saherem
عضو جدید
شمارتبتون چندشده؟
الناز من تورو می شناسم با هم یه جلسه کلاس اسکیس نبودیم؟رتبه ات 125؟
شمارتبتون چندشده؟
الناز من تورو می شناسم با هم یه جلسه کلاس اسکیس نبودیم؟رتبه ات 125؟
خب شما از ذوق 1.50 ندیدی اما وقتی میگی تحلیل و مشخص کردن باز وبسته وپر وخالی یعنی پرسپکتیو پرنده در حد کوچیک پس یادتون رفته دیگهشیت اول کجا نوشته بود پرنده و تحلیل سایت ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
شیت اول پلان خواسته بود و جدول ریز فضاها
نه عزیزم اگه 100 شده بودم که غمی نداشتم من رتبم اصلا خوب نشده همه امیدم به اسکیس بود که اونم معلوم نیست چیمیخادبشه
جدول نمیخواست تحلیل میخواست شما ها چرا ربات شدین باید ایده طراحی تون رو بنویسید فارتی برداشتین پلان زدین خب معلومه از پیش تعیین شده بوده کارتون بدون اینکه روند طراحی که خواسته بود و دقیقا هم نوشته روند طراحی رفیتن سراغ پلان . بله پرسپکتیو پرنده به خاطر تعیین بسته وباز نمیه باز وپرو خالی بودنی که گفته بود میخواست حتما نباید بهتون بگه چی بزنید که مثلا مهندسیداپارسال شیت اول پرسپکتیو پرنده هم میخواسته.امسال فقط پلان و جدول بوده دوست عزیز.
جدول نمیخواست تحلیل میخواست شما ها چرا ربات شدین باید ایده طراحی تون رو بنویسید فارتی برداشتین پلان زدین خب معلومه از پیش تعیین شده بوده کارتون بدون اینکه روند طراحی که خواسته بود و دقیقا هم نوشته روند طراحی رفیتن سراغ پلان . بله پرسپکتیو پرنده به خاطر تعیین بسته وباز نمیه باز وپرو خالی بودنی که گفته بود میخواست حتما نباید بهتون بگه چی بزنید که مثلا مهندسیدا
والا به خدا با این نوناشون حالا شما توجیه شدیند به ماه مبگیند توجیح غلطه
بابا یکی اینو توجیح کنه
جدول نمیخواست تحلیل میخواست شما ها چرا ربات شدین باید ایده طراحی تون رو بنویسید فارتی برداشتین پلان زدین خب معلومه از پیش تعیین شده بوده کارتون بدون اینکه روند طراحی که خواسته بود و دقیقا هم نوشته روند طراحی رفیتن سراغ پلان . بله پرسپکتیو پرنده به خاطر تعیین بسته وباز نمیه باز وپرو خالی بودنی که گفته بود میخواست حتما نباید بهتون بگه چی بزنید که مثلا مهندسیدا
خب همینه دیگه من حواسم نبود جواب کیمیا خانم رو میخواستم بدم شرمندهمن تو شیت اول روند طراحی کشیدم.اما پرسپکتیو دید پرنده تو شیت آخر کشیدم.منظورم از جدول چیزی بود که تو صورت سوال خواسته بود.نه برداشت خودم.
