بررسی آزمون طراحی -بهمن 94

وضعیت
موضوع بسته شده است.

hamedzjg

عضو جدید
خسته نباشید میگم به آقای مهندس ابراهیمی عزیز.
همونطور که در گروه خودمون هم گفتم از لحاظ جانمایی اتود ما شبیه هم شد...انبارها جانمایی تاسیسات و .......ولی یه نکته برام جالبه اینکه فضای بازی کودک با جایگاه امداد رسانی تداخل داره...یعنی هر دو یک فضا هست نمیدونم این درست باشه یا نه...چون در هر صورت خودرو قراره این زیر بیاد و کودک خانواده های آپارتمان هم در همونجا هستند یه مقدار این موضوع رو من شک دارم بشه...
نکته بعدی سرایداری است همونطور که میدونیم سرایداری باید ضوابط تصرف مسکونی رو رعایت کنیم یعنی حتی جهت تهویه هم یک پنجره میخواد دگ....منظورم پنجره به فضای باز یا نورگیر هست و نه فضای بازی کودکان که به نوعی در اینجا آلودگی صوتی هم هست .
مورد بعدی عدم رعایت مبح 3 ک گفته بود در طبقات پارک خودرو باید لابی آسانسور و باکس راه پله و ...با یک درب از فضای پارک جدا بشه که اینجا رعایت نشده
مورد بعدی ارتفاع تاسیسات در بخشی که فضای رمپ معلول هست چقدر است؟؟؟ما داریم حداقل حداقل رو میگیریم که 2.40 هست که دگ کمتر از این خیلی ممکن جالب نباشه.
نکته بعدی دو تا درب انباری تداخل داره که بهتر یکیش میرور بشه
و اینکه اینجور که من دقت کرد دو تا رمپ حدود 15-20 سانت تداخل دارند...نمیدونم میشه یا نمیشه؟؟؟
کار هوشمندانه ای که مثل من انجام دادند رمپ چرخشی رو اوردن بالاتر که از فضای کنج رمپ هم استفاده شود .و نکته مفید دگ اینکه هر دو کار ما فضای پیاده از سواره جدا شده است...که التبه من جک معلول دادم هم از لحاظ اقتصادی و هم اینکه فضای کمتری از حیاط به رمپ اختصاص دادم.(که البته فکر نکنم باعث کسر نمره شود)
و مورد بعدی اینکه راه پله دسترسی از حیاط به همکف رو هم بیرون گرفتند که من نوعی به خاطر این موضوع که باید داخل محدوده ساخت باشه خیلی درگیر شده بودم
توی طبقات طبق چیری که به خودشون هم گفتم اینه که یک واحد 90 متری توقع میره که پذیرایی اون از حیاط نور بگیرد و نه نورگیری که اوکابه پنجره 1.80 است .
البته من ریز دارم میبینم ولی عرض راهرو همین واحد شده 1.10...که به نظرم 1.20 بهتر میباشد چون طول راه رو هم زیاد است:D
و مورد بعدی هم پیش ورودی هر واحد باید حداقل 1.40 در 1.40 باشه که در دو تا از واحدهاشون رعایت نشده است.
البته این ایرادات رو بزارید پای اینکه من و ایشون سر این آزمون خیلی با هم مشورت کردیم و چنداش ایراداتی بود که ایشون لطف کردند و از من گرفته بودم و من سعی کردم اصلاحشون کنم.برای همین باز من به ایشون متذکر شدم که اصلاح تر بشه و کار کاملشون از این هم کاملتر و بی نقض تر بشه...
چون تنها کسی رو که قبول دارم ایشون هستند از نظر اظلاعات و از نظر طراحی ...به نوعی همکار و دوست واقعی بنده هستند که باعث رقابت سالم بینمون شده ..:gol::gol::gol::gol:به ایشون خسته نباشید میگم واقعا

دستتون درد نکنه وااااقعا ..فقط ایشونو قبول دارییین؟؟ پس ما چی : ))))

حسوودم خودتونید..من نیستم: D

معمار111

عضو جدید
سلام دوستان
جایگاه آتش نشانی که اینقدر توی طراحی اساتید مورد توجه واقع شده واقعا چی هست ؟! چه ضوابطی رو داره ؟ به چی باید دسترسی داشته باشه ؟ ازچی باید دور باشه؟ارتفاعش باید چقدر باشه؟
اصلا توش قراره چه اتفاقی بیفته وقتی ساختمان طعمه حریق شد؟ جایگاه ماشین آتش نشانیه؟ بعید میدونم!!! برای حریق ماشین آتش نشانی رو وارد حادثه کنند!
اصلا جایگاه امداد انتهای ساختمان معقول به نظر میرسه؟!
دوستان نظر بدن...

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز
دستتون درد نکنه وااااقعا ..فقط ایشونو قبول دارییین؟؟ پس ما چی : ))))

حسوودم خودتونید..من نیستم: D
جسارت نکردم آقای مهندس.
بین مدرسین و مدعین استاد و مدرس....
چون از هر کی سئوال میپرسی فرار میکنه از جواب دادن اما ایشون جز تنها افرادی هستند که با ذکر منبع و شماره صفحه شمارو راهنمایی میکنند.تقریبا دو سه ماه هست که ایشون رو میشناسم و به نوعی با هم به یکسری جوابها رسیدیم....
و جز تنها افرادی هستند که پاسخ این آزمون رو با کمترین ایراد قرار دادن...هر چند که 85-90% کپ اتود دوم بنده بود...ولی خوب بعد از اینکه فهمیدیم ساختمان از نوع گره 6 هستند ایشون اصلاح کردند.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
مرسی از عارف برای نگاه تیز و ریز. من هم اکنون با اطلاعات همین لحظه جواب میدم. چون ما اگر فردا در جایگاه امروز باشیم، متضرر محسوب میشیم.

خسته نباشید میگم به آقای مهندس ابراهیمی عزیز.
همونطور که در گروه خودمون هم گفتم از لحاظ جانمایی اتود ما شبیه هم شد...انبارها جانمایی تاسیسات و .......ولی یه نکته برام جالبه اینکه فضای بازی کودک با جایگاه امداد رسانی تداخل داره...یعنی هر دو یک فضا هست نمیدونم این درست باشه یا نه...چون در هر صورت خودرو قراره این زیر بیاد و کودک خانواده های آپارتمان هم در همونجا هستند یه مقدار این موضوع رو من شک دارم بشه...

طبق م4 ص 80 ، محل بازی کودکان در ساهتمان یا محوطه ها در مکانی قرار بگیره که:

1- از خطرایت مثل برخورد با وسایل نقلیه و تابش و یاد و سقوط از ارتفاع ، مصون باشه/ نظارت بزرگسالان فراهم باشه/ امکان تعرض بیگانه وجود نداشته باشه.

