سلام طبق بند 7-2 امسالا بردن کارت عضویت را اختیاری اعلام کردند
بردن کارت عضویت اختیاری ینی چی؟ ینی میتونیم بدون عضو شدن تو نظام ازمون بدیم؟
سلام طبق بند 7-2 امسالا بردن کارت عضویت را اختیاری اعلام کردند
سلام دوستان وقتی نتایج اعلام نشده چطور ثبت نام کنیم و کارت بخریم ؟؟؟یعنی چی؟
الان شاید من خریدم و ثبت نام کردم بعدش نتایج اومد و قبول شدم تکلیف چیه؟
الان ثبت نام نکنید..تمدید میشه مهلت ثبت نام.. تا حدود 10 یا 15 روز بعد از اعلام نتیجه طراحی مهلت ثبت نام تمدید میشه
حامد جان درسته میگن.
تا 11 تیر صبر کنید...اگر تمدید بخوره معمولا یک روز قبل از پایان مهلت ثبت نام اطلاعیه تمدید رو میزنند...و قطعا هم تا 11 نتایج میاد.نگران نباشید...ولی از الان عجله نکنید و استرس نگیرید و سریع ثبت نام کنید...
ای خداااااااااااااااا
ما چندروز بعد از امتحان تو زمین کشاورزی گوجه فرنگی کاشتیم
گوجه فرنگیا رشد کرد شکوفه دادوشکوفه ها دانه شد و دانه ها رشد کردن و سرخ شدنوپختن ما چیدیموپختیمو خوردیم
اما هنو جواب امتحان نظام مهندسی نیومد که نیومد ...!
چِشِ ما به دست کیا افتاده ...
خداجون بنده هات واسطه ان خب، ولی چرا اینجوری میکنن خودت میدونیو بس...! امیدوارم حداقل آخرش خوش باشه
دادا کم غصه بخور
طبق اطلاعی که من از زمان اعلام نتایج دارم وقتی گوجه هات کاملا هضم و جذب بدنت بشن که احتمالا دو روزی طول میکشه - جوابا میاد
تا شنبه یکشنبه ایشالا جوابای خوبی همه میگیرن
ای خداااااااااااااااا
ما چندروز بعد از امتحان تو زمین کشاورزی گوجه فرنگی کاشتیم
گوجه فرنگیا رشد کرد شکوفه دادوشکوفه ها دانه شد و دانه ها رشد کردن و سرخ شدنوپختن ما چیدیموپختیمو خوردیم
اما هنو جواب امتحان نظام مهندسی نیومد که نیومد ...!
چِشِ ما به دست کیا افتاده ...
خداجون بنده هات واسطه ان خب، ولی چرا اینجوری میکنن خودت میدونیو بس...! امیدوارم حداقل آخرش خوش باشه
جواباااا اومد
هورااااااااااااااا
Arc_professional:
❗️❗️❗️❗️❗️��������
#خبر_فوری
#اعلام_نتایج_آزمون_طراحی
http://92.242.195.162/ci_sherkat/index.php/krn_nezam95/fani_sakh/krn_tarahi_bhm/
@Arc_professional
چه با حال کدوم شهرین ؟
گوجه کاشتن و کشاورزی کلا کار جالبیه بازم خوبه سرگرم گوجه ها ههییییی... انشالله جوابا میاد خستگی امتحان از تن همه مون در میاد انشالله
ولییییییی من زنگ زدم دیروز گفتن تا 4 یا 5 روز دیگه میاد اینجوری هم که خودم حساب کردم لابد منظورشون 4 یا 5 روز کاری بوده که اونا پنجشنبه و جمعه تعطیلن که به احتمال زیاد پس همون چهارشنبه هفته دیگه جوابا میاد
گویا چند ساعتی نتایج میاد روی سایت و برداشته میشه. برای کنکور سراسری هم همین کارو کردن. بهتره نگراننباشیم و خودمونو به کشتن ندیم با اضظرابسلام نتایج ازمون طراحی چرا اعلام نشده یکی جوابمو بده
عجب بدشانسی برا منو اعلام میکنه چنین داوطلبی وجود نداره از دوستان کسی این مشکلو نداره؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - 2 مرداد 1394 | آزمون های نظام مهندسی | 946 |