منم اینطوری شنیدمسلام
گویا تا 16 مهر نتایج میاد هر سه تا باهم یکی از دوستام از استاد طراحی اش در تهران پرسیده.....
ددعا می کنم همه قبول شیم....خدایاااااااااااااااااااااااااا فدات شم کاش قبول شیم....![]()
پس شما از کجا میدونستیسلام
اگه پستای منو بخونین می بینین که من سوال مرداد 94 رو پیش بینی کرده بودم که سه پارکینگ میدن و تنها کسایی قبول میشن که ضوابط پارکینگ کوچک و رعایت کنن.
پس شما از کجا میدونستی
سه پارکینگ میدن؟ نکنه از این کلاسهای تضمینی رفتی مهندس
به هر حال مهم نیست باید پارکینگ رو حل کنی حالا ضوابط پارکینگ کوچک یا متوسط
راستی کار شما را ندیدیم لطفا اگه عکس گرفتی بزار تا نگاهی بندازیم
عنوان: اطلاعيه اعلام نتايج آزمونهاي مردادماه 1394 تاريخ: شنبه 11 مهر 1394
اطلاعيه اعلام نتايج آزمونهاي مردادماه 1394
بدينوسيله به اطلاع كليه شركت كنندگان محترم در آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان و كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي 1 و 2 مرداد ماه 1394 می رساند؛ با پيگيري هاي بعمل آمده و اعلام سازمان سنجش، نتايج آزمونهاي تستي موصوف در دست استخراج بوده و تا عصر روز سه شنبه 28/07/94 به آگاهي عموم شركت كنندگان محترم خواهد رسيد. لذا اين عزيزان مي توانند جهت دريافت كارنامه خود در تاریخ مقرر به سامانه آزمونهاي ورود به حرفه دفتر مقررات ملّي ساختمان مراجعه و از نتيجه آزمون خود مطلع شوند.
دفتر مقررات ملّی ساختمان
تو متن خبری که تو سایت نظام هست اسم تستی رو نبرده.شما اینواز کجا آوردی؟ شاید جواب طراحی رو هم دادن
اطلاعيه اعلام نتايج آزمونهاي مردادماه 1394 بدينوسيله به اطلاع كليه شركت كنندگان محترم در آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان و كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي 1 و 2 مرداد ماه 1394 می رساند؛ با پيگيري هاي بعمل آمده و اعلام سازمان سنجش، نتايج آزمونهاي موصوف در دست استخراج بوده و تا عصر روز سه شنبه 28/07/94 به آگاهي عموم شركت كنندگان محترم خواهد رسيد. لذا اين عزيزان مي توانند جهت دريافت كارنامه خود در تاریخ مقرر به سامانه آزمونهاي ورود به حرفه دفتر مقررات ملّي ساختمان مراجعه و از نتيجه آزمون خود مطلع شوند.
[/QUOT
متن اطلاعیه رو تصحیح کردن . اولش نوشته بودنتایج آزمونهای تستی موصوف...... الان تستی رو حذف کردن!!!! احتمالا طراحی هم آمادست
اصلاح کردن احتمالا جواب طراحی هم اماده استتو متن خبری که تو سایت نظام هست اسم تستی رو نبرده.شما اینواز کجا آوردی؟ شاید جواب طراحی رو هم دادن
اطلاعيه اعلام نتايج آزمونهاي مردادماه 1394 بدينوسيله به اطلاع كليه شركت كنندگان محترم در آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان و كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي 1 و 2 مرداد ماه 1394 می رساند؛ با پيگيري هاي بعمل آمده و اعلام سازمان سنجش، نتايج آزمونهاي موصوف در دست استخراج بوده و تا عصر روز سه شنبه 28/07/94 به آگاهي عموم شركت كنندگان محترم خواهد رسيد. لذا اين عزيزان مي توانند جهت دريافت كارنامه خود در تاریخ مقرر به سامانه آزمونهاي ورود به حرفه دفتر مقررات ملّي ساختمان مراجعه و از نتيجه آزمون خود مطلع شوند.
[/QUOT
متن اطلاعیه رو تصحیح کردن . اولش نوشته بودنتایج آزمونهای تستی موصوف...... الان تستی رو حذف کردن!!!! احتمالا طراحی هم آمادست
سلام دوستان. کسی میدونه آزمون بعدی کی برگزار میشه؟
یکی از دوستام بهم گفت امسال به خاطر انتخابات مجلس دیگه آزمونی برگزار نمیشه، شما می دونید این خبر صحت داره یا نه؟
ممنون
وای تا 2 هفته دیگه...........................من میمیرم از استرس
ولی دعا می کنم همه قبول بشیم![]()
آخه ی حرف درست به زبونشون نمیاد که بدونیم تا کی باید منتظر باشیم، ولی فکر نمیکنم تا 2 هفته دیگه جواب طراحی رو بدن، چون معمولا 1 ماهی بعد جواب تستیا طراحی داده میشه.
آخه ی حرف درست به زبونشون نمیاد که بدونیم تا کی باید منتظر باشیم، ولی فکر نمیکنم تا 2 هفته دیگه جواب طراحی رو بدن، چون معمولا 1 ماهی بعد جواب تستیا طراحی داده میشه.
سوال:
جواب آزمون طراحی هم مث نظارت از 100 نمره س؟ یا 50 ؟
میزنه "قبول پایه 3 "؟
مهندس جوری تعجب میکنی انگار سه روز ه ازمون دادیم و جواب اماده شدهواقعا جواب طراحی سه روز دیگه امادست؟؟؟![]()
مهندس جوری تعجب میکنی انگار سه روز ه ازمون دادیم و جواب اماده شده
مهندس سه مااااااااااااااه است سه ماه
ایشالله که خیر باشه و قبول بشیم
اخه فکر کنم سریای پیش بیشتر انتظار کشیدیم، انشاله که همه با خبرای خوش بیایم اینجا...
عنوان: اطلاعيه اعلام نتايج آزمونهاي مردادماه 1394 تاريخ: شنبه 11 مهر 1394
اطلاعيه اعلام نتايج آزمونهاي مردادماه 1394
بدينوسيله به اطلاع كليه شركت كنندگان محترم در آزمونهاي ورود به حرفه مهندسان و كاردانهاي فني ساختمان و تعيين صلاحيت معماران تجربي 1 و 2 مرداد ماه 1394 می رساند؛ با پيگيري هاي بعمل آمده و اعلام سازمان سنجش، نتايج آزمونهاي تستي موصوف در دست استخراج بوده و تا عصر روز سه شنبه 28/07/94 به آگاهي عموم شركت كنندگان محترم خواهد رسيد. لذا اين عزيزان مي توانند جهت دريافت كارنامه خود در تاریخ مقرر به سامانه آزمونهاي ورود به حرفه دفتر مقررات ملّي ساختمان مراجعه و از نتيجه آزمون خود مطلع شوند.
دفتر مقررات ملّی ساختمان
دوستان من شنیدم 28 فقط جوابای نظارت و اجرا را میزنن ,طراحی یک ماه دیگه نتایج را میزنن؟انگار میخوان چیکار کننهمه قبول بشیم صلوات.
خب اطلاعیه بالارو بخون
گفته آزمونهای 1 و 2 مرداد
نظارت و اجرا که یکم برگزار شد
دوم مردادهم واسه طراحی بود دیگه. یعنی جواب طراحی هم هست .
انشالله قبولی.
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |