puma_memar
عضو جدید
منم همین کار رو کردم تو طبقه اول که فقط به آشپزخانه نور بدهمن برای طبقه اول ی نورگیر 2*3 واسه اشپزخونه گذاشتم چون عمق نورگیری بیشتر از 7 میشد
منم همین کار رو کردم تو طبقه اول که فقط به آشپزخانه نور بدهمن برای طبقه اول ی نورگیر 2*3 واسه اشپزخونه گذاشتم چون عمق نورگیری بیشتر از 7 میشد
سلام شما امتحان طراحی دادید.؟
شما کیه؟ همه خب آزمون دادیم دیگه.. اینجا هم تایپیکه بررسی آزمونه
این صفحه نیست!سلام به همه مهندسین عزیز
خواهشن به این نکات طراحی ازمون 94 توجه کنید..توجه ...خیلی مهم.همه متن ها بر اساس قوانین مباحث نظام.
1- مهمترین بخش ارتفاع زیرزمین هستش.
ارتفاع زیر زمین حداقل باید 240 باشد طبق مبحث 4 صفحه 60 از کف تا زیر سقف من تو صفحه ی 60 همچین چیزی نمیبینم!!! اصلا ص 60 مربوط به زیرزمین نیست
2- واز طرفی حداقل ارتفاع پارکینک کوچک 220 هست.طبق مبحث 4 صفحه 49
جوا ب این دو سال چون در سوال گفته شده زیر زمین و پارکینگ با هم هستن .به نظر شما عقل منطق کدام بهتر ارتفاع کف تا زیر سقف 240 باشه یا 220
چون نیاز اول تامین زیززمین و حداقل ارتفاع 240 هستش..این را باید درنظر بگیریم..پس کار با پارکینک کوچک نداریم.
اما در مورد عرض رمپ ..دو تا جواب داره
1-کسایی که عرض رمپ 3.5 یا 3 متر گرفتن باید.....و حتما.....زیر تجاری باید تاسیات و انباری را در بیارن با کد منفی 240 و تعداد پله مشخص
2-کسایی که عرض رمپ 2.5 گرفتن نیاز به تامین تاسیسات و انباری زیر تجاری نیست و........ نیازی نیست روی فنداسیون به صورت پله ای طراحی شود.همان
کف روی زیر زمین با کد منفی 150 تمام موارد خواسته طرح تامین میشه...
تو مبحث 4 جایی نگفته عرض رمپ 2.5؟سلام به همه مهندسین عزیز
خواهشن به این نکات طراحی ازمون 94 توجه کنید..توجه ...خیلی مهم.همه متن ها بر اساس قوانین مباحث نظام.
ارتفاع زیر زمین حداقل باید 240 باشد طبق مبحث 4 صفحه 60 از کف تا زیر سقف
جوا ب این دو سال چون در سوال گفته شده زیر زمین و پارکینگ با هم هستن .به نظر شما عقل منطق کدام بهتر ارتفاع کف تا زیر سقف 240 باشه یا 220
چون نیاز اول تامین زیززمین و حداقل ارتفاع 240 هستش..این را باید درنظر بگیریم..پس کار با پارکینک کوچک نداریم.
1-کسایی که عرض رمپ 3.5 یا 3 متر گرفتن باید.....و حتما.....زیر تجاری باید تاسیات و انباری را در بیارن با کد منفی 240 و تعداد پله مشخص
2-کسایی که عرض رمپ 2.5 گرفتن نیاز به تامین تاسیسات و انباری زیر تجاری نیست و........ نیازی نیست روی فنداسیون به صورت پله ای طراحی شود.همان
ص 74 بند 1تو مبحث 4 جایی نگفته عرض رمپ 2.5؟
اصن از لحاظ اجرایی هم درس نیس
ملک های قول نامه ای هم 2.5 نمیگیرن چه برسه به مقررات ملی..
یه جدول هست ص 85 که زیرزمینو ننوشتته ارتفاعشو انباری رو نوشته 2.1چاپ کتاب من قدیمی به جدول نگاه کنید..همون صفحات باید باشه.
ص 74 بند 1
البته نوشته حداقل عرض ورودی 2.5
یه جدول هست ص 85 که زیرزمینو ننوشتته ارتفاعشو انباری رو نوشته 2.1
اقامتیا 2.6
بقیه اقامتیا 2.4
آشپزخونه 2.4
و چند تا دیگه که زیرزمیین نیس هیچ کدوم
سلام دوستان
من از همکف به حیاط راه ندارم ، یعنی قصد داشتم بدم ولی تو خواسته ها نگفته بود ، بعدشم اگه از همکف راه میدادم به حیاط، مساحت اون واحد مسکونی کم میشد .