2- دسترسی بهش از طریق محوطه یا فضاهای عمومی ساختمان باشه.
3-متناسب با جمعیت استفاده کننده باشه
4-به روشویی و ابخوری دسترسی داشته باشه و برای 20 نفر یا بیشتر از 20 نف، ب فضای بهداشتی هم دسترسی داشته باشه(که استثنائا اینو خواسته بودند منتها در زیرزمین.)

به نظر میرسه که چند عملکردی کردن اون فضا بعنوان امداد و محل بازی تداخلی با هم نداشته باشه. ضمن اینکه 99 درصدمون تا چند روز پیش واقعا نمیدونستیم جایگاه امداد لازمه ک لحاظ بشه یا خیر، حالا ک میبینیم بله لازم بوده، و در مبحث اشاره ای نشده که میتونن این دو فضا همزمانی کاربرد داشته باشن یا خیر، سختگیری بی مود نکنیم. عزیزان مولف قانون میتونستند دقیق تر توضیح بدند تا ما دچار ابهام نشیم.

نکته بعدی سرایداری است همونطور که میدونیم سرایداری باید ضوابط تصرف مسکونی رو رعایت کنیم یعنی حتی جهت تهویه هم یک پنجره میخواد دگ....منظورم پنجره به فضای باز یا نورگیر هست و نه فضای بازی کودکان که به نوعی در اینجا آلودگی صوتی هم هست .

حتی میگن ک سرایداری باید در زیرزمین باشه که بازم در مبحث بهش اشاره ای نشده. اما الان سرایداری میتونه از عمق 7 متری نور بگیره. برای الودگی صوتی هم سلسله مراتب داریم طبق م18.
برای مثال در م18 گفته شده اگر اتاق خواب در محلی با نوفه متوسط باشه میتونی تا 35 یا 45 دسی بل رو تحمل کنه، اما اگر در فضاهایی با نوفه زیاد و بسیار زیاد باشه به ترتیب 5 تا 10 دسی بل به عدد قبلی اضافه بشه، میخوام نتیجه بگیریم که سرایداری نهایتا 2 ادم در اون زندگی میکنن و فضای بازی هم 24 ساعته در اون بازی انجام نمیگیره. از طرفی در و پنجره ها با عایق صوتی هم هست دیگه. پس به نظر نمیاد مشکلی وجود داشته باشه.

مورد بعدی عدم رعایت مبح 3 ک گفته بود در طبقات پارک خودرو باید لابی آسانسور و باکس راه پله و ...با یک درب از فضای پارک جدا بشه که اینجا رعایت نشده

عارف جانم اینجا منظورت نداشتن لابی اسانسور در پیلوت هست؟ گمان میشه اگر بجای رمپ معلول جک بزاریم بشه لابی آسانسور رو در اورد. ایرادی بهش وارد نیست ، فضا برای اصلاح وجود داره. درسته؟

مورد بعدی ارتفاع تاسیسات در بخشی که فضای رمپ معلول هست چقدر است؟؟؟ما داریم حداقل حداقل رو میگیریم که 2.40 هست که دگ کمتر از این خیلی ممکن جالب نباشه.
فک میکنم مساحت تاسیسات از 9 متر خواسته شده بیشتره، اون فضا سرگیر و بلااستفاده هست. شاید خیلی اقتصادی نباشه به خاطر بیست سی سانت دو پله بریم پایین. مخالف پله هم نیستم. ولی به نظرم اهمیتی نداره.

نکته بعدی دو تا درب انباری تداخل داره که بهتر یکیش میرور بشه
اره اونم جای اصلاح داره. باز اگ یکیشون رو به داخل کشیده بودند ایراد بهشون وارد میشد.

و اینکه اینجور که من دقت کرد دو تا رمپ حدود 15-20 سانت تداخل دارند...نمیدونم میشه یا نمیشه؟؟؟
بله منم دیدم. من از زبان مدرسی شنیدم که در رمپ، در جاهایی ک ستون خورده، عرض رمپ 3.5 میتونه 3.25 بشاه، حال بازم سختگیری نکنیم. طوری نیست.

کار هوشمندانه ای که مثل من انجام دادند رمپ چرخشی رو اوردن بالاتر که از فضای کنج رمپ هم استفاده شود .و نکته مفید دگ اینکه هر دو کار ما فضای پیاده از سواره جدا شده است...که التبه من جک معلول دادم هم از لحاظ اقتصادی و هم اینکه فضای کمتری از حیاط به رمپ اختصاص دادم.(که البته فکر نکنم باعث کسر نمره شود)
من شنیدم ک در زمین های شمالی مزیت این هست ک میشه پله و جک رو در فضای حیاط در نظر گرفت. خانم نجاتی میگن که باید در زیربنا باشه. اقای ابراهیمی هم همین رو میگن. و البته در مبحث بازم اشاره ای نشده. به قانون شهرداری هم ک نمیشه اعتماد کرد. نمیدونم! توضیحی دارین در این رابطه؟راهنمایی کنید؟

و مورد بعدی اینکه راه پله دسترسی از حیاط به همکف رو هم بیرون گرفتند که من نوعی به خاطر این موضوع که باید داخل محدوده ساخت باشه خیلی درگیر شده بودم
بالاتر پرسیدم.
توی طبقات طبق چیری که به خودشون هم گفتم اینه که یک واحد 90 متری توقع میره که پذیرایی اون از حیاط نور بگیرد و نه نورگیری که اوکابه پنجره 1.80 است .
اره توقع که میره. من دارم طرح رو میبینم، خوب در جبهه نورگیر، عرض فضا بیشتره، و راحت دو اتاق در میاد. از طرفی رسش به پذیرایی از درب ورودی در اون منطقه نزدیکتره. اولویت داریم ولی وحی منزل نیست. درسته؟
البته من ریز دارم میبینم ولی عرض راهرو همین واحد شده 1.10...که به نظرم 1.20 بهتر میباشد چون طول راه رو هم زیاد است:D
اگر در این طرح نورگیر مثل کار شما رسم میشد، جداره رو به همسایه خط چین میشد و دیوار نداشت، به راحتی راهرو رو 1.3 میداد. خوابشون هم ک 3.08 هست. مشکلی نداره.
فقط من یک سوال دارم. وقتی نورگیر رو طوری میکشیم که جداره رو به همسایه رسم نمیشه، خوب از اونجا تیر که رد میشه . پس نباید عرض نورگیر رو 3.3 بگیریم؟ چون ما داریم 3 رو مینویسیم اما 30 سانتش که تیر رد شده. پس؟ (قصد به محاسبه اندازه دقیق تیر نیست. تخمینه.) نظرتون؟
راستی نکته دیگ در مورد عرض راهرو ، طبق م4 ص 89 بند ششم، نوشته حداقل عرض راهروی های مستقیم واحدای مسکونی 90 سانت. حله دیگ.

