بررسی آزمون اسکیس 92 |طراحی گنبد نما با دید به حرم حضرت معصومه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
می شه یه لطفی بکنی و اون کارات رو بذاری ما یه دیدی بزنیم ؟؟؟؟؟عجب دل و جراتی داشتین شماها!!!!

دوستان یه سوال توی ارشد ما بیشتریم یا اونا؟؟؟توی کارشناسی که اونا بیشتر بودن!!!!

تو معماری شنیدم پارسال 60 به 40 بود ....

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا 60 به 40 که حالت عادیه نسل ماست، تو معماری کم کم 80 به 20 هست، شما که خودتون از بطن ماجرا میاید :D

چــــــــــــــــــــــی ! ساندیــــــــــــــــــــــــــــــس ! بچه ها اینا چی میگن؟! پس مال ما چی شد؟! 4 بار اون تیتاب فسقلی رو با آب پارچ به خورد ما دادن، در حالیکه اون طرف بساط ساندیس تگری به راه بوده! آخه تبعیض تا کجا؟! آدم به کی بگه؟! من شکایت دارم اصلا. کجا باید بریم؟ کلانتری؟ پاشید بچه ها، ما باید ساندیسمونو بگیریم. اول کاری ساندیسمونو بخورن دیگه ببین درصد اسکیسمونو چیکار میکنن. ساکت نشینید در برابر این حقخوری آشکار.

-----------------------------------------

حدیث داریم از لوکوربوزیه نیست، کسی که از کارش عکس گرفته باشه و اینجا نذاره تا دوستانش استفاده کنن.

ebram0412

عضو جدید
کاربر ممتاز
آقا 60 به 40 که حالت عادیه نسل ماست، تو معماری کم کم 80 به 20 هست، شما که خودتون از بطن ماجرا میاید :D

چــــــــــــــــــــــی ! ساندیــــــــــــــــــــــــــــــس ! بچه ها اینا چی میگن؟! پس مال ما چی شد؟! 4 بار اون تیتاب فسقلی رو با آب پارچ به خورد ما دادن، در حالیکه اون طرف بساط ساندیس تگری به راه بوده! آخه تبعیض تا کجا؟! آدم به کی بگه؟! من شکایت دارم اصلا. کجا باید بریم؟ کلانتری؟ پاشید بچه ها، ما باید ساندیسمونو بگیریم. اول کاری ساندیسمونو بخورن دیگه ببین درصد اسکیسمونو چیکار میکنن. ساکت نشینید در برابر این حقخوری آشکار.

حدیث داریم از لوکوربوزیه نیست، کسی که از کارش عکس گرفته باشه و اینجا نذاره تا دوستانش استفاده کنن.

آقا منم اعتراض دارم .. کیک من از بس داغون بود خوف کردم که بخورمش .. البته چند تا شکلات به بدن زدیم ولی ججدا چرا به ما ساندیس ندادن ... می دونستید ساندیس برای اسکیس خیلی خوبه ... البته درصد های بالا تو این چند ساله برای پسر ها بوده ..سال 90 از 10 تا اول 8 تاش پسر بوده ....سال 91 ..... 9تاش ... ;)

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
آقا منم اعتراض دارم .. کیک من از بس داغون بود خوف کردم که بخورمش .. البته چند تا شکلات به بدن زدیم ولی ججدا چرا به ما ساندیس ندادن ... می دونستید ساندیس برای اسکیس خیلی خوبه ... البته درصد های بالا تو این چند ساله برای پسر ها بوده ..سال 90 از 10 تا اول 8 تاش پسر بوده ....سال 91 ..... 9تاش ... ;)
پیش بینی می کنم امسال درصد بالا برای دختر خانوماست;)
برا من یه ساندیس بدون نی دادند:(

shina88

عضو جدید
کاربر ممتاز
حالا چیزیم از دست ندادین بابا! نیس ما هیچ وقت تو عمرمون ساندیس خور نبودیم!! :Ph34r: من همون اول هایپ زدم شنگول منتظر بودم سوالارو بدن سریع شروع کنم!!:neutral: عارفه کارتو نزار ما دخترا دیدیم:rambo:

soh-rab

عضو جدید
حالا چیزیم از دست ندادین بابا! نیس ما هیچ وقت تو عمرمون ساندیس خور نبودیم!! :Ph34r: من همون اول هایپ زدم شنگول منتظر بودم سوالارو بدن سریع شروع کنم!!:neutral: عارفه کارتو نزار ما دخترا دیدیم:rambo:

شما دخترا لوس تشریف دارن

HOTT

کاربر بیش فعال
کاربر ممتاز
از تجربه های من سر کنکور
یه چیزی ببرید بخورید که زیاد وقتتون رو نگیره
کیک سخته حالا باید یه سری اول پلاستیکشو پاره کنی
که همون کلی ازت وقت میگیره
من پیشنهاد اینه خوراکی ای باشه که بشه با یه دستم خورد و اون یکی دست کار رو کشید
جدی میگم

arefeh

کاربر فعال تالار مهندسی معماری ,
کاربر ممتاز

پیش بینی می کنم امسال درصد بالا برای دختر خانوماست;)
برا من یه ساندیس بدون نی دادند:(

بابا اینقدر درگیر نباشید ...تکدانه ک نبوده ساندیس بود میفهمید ساااااااااااندیییییییس...یعنی بخور بمیر...اتفاقا ساندیس درجهت حفظ آبرو به آقایان نداده بس ک % دخترا هر سال بیشتر میشه...
از ما گفتن پانشید برید اعتراض به سازمان کنید ک قاطی کنن همون 20% هم حذف شید...دیگه خود دانی:D
آره عزیزم 1 % فکر کن بزارم اونهایی ک زرنگ بودن همون روز کنکور به مدت 2 ساعت گذاشتم دیدن....

شما دخترا لوس تشریف دارن

لوس چرا سحراب جان میزارم اجازه بده نتایج بیاد قول میدم بزارم...الان بزارم خودم تضعیف روحیه میشم و اصلا اینو دوست ندارم...چون ناخود آگاه دوستان میان نظر میدن روان من پاک میشه اما بعد کنکور هر چه باداباد شده دیگه مهم نی...شرمندتم دیگه:redface:

از تجربه های من سر کنکور
یه چیزی ببرید بخورید که زیاد وقتتون رو نگیره
کیک سخته حالا باید یه سری اول پلاستیکشو پاره کنی
که همون کلی ازت وقت میگیره
من پیشنهاد اینه خوراکی ای باشه که بشه با یه دستم خورد و اون یکی دست کار رو کشید
جدی میگم

ای بابا من یه نایلون پر شکلات و... بردم اما دریغ از 1 مین وقت اضافه ک بخورم...از نظر من بی فایده بردنش جز سنگینی هیچی نداره

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز

ســـــــــــــــــــــــــــــــــاندیس من کــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــو !

nima-sd

عضو جدید
کاربر ممتاز
بچه ها هیچ نگران نباشید و هیچ استرسی به خودتون راه ندید
.
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
.
همه دانشگاه آزاد قبولیم :D

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

arefeh

کاربر ممتاز

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
پیشنهاد میکنم بازی shina رو برید تا اخرش با صدای بلند اسپیکر!
خیلی باحاله امتحان کنید................!!

timaj

عضو جدید
کاربر ممتاز
واااای shina مرسی عالی بود ...
صدای لپ تاپو تا اخر بلند کردم و خواهرمو صدا زدم بیاد بازی کنه دیگه بقیه اش رو خودتون تصور کنید.....!!!!!!!!!!!!!!!!

shina88

عضو جدید
کاربر ممتاز
ماشالا هممون بیکـــــــــــــــــــــار!!!! :D مردم آزاری نکنین بابا شاید یکی قلبش ضعیف باشه من از شماها مطئمن بودم که همتون سورومورو گنده این هیچیتون نمیشه! :rambo::rambo:

arcdoc

اخراجی موقت
تو از منم بدجنس تری...............................بابا نامرد.....قلبم وایساد........................با شکمه گشنه.............................منه بدبخت هد ست زده بودم ولوووم 100 ...تیماج تو دیگه پیشنهاد نده...............به خدا شوکه شدم من............:confused:
خدا بگم چیکارت نکنه....

arefeh

کاربر ممتاز
واقعا پشت کنکوریهای ارشد عجب آدمهای باحالی هستند من از صبح درگیر ساختن یه دکمه باحال هستم از بس دل ضعفه گرفتم سرمو گرم کردم باهاش...اینجا هم خوشحالم دوستان هستن و...ما رو تنها نمیزارند

سجی

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
واقعا پشت کنکوریهای ارشد عجب آدمهای باحالی هستند من از صبح درگیر ساختن یه دکمه باحال هستم از بس دل ضعفه گرفتم سرمو گرم کردم باهاش...اینجا هم خوشحالم دوستان هستن و...ما رو تنها نمیزارند
تو رو خدا عارفه این امضاتو بردار:confused:.یه شعری.متنی چیزی بزار:gol:........از اول پاییز این امضاته.ادم یه جوری میشه حس میکنه تو صف یارانه وایساده...............:rambo:

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا