saide musavi
عضو جدید
دوستان کسی اطلاع داره به جز این آزمون ،آزمون دیگه ای تا آخر سال برگزار میشه یا نه؟؟
پس یه کورسوی امیدی هس که تا 10 ام نتایجو اعلام کنن![]()
ثبت نام شروع شد
http://inbr.ir/spage/uspage.aspx?id=260
خبر به این مهمی یه بار بگیم؟بله در پستهای قبل هم گفتن.. برای تاکید بیشتر دوباره شما هم گفتین؟ : ))
فقط 8 نفر؟!!!!!!!!!سلام . گویا هشت نفر درکل کشور قبول شدن حالا جلسه میزارن که ضریبی لحاظ کنن که تعداد بیشتری قبول بشن. اما به نتیجه نرسیده جلساتشون. بچه ها در اعتراض جلوی راه و شهرسازی شرکت کنید کانال تلگرامش رو میزارم براتون که تاریخش رو در جریان باشید. واقعا این آزمون خیلی غیراستاندارده و عدالت نیست این طریقه آزمون گرفتن. مخصوصا این آزمون اخر که ....من الان نگرانم که آزمون شهریور هم بخواد همونجوری باشه سوالش فک میکنم هرچقدر هم تلاش کنم اگه یه همچین سوالی بدن نمیتونم توی اون تایم حلش کنم. خیییلی ناامید شدم
شما رو به خدا حرف رو هوا نزنید
آخه عدد ۸ رو کی به شما گفته؟ اصلا مگه میشه تو کشور ۸ نفر قبول شن؟
اون کسی که اطلاع از تعداد قبولیا داره خیلی راحت تر میتونه بگه شما قبول شدی یا نه - شایعه سازی نکنید
خدا وکیلی گندش رو در آوردن هنوز نتایج اعلام نشده لینک ثبت نام میزنن و داخلش هم میگن به هیچ وجه مهلت ثبت نام قابل تمدید نیست اونوقت دوستمون میگن تا مرداد تمدید ثبت نام داریم که ۱۲ روز دیگش یعنی ۱۲شهریور دوستان برن امتحان بدن
شما رو به خدا حرف رو هوا نزنید
اون کسی که اطلاع از تعداد قبولیا داره خیلی راحت تر میتونه بگه شما قبول شدی یا نه - شایعه سازی نکنید
خدا وکیلی گندش رو در آوردن هنوز نتایج اعلام نشده لینک ثبت نام میزنن و داخلش هم میگن به هیچ وجه مهلت ثبت نام قابل تمدید نیست اونوقت دوستمون میگن تا مرداد تمدید ثبت نام داریم که ۱۲ روز دیگش یعنی ۱۲شهریور دوستان برن امتحان بدن
اینو من از خودم نگفتم. اینو از چند تا ازاساتیدی که کلاس آمادگی آزمون طراحی رو برگزار میکنن شنیدم اونم نه از یک نفر از چند تا. احتمالش هست که تعداد رو زیادکنن چون واقعا هشت نفر قبولی نهایت نامردی و بی عدالتیه.تصحیح اوراق تا اخر خرداد تموم شده بوده و قرار بوده نتایج اعلام بشه اما دیدن تعداد قبولی (هشت تا)خیلی کمه اعلام نکردن. تا الان هم جلسات متعددی تشکیل شده که تعداد رو بالا ببرن حالا یا بالحاظ کردن ضریب یا با تصحیح مجدد اوراق که فعلا به توافق نرسیدن. حالا هم که ثبت نام رو شروع کردن ...به نظر من که اصلا باید شیوه آزمون عوض بشه متاسفانه ما معماریا با هم یکصدا نیستیم وگرنه وضعیتمون این نبود الان....
اینو من از خودم نگفتم. اینو از چند تا ازاساتیدی که کلاس آمادگی آزمون طراحی رو برگزار میکنن شنیدم اونم نه از یک نفر از چند تا. احتمالش هست که تعداد رو زیادکنن چون واقعا هشت نفر قبولی نهایت نامردی و بی عدالتیه.تصحیح اوراق تا اخر خرداد تموم شده بوده و قرار بوده نتایج اعلام بشه اما دیدن تعداد قبولی (هشت تا)خیلی کمه اعلام نکردن. تا الان هم جلسات متعددی تشکیل شده که تعداد رو بالا ببرن حالا یا بالحاظ کردن ضریب یا با تصحیح مجدد اوراق که فعلا به توافق نرسیدن. حالا هم که ثبت نام رو شروع کردن ...به نظر من که اصلا باید شیوه آزمون عوض بشه متاسفانه ما معماریا با هم یکصدا نیستیم وگرنه وضعیتمون این نبود الان....