و مورد بعدی هم پیش ورودی هر واحد باید حداقل 1.40 در 1.40 باشه که در دو تا از واحدهاشون رعایت نشده است.
در مورد اون دو تا واحد که رعایت نشده، در هر دو میشه حمام رو کوچیکتر کرد و کفش کن رو شیفت داد به داخل. طوری نیست. جا داریم. سخت گیری مرز داره و من باهاش کاملا موافقم. اینجا طرح خوبه دیگه. نو پرابلم. خودمونم میدونیم در دنیای واقع هیچکدوم از اینا رعایت و لحاظ نمیشه.

البته این ایرادات رو بزارید پای اینکه من و ایشون سر این آزمون خیلی با هم مشورت کردیم و چنداش ایراداتی بود که ایشون لطف کردند و از من گرفته بودم و من سعی کردم اصلاحشون کنم.برای همین باز من به ایشون متذکر شدم که اصلاح تر بشه و کار کاملشون از این هم کاملتر و بی نقض تر بشه...
هر دو طرح خوبه و در اومده.هیچ طرحیم خدا نیست و همیشه، ایراداتی بهش وارده، چون در معماری سلیقه وارد هست. حتی یک نفر هم نمیتونه بگه مثلا مصحح سلیقه رو دخیل ندونسته در طراحی. طرح مهندس ابراهیمی سیستم شوت زباله و تشکیلات و اینام داره

چون تنها کسی رو که قبول دارم ایشون هستند از نظر اظلاعات و از نظر طراحی ...به نوعی همکار و دوست واقعی بنده هستند که باعث رقابت سالم بینمون شده ..:gol::gol::gol::gol:به ایشون خسته نباشید میگم واقعا
البته هر ادمی حق داره ک به جد و صراحت کسی رو قبول داشته باشه. از نظر من رقابت همیشه بین ادم و خودش اتفاق می افته. و پیشرفت در همینه. ادمای ناشناخته ی زیادی هم وجود دارند که اونها هم از لحاظ اطلاعات در این زمینه حرفی برای گفتن دارند ولی خودشونو به این حیطه وارد نکردند.

البته من یک مسئله ای برام پیش اومده، اینکه ما تا قبل از ازمون بهمن 94 دو دوره، 4 طبقه روی پیلوت داشتیم. و قریب به اتفاق هم فکر میکردیم ساختمان گروه 4 هست. حتی بچه ها ک به کلاسای اموزشی میرفتن هم این دوره ازمونا رو با گروه 4 حل کردن. و البته به تازگی یکی از مدرسین عزیز با جدیت فرمودند ک سایرین اشتباه میکنن، پیلوت طبقه هست و ساختمان گروه 6! حالا نمیدونم ایشون که رک اینطوری فرموندند در مورد شهریور 91 و اسفند 89 هم اینو میدونستند یا نه به هنرجوهاشون گفتند یا نه.
بعدش اینکه من تشکر میکنم از اقای مهندس گواهی با اینکه شناختم از ایشون در حد یک اسم هست، ک بعنوان اولین نفر یک کار(فارغ از صحیح یا غلط بودن) ارائه کردند. (در مقام یک مدرس). تشکر از عارفه عزیز برای حضور در اینجا و اتودی ک زدن. تشکر از اقای ابراهیمی برای انتشار طرحشون.

به هر روی به قطعیت نمیشه چیزی گفت. هممونم میدونیم دیگ. من ک هنوز معتقدم در همون حدی که تو اون 8 ساعت در اوردم باز هم معجزه شد.
سوال هم نرمال نبود دیگ. خدا میدونه چی بشه.

یکمم رفت رو اعصاب همه ، یکمم نقد و انتقاد و جر و بحث و اینا کردیم. با بچه های اینجا.
آمپر سوزوندیم.
شاید دلخور شدیم از هم.
همه همو ببخشیم دیگ.

در هر حال هممون مطمئن باشیم ک اگر کاری کردیم، گلی هست که ب سر خودمون زدیم.
عارف جان ک میای اینجا و اینجا رو هم میبینی، لطفی ک کردی زودتر از همه ب خودت برمیگرده
ی ادمایی مثل من، عارف، یا دوستان دیگه (حامد خان، لیلی، مریم، ابوالفضل خان) و ... یه جورایی ب اینجا تعلق داریم دیگه. در زمینه های مختلف همینجا شروع کردیم و خلاصه اینکه. هر گلی زدیم به سر خودمون زدیم.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
سلام دوستان
جایگاه آتش نشانی که اینقدر توی طراحی اساتید مورد توجه واقع شده واقعا چی هست ؟! چه ضوابطی رو داره ؟ به چی باید دسترسی داشته باشه ؟ ازچی باید دور باشه؟ارتفاعش باید چقدر باشه؟
اصلا توش قراره چه اتفاقی بیفته وقتی ساختمان طعمه حریق شد؟ جایگاه ماشین آتش نشانیه؟ بعید میدونم!!! برای حریق ماشین آتش نشانی رو وارد حادثه کنند!
اصلا جایگاه امداد انتهای ساختمان معقول به نظر میرسه؟!
دوستان نظر بدن...
شما پست های اخری صفحات اخیر رو ورق بزنین. معقول نیست چیه جانم. تو م4 صریحا اشاره شده

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
جسارت نکردم آقای مهندس.
چون از هر کی سئوال میپرسی فرار میکنه از جواب دادن اما ایشون جز تنها افرادی هستند که با ذکر منبع و شماره صفحه شمارو راهنمایی میکنند.تقریبا دو سه ماه هست که ایشون رو میشناسم و به نوعی با هم به یکسری جوابها رسیدیم....
و جز تنها افرادی هستند که پاسخ این آزمون رو با کمترین ایراد قرار دادن...هر چند که 85-90% کپ اتود دوم بنده بود...ولی خوب بعد از اینکه فهمیدیم ساختمان از نوع گره 6 هستند ایشون اصلاح کردند.

اینکه اولین پاسخ صحیح تر برای شما بود ک حرفی توش نیست.
ولی بعید میدونم طبق تعریفی ک خودتون از اقای ابراهیمی دارین، کارشون رو اونم در حد 80 و 90 درصد کپ کرده باشن از کار عارف! دور از ذهن ب نظر میرسه.
تقریبا دو هفته از ازمون گذشت ک مدرسین اتود گذاشتن.
در این مدت هم فرصت تفکر و مطالعه بیشتری وجود داشته و هم بالاخره اتود های زیادی از نمونه و الگوهای ازمون دهنده ها در سراسر مجاز پخش شده.
اگر به هر روی هر کسی شاید به جواب مشابهی رسید، معنیش کپی کردن نیست. در سنوات گذشته هم تقریبا همه به جواب های مشابهی میرسیم. ک بین بهتر و بهترین حق انتخاب داریم.

بعدشم چرا جسارت شد دیگ:biggrin: پس هر کی هر کی رو قبول داره، اون ادم داناترینه (شوخی)
مهندس حمید خان اینجانب شدیدا قبولت دارم. راضی ام ازت. رو کن اون اتود خوشگله رو. حمید خان میگن تو اون زمینه برج گردان هم تونستن در بیارن.
شوخیه. جسارت نشه

hamedzjg

عضو جدید
جسارت نکردم آقای مهندس.

