بررسی آزمون طراحی خرداد 93

وضعیت
موضوع بسته شده است.

مهديه مقدم

عضو جدید
دوستان من اون 3 خوابه رو با نورگیری از تراس مشکلشو حل کردم به نظرتون اشتباهه اصلا لازم بود به تراس یا من نتونستم حل کنم؟

s.salar

عضو جدید
رمپ معلول و پله ورودی که برای همکف کذاشتین اتاق تاسیسات زیرزمینت رو از بین میبره.چون سرگیری ایجاد میکنه
درضمن درب انباری ها رو به داخل باید باشه
نه عزيز درب انبار كه به بيرون بايد باز شه به دليل استفاده حداكثر از فضاي انبار و در مورد تاسيسات كد ارتفاعي رو توجه نكرديد تاسيساتم چند پله پايينتره

shimagr

عضو جدید
من دوتا نورگیر دادم..کسایی که بدون نورگیر در آوردن میشه کارشونو بذارن؟؟؟

Msd Shb

عضو جدید
طول سرگیریرمپ 7 متر ، جلوی آسانسور لابی 1.5*1.5 میخواد ، پارکینگتم واسه ورودی انبارات مزاحمه ، تاسیساتم ترجیحا نباید چسبیده به باکس پله و آسانسور باشه ، فروشگاهم آبدارخونه نمیخواست سرویس بهداشتی مناسب معلول میخواست

vertex

اخراجی موقت
اقا من میگم خودم امروز این صحنه رو دیدم!!! به خدا راس میگم!! یکی از رفیقام کلاسای همین استاده رو رفته بود ولی نه تضمینی ش رو! به خدا میگفت استاده برگشته گفته 2 ساعت قبل ازمون سوالا میرسه دست من! منم با وایبر میرسونمش دست بچه ها !!! من خودم خ خوب دادم و امید دارم به قبولی ولی همچین چیزایی رو که ادم میبینه ..... !!!
لطفا اسم اون استاده رو بفرمایین

vahid--architect

عضو جدید
سلام دوستان من رمپ پارکینگ از جنوب دادم دسترسی فروشگاه رو هم همینطور. راه پله از شمال شرقی. رمپ معلول هم غرب. طول رمپ پارکینگ تقریبا 11 متر شد. برای هر واحد هم یه نورگیر 2*3. اما یه سوتی بی نظیر دادم.... لابی مسکونی برای همکف یادم رفته بذارم:redface: به نظرتون چی میشه؟؟؟؟

آخرین ویرایش:

Msd Shb

عضو جدید
سلام امیدوارم هرکی زحمت کشیده قبول شه ، این ایرادا تو طرحت به نرم اومد: اشپزخونه هات نور مستقیم ندارن و نورگیرت با این ستون گذاری از داخلش تیر رد میشه که اشتباس

Msd Shb

عضو جدید
با توجه به سوالات سالهای قبل اگر نیاز به لابی مسکونی بود توی سوال و فضاهای همکف ذکر میشد

fatane_a

عضو جدید
قرارگیری سقف زیرزمین تو 2 سطح چه ایرادی داره؟؟؟؟به خاطر سازه؟؟؟؟کسی می تونه جواب بده.

parvin24

کاربر فعال
بچه ها من قاطی کردم به جای این که رمپ معلولینو 8% حساب کنم با 15% حساب کردم 0.6 آوردم از بس که خسته بودم، مقطعمو هم ناقص کشیدم. امیدی هست؟؟؟:cry:

vertex

اخراجی موقت
سلام مهندسین گرامی, تحلیل من از سوال امسال : رمپ از جنوب شرقی مستقیم به طول 12 متر با احتساب یک متر اول و اخر 10% که به کد -2.60 میرسه و دقیقا 10 متر برای فضای گردش و پارکینگها میمونه , باکس پله و اسانسور تو ضلع غربی بعد از 10 متر پارکینگ, رمپ معلول از 3 متری شمال غربی در امتداد ضلع تا لب ورودی ساختمان که سکویی مشترک واسه مسکونی و فروشگاس, به این ترتیب با دهانه اخر 7 متری هم سرگیری رمپ در میاد هم عمق نورگیری واحد 65 متری تامین میشه, یه نورگیر 3 در 4 تو واحد 135 متری و بین دو واحد 100 متری در ضلع شرقی جواب میده, از تحلیلم مطمعنم حیف که نتونستم جزییات و بکشم

ممنون از توضیحاتتون اگر میشد خیلی شماتیک رسم میکردین تصور بهتری از کارتون داشتیم . اینجوری گیج شدیم که شمال و جنوب و شر ق و غرب کجاست . با آرزوی قبولی

vertex

اخراجی موقت
من پارکینگ و دقیقا مث شما حل کردم. از درست بودنش مطمینم. ولی یه کاری کردم که حس میکنم اشتباست. همکف رو پلکانی طراحی کردم سمت جنوب رو لابی گذاشتم که 1 متر پایین تر از قسمت قسمت شمالی بود. در واقع با توجه به شیب زمین میخاسم پلن همکف پلکانی باشه که دیگه مجبور به استفاده از جک معلول نباشم( ورودی مسکونی رو از قسمت پخ گرفتم و فروشگاه رو شمال غرب..) از لحاظ ارتفاع زیرزمین و همکف و... همه چی اوکی بود. ولی ظاهرا این اختلاف ارتفاع دردسرسازه. شنیدم اگه اختلاف ارتفاع بش از 60 سانت باشه باید درز انقطاع بدی. کسی میتونه بگه باید درز انقطاع می ذاشتم یا خیر؟؟؟
درز انقطاع نیاز نیست . یکی از راه حل های زمین شیب دار پلان پلکانی هست .

