بررسی آزمون نظارت خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

faiteh

عضو جدید
سوال 3 کد B کدامیک از موارد زیر درباره مجریان ساختمانی صحیح نمی باشد؟

خوب منم با توجه به هین صورت سوال که گفته صحیح نمیباشد ج دادم.اون گزینه ۲ توی کتاب تعداد طبقاتش این نبود برا همین من اینو زدم ….:cry:آخه اینها چه سوالهایی هستن:(:w29:

arc.shima

عضو جدید
وسایل بازرسی عینی جوش منم تو یک منبع فنرهای خزنده رو دیدم ولی همه میگن میشه گزینه هیچکدام.ولی من گزینه 1 رو زدم اندازه گیرجوش،فنر،کولیس،چراغ قوه،ذره بین..باور کنید ولی فنر رو هم شامل میشه..امیدوارم که سنجش این گزینه رو اعلام کنه..کی میشه این پاسخنامه سنجش بیاد..خیلی استرس دارم:(

faiteh

عضو جدید
وسایل بازرسی عینی جوش منم تو یک منبع فنرهای خزنده رو دیدم ولی همه میگن میشه گزینه هیچکدام.ولی من گزینه 1 رو زدم اندازه گیرجوش،فنر،کولیس،چراغ قوه،ذره بین..باور کنید ولی فنر رو هم شامل میشه..امیدوارم که سنجش این گزینه رو اعلام کنه..کی میشه این پاسخنامه سنجش بیاد..خیلی استرس دارم:(

من هم هیچکدام رو زدم دوست من.ملاک امتحان نظام کتاب هایی که معرفی میکنه(منابع توی سایت نظام).البته خیلی هم نامید نباش باید بمونیم تا ‍پاسخنامه ستجش بیاد:crying:….امیدوارم که همه قبول بشیم:w21:

akropolis

عضو جدید
منم هیچکدامو زدم منبع همون کتاب راهنمای جوشه تالیف سال 1390 جواب این سوال صفحه 206 کتابه ولی خب تا پاسخنامه اصلی نیاد نمیشه صراحتا سوالی را رد یا قبول کرد

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
این کلید ها کی میادش ؟ بجز سری قبل سری های قبل تر میگفتن 10 روزه کلید رو سایته !!! اینا چرا اینجوری میکنن؟!!! جواب رو هم باید بریم خواب تابستونی بعد میاد من نمیدونم تو دنیای کامپیوتر و تکنولوژی و پاسخنامه های کامپیوتری چرا باید انقده طول بکشه !!!!!!

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
این کلید ها کی میادش ؟ بجز سری قبل سری های قبل تر میگفتن 10 روزه کلید رو سایته !!! اینا چرا اینجوری میکنن؟!!! جواب رو هم باید بریم خواب تابستونی بعد میاد من نمیدونم تو دنیای کامپیوتر و تکنولوژی و پاسخنامه های کامپیوتری چرا باید انقده طول بکشه !!!!!!

عزیزم مثل ما نیستن که توی 150 دقیقه ج هارو پیدا کنند.....بالاخره یه 1ماهی وقت لازم دارن دیگ:biggrin:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها ای کاش یک فشاری بهشون وارد کنیم نتایجو تا آخر مرداد بگن نه آخر شهریور.... حالا کلید ایرادی نداره آخر تابستون بیاد:biggrin:
الی خانم مثلا چه جور فشاری؟:que: نا مه اعتراض به مدت زمان جواب دهی

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
الی خانم مثلا چه جور فشاری؟:que: نا مه اعتراض به مدت زمان جواب دهی

الان این فشاری که الی جان گفت خیلی از لحاظ سیاسی تعبیر بد داره....
نه خانم ما نیستیم ما از این فشارها وارد نمیکنم...ناسلامتی الان شدم کاربر فعال تالار بزارید یه هفته باشم بعد منو اخراج کنن....والاا:razz::biggrin:

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
الان این فشاری که الی جان گفت خیلی از لحاظ سیاسی تعبیر بد داره....
نه خانم ما نیستیم ما از این فشارها وارد نمیکنم...ناسلامتی الان شدم کاربر فعال تالار بزارید یه هفته باشم بعد منو اخراج کنن....والاا:razz::biggrin:
عارفه ما رو تو بیشتر ازینا حساب میکنیم حرف تو الن دیگه سنده واسه ما تو کاربر فعال شدی کلاست بالاتره حرفت هم برش بیشتری داره :neutral:اصلا تو حرفات تو خودش فشار داره !! :lol:

riahi_arc55

عضو جدید
دیروز تو تلویزیون مسول سازمان سنجش میگفت : امتحان کنکور در حال برگزاریه و نتایج تا آخر مرداد میاد ......
از اونجایی که امتحان نظام مهندسی رو هم سازمان سنجش برگزار میکنه با خودم گفتم احتمالا نظام مهندسی بچه سر راهیه که سازمان سنجش کاراشو عقب میندازه.....
هم از نظر تعداد سوالات و هم از نظر تعداد شرکت کننده آزمون نظام مهندسی کمتر از کنکوره... حالا چرا اینطوریه نمیدونم......

arefeh

کاربر ممتاز
دیروز تو تلویزیون مسول سازمان سنجش میگفت : امتحان کنکور در حال برگزاریه و نتایج تا آخر مرداد میاد ......
از اونجایی که امتحان نظام مهندسی رو هم سازمان سنجش برگزار میکنه با خودم گفتم احتمالا نظام مهندسی بچه سر راهیه که سازمان سنجش کاراشو عقب میندازه.....
هم از نظر تعداد سوالات و هم از نظر تعداد شرکت کننده آزمون نظام مهندسی کمتر از کنکوره... حالا چرا اینطوریه نمیدونم......

