بررسی آزمون نظارت خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.
کشف کردم

کشف کردم

دوستان سوال دیتیل هم می تونیم اعتراض کنیم
سوال 58 که باید از رو دیتیل بزنیم گفته 1تا 5 در صورتی که اونجا با حروف انگلیسی نوشتن می تونیم بگیم ما که 1 تا 5 نمی بینیم تو تصویر خخخخخخخخخخخ بیاید مثل خودشون شر کنیم سر این سوال هم میدونم منظورشون A-E اما مثل خودشون شر کنیم که ما دنبال عدد بودیم که نذاشتید ها هاهاهاها

سپیدی

عضو جدید
بچه ها میگم که فردا هرکس جداگانه به دفترمقررات ملی و هرکدوم به نظام مهندسی شهرمون یا استانمون زنگ بزنیم و بهشون بگیم که سوالای 31 و 60 این پاسخنامه شون و دقیقا بگیم که درمورد نقش الیاف بتنی و ظرفیت پناهگاه(چون در دفترچه ها سوالا جابجاست)جواباشون اشتباه ست.بالاخره یه جا جواب یا راه حل میدن که انشالله حل بشه و همه قبول شیم.موافقین?تعداد تماس ها و....هرچقدر زیادتر بشه،حتما رسیدگی میکنن.پس با همدیگه همکاری کنیم.

amin16228

عضو جدید
سوال 15 هم مشکل داره دوستان من گزینه یک رو زدم ولی تو کلید زده 3 .اصلا ضریب حرارتی خشت و گل تو مبحث 19 پیوست 7 نیست . آقا این سوال 60 مگه 40 نمیشد بابت هر نفر یک متر ؟!

h.n1364

عضو جدید
اگر امکان دارد ادرس جواب سوال یک رو بذارید، با توجه به اینکه بعضی ها عنوان کردن گزینه 4 درست هست! آیا مستنداتی قابل ارائه دارند!؟

سپیدی

عضو جدید
بچه ها من زنگ زدم به دفتر مقررات ملی که گفتن با شماره آموزشش یعنی 02182244194 تماس گرفتم/اول تعجب کردن که گفتم پاسخنامه اشکال داره/اما گفتن ما شفاهی قبول نمیکنیم و باید کتبی باشه یا به آدرسشون پست کنیم یا میتونین به ایمیل آدرس daftar@inbr.ir اعتراض ها رو با ذکر دلیل و "شماره سوال"مطرح کنین

holooooooo

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
بچه ها من زنگ زدم به دفتر مقررات ملی که گفتن با شماره آموزشش یعنی 02182244194 تماس گرفتم/اول تعجب کردن که گفتم پاسخنامه اشکال داره/اما گفتن ما شفاهی قبول نمیکنیم و باید کتبی باشه یا به آدرسشون پست کنیم یا میتونین به ایمیل آدرس daftar@inbr.ir اعتراض ها رو با ذکر دلیل و "شماره سوال"مطرح کنین

به نظر من زودتر ایمیل نزنیم، چون آذر 92 تو سایت مقررات ملی اعلام کردن بعد ایمیل زدیم و یادمه گفته بودن تا فلان تاریخ، میترسم این اعتراضایی که الان بزنیم بهش توجه نکنن، من که به شخصه صبر می کنم تا سایت اعلام کنه...

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
باید یه متن اعتراض تهیه کنیم و تمام مواردو ذکر کنیم بعد به صورت کتی ببریم دفتر مقررات ملی تا نتیجه بده.شک نکنید که جواب میده.تو آزمون آذر92 و شهریور 91 بچه ها با اعتراض نتیجه گرفتن.

holooooooo

کاربر ممتاز
باید یه متن اعتراض تهیه کنیم و تمام مواردو ذکر کنیم بعد به صورت کتی ببریم دفتر مقررات ملی تا نتیجه بده.شک نکنید که جواب میده.تو آزمون آذر92 و شهریور 91 بچه ها با اعتراض نتیجه گرفتن.