کارای قبلی اشراق رو نیگاه کردم از همکف به حیاط راه نداشت .
خیلی مهمه این ؟
ص 74 بند 1
البته نوشته حداقل عرض ورودی 2.5
یه جدول هست ص 85 که زیرزمینو ننوشتته ارتفاعشو انباری رو نوشته 2.1
اقامتیا 2.6
بقیه اقامتیا 2.4
آشپزخونه 2.4
و چند تا دیگه که زیرزمیین نیس هیچ کدوم
بله صفحه 86 زیر زمینو نوشته 240 اما خوب مگه نمیدنستن پارکینگ خیلی و قتا زیرزمین می گفتن قطعا اگه لازم بودسلام به همه مهندسین عزیز
ارتفاع زیر زمین حداقل باید 240 باشد طبق مبحث 4 صفحه 60 از کف تا زیر سقف
از زیرزمین بره تو حیاط.شما تصور کن کسی برات طراحی کرده و از همکف به حیاط خونه راه نداده.خودت باشی چه برخوردی باهاش می کنی؟
وقتی کسی نصف زمین (ورود به حیاط )رو در نظر نمیگیره و برای نصف زمین فکر نمیکنه ، شما خودت مصحح باشی چند بهش نمیدی؟
منطقیه شما از طبقه اول بیای بخوای بری تو حیاط،باید بری تو زیرزمین بعد 10 پله بیای بالا که بری تو حیاط؟ !!!!!!!!!!!!!!!!از زیرزمین بره تو حیاط.
وای آره مخم تعطیل شده انقدر از دیروز دارم دنبال ایراد میگردم تو کار خودم دیگه پاچیدم الان همینکه خوندم پستتونو قبل از اینکه سه بعدیو باز کنم همین جملتونو خوندم تجسم کردم دیدم آره اصلا کلا تو اجرا هم ببینی تو زیرزمین زیر این بازو پر هستش!!سلام رفقا
همگی خسته نباشین
این مرور کردن تاپیک ها بعد از آزمون خیلی حال آدمو خراب می کنه. دور پیش من نمی خوندم ولی این دوره تا اینجا حرفاتونو خوندم. مثل همیشه کلی اما و اگر هست..
من در مجموع از عملکردم راضیم دیگه بقیه ش با خدا
شیتامم کامله
سوتی های ریز و درشت رو که همه مون داریم حتی قبول شدگان ادوار قبل. دیگه همه می دونیم که همه چیز به حال مصحح بسته ست
فقط یه نکته رو در مورد فرمایش خانم هلو بگم که کمتر از 7 پله زمانی سرگیر هست که زیرش پله داشته باشیم. اما شروع پله زمانی که در توقفگاه باشه ارتفاع بالای پله مشکلی نداره. من اول روی کاغذ حساب کردم دیدم شد 272 فک کردم اشتباه می کنم و سه بعدیشو ساختم. پله منم همینجوره. 6 پله در ابتدا و 9 پله هم در بازوی بعد برای توقفگاه
هنوز که رد نشدیمن یه کار احمقانه ای کردم اونم اینکه غذا نخوردم... بعد این فلان فلان شده ها هم ورداشتن کولرها رو خاموش کردن... گرما و گرسنگی دست به دست هم دادن اونقدر حالم بد شد که نزدیک بود رو برگه بالا بیارم خیال مصحح ها راحت شه بره!!!
از ساعت 2.5 ـ 3 به بعد عملا هیچ کاری نمی تونستم بکنم...
برش نرسیدم بکشم...
اندازه گذاریامم نصفه نیمه شد!
