می شه یه لطفی بکنی و اون کارات رو بذاری ما یه دیدی بزنیم ؟؟؟؟؟عجب دل و جراتی داشتین شماها!!!!
دوستان یه سوال توی ارشد ما بیشتریم یا اونا؟؟؟توی کارشناسی که اونا بیشتر بودن!!!!
تو معماری شنیدم پارسال 60 به 40 بود ....
می شه یه لطفی بکنی و اون کارات رو بذاری ما یه دیدی بزنیم ؟؟؟؟؟عجب دل و جراتی داشتین شماها!!!!
دوستان یه سوال توی ارشد ما بیشتریم یا اونا؟؟؟توی کارشناسی که اونا بیشتر بودن!!!!
تو معماری شنیدم پارسال 60 به 40 بود ....
به نفع کی؟
آقا 60 به 40 که حالت عادیه نسل ماست، تو معماری کم کم 80 به 20 هست، شما که خودتون از بطن ماجرا میاید
چــــــــــــــــــــــی ! ساندیــــــــــــــــــــــــــــــس ! بچه ها اینا چی میگن؟! پس مال ما چی شد؟! 4 بار اون تیتاب فسقلی رو با آب پارچ به خورد ما دادن، در حالیکه اون طرف بساط ساندیس تگری به راه بوده! آخه تبعیض تا کجا؟! آدم به کی بگه؟! من شکایت دارم اصلا. کجا باید بریم؟ کلانتری؟ پاشید بچه ها، ما باید ساندیسمونو بگیریم. اول کاری ساندیسمونو بخورن دیگه ببین درصد اسکیسمونو چیکار میکنن. ساکت نشینید در برابر این حقخوری آشکار.
-----------------------------------------
حدیث داریم از لوکوربوزیه نیست، کسی که از کارش عکس گرفته باشه و اینجا نذاره تا دوستانش استفاده کنن.
پیش بینی می کنم امسال درصد بالا برای دختر خانوماستآقا منم اعتراض دارم .. کیک من از بس داغون بود خوف کردم که بخورمش .. البته چند تا شکلات به بدن زدیم ولی ججدا چرا به ما ساندیس ندادن ... می دونستید ساندیس برای اسکیس خیلی خوبه ... البته درصد های بالا تو این چند ساله برای پسر ها بوده ..سال 90 از 10 تا اول 8 تاش پسر بوده ....سال 91 ..... 9تاش ...![]()
حالا چیزیم از دست ندادین بابا! نیس ما هیچ وقت تو عمرمون ساندیس خور نبودیم!!من همون اول هایپ زدم شنگول منتظر بودم سوالارو بدن سریع شروع کنم!!
عارفه کارتو نزار ما دخترا دیدیم
![]()
آقا 60 به 40 که حالت عادیه نسل ماست، تو معماری کم کم 80 به 20 هست، شما که خودتون از بطن ماجرا میاید
چــــــــــــــــــــــی ! ساندیــــــــــــــــــــــــــــــس ! بچه ها اینا چی میگن؟! پس مال ما چی شد؟! 4 بار اون تیتاب فسقلی رو با آب پارچ به خورد ما دادن، در حالیکه اون طرف بساط ساندیس تگری به راه بوده! آخه تبعیض تا کجا؟! آدم به کی بگه؟! من شکایت دارم اصلا. کجا باید بریم؟ کلانتری؟ پاشید بچه ها، ما باید ساندیسمونو بگیریم. اول کاری ساندیسمونو بخورن دیگه ببین درصد اسکیسمونو چیکار میکنن. ساکت نشینید در برابر این حقخوری آشکار.
حدیث داریم از لوکوربوزیه نیست، کسی که از کارش عکس گرفته باشه و اینجا نذاره تا دوستانش استفاده کنن.
آقا منم اعتراض دارم .. کیک من از بس داغون بود خوف کردم که بخورمش .. البته چند تا شکلات به بدن زدیم ولی ججدا چرا به ما ساندیس ندادن ... می دونستید ساندیس برای اسکیس خیلی خوبه ... البته درصد های بالا تو این چند ساله برای پسر ها بوده ..سال 90 از 10 تا اول 8 تاش پسر بوده ....سال 91 ..... 9تاش ...![]()
پیش بینی می کنم امسال درصد بالا برای دختر خانوماست
برا من یه ساندیس بدون نی دادند![]()
بابا اینقدر درگیر نباشید ...تکدانه ک نبوده ساندیس بود میفهمید ساااااااااااندیییییییس...یعنی بخور بمیر...اتفاقا ساندیس درجهت حفظ آبرو به آقایان نداده بس ک % دخترا هر سال بیشتر میشه...حالا چیزیم از دست ندادین بابا! نیس ما هیچ وقت تو عمرمون ساندیس خور نبودیم!!من همون اول هایپ زدم شنگول منتظر بودم سوالارو بدن سریع شروع کنم!!
عارفه کارتو نزار ما دخترا دیدیم
![]()
شما دخترا لوس تشریف دارن
از تجربه های من سر کنکور
یه چیزی ببرید بخورید که زیاد وقتتون رو نگیره
کیک سخته حالا باید یه سری اول پلاستیکشو پاره کنی
که همون کلی ازت وقت میگیره
من پیشنهاد اینه خوراکی ای باشه که بشه با یه دستم خورد و اون یکی دست کار رو کشید
جدی میگم
ســـــــــــــــــــــــــــــــــاندیس من کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو !
آزار داری مگه دختر........................................................
خودم بدترمآزار داری مگه دختر........................................................باور کن هیشکی نبود خونه خوردم به کناره .نمیدونی چه وضعی بود
این بهتره...................
http://fun.sdinet.de/flash/games/zidane.swf
این چیجوریه بازیش؟ من پلی میکنم یه صفحه میاد سریع میپره رو صفحه اول که سر کاریه ؟!
این چیجوریه بازیش؟ من پلی میکنم یه صفحه میاد سریع میپره رو صفحه اول که سر کاریه ؟!
دستتو از رو موس نباید برداری و ادامه مرحله بعد رو باید بری
بازی زیدان بیشتر کرکر خنده بود!![]()
تو از منم بدجنس تری...............................بابا نامرد.....قلبم وایساد........................با شکمه گشنه.............................منه بدبخت هد ست زده بودم ولوووم 100 ...تیماج تو دیگه پیشنهاد نده...............به خدا شوکه شدم من............
تو رو خدا عارفه این امضاتو بردارواقعا پشت کنکوریهای ارشد عجب آدمهای باحالی هستند من از صبح درگیر ساختن یه دکمه باحال هستم از بس دل ضعفه گرفتم سرمو گرم کردم باهاش...اینجا هم خوشحالم دوستان هستن و...ما رو تنها نمیزارند