نه خانوم مهندس
صرفا شوووخی بووود
میدونم منظورتونو.. :gol:

hamedzjg

عضو جدید
اینکه اولین پاسخ صحیح تر برای شما بود ک حرفی توش نیست.
ولی بعید میدونم طبق تعریفی ک خودتون از اقای ابراهیمی دارین، کارشون رو اونم در حد 80 و 90 درصد کپ کرده باشن از کار عارف! دور از ذهن ب نظر میرسه.
تقریبا دو هفته از ازمون گذشت ک مدرسین اتود گذاشتن.
در این مدت هم فرصت تفکر و مطالعه بیشتری وجود داشته و هم بالاخره اتود های زیادی از نمونه و الگوهای ازمون دهنده ها در سراسر مجاز پخش شده.
اگر به هر روی هر کسی شاید به جواب مشابهی رسید، معنیش کپی کردن نیست. در سنوات گذشته هم تقریبا همه به جواب های مشابهی میرسیم. ک بین بهتر و بهترین حق انتخاب داریم.

بعدشم چرا جسارت شد دیگ:biggrin: پس هر کی هر کی رو قبول داره، اون ادم داناترینه (شوخی)
مهندس حمید خان اینجانب شدیدا قبولت دارم. راضی ام ازت. رو کن اون اتود خوشگله رو. حمید خان میگن تو اون زمینه برج گردان هم تونستن در بیارن.
شوخیه. جسارت نشه

چی میگیییییی حمید کیه : )))))))) حااامدم من: )))

بنظرم احتیاج به کمی استراحت داریم همگی:w25::w25:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
رفقا من یه اتود دیگه زدم
براتون میذارم
تواین یکی با حداقل استانداردها کار کردم.(توپارک ماشینها و ...)
سرایداری رَم فرستادم زیرزمین آب خنک بخوره.:cool:
راهپله رَم از شمال 3متر فاصله دادم
جایگاه امداد و فضای بازی کودکان روهم بصورت مجزا قرار دادم.
و ...
لطفا نظراتونو بگین.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
رفقا من یه اتود دیگه زدم
براتون میذارم
تواین یکی با حداقل استانداردها کار کردم.(توپارک ماشینها و ...)
سرایداری رَم فرستادم زیرزمین آب خنک بخوره.:cool:
راهپله رَم از شمال 3متر فاصله دادم
جایگاه امداد و فضای بازی کودکان روهم بصورت مجزا قرار دادم.
و ...
لطفا نظراتونو بگین.
چ خوشمزه

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
حل آزمون بهمن 94 - زیرزمین همکف طبقات حیاط

حل آزمون بهمن 94 - زیرزمین همکف طبقات حیاط

اینودیگه با کد زدم که دیگه حتی یکسانت هم اینور اونورنشه و اندازه هاش دقیق باشه.

زیرزمین

علیرغم خواسته های سوال (تاسیسات-12تا انباری"2متری بدون دیوارها"-سرویس)یه سرایداری و دسترس خروج هم گذاشتم.
سرایداری با مساحت 7.60 هم از حیاط نورمیگیره با یه گودالی که تو کف حیاط جلوئه پنجره سرایداری ایجاد کردم.و مشکل نورگیری و تهویه نداره.که ورودیشم از همون دسترس خروج کنارش میتونه باشه.
انبارها با پله رفتن پایین.(فقط کد ارتفاعیش رو یادم رفته درست کنم که 3.00- هست.)
عرض دوتاپارک بین ستونهارو هم 4.5 گرفتم.و از حداقل استانداردها استفاده کردم تا دربیاد.ابعاد و اندازه هارو نوشتم تا دقیق مشخص باشه.

حیاط
تک ورودی
دوتا رمپ یکی گردشی ناقص یکی هم مستقیم به پیلوت که باهم تداخل ندارن.بهمراه فضای سبز و ...
عدم تداخل مسیرهای پیاده و سواره و...

پیلوت
تعبیه لابی
جایگاه امداد3در5 که دربالا شده نورگیر 3در6
فضای بازی کودک با مخلفاتش
پله و جک هم تو محدوده ساخت قرار گرفته و زیرش تو زیرزمین چون انبارها با پله رفتن پایین سرگیری نداره.
جابرای شوتینگ هم بود(کنار راهپله تو همکف و لابی طبقات) اما چون نمیدونستم نحوهء طراحیش و استاندارهاش چجوریه نذاشتم.

طبقات
طبقاتمم تاحدودی طبق اونچیزیکه تو آزمون طراحی کردم درآوردم.مخصوصا واحد بالایی.که اینجوری از هردوتا نورگیر بهش نوررسوندم که کمبود نورش یجورایی جبران بشه.(حتی راهرو وسطش هم نورمیگیره.) واحد بالا چون okb 180 داره نورمیگیره پس با نورگیر 3در6 هم بهش نور رسوندم که به جایگاه امداد هم تراس داره.
اتاق خوابها همه مدولار 3در4 سوای کمدهاشون به عرض 60 سانت
نشیمن و آشپزخانه واحدهایی 55 متری تاحدود زیادی باهم برابر شده.
راهروهاهم از 1.20 کمتر نشده.
کمد کفش کن هم داریم
یه آدرس هم زدم تا بقول دوستان ناخواسته شاگرد کسی نشیم.:smile::surprised:
[URL="http://uupload.ir/"][IMG]http://uupload.ir/files/dir2_zirzaminb94_.jpg[/URL][/IMG] [URL="http://uupload.ir/"][IMG]http://uupload.ir/files/aro6_pilothayatb94.jpg[/URL][/IMG] [URL="http://uupload.ir/"][IMG]http://uupload.ir/files/0te6_tabaqatb94_.jpg[/URL][/IMG]

آخرین ویرایش:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
اینودیگه با کد زدم که دیگه حتی یکسانت هم اینور اونورنشه و اندازه هاش دقیق باشه.

زیرزمین

علیرغم خواسته های سوال (تاسیسات-12تا انباری"2متری بدون دیوارها"-سرویس)یه سرایداری و دسترس خروج هم گذاشتم.
دسترس خروج ک از واجباته. تو سوال نمیگن ک بزار. باس بزاریم
سرایداری با مساحت 7.60 هم از حیاط نورمیگیره با یه گودالی که تو کف حیاط جلوئه پنجره سرایداری ایجاد کردم.و مشکل نورگیری و تهویه نداره.که ورودیشم از همون دسترس خروج کنارش میتونه باشه.
انبارها با پله رفتن پایین.(فقط کد ارتفاعیش رو یادم رفته درست کنم که 3.00- هست.)
عرض دوتاپارک بین ستونهارو هم 4.5 گرفتم.و از حداقل استانداردها استفاده کردم تا دربیاد.ابعاد و اندازه هارو نوشتم تا دقیق مشخص باشه.