اینم کار خوبیه، میتونیم علاوه بر اعتراضاتی که به صورت ایمیل میزنیم، متنی که تهیه میشه، برای اینکه معتبر باشه، دوستانی که اعتراض دارن نام و نام خانوادگی و شماره عضویت نظام مهندسیشونو ذکر کنند تا ضمیمه ی نامه بشه،
فقط کی نماینده میشه؟؟؟

سپیدی

عضو جدید
من همین امروز صبح تماس گرفتم و گفتن با آموزشش صحبت کردم و خودشون این شماره رو دادن 02182244194 و گفتن به ایمیل daftar@inbr.ir اعتراضمون روبنویسیم/خودتون هم به این شماره تماس بگیرین بعد ایمیل بزنین/چون اول که تماس گرفتم تعجب کردن که گفتم پاسخنامه اشتباه داره اما گفتم سوال 31 و 60 که در جواب این آدرس ایمیل رو دادن حتی گفتن میتونین پست کنین به آدرسی که هستن و فرق نمیکنه ایمیل بزنین یا...فقط باید کتبی باشه و شفاهی نمیشه

سپیدی

عضو جدید
به نظر من به جای اینکه منتظر باشیم،همه مون به شماره ایی که دادم تماس بگیرین،ضرر که نداره.اینجوری بیشتر متوجه میشن و خودتون هم مطمئن تر/بعد ایمیل بزنین/ببینین به شما هم همین رو میگه و همین آدرس ایمیل/برای کامل شدت توضیحاتم:یه خانومی گوشی رو برداشت.
02182244194 دفترمقررات ملی

سپیدی

عضو جدید
شخصا ایمیل بزنیم.من خودم اینجوری نوشتم و ایمیل زدم/
با سلام
این توضیحات برای نمونه دفترچه ایی که گروه A را گذاشتید،داده و برای گروه بندی های دفترچه های دیگر آزمون نظارت ( B تا E )سوالات جابجا و ترتیب سوالات متفاوت میباشد.بنابراین منظور ما نوع سوال که در مورد "ظرفیت پناهگاه" که پاسخ 40 متر مربع میباشد و نیز در مورد "نقش الیاف بتن" داده شده که پاسخ همه ی موارد ،می باشد.
شماره 60 : پاسخ درست گزینه 1 است و شماره 31 هم پاسخ درست گزینه 4 است.
شماره 31 در مبحث 5 صفحه 67 بند پ،که جواب گزینه 4 یعنی همه موارد میشود/شماره 60 هم در مبحث 21 صفحه 24 در جدول هستش و جواب 40 مترمربع میشود//بنابراین در پاسخنامه که در سایت گذاشته شده غلط نوشته شده/ممنون میشویم یا اصلاحش کنین یا در تصحیح اوراق حتما حتما لحاظ کنید/
با تشکر

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
اینم کار خوبیه، میتونیم علاوه بر اعتراضاتی که به صورت ایمیل میزنیم، متنی که تهیه میشه، برای اینکه معتبر باشه، دوستانی که اعتراض دارن نام و نام خانوادگی و شماره عضویت نظام مهندسیشونو ذکر کنند تا ضمیمه ی نامه بشه،
فقط کی نماینده میشه؟؟؟

اگه متنش زودتر آماده بشه من میبرم.ولی تعداد هرچی بیشتر باشه بهتره.باید از خانوم agin کمک بگیریم چون تو آزمون شهریور 91 این مراحلو طی کرن و نتیجه گرفتن.

holooooooo

کاربر ممتاز
به نظر من به جای اینکه منتظر باشیم،همه مون به شماره ایی که دادم تماس بگیرین،ضرر که نداره.اینجوری بیشتر متوجه میشن و خودتون هم مطمئن تر/بعد ایمیل بزنین/ببینین به شما هم همین رو میگه و همین آدرس ایمیل/برای کامل شدت توضیحاتم:یه خانومی گوشی رو برداشت.

من به این شماره زنگ زدم هیچ کس برنداشت

سپیدی

عضو جدید
من نظرم اینه که شماها هم به اون شماره تماس بگیرین،ببینین چی میگه و میگه که ایمیل بزنین/بهم گفت باید کتبی باشه من گفتم به همین ایمیل daftar@inbr.ir گفت بله و فرقی نمیکنه چه پست کنین به آدرسمون و چه ایمیل بزنین فقط باید کتبی باشه/اما به نظر من یه تماس هم بگیرین قبلش.اگه تعداد تماس ها زیادتر بشه حتما به ایمیلشون سر هم میزنن و انشالله رسیدگی کنن.

holooooooo

کاربر ممتاز
من همین امروز صبح تماس گرفتم و گفتن با آموزشش صحبت کردم و خودشون این شماره رو دادن 02182244194 و گفتن به ایمیل daftar@inbr.ir اعتراضمون روبنویسیم/خودتون هم به این شماره تماس بگیرین بعد ایمیل بزنین/چون اول که تماس گرفتم تعجب کردن که گفتم پاسخنامه اشتباه داره اما گفتم سوال 31 و 60 که در جواب این آدرس ایمیل رو دادن حتی گفتن میتونین پست کنین به آدرسی که هستن و فرق نمیکنه ایمیل بزنین یا...فقط باید کتبی باشه و شفاهی نمیشه

