اینا مهم نیستسلام خسته نباشیدتحلل پلان خوبه اما انگاری مسکونی بیشتراز 74.وچرا برای اشپزخونه و سرویس بهداشتی داکت نزاشتین
نمیدونم چرا انقدر رمپشو سرگیر کرده! ترکونده ! اینهمه راجب 3.33 حرف زدیم.. هر چند که اینجا کمتر میشد
sos جان بی دقتی کردی !

اینا مهم نیستسلام خسته نباشیدتحلل پلان خوبه اما انگاری مسکونی بیشتراز 74.وچرا برای اشپزخونه و سرویس بهداشتی داکت نزاشتین
سلام من نیز تقریبا همینطور طراحی کردم فقط جای پله و جک ورودی از بر شروع میشدو راه رو دسترسی به حییاط جدا از لابی بود و جک نذاشتم ولی جالبه همه ی زون بندیام شبیه ششماس!
اینا مهم نیست
نمیدونم چرا انقدر رمپشو سرگیر کرده! ترکونده ! اینهمه راجب 3.33 حرف زدیم.. هر چند که اینجا کمتر میشد
sos جان بی دقتی کردی !![]()
کدوم تعبیه پله! چه ربطی به پله داره ...با تعبیه پله روی سقف رمپ سرگیری رو از بین بردند و همیشه نباید این سرگیری کلا خالی بمونه .این یعنی استفاده بهینه .هرچند من خودم هم ریسک نکردم و سرگیر رو با همان ارتفاع 2.05 در نظر گرفتم و خالی گذاشتم.
این هم کار من.خودم که هر دفعه میبینم چندتا ایراد پیدا میکنم.شما هم ببینید ونظرتون رو بگید.ممنونمشاهده پیوست 248261مشاهده پیوست 248262
پلههاي داخل واحد مسكوني در همكف رو ميگن. اما به نظرم مسكوني اون موقع ارتفاعش كم ميشه توي اون قسمتکدوم تعبیه پله! چه ربطی به پله داره ...
الان قشنگ ماشین با مغز میره تو سقف
اون پله های دسترسی به حیاطه ربطی به سرگیریه رمپ ندارهپلههاي داخل واحد مسكوني در همكف رو ميگن. اما به نظرم مسكوني اون موقع ارتفاعش كم ميشه توي اون قسمت
نه. دو سه تا پله وسط پذيراييش گذاشته . اون رو ميگناون پله های دسترسی به حیاطه ربطی به سرگیریه رمپ نداره
درسته مهندس من اون چهار پله رو دقت نکردماز توجه همه دوستان تشکر میکنم.در مورد سرگیری رمپ همونطور که دوست عزیز گفتن با پله ای که گذاشتم حل شده.اگر برش رو بکشید متوجه میشین.اگر این سرگیری تو مشاعات بود همون 6 رو میذاشتم و نمره ای کم نمیشد. ولی مجبور بودم داخل واحد استفاده کنم باید حتما دقیق حساب میکردم و حداکثر استفاده از روی رمپ در نظر گرفته میشد.هر چند که بازم بی دقتی کردم ومساحت واحدم بیشتر شده.سر جلسه که حساب کردم درست بود اما الان که میبینم بیشتره
از زیر جک و پله هم میتونستم برای انبار و سرویس استفاده کنم.چون رفتم پایین تر سرگیر نبود دیگه ،ولی اون موقع به فکرم نرسید.
کدوم تعبیه پله! چه ربطی به پله داره ...
الان قشنگ ماشین با مغز میره تو سقف
ع
درسته مهندس من اون چهار پله رو دقت نکردم
ولی آلن حساب کردم سر گیر نمیشه
کد ارتفاعی پزیرایی 1/66 شده اگه اشتباه نکنم!
ببخشید من عذر خواهی میکنم اون رو اصلا ندیدم
ولی در کل شکست سقف کاش نمیدادی
مهندس عزیز والا منم عکس گرفتم چشم میزارم بزودی تو تایپ یک
در هر حال به نظرم کارشون ایرادات کمی از دید تصحیح دارند انشالله.جناب مهندس همچنین با آرزوی موفقیت شما .....کارتون رو گذاشتید؟
واقعا ممنون از روحیه ای که به من دادین.در هر حال کار رو واسه خوم سخت کردم. اگر ورودی حیاط رو از پارکینگ میدادم.پلان همکف راحت در میاوردم و وارد قضایای سرگیری و ارتفاع هم نمیشدم.ولی سر جلسه اصلا به فکرم نرسید.