حیاط
تک ورودی
دوتا رمپ یکی گردشی ناقص یکی هم مستقیم به پیلوت که باهم تداخل ندارن.بهمراه فضای سبز و ...
عدم تداخل مسیرهای پیاده و سواره و...

پیلوت
تعبیه لابی
جایگاه امداد3در5 که دربالا شده نورگیر 3در6
فضای بازی کودک با مخلفاتش
پله و جک هم تو محدوده ساخت قرار گرفته و زیرش تو زیرزمین چون انبارها با پله رفتن پایین سرگیری نداره.
جابرای شوتینگ هم بود(کنار راهپله تو همکف و لابی طبقات) اما چون نمیدونستم نحوهء طراحیش و استاندارهاش چجوریه نذاشتم.

طبقات
طبقاتمم تاحدودی طبق اونچیزیکه تو آزمون طراحی کردم درآوردم.مخصوصا واحد بالایی.که اینجوری از هردوتا نورگیر بهش نوررسوندم که کمبود نورش یجورایی جبران بشه.(حتی راهرو وسطش هم نورمیگیره.) واحد بالا چون okb 180 داره نورمیگیره پس با نورگیر 3در6 هم بهش نور رسوندم که به جایگاه امداد هم تراس داره.
اتاق خوابها همه مدولار 3در4 سوای کمدهاشون به عرض 60 سانت
نشیمن و آشپزخانه واحدهایی 55 متری تاحدود زیادی باهم برابر شده.
راهروهاهم از 1.20 کمتر نشده.
کمد کفش کن هم داریم
یه آدرس هم زدم تا بقول دوستان ناخواسته شاگرد کسی نشیم.:smile::surprised:

خب دستتم دد نکنه. کارتم درسته. دیگه انگار اکی شد ک راه پله بیفتهسمت راست، رمپ هم با چرخ ناقص در بیاد.
خیلی خوبه.
من خودم هنوز تموم نکردمف ینی گیر دادم ک با نمونه طرح خودم اکی بشه. طبقاتم هنوز در نیمده اونطور ک میخام. منم میزارم حتما.
کارت درست:gol:

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
خب دستتم دد نکنه. کارتم درسته. دیگه انگار اکی شد ک راه پله بیفتهسمت راست، رمپ هم با چرخ ناقص در بیاد.
خیلی خوبه.
من خودم هنوز تموم نکردمف ینی گیر دادم ک با نمونه طرح خودم اکی بشه. طبقاتم هنوز در نیمده اونطور ک میخام. منم میزارم حتما.
کارت درست:gol:

آره مرسی.
البته حیاط تو این عکس خوبوکامل نیوفتاده یخورده نافرم شده یکمی جمش کردم تا توعکس بهمراه پیلوت جابشه.
کلا عکسا چون از هم جدابود و کنارهم چیدمشون یکمی کجومعوج شده.
فایل pdf شو میذارم.

آخرین ویرایش:

hamedzjg

عضو جدید
آره مرسی.
البته حیاط تو این عکس خوبوکامل نیوفتاده یخورده نافرم شده یکمی جمش کردم تا توعکس بهمراه پیلوت جابشه.

ابوالفضل جان خسته نباشی
کارت خیلی خوب شده و فضاهات بخصوص در طبقات دلنشین و منطقی شده..خیلی خوبه

فقط چندتا مورد بنظرم اومد و یه سوال مهم دارم

اول اینکه همه چیز منطقی و خوبه و ایرادی وارد نیست فقط لابی اسانسور در زیرزمین بهتر بود که در داشت..

مورد دوم یه سوال هست..هم از شما هم از بقیه دوستا..
آکسهای ستونها در یک ردیفو تا چه اندازه میشه جابجا کرد؟ تا حدود نیم متر مطمئنم ایرادی نداری..ولی بیشتر نمیدونم..الان آکس b و c و d قطعا درسته ولی آکس ۲ و ۳ چطور..۱ متر و ۷۰ سانت قابل قبول هست؟
در کار استاد ابراهیمی هم این جابجایی آکس بود..فراموش کردم بپرسم

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
ابوالفضل جان خسته نباشی

اول اینکه همه چیز منطقی و خوبه و ایرادی وارد نیست فقط لابی اسانسور در زیرزمین بهتر بود که در داشت..

آکسهای ستونها در یک ردیفو تا چه اندازه میشه جابجا کرد؟ تا حدود نیم متر مطمئنم ایرادی نداری..ولی بیشتر نمیدونم..الان آکس b و c و d قطعا درسته ولی آکس ۲ و ۳ چطور..۱ متر و ۷۰ سانت قابل قبول هست؟

قربونت داداش جان.
مرسی.
آره بهتر بود درمیذاشتم .یسری ریزه کاریافراموش شد.
فکر میکنم تا 1.20 میشه یعنی تو کارای مختلف دیدم.
بیشترازینو واللا نمیدونم.وباید از باتجربه ها یا عمرانیها بپرسیم.

arefeh

کاربر ممتاز
مرسی از عارف برای نگاه تیز و ریز. من هم اکنون با اطلاعات همین لحظه جواب میدم. چون ما اگر فردا در جایگاه امروز باشیم، متضرر محسوب میشیم.

بعدش اینکه من تشکر میکنم از اقای مهندس گواهی با اینکه شناختم از ایشون در حد یک اسم هست، ک بعنوان اولین نفر یک کار(فارغ از صحیح یا غلط بودن) ارائه کردند. (در مقام یک مدرس). تشکر از عارفه عزیز برای حضور در اینجا و اتودی ک زدن. تشکر از اقای ابراهیمی برای انتشار طرحشون.

به هر روی به قطعیت نمیشه چیزی گفت. هممونم میدونیم دیگ. من ک هنوز معتقدم در همون حدی که تو اون 8 ساعت در اوردم باز هم معجزه شد.
سوال هم نرمال نبود دیگ. خدا میدونه چی بشه.

یکمم رفت رو اعصاب همه ، یکمم نقد و انتقاد و جر و بحث و اینا کردیم. با بچه های اینجا.
آمپر سوزوندیم.
شاید دلخور شدیم از هم.
همه همو ببخشیم دیگ.

در هر حال هممون مطمئن باشیم ک اگر کاری کردیم، گلی هست که ب سر خودمون زدیم.
عارف جان ک میای اینجا و اینجا رو هم میبینی، لطفی ک کردی زودتر از همه ب خودت برمیگرده
ی ادمایی مثل من، عارف، یا دوستان دیگه (حامد خان، لیلی، مریم، ابوالفضل خان) و ... یه جورایی ب اینجا تعلق داریم دیگه. در زمینه های مختلف همینجا شروع کردیم و خلاصه اینکه. هر گلی زدیم به سر خودمون زدیم.