خلی ناراحتم...![]()
سوال به این خوبی حیف نبود قبول نشم؟؟
![]()
غصه نخور... تو تنها نیستی... من بدترم!من کارتون رو دیدم. به نظرم با توجه به اینکه سر جلسه امتحان کشیدین کارخوبیه.من چیدمان پلان هام به این خوبی نشده. یعنی انقد هل بودم که وقت کم نیارم پلانهای واحد هام خوب نشد. شما انشاللا قبول میشین. راستی یه سوال: به نظرتون چرا من همیشه وقت کم میارم؟در صورتی که دورو بریام همه کاراشونو کامل و تمیز کشیدن وقت اضافه هم آوردن اما من واقعا وقت کم آوردم و مجبور شدم یه قسمتهایی از برش و پلان بامم رو دست آزاد بکشم
باید گرفت در این مملکتو تخته کرد... یه جور می گن آذر انگاری سه ماه کامل می شینن برگه تصحیح می کنن... دو دقیقه می خوان کار ملتو خط بزنن این ادا اطوارا چیه؟ اون از سازمان سنجش و اون کنکورای مزخرفش که 6ماه طول می کشه نتیجه بده! اینم ازین... یکی ندونه می گه بیچاره ها شب و روزشون به تصحیح آزمون می گذره!نتایج تا تاریخ 1394/09/01
منبع : سایت مقررات ملی راهنمای شرکت در آزمون
http://inbr.ir/file3/mordad94 .pdf
مشاهده پیوست 248108
مرسی عزیزم... ایشالا هممون قبول شیم دیگه این مکافاتو نکشیم!هنوز که رد نشدی
صبر کن جوابا بیاد بعد اینو بگوووو
انشالله جوابا بیاد خدا رو چه دیدی
از دیروز به خیلیا اینو گفتم یه بارم به شما میگم
من یه کارایی رو دیدم قبول شدن که اصلا در بو داغونااااا
خیلیارم شنیدم با 2 تا شیت سفید قبول شدن
و با اینکه همه دارن میگن سوال آسون بوده یکی یکی داره سوتیاشون در میاد
همه من جمله خودم
نگران نباش ایشالا ک قبول میشی
مهندس عزیز چه فرقی داره؟؟منطقیه شما از طبقه اول بیای بخوای بری تو حیاط،باید بری تو زیرزمین بعد 10 پله بیای بالا که بری تو حیاط؟ !!!!!!!!!!!!!!!!
یا از خیابون اومدی میخوای بری تو حیاط باید بری پایین با آسانسور بعد با پله بیای بالا که برسی به حیاط !!!!!!!!!!!!!!!!!!
جالبتر : قراره معلولین به ساختمون دسترسی داشته باشن ، چطور اون 10 تا پله از زیرزمین رو برن بالا با ویلچر یا عصا یا .....![]()
چههههه کاریه!!! چرا اینجوری کرده قسمت انباریاشو!!
مهندس عزیز چه فرقی داره؟؟
همکف 1/20 بلند است و حیاط صفر است
در هر صورت باید پله بزنی چه از همکف بری چه از زیرزمین پس حضور معلول در حیاط نمیتونه واقع بینانه باشه
شاید بهتر بود تو حیاط هم جک م یزاشتیم
الان مهم نیست از همکف یا زیر زمین مهم دسترسی به حیاط است
سلاممهم مهم .........مهم ...........مهم
سلام مهندسان گرامی خواهشن نکات زیر را توجه داشته باشیم طرح مرداد94
.اگر اندازه ابعاد به صورت خط افقی و عمودی بچینیم این طرح خیلی منطقی تر میشه؟مهمترین قسمت طراحی اینکه به صورت پازل چیدمان کنیم.
1-خط عمود 17 متری=30+250+30+450+30+170+20+240+30+420+30=17 mاین اندازه ها حداقل اندازه ابعاد ستون .پارکینگ.اسانسور.پله .و مغازه هست.
2-خط افق12.70 به دو حالت
الف- اگر ورودی رمپ 3.5 بگیریم . تاسیسات و انیاری باید ببر یم زیر مغازه.5+30+350+120+140+20+30+510+30+5=12.7m اینجا اندازه مغازه 25 متر مربع میشه ..
ب- اگر ورودی رمپ 2.50 بگیریم . لزومی نیست تاسیسات و انباری ببریم پایین ..به ترتیب.5+30+250+30+120+140+120+30+510+30+5=1270که ابعاد مغازه میشه 29.9
مهم مهم مهم مهم .....مهمترین نکته کلیدی سوال همین جاست که اگر ورودی رمپ 3.5 بگیریم مغازه کوچک و تاسیات و انباری زیر مغازه باید طراحی کنیم..
اما اگر..........ورودی رمپ 2.5 بگیریم تمام خواسته طرح در زیر زمین بر طر ف میشه و نیازی به طراحی تاسیات و انباری سرویس زیر مغازه نیست..
از طرفی ابعاد ستون نباید 40 بگیریم ...چون تعداد طبقات ما کم هستش...طبق این سوال به تمام خواسته طرح خواهیم رسید مهندسان عزیزی که به حالت الف طراحی کردن قبولی انها خیلی کمتر
اما افرادی که الف انتخاب کردن برای طراحی قبولی انها خیلی بیشتر
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |