خسته نباشین دوستان
خیلی حل پلانش سخت بود و وقت گرفت! من که سرعت ترسیمم هم حلزونیه
اصن کارم نصفه نیمه موند
و بنظر خودمم بد شد! میدنستم وقت کم میارم اما اصن انتظارشو نداشتن اینقد بد عمل کنم!
.
.

امیدارم که اینبار نمره ت بالای 25 باشه.... پلانات خوبن و ترسیمت هم همینطور ... کار سریع هم که بی ایراد نمی شه
واقعیتش منم تا جایی که یادمه واحد 55 متری تراس الزامی نبود! منم نذاشتم
.
.
حیاط خلوت تو تراز 0 نیست مگه؟
خیلی حل پلانش سخت بود و وقت گرفت! من که سرعت ترسیمم هم حلزونیه
اصن کارم نصفه نیمه موند

و بنظر خودمم بد شد! میدنستم وقت کم میارم اما اصن انتظارشو نداشتن اینقد بد عمل کنم!
.
.
ناراحت نشیا مهندس اما روند نمره هات خیلی بانمکهمن روحیا هم خراب نمیشه
این دفعه پنجم هیت که دارم امتحان میدم..... حتی میدونم اگه به روال گذشته باشه نمره ام چند میشه
اولین بار 23 شدم ... دومین بار 22.... سومین بار 21 ... چهارمین بار 20..... _((((احتمالا این بار 19))))
هاهاهاهاهاها
1- واحدهای زیر 60 متر که تراس نمیخواد!!!!!!!!!!!! میخواد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ اگه میخواد پس وای بر من...........
2- انداره نور گیر ها 1/8 فضا های پذیرایی و خواب هست........ اشراف مستقیم هم که نمیشد به زمین همسایه داشت.... ولی اندازه نورگیر ها رو میدونم که بخاطره سرعت اشتباه کشیدم....
3- عابر و معلول رو در حیاط کشیدم ولی راشون ندادم توو همکف........... این یکی هم ایراد سرعت در ترسیم بود به خدا
4- بازم اون تیری رو که میگی درکش نمیکنم..... میشه رو پلانم خط بکشی

امیدارم که اینبار نمره ت بالای 25 باشه.... پلانات خوبن و ترسیمت هم همینطور ... کار سریع هم که بی ایراد نمی شه

واقعیتش منم تا جایی که یادمه واحد 55 متری تراس الزامی نبود! منم نذاشتم
.
.
منم دقیقا دچار همین مشکل شدم... وسط کار کلا تغییر رویه دادم اصن یه وضیتی شدبچه ها من خیلی سر آزمون وقتم سر چیدمان پارکینگ ها رفت .یه اشتباهی که کردم این بود که زیر حیاط خلوت رو که میشد تو زیرزمین واسه پارک خودرو استفاده کنم رو نادیده گرفتم و فکر کردم نمیشه !!
اما 12 تا پارک رو درواوردم ..این اشتباهو اگه نمیکردم انقد وقتم سر جای پارک گرفته نمی شد.((
حیاط خلوت تو تراز 0 نیست مگه؟