اول اینکه عزیزم عارفه هستم نه عارف...عارف اسم پسر هست و من خانم هستم تغییر جنسیت دگ به من ندید لطفا:D به شدت روی اسمم حساس هستم که چ لفظی کامل خونده باشه و چه نوشتاری
و اینکه گفتم اتود من و آقای ابراهیمی مثل کپ هم هست هم دلیل دارم چون ما دائما با هم در ارتباط هستیم و اتود دومی که ارائه داده بودم به غیر مسکونی که همون باعث اختلاف ما شده بود بقیه اش شباهت داره...و وقتی میگم کپ از این بابت که ایده هامون رو با هم اشتراک گذاشتیم و مثل هم ارائه دادیم.اتود دوم من رو هر کی دیده باشه در کانالم متوجه منظورم خواهد شد.
در مورد پاسخ هایی که دادی هم در هر صورت باید رعایت بشه...الان سرایداری از کجا میخواد نور بگیره که عمق نورگیر رو 7 متر گفتی در نظر گرفته شده؟؟؟ و سریداری آیا نباید سرویس داشته باشه؟؟؟وقتی م داره میگه ضوابط مسکونی یعنی چی؟؟؟خیر منظورم اتفاقا زیرزمین هم هست نه تنها همکف...لابی آسانسور مثل بقیه ظرحها که درباره اش توضیح داده بودیم.
در این که مساحت بیشتر از چیزی که خواسته اند هست شکی نیست ولی دقت کنید سرگیری رو کامل حذف کنید ببینید آیا اون عرض باقی مانده قابل استفاده است یا خیر؟ربطی به مساحت نداره.حدود 3 متر عرض تاسیسات هست 1.20 ازش کم کنید 1.80 عرض برای تاسیسات قابل استفاده نی
اون استادی که به شما گفت اگر منبع موثق داره بفرمائید...من به شخصه فقط اعداد توی م رو قبول دارم و منابع معتبر نه حرف...ولی اگر تداخل توی رمپ باشه که دگ نمیشه گفت موردی نیست...مگه میشه ..به این دید نگاه کنیم که کلا اصلا بیایم بگیم آزمون طراحی هم موردی نداره..خیال همه راحت بشه و الکی هم اعتراض نکنیم به روند آزمون
در مورد راه پله و جک میتونید در اجرا حدقل ببینید...بعضی چیزها دگ اگر قرار بود توی م هم بیاد که مبحث 100 ص میشد 2000 ص
در مورد واحد 90 متری...من نوعی ترجح میدم 55 متری رو بخرم تا 90 متری...همیشه گفتم چیزی طراحی کنیم که فکر کنم خودمون قراره بخریم...اگر سلیقه شما به عنوان خریدار این باشه خوب مشکلی نداره...اما من نوعی اصلا همچین چیزی که پذیرایی که نور جنوب براش عالی هست رو نمیدم به اتاق خوابی که کلا از ساعت 5 صبح قراره نور توی چشمم رو بزنه و پذیرایی با نور مضنوعی روشنایی اش تامین بشه.
و توجیحاتی که دادید که 10 سانت جمع کنه 15 سانت آفست کنه...اینها ایراداتی بود که گفتم که رفع بشه برای طرح کاملتر ...
در مورد مطلب آخر هم که میگید سخت نگیریم من سخت گرفتم چون در طرح خودم این صحبتها با مهندس داشتیم...و اینکه بالاتر هم گفتیم اگر قراره سخت نگیریم کلا پس آزمون استانداردی هم هست پس اگر دوستان قبول نمیشن سخت نگیریم :biggrin: .
همگی موفق باشید

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
قربونت داداش جان.
مرسی.
آره بهتر بود درمیذاشتم .یسری ریزه کاریافراموش شد.
فکر میکنم تا 1.20 میشه یعنی تو کارای مختلف دیدم.
بیشترازینو واللا نمیدونم.وباید از باتجربه ها یا عمرانیها بپرسیم.
من پرسیدم، شبه سوال شما رو. گفتن ک اگه ستون تا 60 سانت جابجا بشه، مثلا مینویسیم آ1 ولی اگه بیشتر زا 60 سانت شد، اکس اسمش عوض میشه. حالا تا چقدر میتونیم جابجا کنیم صد در صد محاسبات و استاندارد داره. بایدم توی هر کار مشخص بشه. فک کنم اینطوری ک براش ی عدد در نظر بیگریم صحیح نباشه.

اول اینکه عزیزم عارفه هستم نه عارف...عارف اسم پسر هست و من خانم هستم تغییر جنسیت دگ به من ندید لطفا:D به شدت روی اسمم حساس هستم که چ لفظی کامل خونده باشه و چه نوشتاری
عزیز دلم هستی عارفهـ

و اینکه گفتم اتود من و آقای ابراهیمی مثل کپ هم هست هم دلیل دارم چون ما دائما با هم در ارتباط هستیم و اتود دومی که ارائه داده بودم به غیر مسکونی که همون باعث اختلاف ما شده بود بقیه اش شباهت داره...و وقتی میگم کپ از این بابت که ایده هامون رو با هم اشتراک گذاشتیم و مثل هم ارائه دادیم.اتود دوم من رو هر کی دیده باشه در کانالم متوجه منظورم خواهد شد.
اینجا رو خالی میزاریم ک اقای ابراهیمی خودشون بیان صحبت ایشون رو هم بشنویم.خوبه؟

در مورد پاسخ هایی که دادی هم در هر صورت باید رعایت بشه...الان سرایداری از کجا میخواد نور بگیره که عمق نورگیر رو 7 متر گفتی در نظر گرفته شده؟؟؟ و سریداری آیا نباید سرویس داشته باشه؟؟؟وقتی م داره میگه ضوابط مسکونی یعنی چی؟؟؟خیر منظورم اتفاقا زیرزمین هم هست نه تنها همکف...لابی آسانسور مثل بقیه ظرحها که درباره اش توضیح داده بودیم.
بله اصلش ک می بایست رعایت بشه ولی در اینکه سوال ازمون هم چپکی بوده دیگه تقریبا همه اتفاق نظر دارند.هر جاشو بگیری جای دیگریش میلنگه و قبلا هم گفتن به هر طرح ایراداتی وارده. و گفتمم ک اگر فردا شبیه امروزمون باشیم متضرریم.

در این که مساحت بیشتر از چیزی که خواسته اند هست شکی نیست ولی دقت کنید سرگیری رو کامل حذف کنید ببینید آیا اون عرض باقی مانده قابل استفاده است یا خیر؟ربطی به مساحت نداره.حدود 3 متر عرض تاسیسات هست 1.20 ازش کم کنید 1.80 عرض برای تاسیسات قابل استفاده نی
شاید 1.8 برای تاسیسات بلا استفاده باشه، یمشد اصلا اون بخش رو ندیم به تاسیسات و همینطوری بمونه. میدونی؟ یه وقت ما اگر بخایم بخشی از طرح رو دستکاری کنیم، اقتضای اون اینه که کل طرح یا بخش اعظم اون عوض بشه، ولی گاهی تغییر بخشی از طرح بدنه رو خراب نمیکنه. منظورم اینه ک طوری نیست. میشه اصلاح شه. گفتمم ک مخالف پله نیستم. خودم باشم میزارم حتما. حتی در حد یک پله من میزارم.مگر دیگ ترجیح بدم خیلی غیر اقتصادی میشه و نزاشتنش بهتره.

اون استادی که به شما گفت اگر منبع موثق داره بفرمائید...من به شخصه فقط اعداد توی م رو قبول دارم و منابع معتبر نه حرف...
اتفاقا دنبال اسمش هستم. ویسش موجوده و تو ویس میگه ک آکادمی معماری درس میده. صداش میانسال هست و رو به پیر. من و همه ی ما استنادمون به مبحثه. به همین علت همو نقد میکنیم تا به جواب برسیم. راهنمایی نکردی عارفه تو زمینای شمالی میشه پله و جک رو بیرون انداخت؟ بیرون زیربنا؟

ولی اگر تداخل توی رمپ باشه که دگ نمیشه گفت موردی نیست...مگه میشه ..به این دید نگاه کنیم که کلا اصلا بیایم بگیم آزمون طراحی هم موردی نداره..خیال همه راحت بشه و الکی هم اعتراض نکنیم به روند آزمون
قصد به این ست که ما نهایت تلاشمون رو بکنیم که همه چیز خوووووب و مطلوب بشه. ولی تو این طرح مثلا اینجاش مشکل داره. نمیشه کل طرحو ب این علت بی استفاده بدونیم که.میشه؟

در مورد راه پله و جک میتونید در اجرا حدقل ببینید...بعضی چیزها دگ اگر قرار بود توی م هم بیاد که مبحث 100 ص میشد 2000 ص
خب بشه. باید یه مرجع صحیح وجود داشته باشه؟ نمیشه که هر دم بیل

در مورد واحد 90 متری...من نوعی ترجح میدم 55 متری رو بخرم تا 90 متری...همیشه گفتم چیزی طراحی کنیم که فکر کنم خودمون قراره بخریم...اگر سلیقه شما به عنوان خریدار این باشه خوب مشکلی نداره...اما من نوعی اصلا همچین چیزی که پذیرایی که نور جنوب براش عالی هست رو نمیدم به اتاق خوابی که کلا از ساعت 5 صبح قراره نور توی چشمم رو بزنه و پذیرایی با نور مضنوعی روشنایی اش تامین بشه.
اگر شما در یک اقلیم خشک و گرم زندگی کنید، تمام پنجره ها رو پرده ضخیم میندازین تا نور اصلا نیاد تو. چون بیزارید از نور. اگر در کوهستان باشید، تمام سعی اینه که از هر روزنه ای نور رو هدایت کنید به داخل. در سوال ذکر نشده اقلیم چی هست.
در حالت عادی بله همه ما متفق القول میدونیم که نشینمن از جداره اصلی نور بگیره صد البته که بهتره. ولی حالا در این طرح جانمایی فضاها به این صورت بهتر در اومده. وحی منزل هم نیست.بهتر هست ولی نشد هم نداره.

و توجیحاتی که دادید که 10 سانت جمع کنه 15 سانت آفست کنه...اینها ایراداتی بود که گفتم که رفع بشه برای طرح کاملتر ...
تشکر از نگاه ریزت. پیشرفت در انتقادهاست.
در مورد مطلب آخر هم که میگید سخت نگیریم من سخت گرفتم چون در طرح خودم این صحبتها با مهندس داشتیم...و اینکه بالاتر هم گفتیم اگر قراره سخت نگیریم کلا پس آزمون استانداردی هم هست پس اگر دوستان قبول نمیشن سخت نگیریم :biggrin: .

نه ب شدت تکذیب میکنم. من گفتم خودم با سخت گیری شدیدا موافقم. چون پیشرفت میاره. ولی یه مرزی هست بین سختگیری و ایراد تراشی. نظیر همین سوال ازمون. پیش تر گفتم که سخت نبود سختگیرانه هم نبود. رو اعصاب بود. نشون به اون نشون ک گفتم مثل فیلم ترسناکی که بیشتر چندش اوره.
اگر سختگیری برام مهم نبود که از شما نقل قول نمیگرفتم ک آنالیز کنیم. نگو قربونت. اینطوری میگی حس میکنم نمیشناسی منو!

همگی موفق باشید
همگی موفقريال دانش آموز و دانش جو باشیم

ابوالفضل جان خسته نباشی

من باز سعی میکنم بپرسم. ولی به نظرم باید روی یک طرح خاص نشون بدیم ک مهندس محاسب ببینه میشه یا نه

یه چیز دیگه ک تو حرفای اون مدرس پیر بود ک ویسش به من رسید و حرف منم هست اینه:

یه هنرجو ازشون پرسید فلان حرفت در مورد فلان کار صحیح نیست.
مدرسه گفت اگر صحیح نیست و ادمه دیگه ای رو قبول داری، چرا رد شدی؟ و چرا اینجایی؟

میخام نتیجه بگیریم که ما سوای دونستن مقررات و این مسائل، باید معتقد باشیم. من خودم روی کار عارفه اتود زدم. اولین اتودم روی کار خرداد ایشون بود، خیلی زیاد طول کشید که توی یک کار(یک کار برتر) تقریبا بخش اعظم نکات رو متوجه بشم. خود عارفه جان خیلی به من کمک کردن.
همچنین آقای ابراهیمی هم در طول مسیر خیلی به من کمک کردن
هر دو عزیز اعتقادات (منظور از اعتقاد اطلاعات) خوب و در درجه خوب دارن. من هم بسیار خوشحالم و شکرگزار از خدا ک در این مسیر قرار گرفتم.
و سختیگری کردم به خودم.
من همین تاپیکم از ابتدا نوشتم که هدف من والاتر از آزمونه و اون قوی شدن رد طراحی و برطرف کردن ضعف هست. همینطور که میبینیم 18 روز از ازمون میگذره اما ما هممون همچنان میایم و میریم و همو آنالیز میکنیم ک به پیشرفت برسیم.
سخت گیری حرف اول و اخر هست رد زندگی من. منتها گاهی انعطاف هم لازمه. صد البته در مورد این ازمون ک عارفه خودش بیش زا همه در جریانه که ما از تمام گروه ها قبولی خاهیم داشت، اگر کسی رد بشه هیچکس نیمتونه بگه صرفا به این علته و اگر کسی قبول بشه هم ایضا.

من میگم اگر با خودمون قرار داد میکنیم که بهتره پذیرایی از جداره نور بگیره، تا نهایت تلاشمون سعی کنیم ک این کارو بکنیم. منتها اگر یه طور دیگه جواب بهتر بود و کار بهتر حل میشد، چیزی رو فدا نکنیم.
عارفه توی خرداد93 ازت همین سوالو پرسیدم. گفتم یکی از خواب هام از جداره نور میگیره اما اگر ببرمش سمت نورگیر، وضعیت حل پلان و کیفیت بهتره، گفتی خواب کمتر از نشینمن استفاده میهشه و اگر اینطوری بهتر حل میشه این کارو بکنم.
میدونم ک اولویت نشینمن به خاب بیشتره اما کیفیت پلان هم مطرحه دیگه. طرح مهندس رد اومده و الحق هم خوب در اومده با تمام ایرادات ریزی که بهش وارد هست و بخش اعظمش قابل اصلاح

گل

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
من پرسیدم، شبه سوال شما رو. گفتن ک اگه ستون تا 60 سانت جابجا بشه، مثلا مینویسیم آ1 ولی اگه بیشتر زا 60 سانت شد، اکس اسمش عوض میشه. حالا تا چقدر میتونیم جابجا کنیم صد در صد محاسبات و استاندارد داره. بایدم توی هر کار مشخص بشه. فک کنم اینطوری ک براش ی عدد در نظر بیگریم صحیح نباشه.

گل
آره تعیین کردن عدد خاصی منطقی نیست و مشخصا باید محاسبات انجام بشه،همونطور که میگن ستونی که باربیشتری رو میخواد تحمل کنه ابعادش طبق محاسبات بزرگتر میشه،پس این ستونی هم که جابجامیشه احتمالا یه شرایطی برش حاکم میشه.واینکه تاچه حد میتونه جابجا بشه و ...
منم منظورم این بود که تا 120 رو توطرحها دیدم،اما دقیقشو نمیدونم.

آخرین ویرایش:

arefeh

کاربر ممتاز
اینکه گفتم اتود ما شبیه هم هست از لحاظ جانمایی زیرزمین و همکف و فضاها ...نمونه کار رو گذاشتم که ببینید ...دو روز بعد از اتود اول تاریخ انتشار اتود دوم بنده بود....که توی کانال منتشر کردیم و با مهندس ابراهیمی خیلی درباره اش صحبت کردیم...
البته ایشون فکر کنم در سایت باشگاه هم عضو باشند می تونند تائید یا تکذیب کنند.و عزیزم شما فکر کنم از گروه و کانال بنده لفت دادید که در جریان اتود دوم بنده نبودید ...در سایت هم اعلام کردم که مدیر عزیزم گفتن لینک کانال رو بردارم که بنده برداشتم....ولی همون اول هم گفتم من به مهندس ابراهیمی به چشم یه مهندس مسلط به ضوابط نگاه میکنم و رقابت بین من و ایشون رقابت دوستانه و سالم هست...این تصاویر هم به خاطر حرف فایزه عزیز گذاشتم که گویا فکر کردن صحبت من صحت نداره.:smile:

و ی مطلب آخر اینکه پیر بودن یک مدرس دلیل بر درست بودن گفته هایش نیست...اولین و آخرین بار میگم اگر گفته کسی مستند و منبع نداشته باشه از نظر من قابل قبول نیست مگر 90% مهندسین هم نظر باشند....ولی باز هم اولویت با مباحث است

آخرین ویرایش:

hamedzjg

عضو جدید
من پرسیدم، شبه سوال شما رو. گفتن ک اگه ستون تا 60 سانت جابجا بشه، مثلا مینویسیم آ1 ولی اگه بیشتر زا 60 سانت شد، اکس اسمش عوض میشه. حالا تا چقدر میتونیم جابجا کنیم صد در صد محاسبات و استاندارد داره. بایدم توی هر کار مشخص بشه. فک کنم اینطوری ک براش ی عدد در نظر

گل
نه بنظرم حتما محدودیتی باید باشه
اگر نباشه که هرجا دلمون خواست یه ستون میذاریم
نمیشه که

ما تازه یه استاد داشتیم میگفت کلا ستونهای هم ردیفو آکساشو جابجا نکنید

hamedzjg

عضو جدید
اینکه گفتم اتود ما شبیه هم هست از لحاظ جانمایی زیرزمین و همکف و فضاها ...نمونه کار رو گذاشتم که ببینید ...دو روز بعد از اتود اول تاریخ انتشار اتود دوم بنده بود....که توی کانال منتشر کردیم و با مهندس ابراهیمی خیلی درباره اش صحبت کردیم...
البته ایشون فکر کنم در سایت باشگاه هم عضو باشند می تونند تائید یا تکذیب کنند.و عزیزم شما فکر کنم از گروه و کانال بنده لفت دادید که در جریان اتود دوم بنده نبودید ...در سایت هم اعلام کردم که مدیر عزیزم گفتن لینک کانال رو بردارم که بنده برداشتم....ولی همون اول هم گفتم من به مهندس ابراهیمی به چشم یه مهندس مسلط به ضوابط نگاه میکنم و رقابت بین من و ایشون رقابت دوستانه و سالم هست...این تصاویر هم به خاطر حرف فایزه عزیز گذاشتم که گویا فکر کردن صحبت من صحت نداره.:smile:

و ی مطلب آخر اینکه پیر بودن یک مدرس دلیل بر درست بودن گفته هایش نیست...اولین و آخرین بار میگم اگر گفته کسی مستند و منبع نداشته باشه از نظر من قابل قبول نیست مگر 90% مهندسین هم نظر باشند....ولی باز هم اولویت با مباحث است

خانوم مهندس
همه ما چیزای زیادی از شما یاد گرفتیم
صداقت و بی توقعیه شما در راهنمایی، انقدر واضح هست که حاشیه ها هیچ خللی بهش وارد نمیکنه..

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
چ حرفیه میزنی دختری.حرف شما سنده

بدون شک همینطوره. تازه من خودم ترجیح میدم استادم یک ادم جوان باشه. ولی خب وقتی اونم میگه من مدرسم و اکادمی درس میدم، بدون شناختم نمیتونیم زیر سوالش ببریم. اونم حتما استناداتی داره، و اتفاقا این تفاسیر متفاوت از مباحث و این استنادات متنوع موجب تفاوت عقاید برخی از مدرسا میشه. نشون به این نشون که برای شروع کرا تقریبا هممون جزوه اشراق رو پیشنهاد میدیم. در حالی ک هممونم میدونیم ک اشراق غلط غلوطم زیاد داره.
برای این کار هم ممنون. اره من خیلی بی تاب شدم از همه گروها و کانالا دیگ لفت دادم. از گروه عارفه هم ک زحمتشو خودت کشیدی

abolfaZZzl

عضو جدید
کاربر ممتاز
نمیشه که

تو طرح مهندس ابراهیمی هم یدونه تا 1.70 جابجا شده.

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
نمیشه که

نه نسبت به اکسمون میگیم. اونم در حد یکی دو ستون. همش ک نه حمید خان:biggrin:

Faeze Ardeshiry

کاربر ممتاز
درسته..طرح استاد ابراهیمی هم همین مورد هست..
باید حتما سوال کنیم محدودیتش چقدر هست جابجایی یک ستون از آکس اصلی..

مرسی با طرحت این سوال مهم مطرح شد
ما همش داریم چیزای جدید یاد میگیریم:razz:

وضعیت
موضوع بسته شده است.