب رو نقض کنه قاط میزنه !!! سی و یک کجا و یک کجا

arefeh

کاربر ممتاز
اصلاحش کردم ببخشید منظورم 31 بود خداییش هر کسی دیگه هم باشه که این امتحان سخت و فشرده رو بده و 20 روز منتظر کلید باشه بعد کلید بیاد و کتاب رو نقض کنه قاط میزنه !!! سی و یک کجا و یک کجا

یک درسته پاسخ کلید؟؟؟

سپیدی

عضو جدید
اعتراض

اعتراض

این پاسخنامه ایی که تو سایت مقررات ملی گذاشتن،دو-سه تا جواباش غلطه.
سوال31 جوابش گزینه 4 (الیاف بتن)در مبحث 5 ص 67 بند پ،یعنی همه موارد میشه.
سوال 60 جوابش گزینه 1,یعنی40 مترمربع،در مبحث 21 ص 24 اون جدوله،میشه.
یه سوالم که کدام صحیح نیست:مجریان حقوقی،نقشه بردار تا 10 طبقه....این پاسخ میشد.
موافقین??///چجوری اعتراض بزنیم?یه کاری. انجام بدیم تا رفعش کنن هرچه سریعتر!!!!

سپیدی

عضو جدید

سپیدی

عضو جدید

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
یک درسته پاسخ کلید؟؟؟

1 جوابش اشتباهه، مسکن و شهرسازی صلاحیت رد یا قبول مهندسین رو داره
31 همون 1 درسته، یادمه سر جلسه کلی باهاش ور رفتم تا 1 رو زدم، کاری که نظام میکنه بازی با کلماته، یعنی یه چیزی درستم باشه اما متن پاسخ عینا مثل نوشته کتاب نباشه از نظرشون درست نیست

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
31 همون 1 درسته، یادمه سر جلسه کلی باهاش ور رفتم تا 1 رو زدم، کاری که نظام میکنه بازی با کلماته، یعنی یه چیزی درستم باشه اما متن پاسخ عینا مثل نوشته کتاب نباشه از نظرشون درست نیست
دوست گرامی لطف بکو مستند بگو که چجوری ور رفتی که به گزینه یک رسیدی سوال31 که ما هم قانع شیم / اشراق هم گزینه 4 رو زده چی میگی مهندس ؟ بازی با کلمات باید تو کتاب باشه یا نه؟

سپیدی

عضو جدید
در مورد الیاف بتن،نوشتم که در مبحث 5 ص 67 هست،هستش.دیگه بازی با کلمات نیستش.دقیقا بصورت دو خط نوشته که در نتیجه میشد همه موارد(نقش الیاف بتن در کنترل ترک هاست اما تاثیرگذاری نوع و مقدار،شکل و ظاهر و...مکانیزم.../سوال 60 هم در جدول ص 24 مبحث 21 پناهگاه هست دیگه./من دفترچه ام
E بود و نمیدونم این سوالا تو اون دفترچه سوال چند میشد:(//اما باید یه کاری کنیم?اگه کسی شماره ایی یا میدونه چجوری و به چه طریقی میشه به نظام یا دفترمقررات ملی اطلاع داد،حتما اینکار رو انجام بدیم و عملی کنیم.ممنون

سپیدی

عضو جدید
این سایت شماره تماس و ایمیل دفتر مقررات ملیه.به نظر شماها به اینجا ایمیل بزنیم یا تماس بگیریم?نوشته تغییرمکان و آدرس جدید...در سال90/یعنی از اونموقع حتما تغییر نکرده دیگه!
http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=80

سپیدی

عضو جدید
http://www.inbr.ir/News/uNew.aspx?ID=80
بچه ها باید چیکار کنیم?????;:):):):)(///چجوری و به کجا اعتراض بزنیم??????//من یه آدرس و شماره تلفن و ایمیل تو سایت مقررات ملی پیدا کردم که تغییر آدرس سال 90 رو زده،نمیدونم یعنی به همینجا اعلام کنیم کافیه??!!//یعنی هرکسی جداگونه اعلام کنه یا چیکار کنیم???////کسی جوابای اشراق رو داره،توش در مورد جواب دفترچه A رو زده و جواباش با پاسخنامه ایی که مقررات ملی تو سایتش گذاشته تناقض داره??اگه اینجوریه پس حتما اعلام کنیم دیگه.من جواب سوال 31 و 60 رو مطمئنم آخه نوشته اصلا با عقل جور در نمیااااد!!!!

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
اره مهندس کلید گفته یک مطمعنا اشتباه تایپی کرده

نه کلا جواب این سئوال رو دوستانی که جواب دادن چی میشه؟؟؟ شهرسازی میشه و کلید اشتباهه؟؟؟یعنی اعتراض بزنیم براش؟؟

arefeh

کاربر ممتاز

آخه رد صلاحیت شاید با سازمان باشه...اما با مهندسی معرفی شده که نی....واقعا این مسخره.....:razz:

دوستان من هم با شما موافق هستم سوال 31 - 60 غلط اعلام شده
منتظر اعتراض تو سایت مقررات باشید اون وقت همین عکسایی که دوستان برای این دو تا سوال فرستادن که درستش همین تصاویره براشون میفرستیم
بس تا حالا 2 تا سوال به اشتراک رسیدیم که اشتباه هستش
نماز و روزه هاتون قبول درگاه حق

وضعیت
موضوع بسته شده است.