خودت داری میگی بچه سرراهی....کلا وقتی هم تداخل داشت با آزمون اسکیس ارشد زیادی تحویلش نگرفتن تا ماها پیگیری کردیم و تازه فهمیدن یه آزمونه نظامی هم هست....
و اینکه به جرات بگم سنجش هیچ دل خوشی از نظام نداره....و با اکراه برگه ها رو تصحیح میکنه...هر چی باشه ماشالله یه بار تصحیح میکنه دفعه بعد میبینه یهو از 60 تا سئوال 50 تاش حذف میشه....واسه همین صبر میکنه تا حذفیات معلوم بشه بعد تصحیح کنه

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
خودت داری میگی بچه سرراهی....کلا وقتی هم تداخل داشت با آزمون اسکیس ارشد زیادی تحویلش نگرفتن تا ماها پیگیری کردیم و تازه فهمیدن یه آزمونه نظامی هم هست....
و اینکه به جرات بگم سنجش هیچ دل خوشی از نظام نداره....و با اکراه برگه ها رو تصحیح میکنه...هر چی باشه ماشالله یه بار تصحیح میکنه دفعه بعد میبینه یهو از 60 تا سئوال 50 تاش حذف میشه....واسه همین صبر میکنه تا حذفیات معلوم بشه بعد تصحیح کنه
بیاین از همین الان بگیم ما به سوالات اعتراض نداریم همش درسته!! که سازمان س زودتر شروع کنه این ورقه هارو تصیح کنه !! :biggrin: عجب !!!

aiman1234

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان چه فشار بیارید چه نیارید اینا اصلا براشون مهم نیست کار خودشون رو میکنن
بجاش از تابستون لذت ببرید
اخه چطوری دوست خوب با اینهمه استرس و نگرانی و انتظار کشیدن ادم میتونه لذت ببره :confused:/البته درستش همونه ولی متاسفانه نمیشه .

HEDI MORADI

عضو جدید
سلام دوستان ب نظر شما ممکن سوالی حذف بشه من 33تا جواب دادم 2تا شو غلط زدم سر مرزم ی مقدار استرس دارم

HEDI MORADI

عضو جدید
سلام دوستان ی سوال داشتم شاید مرتبط نباشه کسی هست که از قبولی 37.5 درصد اطلاعی داشته باشه مثلا همه 50درصد نمره رو بگیرن قبولن چ کسایی 37.5 بزنن قبولن من بار دوم ک نظارت شرکت میکنم با 47 رد شدم در راهنمای ثبت نام دیدم زدن درصدشو زدن متوجه نشدم

architect963

عضو جدید
سلام دوستان ی سوال داشتم شاید مرتبط نباشه کسی هست که از قبولی 37.5 درصد اطلاعی داشته باشه مثلا همه 50درصد نمره رو بگیرن قبولن چ کسایی 37.5 بزنن قبولن من بار دوم ک نظارت شرکت میکنم با 47 رد شدم در راهنمای ثبت نام دیدم زدن درصدشو زدن متوجه نشدم
سلام
این موضوع سوال شما برای اونایی هست که قبلا که ازمون شامل سه ازمون بوده صدق میکنه

musitwain

عضو جدید
صفحه ی 62 مبحث چهارم بند 4-5-4-6 به هنگام تغییر تصرف یا تعمیر اساسی فضاهای اشتغال موجود که سطح پنجره الزامی آنها نسبت به سطح الزامی کمتر است تا حداکثر 50 درصد از سطح الزامی میتواند از طریق نورگیر سقفی تامین شود که در سوال 4 متر مربع است میشه 2 متر مربع
سوال 30 من تو مبحث 4 ویرایش قدیم ترش دیده بودم تو بحث سطوح الزامی تهویه و نور صفحش یادم نیست ولی مطمئنم جواب 50 درصد هستش که با توجه به سطح مورد نیاز پنجره که گفته بود 4 متر نهایتا میتونه 2 مترشو از سقف بگیره
در مورد سوال 35 هم جواب گزینه 4 میشه یعنی دو وسه (اینم سر جلسه خودم اشتباه جواب دادم ) بعد از امتحان گشتم پیداش کردم .

افروغ

عضو جدید
سلام...ممنون از راهنماییتون...میشه این کلیدواژه ها رو برای من بفرستین؟(fariba_afrugh@yahoo.com)

افروغ

عضو جدید
آیا کسی جزوات طراحی معماری "خانه عمران اشراق" رو داره؟ (آمادگی برای آزمون نظام مهندسی)

ReD_CoDE

متخصص REVIT
کاربر ممتاز
سوال 1 نظارت به نظرتون جوابش اشتباه نیست؟ مگه راه و شهرسازی درست نیست؟

تو نظارت متاسفانه اصلا خوب نبودم، دفعه اولی بود که شرکت کردم بعد از کسر نمرات منفی (هر سه اشتباه 1 سوال درست) میشم 25 و اگر سوال 1 رو درست اعلام کنن میشم 26 که احتمالا قبول نیستم
تو اجرا هم شدم یکم بیشتر از 29 که اینم نمی دونم چی میشه

دوستانی که سال های پیشم شرکت کردن لطفا راهنمایی کنید

وضعیت
موضوع بسته شده است.