با این حرفت معلوم شد اساتیدی که میگی داور بودند چقدر بار علمی بالایی داشتند که کلا سوال هم نقض کردی شما. اسم این اساتید رو بگید ما هم بدونیم. شیتی که روند طراحی نداشته باشه و پلان فقط داشته باشه باید بره عمران شرکت کنهپس حتما برو این تحلیلتا به داورا هم اعلام کن
چون داورا هم یه همچین چیزی از صورت سوال درک نکردند
اونا تو شیت اول فقط پلان می خواستند حتی جدولم نمی خواستند
نه شما باید توجیه بشیند دوست گرام جدی میگم خیلی کارت جالب بوده فقط پلان کشیدی شیت اول همین واقعا معماری خوندین؟ خسته نباشیدپس حتما برو این تحلیلتا به داورا هم اعلام کن
چون داورا هم یه همچین چیزی از صورت سوال درک نکردند
اونا تو شیت اول فقط پلان می خواستند حتی جدولم نمی خواستند
نه شما باید توجیه بشیند دوست گرام جدی میگم خیلی کارت جالب بوده فقط پلان کشیدی شیت اول همین واقعا معماری خوندین؟ خسته نباشید
با این حرفت معلوم شد اساتیدی که میگی داور بودند چقدر بار علمی بالایی داشتند که کلا سوال هم نقض کردی شما. اسم این اساتید رو بگید ما هم بدونیم. شیتی که روند طراحی نداشته باشه و پلان فقط داشته باشه باید بره عمران شرکت کنه
دوستان توجه داشته باشند من از یکی از بچه های سنجش که باهم رفیقیم وکار میکنیم تو شرکت در مورد داوری ها امروز صبح پرسیدم گفت والا من که نمیدونم درصدها رو بگم اصلا نمیتونم بعد گفت تا اونجا که من میدونم 10 روز باید مدارک و چه میدونم مصاحبه و ازاین کارها بگذرونند وبررسی کنند تا داورای شهرستان هم بیاند که میگفت تا همین 2 روز پیش که اونجا بودم مطمئنم هنوز داوری ها شروع نشده پس دوستانی که میاند اخبار از درصدها ورتبه ها وداوری ها میگند که نمیدونم چرا از چند روز دیگه دوباره شروع کنید چون هنوز شروع نشده داوری اسکیس واقعا که
بله دقیقا همین طوره اونها از من وشما بهتر واردند اما اساتیدی که داوری کردند رو میگم البتهاساتید هر چی باشن سوادشون از شما بیشتر
بله دقیقا همین طوره اونها از من وشما بهتر واردند اما اساتیدی که داوری کردند رو میگم البته
بابا یکی اینو توجیح کنه
نه شما باید توجیه بشیند دوست گرام جدی میگم خیلی کارت جالب بوده فقط پلان کشیدی شیت اول همین واقعا معماری خوندین؟ خسته نباشید
کوروش اوضاع خیلی شیر تو شیره خب شما اگه تحلیل های جام راندو رو خونده باشی متوجه می شی این دوستمون چی می گه؟
مطئنن حرفت صحیحه ولی من خیلی مطمئن بودم سر جلسه که مصححین حتی به احتمال زیاد جدول رو هم نگاه نمی کنند
می دونی جدول من چه طوری بود در دقیقه 91 نوشتم فضای باز این قدر فضای بسته این قدر و فضای نیمه باز هم این قدر یه ذره هم حساب و کتاب نکردم خدا به خیر کند
خیلی جدی گرفتی ولی شاید هم حرف تو درست ازآب دربیاد
دوستان هستید یه تایپیک بزنیم به نام خاطرات دانشجویی بچه های اسکیس 92 --- من کلی فکر کردم و این به ذهنم رسید چون با این تایپیک دو ماه از بیکاری در میاییم
اگه موافق باشید و 10 تشکر بخوره تایپیکش رو می زنم کسانی که تشکر می زنند یعنی مایل هستن که خاطراتشون رو بگن پس بسم الله
داداش آبگوشت ریختی رو اینا؟ :دی
کلیدش کی میاد؟ من سوالاشم دیدم فهمیدم اوضاع خیطه چه برسه جوابا هم بیان![]()
سلام به دوستان عزیز
فکر میکنین با این بحثها و اسپمها توی تالار به نکته مفیدی هم میرسن؟
لطفا نظم فضای تالار رو با بحثهای بیهوده به هم نریزین و در تاپیک ارشد صحبتهای مفیدتون رو ادامه بدین.
دوست عزیز من دونفیدلیو رو میشناسم منظوری نداره
از عصبانیت دارم میلرزم ولی چون گذاشتین منم میذارم.
زبان 40 (زبان برگ برنده من قرار بود باشه ولی الان عامل ضعفم شده!)
فنی 53
تاریخ47 (پلان کل توسکانو با چشم بسته میکشم!)
درک 40
منظر40
من راضی بودم منظرم منفی میشد ولی درصد زبان و تاریخم اینجوری نمیومد. خیلی سخته آدم تو یه چیزی که میدونه قویه اینجوری گند بزنه.
اشرف مخلوقات انسان ها هستند و اشرف انسان هامعماران
سلام دیره اما برا بچه هایی که میخوان امسال مثل من شرکت کنن گذاشتم من پارسال آزمایشی دادم و اسکیس معماری و معماری داخلی رو هم شرکت کردم گرچه اصلا خوب ندادم تازه امسال ترم آخرم و پایان نامه هم دارم!!!!!!
برام دعا کنید
معدل موثر 18
مشاهده پیوست 111472
تو یکی واسه رتبه خوبت باید 6 تا پرسپکتیو میزدی و 5 تا پلان و3 تا مقطع دیگه کم کم باید میزدی داداشدوربین مخفیه، قراره عید فطر از شبکه 3 پخش بشه
میگم داش کورش درسته برای تعیین برنامه فیزیکی فضاهای باز و بسته باید پرسپکتیو دید پرنده کوچیک بکشیم، ولی برای تعیین نیمه باز بودن حتما یه پرسپکتیو دید ناظر بزرگ میطلبه دیگه؟
ولی من به این نتیجه رسیدم داورا کارای بچه های باشگاه رو قضاوت نکردن هنوز، با این همه پرسپکتیو و دیتیل و جزییاتی که بچه های اینجا کشیدن، احتمالا میانگین کل تا 35% هم بکشه بالا![]()
نه بابا اتفاقا خیلی داغون زدم و وسط جلسه هم گلاب به روتون 10 دقیقه ای دستشویی رفتم بعد نشستم 10 دقیقه هم نون پنیر حاج خانوم رو زدیم به بدن کلا آدام با نشاط وسر خوشی بودم سر جلسهکوروش اوضاع خیلی شیر تو شیره خب شما اگه تحلیل های جام راندو رو خونده باشی متوجه می شی این دوستمون چی می گه؟
مطئنن حرفت صحیحه ولی من خیلی مطمئن بودم سر جلسه که مصححین حتی به احتمال زیاد جدول رو هم نگاه نمی کنند
می دونی جدول من چه طوری بود در دقیقه 91 نوشتم فضای باز این قدر فضای بسته این قدر و فضای نیمه باز هم این قدر یه ذره هم حساب و کتاب نکردم خدا به خیر کند
خیلی جدی گرفتی ولی شاید هم حرف تو درست ازآب دربیاد
دوستان هستید یه تایپیک بزنیم به نام خاطرات دانشجویی بچه های اسکیس 92 --- من کلی فکر کردم و این به ذهنم رسید چون با این تایپیک دو ماه از بیکاری در میاییم
اگه موافق باشید و 10 تشکر بخوره تایپیکش رو می زنم کسانی که تشکر می زنند یعنی مایل هستن که خاطراتشون رو بگن پس بسم الله
کلا زندگی خنده داره اسکیس با شرایط زیبا اگر طبقه سوم اتاق 33 بود فکر کنم ته اتاق رو میدید من بودم که خوشحال و شاد مشغول نقاشی بودم![]()
آره من 89 کنکور دادم، همون کنکوری که آخر کارشناسی میدن و میخوان قبول شن که خدمت نرن، 340 شد رتبم(دقیقش یادم نیست شایدم 330 مثلا) اسکیسم همون محفل شعر و این صحبتا بود دیگه. جایی قبول نشدم. اون موقع ظرفیتا نصف الان بود، کسیم از این رفیقا نداشت که با 1800 بعد اسکیس تهران قبول شده باشهمیتونم بگم اون موقع بهتر از امسال خونده بودم، آزمون آزمایشی و این چیزا هم پارسه شرکت میکردم(هنوز مرکز معماری و ایوانخونه رو نمیشناختیم اون موقع) و رتبه هام حدود 10-12 میومد. جوونم بودم، قشنگ سرحال رفته بودم زیر 50 بشم و برگردم
که نشد متاسفانه. آزادم نرفتم چون اعتقاد ندارم، سال بعد افتادیم دنبال تافل و مدارک که بزنیم از مملکت بریم، همه چیزم جور کردم، ولی لحظه آخر از اونور چیز زدن و باز ناکام موندم
رفتم خدمت و برگشتم، امسالم نمیخواستم کنکور بدم، گفتن بده بابا دیگه قبولی راحت شده و این صحبتا. که دادیم و فعلا بد نشده، منتظر اسکیس هستیم مثل شما که ببینیم چه خاکی تو سرمون شده.
خدایی منم دلم براش سوخت..................بابا بیا بزاریمت سر کار.........ما توی شرکت تبلیغاتی به یک منشی مسلط به فتوشاپ ...با روابط عمومی بالا و ظاهری مناسب نیازمندیم...ترجیحا سیگاری