به حرف اساتید کلاس های آمادگی آزمون زیاد توجه نکنید..اساتید امروز قبول شده های دوره های گذشته هستن که خودشون هم هنوز دنیایی از ابهام و سوال درمورد این آزمون پیش روشون هست.. فعلا درحال حاضر م عارفه که درصدر اساتید کلاسای آمادگی آزمون هستن خودش چندین بار گفته هیچ چیز معلوم نیست و صحت قطعی نداره.. زیاد به این بازار گرمیا و شایعات توجه نکنید..
هنوووووز چیزی نشده که..چرا انقدر ناامیییید
وقتی کلی از عمرت و کلی از انرژیت صرف یه آزمونی میشه که در نهایت هم ممکنه نتیجه تلاشت رو نگیری ناامیدی هم داره دیگه...به قول یکی از بچه ها هردفعه میریم هشت ساعت میشینیم رو اون صندلیا یکی از دیسکای کمرو گردنمون میزنه بیرونبعدبچه هامون دست رو دست گذاشتن ببینن که آقایون برای ما چه خوابی دیدن. من هردفعه توی این اعتراضها تلاش کردم اما دیدم که واقعا چقد تعدادبچه ها به نسبت کم بوده گو اینکه دوستان هم از اینکه هرسری برن پشت اون صندلیا شکنجه بشن بدشون نمیاد . واقعیت اینه که از ماست که بر ماست
![]()
تقریبی بخوایم در نظر بگیریمشما رو به خدا حرف رو هوا نزنید
سلام . گویا هشت نفر درکل کشور قبول شدن حالا جلسه میزارن که ضریبی لحاظ کنن که تعداد بیشتری قبول بشن. اما به نتیجه نرسیده جلساتشون. بچه ها در اعتراض جلوی راه و شهرسازی شرکت کنید کانال تلگرامش رو میزارم براتون که تاریخش رو در جریان باشید. واقعا این آزمون خیلی غیراستاندارده و عدالت نیست این طریقه آزمون گرفتن. مخصوصا این آزمون اخر که ....من الان نگرانم که آزمون شهریور هم بخواد همونجوری باشه سوالش فک میکنم هرچقدر هم تلاش کنم اگه یه همچین سوالی بدن نمیتونم توی اون تایم حلش کنم. خیییلی ناامید شدم
به حرف اساتید کلاس های آمادگی آزمون زیاد توجه نکنید..اساتید امروز قبول شده های دوره های گذشته هستن که خودشون هم هنوز دنیایی از ابهام و سوال درمورد این آزمون پیش روشون هست.. فعلا درحال حاضر م عارفه که درصدر اساتید کلاسای آمادگی آزمون هستن خودش چندین بار گفته هیچ چیز معلوم نیست و صحت قطعی نداره.. زیاد به این بازار گرمیا و شایعات توجه نکنید..
دوست عزیز پر واضح است که بعضی مدرسین گرامی برای توجیه آمار قبولی خودشون خیلی شایعه پراکنی ها رو انجام میدهند....درصد قبولی این آزمون رو در کل کشور حتی اگر 5 % هم در نظر بگیریم باز هم حداقل 50 نفر قبول شدند....
بعدم مصححین اینقدر بیکار تشریف دارند که هنگام تصحیح این همه اوراق متوجه درصد پایین قبولی نشوند بعد مجدد اینقدر دل خوش دارند و اینقدر آینده ما براشون مهم است که مجدد بررسی کنند/؟؟؟نه واقعا شما ازشون این انتظار رو دارید؟؟؟
هنگام تصحیح اوراق وقتی همون 100 برگ اول رو تضحیح کنند و ببینند اوضاع خرابه همون موقع تصمیم میگیرند...نه اینکه چندهزار برگه تصخیخ بشه و بعد تازه به فکر چاره بیوفتند
تازه من این اعداد رو مثال زدماااا...
همه استرس ها رو به خودتون راه میدید...حق میدم استرس داشته باشید ما هم این حس رو کاملا درک کردیم و میفهمیم ... اما استرس خودتون رو با این شایعات مسخره بیشتر نکنید...
خدایی عمر و سلامتیتون بیشتر از این چیزها ارزش داره...
انشالله انشالله انشالله همتون قبول میشید...
آزمون نظام مهندسی خَـــــــــر است.
آزمون نظام مهندسی خَـــــــــر است.
من با این شماره تماس گرفتم:
02188646368
شما هم تماس بگیرید. گفتن تا اوایل مرداد تمدید میشه(نه 30 مرداد!).
دوستان درود
نمیدونم اینجا دارم این سوال رو میپرسم درست هست یا نه
اگه نیست پیشاپیش عذرخواهم
؟: برای شرکت در آزمون نظام مهندسی عضویت تو سازمان استان چه سودی داره؟ بعد از قبولی تو آزمون میشه عضو نظام مهنسی استان شد یا خیر؟ این شماره عضویت نظام مهندسی چیه؟
ممنون میشم راهنمایی کنید
سلام طبق بند 7-2 امسالا بردن کارت عضویت را اختیاری اعلام کردند
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
![]() |