faiteh
عضو جدید
سوال 3 کد B –کدامیک از موارد زیر درباره مجریان ساختمانی صحیح نمی باشد؟
خوب منم با توجه به هین صورت سوال که گفته صحیح نمیباشد ج دادم.اون گزینه ۲ توی کتاب تعداد طبقاتش این نبود برا همین من اینو زدم ….

سوال 3 کد B –کدامیک از موارد زیر درباره مجریان ساختمانی صحیح نمی باشد؟
وسایل بازرسی عینی جوش منم تو یک منبع فنرهای خزنده رو دیدم ولی همه میگن میشه گزینه هیچکدام.ولی من گزینه 1 رو زدم اندازه گیرجوش،فنر،کولیس،چراغ قوه،ذره بین..باور کنید ولی فنر رو هم شامل میشه..امیدوارم که سنجش این گزینه رو اعلام کنه..کی میشه این پاسخنامه سنجش بیاد..خیلی استرس دارم![]()
این کلید ها کی میادش ؟ بجز سری قبل سری های قبل تر میگفتن 10 روزه کلید رو سایته !!! اینا چرا اینجوری میکنن؟!!! جواب رو هم باید بریم خواب تابستونی بعد میاد من نمیدونم تو دنیای کامپیوتر و تکنولوژی و پاسخنامه های کامپیوتری چرا باید انقده طول بکشه !!!!!!
عزیزم مثل ما نیستن که توی 150 دقیقه ج هارو پیدا کنند.....بالاخره یه 1ماهی وقت لازم دارن دیگ![]()
آذر 92 / 19 روز بعد امتحان پاسخنامه روگذاشتن
عزیزم مثل ما نیستن که توی 150 دقیقه ج هارو پیدا کنند.....بالاخره یه 1ماهی وقت لازم دارن دیگ![]()
به حول و قوه الهی امسال تا آخر ماه رمضون پاسخنامه رو میزارند![]()
الی خانم مثلا چه جور فشاری؟بچه ها ای کاش یک فشاری بهشون وارد کنیم نتایجو تا آخر مرداد بگن نه آخر شهریور.... حالا کلید ایرادی نداره آخر تابستون بیاد![]()
الی خانم مثلا چه جور فشاری؟نا مه اعتراض به مدت زمان جواب دهی
عارفه ما رو تو بیشتر ازینا حساب میکنیم حرف تو الن دیگه سنده واسه ما تو کاربر فعال شدی کلاست بالاتره حرفت هم برش بیشتری دارهالان این فشاری که الی جان گفت خیلی از لحاظ سیاسی تعبیر بد داره....
نه خانم ما نیستیم ما از این فشارها وارد نمیکنم...ناسلامتی الان شدم کاربر فعال تالار بزارید یه هفته باشم بعد منو اخراج کنن....والاا![]()
دیروز تو تلویزیون مسول سازمان سنجش میگفت : امتحان کنکور در حال برگزاریه و نتایج تا آخر مرداد میاد ......
از اونجایی که امتحان نظام مهندسی رو هم سازمان سنجش برگزار میکنه با خودم گفتم احتمالا نظام مهندسی بچه سر راهیه که سازمان سنجش کاراشو عقب میندازه.....
هم از نظر تعداد سوالات و هم از نظر تعداد شرکت کننده آزمون نظام مهندسی کمتر از کنکوره... حالا چرا اینطوریه نمیدونم......
بیاین از همین الان بگیم ما به سوالات اعتراض نداریم همش درسته!! که سازمان س زودتر شروع کنه این ورقه هارو تصیح کنه !!خودت داری میگی بچه سرراهی....کلا وقتی هم تداخل داشت با آزمون اسکیس ارشد زیادی تحویلش نگرفتن تا ماها پیگیری کردیم و تازه فهمیدن یه آزمونه نظامی هم هست....
و اینکه به جرات بگم سنجش هیچ دل خوشی از نظام نداره....و با اکراه برگه ها رو تصحیح میکنه...هر چی باشه ماشالله یه بار تصحیح میکنه دفعه بعد میبینه یهو از 60 تا سئوال 50 تاش حذف میشه....واسه همین صبر میکنه تا حذفیات معلوم بشه بعد تصحیح کنه
اخه چطوری دوست خوب با اینهمه استرس و نگرانی و انتظار کشیدن ادم میتونه لذت ببرهدوستان چه فشار بیارید چه نیارید اینا اصلا براشون مهم نیست کار خودشون رو میکنن
بجاش از تابستون لذت ببرید
سلامسلام دوستان ی سوال داشتم شاید مرتبط نباشه کسی هست که از قبولی 37.5 درصد اطلاعی داشته باشه مثلا همه 50درصد نمره رو بگیرن قبولن چ کسایی 37.5 بزنن قبولن من بار دوم ک نظارت شرکت میکنم با 47 رد شدم در راهنمای ثبت نام دیدم زدن درصدشو زدن متوجه نشدم
اخه چطوری دوست خوب با اینهمه استرس و نگرانی و انتظار کشیدن ادم میتونه لذت ببره/البته درستش همونه ولی متاسفانه نمیشه
راهی بغیر از این نداریم بس ولش کنید
توکل بخدا کنید
سوال 30 من تو مبحث 4 ویرایش قدیم ترش دیده بودم تو بحث سطوح الزامی تهویه و نور صفحش یادم نیست ولی مطمئنم جواب 50 درصد هستش که با توجه به سطح مورد نیاز پنجره که گفته بود 4 متر نهایتا میتونه 2 مترشو از سقف بگیره
در مورد سوال 35 هم جواب گزینه 4 میشه یعنی دو وسه (اینم سر جلسه خودم اشتباه جواب دادم ) بعد از امتحان گشتم پیداش کردم .
سلام دوست خوب مبحث 16 بود چاپ جدیید ولی متاسفانه صفحشو یادم نیس
16-معماری نظارت اینم لینکشسلام دوستان کلید ها اومده
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - بهمن 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 67 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت - 1 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 368 | |
![]() |
بررسی آزمون نظارت 92 | آزمون های نظام مهندسی | 333 | |
![]() |