تو دوره های قبل به کرات بودن کسایی که شیت سفید داشتنو قبول شدن، من خودم یکیش.انشالله که حلتون درست باشه.سلام...مرسی که این تاپیکو گذاشتین...من وقت کم اوردم به مقطع نرسیدم...میگن اگه شیت سفید داشته باشیم مردودیم..درسته؟
![]()
قبلا اینجا چه خبر میشد بعد از امتحان
الان با اومدن تلگرام کلا باشگاه از تبو تاب افتاده و بی رونق شده![]()
هلو جان در امضاشون ادرس گذاشتن. باشگاه تلگرام در ارتباط با ازمون نظام ندارهسلام ببخشید گروه تلگرام ندارید در رابطه با اموزش ازمون نظام؟؟
سلام
ازمون شهریور 95 هم دیروز برگزار شد.
سوال دو تا بود
یه شیت 8 نمره ای برای رسم سقف شیروانی
و ی سوال معمول
بنظر میاد سوال اول برای متشنج کردن روحیه بچه ها بوده و 95% بهش جواب ندادن.
بنظرم دوستانی ک این سوالو بلد نبودن بهتر بود سریعا ازش بگذرن و وقت نزارن براش
و سوال اصلی
زمین جنوبی ک از کوچه و حیاط نور داشته و سه طبقه روی همکف واحد مسکونی
زمین شیب عرضی از 0 به -.20 سانت
زیرزمین 7پارکینگ و 7 انبار که تاسیسات نخواسته
همکف ک لابی رو توی ارتفاع 5 سانتی خواسته و یه دفتر معماری توی 1.3 سانت ک زیرفضاهاشم گفته
طبقات دو واحد ک هر کدوم دو خواب داشته و ی سری شرایطم داده براش.مثلا ابعاد ر خواسته.
نه نمیپذیرم مهندسسلام بچه ها با ارزوی موفقت همگی...
بچه ها یه نکته چرا هیشکی مطرحش نکرده؟؟؟؟
صورت سوال گفته بود مساحت لابی 20 و مساحت دفتر معماری 155 و البته باکس پله هم حدودا 25 متره و قسمت سرگیری رمپ رو هم که حدودا 26 متره داریم که جمعا میشه
20+155+25+26=226
که میدونیم مساحت کل زمین 21.25*12.4=263.5 هستش...
داره صورت سوال میگه فقط تو زیرزمین کل این مساحت رو اشغال کنید، تو طبقات سطح اشغال کمتره و به حیاط اضافه کنید...
نه نمیپذیرم مهندس
مساحت دیوار دور و فیلترها و جک و پله معلولم حساب کنید حدودی بدست میاد.
بعد بخش معماری گفته حدودا 155 متر. پس میشه اضافه کرد.
تو طبقاتم هیچ حرفی نزده و کارفرما باالطبع نمیخاد زمینش حیف و میل بشه و بده ب حیاط ضمن اینکه ما دو جداره نورگیر هم داریم. منطقی نیست ک بدیم ب حیاط.نظرتون؟
خانم مهندس چرا صورت سوال نگفته 20 متر لابی و مابقی دفتر معماری؟
پرای سوالی که همیشه میلی متری به جواب میرسه چرا تو نمونه جوابهایی که مدرسها دادن توی طبقات یه عالمه فضای اضافی دارن که حالا با میز نهارخوری اشغالش کردن... تو این مساحت میشد 3 خواب رو جانمای کرد چه برسه به دوتا...
معذرت میخوام مغازه های فروش پوشاک هم روزهای قبل از عید جنسای جدید ر رو میکنن ک مشتری زیاده.و زیاد میخره.درسته،بی ایراد نیستن اما همینقد که روز بعد از آزمون به خودشون جرات دادن وخودشون رو گذاشتن جای بچه ها و طرح زدن و دادن بیرون باز خودش یه گام رو به جلوئه.ایول دارن.
خانوم مهندس به حرفم توجه نکردین، که گفتم یه گام رو به جلو ورداشتن دوستان.مثله دفه قبل بعداز چندهفته جواب ندادن.از اینی که نترسیدن بسرعت جواب بدن بیرون خوبه.از اینی که نترسیدن بخاطر ایراددار بودن کارشون راجع به میزان تسلطشون قضاوت بشه خوبه.معذرت میخوام مغازه های فروش پوشاک هم روزهای قبل از عید جنسای جدید ر رو میکنن ک مشتری زیاده.و زیاد میخره.
ب خودشون جرات دادن یعنی چی دقیقا؟ قدر مسلمه دل کسی ب حال کسی نسوخته. منبع درامدشونه.
عذر میخوام رک پاسخ دادم. یه حالی شدم. انگار مثلا مدرس مظلوم ترین فرد جهانه و داره به منه هنرجو خدمت میکنه.حرفایی میزنین مهندس
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - 2 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 946 |