شخصا ایمیل بزنیم.من خودم اینجوری نوشتم و ایمیل زدم/
با سلام
این توضیحات برای نمونه دفترچه ایی که گروه A را گذاشتید،داده و برای گروه بندی های دفترچه های دیگر آزمون نظارت ( B تا E )سوالات جابجا و ترتیب سوالات متفاوت میباشد.بنابراین منظور ما نوع سوال که در مورد "ظرفیت پناهگاه" که پاسخ 40 متر مربع میباشد و نیز در مورد "نقش الیاف بتن" داده شده که پاسخ همه ی موارد ،می باشد.
شماره 60 : پاسخ درست گزینه 1 است و شماره 31 هم پاسخ درست گزینه 4 است.
شماره 31 در مبحث 5 صفحه 67 بند پ،که جواب گزینه 4 یعنی همه موارد میشود/شماره 60 هم در مبحث 21 صفحه 24 در جدول هستش و جواب 40 مترمربع میشود//بنابراین در پاسخنامه که در سایت گذاشته شده غلط نوشته شده/ممنون میشویم یا اصلاحش کنین یا در تصحیح اوراق حتما حتما لحاظ کنید/
با تشکر
دوست من لطفا نقل قول بگیر، اینجوری پستا زیاد میشه!
اگه متنش زودتر آماده بشه من میبرم.ولی تعداد هرچی بیشتر باشه بهتره.باید از خانوم agin کمک بگیریم چون تو آزمون شهریور 91 این مراحلو طی کرن و نتیجه گرفتن.
فقط در مورد سوال 31 و 60 باشه دیگه آره؟

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه درمورد تمام مواردی که بچه ها گفتن.همون سوال دیتیل که 1تا 5 نداشت.سوال 1 وهر سوال دیگه که مشکوکه.

سپیدی

عضو جدید

اولش خودم گفتم که در مورد پاسخنامه نظارت معماری...بعد فقط یه لحظه ازم پرسید چه سوالی?منم گفتم 31 و 60/ دیگه اینکه توضیح بدم جوابش چی میشد و اینا...در جا گفت باید کتبی باشه و شفاهی نمیشه.

hasty_65

عضو جدید
تو کتاب نیس.اما جز وسایلش هست.نباید سوال ابهامی بدن اخه.به نظرت اعتراض کنیم ج میدن؟

holooooooo

کاربر ممتاز
تو کتاب نیس.اما جز وسایلش هست.نباید سوال ابهامی بدن اخه.به نظرت اعتراض کنیم ج میدن؟

چی تو کتاب نیس؟؟؟
سلام.سوال 1 درست زده شده. توی کتاب آیین نامه صفحه ی 125 ماده ی 8 و 9. کتاب من چاپ سال 90 هست.
این دوستمون منظورشون از آیین نامه کدوم کتابه؟!!

hasty_65

عضو جدید
بچه ها این سوالم ایراد داره.هر جا یه چی گفته هیچ کدومشم دقیق درست نیس

delava

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها این سوالم ایراد داره.هر جا یه چی گفته هیچ کدومشم دقیق درست نیس

دوستااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااان عزیز.
لطفا نقل قول بگیرید تا همه بدونن راجب کدوم مطلب نظر میدید.

سپیدی

عضو جدید

حداقلش اینه که سعیمون رو میکنیم که انشالله جواب بده.باید جواب رو مثبت در نظربگیرن اینجوری انشالله همه مون قبول میشیم:)/باید بیشتر اطلاع رسانی شه+بیشتر تماس گرفته شه حتی اگه جواب ندن هم متوجه میشن که تعداد شاکی بالاست+حتما ایمیل زده شه+کسایی هم که میتونن حضوری برن،خیلی خوب میشه.
اگه بخوان زمانی رو برای اعتراض بذارن حداقلش اینه که انشالله زودتر بذارن و اگه بخوان بقول یکی از دوستان 2تا ایمیل وجود داره و بخوان سومی هم ایجاد کنن،فکرنمیکنم مشکل خاصی وجود داشته باشه ما به ایمیل آدرس جدید هم همین ها رو میفرستیم
اما فعلا منکه تماس گرفتم بهم همین ایمیل رو دادن/پس بهتره با همدیگه همکاری کنیم که انشالله انشالله هممون قبول شیم و از همینجا به همدیگه تبریک بگیم.

وضعیت
موضوع بسته شده است.