اینم کار منه زیاد جالب در نیومد ولیمشاهده پیوست 212414مشاهده پیوست 212416
آشپزخانه ها نور نداره!!!
برای هر واحد باید حداقل یک بالکن بذاریم شما فقط برای یکی از واحد ها گذاشتین
اینم کار منه زیاد جالب در نیومد ولیمشاهده پیوست 212414مشاهده پیوست 212416
درب انباری به بیرون باز میشه مهندس این که بدیهیه
نه عزيز درب انبار كه به بيرون بايد باز شه به دليل استفاده حداكثر از فضاي انبار و در مورد تاسيسات كد ارتفاعي رو توجه نكرديد تاسيساتم چند پله پايينترهرمپ معلول و پله ورودی که برای همکف کذاشتین اتاق تاسیسات زیرزمینت رو از بین میبره.چون سرگیری ایجاد میکنه
درضمن درب انباری ها رو به داخل باید باشه
دقیقا تنها مشکل زمان بود
من دوتا نورگیر دادم..کسایی که بدون نورگیر در آوردن میشه کارشونو بذارن؟؟؟
لطفا اسم اون استاده رو بفرماییناقا من میگم خودم امروز این صحنه رو دیدم!!! به خدا راس میگم!! یکی از رفیقام کلاسای همین استاده رو رفته بود ولی نه تضمینی ش رو! به خدا میگفت استاده برگشته گفته 2 ساعت قبل ازمون سوالا میرسه دست من! منم با وایبر میرسونمش دست بچه ها !!! من خودم خ خوب دادم و امید دارم به قبولی ولی همچین چیزایی رو که ادم میبینه ..... !!!
24 یعنی همون 9 توی مدرسه .واقعا یعنی چی نمره 24؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ای خداااااااا
فک نمیکنم ایرادی داشته باشه آزمون قبلی هم زیرزمین تو دو سطح اجرا میشد
سلام مهندسین گرامی, تحلیل من از سوال امسال : رمپ از جنوب شرقی مستقیم به طول 12 متر با احتساب یک متر اول و اخر 10% که به کد -2.60 میرسه و دقیقا 10 متر برای فضای گردش و پارکینگها میمونه , باکس پله و اسانسور تو ضلع غربی بعد از 10 متر پارکینگ, رمپ معلول از 3 متری شمال غربی در امتداد ضلع تا لب ورودی ساختمان که سکویی مشترک واسه مسکونی و فروشگاس, به این ترتیب با دهانه اخر 7 متری هم سرگیری رمپ در میاد هم عمق نورگیری واحد 65 متری تامین میشه, یه نورگیر 3 در 4 تو واحد 135 متری و بین دو واحد 100 متری در ضلع شرقی جواب میده, از تحلیلم مطمعنم حیف که نتونستم جزییات و بکشم
درز انقطاع نیاز نیست . یکی از راه حل های زمین شیب دار پلان پلکانی هست .من پارکینگ و دقیقا مث شما حل کردم. از درست بودنش مطمینم. ولی یه کاری کردم که حس میکنم اشتباست. همکف رو پلکانی طراحی کردم سمت جنوب رو لابی گذاشتم که 1 متر پایین تر از قسمت قسمت شمالی بود. در واقع با توجه به شیب زمین میخاسم پلن همکف پلکانی باشه که دیگه مجبور به استفاده از جک معلول نباشم( ورودی مسکونی رو از قسمت پخ گرفتم و فروشگاه رو شمال غرب..) از لحاظ ارتفاع زیرزمین و همکف و... همه چی اوکی بود. ولی ظاهرا این اختلاف ارتفاع دردسرسازه. شنیدم اگه اختلاف ارتفاع بش از 60 سانت باشه باید درز انقطاع بدی. کسی میتونه بگه باید درز انقطاع می ذاشتم یا خیر؟؟؟
با سلام و خسته نباشید به مهندسین عزیز
یه سوال داشتم و اونم اینکه من از هر کی پرسیدم میگفت حتما باید نورگیر میذاشی تو طرحت...حالا حتما باید میذاشتیم؟
من بدون نورگیر حل کردم تمام خواسته هاشونو و همه فضاها هم نور میگرفت.در ضمن پله رو سمت شرق (چسبیده به دیوار ،تقریبن وسط پلان)سمتی که نور نداشت ، دادم....
به نظرم این نورمن فاستر باید بیاد یه دوره شاگرد شما بشه مهندس اخه چجوری بدون نورگیر تونستی به همه فضاهای اقامتت نور برسونی والا شما هم هنر کردین با این حرکتت!!!!!!!!
همون.... واقعا فکر کنم تاثیر بد گذاشته روتون این امتحان کذایی . مثلا اون کلمه ای که اون بالا با رنگ قرمز نوشتین صرف نظر از املاش در حد یه مهندس هست که توی باشگاه مهندسی گفته بشه ؟![]()
نمیدونم چرا از اول عمر معمار ها تا آخرش اینقدر بلا باید سر معمارها بیاد آخرشم بهمون بگن نقاش ..به نظر منم سوالای سال قبل حتی همین آذر خیلی بهتر بوده.
من فقط دلم میخواد بدونم اونایی که این سوالا را طرح میکنند خودشون میتونند با همین شرایط در 8 ساعت این همه مدارک را کامل کنند و قبول بشوند؟؟؟
نه دوست من ، اینا همش بیخود و بی اساسهدوستان یه چی بگم فقط ! متاسفم برای سیستم نظام مهندسی کشورمون!!!!! امروز نیم ساعت قبل جلسه بین بچه ها که بودم دیدم بجچه ها میگن این سری زمین شیب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه پوز خند بهشون زدم و رد شدم!!! سر جلسه وقتی برگه رو باز کردم و صورت سوال رو خوندم از تعجب سرم داشت میترکید!!!!!!! خدا اینا از کجا میدونستن؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد ازمون که سراغ گرفتم فهمیدم بله دوستان رفتن کلاس تضمینی و 1.500.000 تومن هم شهریه دادن!!!!!!! دیگه حرفی برا گفتن ندارم!!! جز ابراز تاسف حرفی برا گفتن ندارم !!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
S | بررسی آزمون طراحی -بهمن 94 | آزمون های نظام مهندسی | 809 |