با سلام و خسته نباشید به مهندسین عزیز
یه سوال داشتم و اونم اینکه من از هر کی پرسیدم میگفت حتما باید نورگیر میذاشی تو طرحت...حالا حتما باید میذاشتیم؟
من بدون نورگیر حل کردم تمام خواسته هاشونو و همه فضاها هم نور میگرفت.در ضمن پله رو سمت شرق (چسبیده به دیوار ،تقریبن وسط پلان)سمتی که نور نداشت ، دادم....

به نظرم این نورمن فاستر باید بیاد یه دوره شاگرد شما بشه مهندس اخه چجوری بدون نورگیر تونستی به همه فضاهای اقامتت نور برسونی والا شما هم هنر کردین با این حرکتت!!!!!!!!

دوستانی که میگفتن بدون نورگیر چطوری حل شده از پلان طبقات عکس دارم میزارم...البته وقتی عکس گرفتم کارام کمی ناقص بود
1.jpg2.jpg

Fفرشته

عضو جدید
سلام ووستای مهندسم خسته نباشید.منکه اخرش کارم به سرم رسید.ولی همه کاروم تموم کردم.پلان و برش و نمام جزیات کشیدم.کد ارتفاعی .مبلمان.راپیدی هم کردم.فقط چند تا اشتباه کوچک داشتم.اصلا متوجه شیب زمین نشدم وطول رمپم 14متر گرفتم.خدا کنه قبول بشم.دیگه جون اخرم بود.نمیتونم دیگه امتحان بدم.امیدوارم کسایی که استادشون نامردی کرده سوال بهشون رسونده به جزای عملشون برسن نبالاخره 1جا چوبشو میخورن....بهنظرتون خیلی نمره کم میگیرم به خاطر طول رمپ:(:(راستی تو جزوه اشراق نوشته بود پلانهایی با این موقعیت باید از دیوار همسایه 3 متر فاصله بدهید و حیاط خلوت زاریدمن از پشت 1 نورگیری از پشت بنا دادم:warn::warn::confused:حالا نمیدونم درست یانه.

Fفرشته

عضو جدید
اول امتحان خیلیها جلسه رفتن بیرون انصراف دادن.جو سنگین شد 1 جورایی.بچه اا نا مید شدن

arefe-rad

عضو جدید
همون.... واقعا فکر کنم تاثیر بد گذاشته روتون این امتحان کذایی . مثلا اون کلمه ای که اون بالا با رنگ قرمز نوشتین صرف نظر از املاش در حد یه مهندس هست که توی باشگاه مهندسی گفته بشه ؟ :eek:

دوست عزیز:
میشه انقدر جو رو بهم نزنی لطفا!!!!

vertex

اخراجی موقت
به نظر منم سوالای سال قبل حتی همین آذر خیلی بهتر بوده.
من فقط دلم میخواد بدونم اونایی که این سوالا را طرح میکنند خودشون میتونند با همین شرایط در 8 ساعت این همه مدارک را کامل کنند و قبول بشوند؟؟؟

نمیدونم چرا از اول عمر معمار ها تا آخرش اینقدر بلا باید سر معمارها بیاد آخرشم بهمون بگن نقاش ..

Fفرشته

عضو جدید
واقعا امتحان رو هممون فشار اورده،دوستان عصبانی نشید.چقدر همخ زحمت کشیدید درس خوندید ،جزوه گرفتید،اخرش شد این.....مملکت گل بلبل دیگه ،صاحب داشت که اینطوریامتحان نمیگرفتن...خدا امتحان سال دیگه رو بخیر بگذرونه.احتمالا سایت انرژی هسته ای میدن برای طراحی

agin

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
دوستان یه چی بگم فقط ! متاسفم برای سیستم نظام مهندسی کشورمون!!!!! امروز نیم ساعت قبل جلسه بین بچه ها که بودم دیدم بجچه ها میگن این سری زمین شیب داره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! یه پوز خند بهشون زدم و رد شدم!!! سر جلسه وقتی برگه رو باز کردم و صورت سوال رو خوندم از تعجب سرم داشت میترکید!!!!!!! خدا اینا از کجا میدونستن؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! بعد ازمون که سراغ گرفتم فهمیدم بله دوستان رفتن کلاس تضمینی و 1.500.000 تومن هم شهریه دادن!!!!!!! دیگه حرفی برا گفتن ندارم!!! جز ابراز تاسف حرفی برا گفتن ندارم !!
نه دوست من ، اینا همش بیخود و بی اساسه
آخه کسی که طراح سوال باشه که نمیتونه کلاس بذاره !!!!!
پارسال هم که من رفتم کلاس ، استادمون یکی از تمرینها که خیلی بهش تاکید کرد شیبدار بود ، ما هم فکر میکردیم شیبداره سوال ، اما نبود ....
توی کلاسها حتما یه تمرین شیبدار میدن ، اونوقت بچه ها فکر میکنن واقعا همینه سوال آزمون!

وضعیت
موضوع بسته شده است.