مهندس عزیز والا منم عکس گرفتم چشم میزارم بزودی تو تایپ یک
خودتان چی عکس نگرفتید؟
انشالله میبینیم .من متاسفانه نه چون یکم در رعایت قوانین خیلی ویکم بیش از حد حساسم و این بسیار بده .خلاصه نتوستم با خودم کنار بیام و دوربین نبردم.در هر حال کارم رو با کد میکشم ولی خیلی امیدوار نیستم .کارم بیس اصلیش همین کار دوستمون که تحلیل کردیم هست ولی با ارتفاع 240 پارکینگ و 3/5 رمپ .در هرحال سریه پیش من کارم اصلش به نظر خودم جدای از ایرادات که همیشه در کارها است به علت کمبود وقت و ترسیمات کم بود .همین مورد من رو وا داشت که سرعت ترسمات عالی ترسیمات بسیار تکمیل ولی خوب بالاخره طراحی میتئونست خیلی بی عیب تر از این باشه و اینکه نکنه بی انصافی بشه در این مورد مبهم ارتفاع و رمپ یه کارهایی دیگه مورد توجه تصحیح قرار نگیرند.......
من پله هارو ندیدم فکر کردم پله های حیاطو میگین...اول این رو بگم من برای شما از صمیم قلب دعا کردم به خاطر خوبیهاتون در ارئه هر مطلبی ،این امتحان رو بسیار عالی پشت سر بکذارید.من برش روی رمپ رو میزارم خودم این طور عمل نکردم ولی مورد ترسیمی رو میگم که قابل حله منتها به قول دوستمون اینجا برای اقامتی به علت ارتفاع کم پارکینگ جای مانور کمه و اراتفاع طبقه روی پارکینگ بسیارمهم.البته این برش برای این کد ..این ارتفاع و بحث پارکینگ کوچک سرگیری در ارتفاع 180 که هنوز در مبحث 4 به عنوان منبع برتر برای طراحی و اجرا می باشد.مگر در ضوابط شهرسازی هر شهر تعریفی الزامی داشته باشد.در هر حال برای توجیه این عملکرد و الا درستی کار در محل ،نورگیری مناسب و .... بجث جدا میتونه باشه.
این عکس برای فضای اقامت دیگر با ارتفاعمشاهده پیوست 248270240
اول
مشاهده پیوست 247987[/
سلام من یه نگاه انداختم چند مشکل داره کارتون
1.یکی از پارکینگاتون پشتش 5متر فضای خای نیس میخوره به رمپ
2.واحد همکف هم کوچیکه هم توی پذیرایی 7متر نورگیری رعایت نشده طولش بیشتره
3.طبقه اول واحد95 متری و .. است
سلام دوستان این کار منه
البته با جزییات و توضیحات و راپیدی (برش و بام هم کشیده بودم)
لطفا نظر بدینمشاهده پیوست 247986مشاهده پیوست 247985
مهندس جان من تا صفحه 30 رفتم پیداش نکردم
لطفا آدرس لینک کارتون رو بزارید
چقدر استرس داری!!
بیخیال باباااااا.... به اندازه ی کافی روانی شدی از دست آزمونای علمی تخیلیشون
پس بهتر آروووممم بود ..
هنوز معلوم نیس شاید اسفند باشه
کار اینا معلوم نیس
یه لطفی کن همه حرفاتو تو یه دونه پست بزن اینطوری الکی تعداد پیجا زیاد میشه
ممنون
درست عرض میکنید ، نکته امسال تو تمام پلان ها تاکید روی مساحت دقیق بود .مساحت خواب 12،واحد همکف 74، تجاری 30، واحد های بالا 120 و 74 ،انباری 4،تاسیسات 8، جالبه همه رو اندازه دقیق خواسته بودنکته ی مهمی که مطرح شده بود و هیچ وقت مطرح نمیشد حداقل خواب 12 متر است. که امسال من که هردو خواب و پذیرایی و آشپزخونه رو در یه راستا گذاشتن یا پذیرایی زیادی کوچیک میشده یاخووابشون کمتر از ده یا عریض و طویل و ببخشید کسی هست مثه من باشه و 12 متر دوتاخواب رعایت شده باشه
امیدوارم شما هم موفق باشی تو این مدت از شما و سایر دوستان مطالب زیادی یاد گرفتیممهندس کارتون خوب در اومده و اصول رو رعایت کردی و متفاوت کار کردی
نمیدونم بام و مقطع رو کشیدی یا نه ولی اگه در برگه اصلی کد ایشالله اشتباه نزده باشی
شک نکن بالای 25 خواهی شد.
کلیات ایراد خاصی نداره
فقط ورودی تجاری رو از مسکونی کاش جدا میکردی
جک معلول هم تو حیاط گزاشتی ابتکار بخرج دادی. ایول
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |