بررسی آزمون اسکیس 92 |طراحی گنبد نما با دید به حرم حضرت معصومه

وضعیت
موضوع بسته شده است.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
شیت اول کجا نوشته بود پرنده و تحلیل سایت ؟؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

شیت اول پلان خواسته بود و جدول ریز فضاها
خب شما از ذوق 1.50 ندیدی اما وقتی میگی تحلیل و مشخص کردن باز وبسته وپر وخالی یعنی پرسپکتیو پرنده در حد کوچیک پس یادتون رفته دیگه

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
پارسال شیت اول پرسپکتیو پرنده هم میخواسته.امسال فقط پلان و جدول بوده دوست عزیز.
جدول نمیخواست تحلیل میخواست شما ها چرا ربات شدین باید ایده طراحی تون رو بنویسید فارتی برداشتین پلان زدین خب معلومه از پیش تعیین شده بوده کارتون بدون اینکه روند طراحی که خواسته بود و دقیقا هم نوشته روند طراحی رفیتن سراغ پلان . بله پرسپکتیو پرنده به خاطر تعیین بسته وباز نمیه باز وپرو خالی بودنی که گفته بود میخواست حتما نباید بهتون بگه چی بزنید که مثلا مهندسیدا

arcdoc

اخراجی موقت
جدول نمیخواست تحلیل میخواست شما ها چرا ربات شدین باید ایده طراحی تون رو بنویسید فارتی برداشتین پلان زدین خب معلومه از پیش تعیین شده بوده کارتون بدون اینکه روند طراحی که خواسته بود و دقیقا هم نوشته روند طراحی رفیتن سراغ پلان . بله پرسپکتیو پرنده به خاطر تعیین بسته وباز نمیه باز وپرو خالی بودنی که گفته بود میخواست حتما نباید بهتون بگه چی بزنید که مثلا مهندسیدا
:eek:
بابا یکی اینو توجیح کنه

hanimemar

عضو جدید
کاربر ممتاز

من تو شیت اول روند طراحی کشیدم.اما پرسپکتیو دید پرنده تو شیت آخر کشیدم.منظورم از جدول چیزی بود که تو صورت سوال خواسته بود.نه برداشت خودم.

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
من تو شیت اول روند طراحی کشیدم.اما پرسپکتیو دید پرنده تو شیت آخر کشیدم.منظورم از جدول چیزی بود که تو صورت سوال خواسته بود.نه برداشت خودم.
خب همینه دیگه من حواسم نبود جواب کیمیا خانم رو میخواستم بدم شرمنده

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز

پس حتما برو این تحلیلتا به داورا هم اعلام کن
چون داورا هم یه همچین چیزی از صورت سوال درک نکردند
اونا تو شیت اول فقط پلان می خواستند حتی جدولم نمی خواستند

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این حرفت معلوم شد اساتیدی که میگی داور بودند چقدر بار علمی بالایی داشتند که کلا سوال هم نقض کردی شما. اسم این اساتید رو بگید ما هم بدونیم. شیتی که روند طراحی نداشته باشه و پلان فقط داشته باشه باید بره عمران شرکت کنه

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه شما باید توجیه بشیند دوست گرام جدی میگم خیلی کارت جالب بوده فقط پلان کشیدی شیت اول همین واقعا معماری خوندین؟ خسته نباشید

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان توجه داشته باشند من از یکی از بچه های سنجش که باهم رفیقیم وکار میکنیم تو شرکت در مورد داوری ها امروز صبح پرسیدم گفت والا من که نمیدونم درصدها رو بگم اصلا نمیتونم بعد گفت تا اونجا که من میدونم 10 روز باید مدارک و چه میدونم مصاحبه و ازاین کارها بگذرونند وبررسی کنند تا داورای شهرستان هم بیاند که میگفت تا همین 2 روز پیش که اونجا بودم مطمئنم هنوز داوری ها شروع نشده پس دوستانی که میاند اخبار از درصدها ورتبه ها وداوری ها میگند که نمیدونم چرا از چند روز دیگه دوباره شروع کنید چون هنوز شروع نشده داوری اسکیس واقعا که

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
نه شما باید توجیه بشیند دوست گرام جدی میگم خیلی کارت جالب بوده فقط پلان کشیدی شیت اول همین واقعا معماری خوندین؟ خسته نباشید

تو شیت اول فقط پلان کشیدم با یه سری جزئیات
تو شیت دوم فقط نما و مقطع و یه سری دیتیل دیگه
شیت سوم نصف صفحه روند طراحی اون نصفه هم دو تا پرسداخلی به یه سری دیتیل دیگه

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
با این حرفت معلوم شد اساتیدی که میگی داور بودند چقدر بار علمی بالایی داشتند که کلا سوال هم نقض کردی شما. اسم این اساتید رو بگید ما هم بدونیم. شیتی که روند طراحی نداشته باشه و پلان فقط داشته باشه باید بره عمران شرکت کنه

اساتید هر چی باشن سوادشون از شما بیشتر

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوستان توجه داشته باشند من از یکی از بچه های سنجش که باهم رفیقیم وکار میکنیم تو شرکت در مورد داوری ها امروز صبح پرسیدم گفت والا من که نمیدونم درصدها رو بگم اصلا نمیتونم بعد گفت تا اونجا که من میدونم 10 روز باید مدارک و چه میدونم مصاحبه و ازاین کارها بگذرونند وبررسی کنند تا داورای شهرستان هم بیاند که میگفت تا همین 2 روز پیش که اونجا بودم مطمئنم هنوز داوری ها شروع نشده پس دوستانی که میاند اخبار از درصدها ورتبه ها وداوری ها میگند که نمیدونم چرا از چند روز دیگه دوباره شروع کنید چون هنوز شروع نشده داوری اسکیس واقعا که

حیف که به خاطر موارد امنیتی نمی تونم اسم اساتید را بگم

kimia572

عضو جدید
کاربر ممتاز
بله دقیقا همین طوره اونها از من وشما بهتر واردند اما اساتیدی که داوری کردند رو میگم البته

اساتید از دانشگاه های تهران و چند تا شهرستان بالا هستند که بعید می دونم بار علمی شون پائین باشه

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
:eek:
بابا یکی اینو توجیح کنه

دوربین مخفیه، قراره عید فطر از شبکه 3 پخش بشه:D

میگم داش کورش درسته برای تعیین برنامه فیزیکی فضاهای باز و بسته باید پرسپکتیو دید پرنده کوچیک بکشیم، ولی برای تعیین نیمه باز بودن حتما یه پرسپکتیو دید ناظر بزرگ میطلبه دیگه؟:D

ولی من به این نتیجه رسیدم داورا کارای بچه های باشگاه رو قضاوت نکردن هنوز، با این همه پرسپکتیو و دیتیل و جزییاتی که بچه های اینجا کشیدن، احتمالا میانگین کل تا 35% هم بکشه بالا:biggrin:

soh-rab

عضو جدید

کوروش اوضاع خیلی شیر تو شیره خب شما اگه تحلیل های جام راندو رو خونده باشی متوجه می شی این دوستمون چی می گه؟
مطئنن حرفت صحیحه ولی من خیلی مطمئن بودم سر جلسه که مصححین حتی به احتمال زیاد جدول رو هم نگاه نمی کنند
می دونی جدول من چه طوری بود در دقیقه 91 نوشتم فضای باز این قدر فضای بسته این قدر و فضای نیمه باز هم این قدر یه ذره هم حساب و کتاب نکردم خدا به خیر کند
خیلی جدی گرفتی ولی شاید هم حرف تو درست ازآب دربیاد

دوستان هستید یه تایپیک بزنیم به نام خاطرات دانشجویی بچه های اسکیس 92 --- من کلی فکر کردم و این به ذهنم رسید چون با این تایپیک دو ماه از بیکاری در میاییم
اگه موافق باشید و 10 تشکر بخوره تایپیکش رو می زنم کسانی که تشکر می زنند یعنی مایل هستن که خاطراتشون رو بگن پس بسم الله

milad-karimi

عضو جدید
جام راندو مگه 92 رو تحلیل کرده؟؟؟ میشه لینکشو بزاری؟؟ ممنون میشم....حالا یه چیزی؟؟ آخرش داوری شده یا نه؟؟!!:confused:
کوروش اوضاع خیلی شیر تو شیره خب شما اگه تحلیل های جام راندو رو خونده باشی متوجه می شی این دوستمون چی می گه؟
مطئنن حرفت صحیحه ولی من خیلی مطمئن بودم سر جلسه که مصححین حتی به احتمال زیاد جدول رو هم نگاه نمی کنند
می دونی جدول من چه طوری بود در دقیقه 91 نوشتم فضای باز این قدر فضای بسته این قدر و فضای نیمه باز هم این قدر یه ذره هم حساب و کتاب نکردم خدا به خیر کند

دوستان هستید یه تایپیک بزنیم به نام خاطرات دانشجویی بچه های اسکیس 92 --- من کلی فکر کردم و این به ذهنم رسید چون با این تایپیک دو ماه از بیکاری در میاییم
اگه موافق باشید و 10 تشکر بخوره تایپیکش رو می زنم کسانی که تشکر می زنند یعنی مایل هستن که خاطراتشون رو بگن پس بسم الله

soh-rab

عضو جدید
از روی بیکاری نشستم توی آرامستان تالار کارشناسی ارشد یه گشتی زدم یه سری چیز پیدا کردم که اینجا هم می ذارم
از تایپیک رابطه رتبه هابا درصداسکیس سراسری 90

رتبه تئوری ۱۶۸ و اسکیس ۶۲٪ : معماری روزانه دانشگاه علم و صنعت

رتبه تئوری ۱۶۰ و اسکیس ۸۰٪ : معماری روزانه دانشگاه شهید بهشتی

رتبه تئوری ۲۹۵ و اسکیس ۵۰٪ : معماری روزانه دانشگاه تربیت مدرس

رتبه تئوری ۴۳۵ و اسکیس ۷۷٪ : معماری شبانه دانشگاه علم و صنعت

رتبه تئوری 120 واسکیس55 :معماری روزانه شهید بهشتی

و

این بیت شعر رو هم یکی اون دوربرا گفته بود

گاهی گمان نمیکنی که می شود گاهی نمی شود که نمی شود
گاهی هزار دعا را اجابت است گاهی نگفته قرعه به نام تو می شود

منتظران ظهور تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد آزاد 90 اسم تایپیک برای من که خنده دار بود "منتظران ظهور تکمیل ظرفیت"

داداش آبگوشت ریختی رو اینا؟ :دی

کلیدش کی میاد؟ من سوالاشم دیدم فهمیدم اوضاع خیطه چه برسه جوابا هم بیان :(

این پست که صاحبش معلومه فقط ازش یه سوال دارم و اینکه شما چند سال داری امتحان می دی ؟ چون این پست مال
2010/2/22 هست تقریبا مال بهمن 89 هست

سلام به دوستان عزیز
فکر میکنین با این بحثها و اسپمها توی تالار به نکته مفیدی هم میرسن؟
لطفا نظم فضای تالار رو با بحثهای بیهوده به هم نریزین و در تاپیک ارشد صحبتهای مفیدتون رو ادامه بدین.

سابقا این سایت مدیر هم داشته

دوست عزیز من دونفیدلیو رو میشناسم منظوری نداره

می گم دونفی تو فرشید هاشمی رو می شناسی عجب داستان جالبیه

از عصبانیت دارم میلرزم ولی چون گذاشتین منم میذارم.

زبان 40 (زبان برگ برنده من قرار بود باشه ولی الان عامل ضعفم شده!)
فنی 53
تاریخ47 (پلان کل توسکانو با چشم بسته میکشم!)
درک 40
منظر40

من راضی بودم منظرم منفی میشد ولی درصد زبان و تاریخم اینجوری نمیومد. خیلی سخته آدم تو یه چیزی که میدونه قویه اینجوری گند بزنه.

تو توی این سال رتبه ات چند شد ؟؟؟ چند درصد اسکیس توی این سال زدی؟ چرا جایی قبول نشدی؟
ناراحت نشو که این ها رو نبش قبر کردم :cool:

اشرف مخلوقات انسان ها هستند و اشرف انسان هامعماران

این امضای یه نفر اونجا بود خیلی با حال بود

استغفرالله

این هم آواتار یه نفر اونجا بود
http://www.www.www.iran-eng.ir/customavatars/avatar424569_34.gif

می گم دخترای تایپیک یاد بگیرن از هر تار مویش یه هنر می باره

سلام دیره اما برا بچه هایی که میخوان امسال مثل من شرکت کنن گذاشتم من پارسال آزمایشی دادم و اسکیس معماری و معماری داخلی رو هم شرکت کردم گرچه اصلا خوب ندادم تازه امسال ترم آخرم و پایان نامه هم دارم!!!!!!
برام دعا کنید
معدل موثر 18
مشاهده پیوست 111472

این رو برای انسان های آینده گذاشتم اینجا چون صاحب این پست توی سال 91 فکر کنم 1700 شده ولی امسال تا اونجایی که یادمه 31 شده باید به جدول معمار باشی مراجعه کنید

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
توی این تایپیک درصد و رتبه در کنکور ارشد 91؟ هیچ اثری از دونفی دیده نمی شه به نظرم عین بهزاد و خودم مشغول یه کار مزخرف به نام خدمت مقدس سربازی بوده که ما رو خیلی از زندگی عقب اندخته ولی خدا رو شکر که هنوز زنده ایم و سلامت خدایا ممنون

حالا دونفی خودش بیاد توضیح بده جریانات چی بوده؟

آخرین ویرایش:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز
دوربین مخفیه، قراره عید فطر از شبکه 3 پخش بشه:D

میگم داش کورش درسته برای تعیین برنامه فیزیکی فضاهای باز و بسته باید پرسپکتیو دید پرنده کوچیک بکشیم، ولی برای تعیین نیمه باز بودن حتما یه پرسپکتیو دید ناظر بزرگ میطلبه دیگه؟:D

ولی من به این نتیجه رسیدم داورا کارای بچه های باشگاه رو قضاوت نکردن هنوز، با این همه پرسپکتیو و دیتیل و جزییاتی که بچه های اینجا کشیدن، احتمالا میانگین کل تا 35% هم بکشه بالا:biggrin:
تو یکی واسه رتبه خوبت باید 6 تا پرسپکتیو میزدی و 5 تا پلان و3 تا مقطع دیگه کم کم باید میزدی داداش:D نه بابا امروز از رفیقم پرسیدم دیگه هنوز داوری نشده تو صفحه قبل بخونی نوشتم همه تو شایعات بودیم اما من به احتمال 80 % کارم جز مردودیاست چون سوتی وحشت ناک دارم اما اینها رو میگم تا شما جوانان مسیر خوبی رو در پیش بگیرید همه واسه آگاهیه :biggrin:

کورش68

عضو جدید
کاربر ممتاز

نه بابا اتفاقا خیلی داغون زدم و وسط جلسه هم گلاب به روتون 10 دقیقه ای دستشویی رفتم بعد نشستم 10 دقیقه هم نون پنیر حاج خانوم رو زدیم به بدن کلا آدام با نشاط وسر خوشی بودم سر جلسه:biggrin:

arcdoc

اخراجی موقت
ایوان خانه مدارک ورکشاپ جدیدش رو توی 3 تا پارت گذاشته اونم با حجم 200 mb.....بعد دانلود میکنی میبنی همش کارای معمارای بزرگه....حالا موندیم...معمارای بزرگ ورکشاپ اینا میرفتن.............!!!!!! کلا معلوم نیست فازشون چیه:redface:
حیف حجم:(.........................................

arcdoc

اخراجی موقت
کلا زندگی خنده داره اسکیس با شرایط زیبا اگر طبقه سوم اتاق 33 بود فکر کنم ته اتاق رو میدید من بودم که خوشحال و شاد مشغول نقاشی بودم:D

من طبقه 4 بودم اتاق 44 ....پس اون صدای خنده ای تو بود که میومد بالا.....تو کلاس ما دو 3 نفری بودن که همش با ماژیک میکوبیدن به شیت....دقیقا مثلا گوشت کوب...فکر کنم یه مدل راندو بود.....ولی رو مخی بودن......برگشتم گفتم داداش خدایی فازت چیه...!!!!!!!!!جای سهراب خالی که ماژیک رو از عرض میکرد تو دهنشون......

donfidelio

عضو جدید
کاربر ممتاز
آره من 89 کنکور دادم، همون کنکوری که آخر کارشناسی میدن و میخوان قبول شن که خدمت نرن، 340 شد رتبم(دقیقش یادم نیست شایدم 330 مثلا) اسکیسم همون محفل شعر و این صحبتا بود دیگه. جایی قبول نشدم. اون موقع ظرفیتا نصف الان بود، کسیم از این رفیقا نداشت که با 1800 بعد اسکیس تهران قبول شده باشه:D میتونم بگم اون موقع بهتر از امسال خونده بودم، آزمون آزمایشی و این چیزا هم پارسه شرکت میکردم(هنوز مرکز معماری و ایوانخونه رو نمیشناختیم اون موقع) و رتبه هام حدود 10-12 میومد. جوونم بودم، قشنگ سرحال رفته بودم زیر 50 بشم و برگردم:D که نشد متاسفانه. آزادم نرفتم چون اعتقاد ندارم، سال بعد افتادیم دنبال تافل و مدارک که بزنیم از مملکت بریم، همه چیزم جور کردم، ولی لحظه آخر از اونور چیز زدن و باز ناکام موندم:D رفتم خدمت و برگشتم، امسالم نمیخواستم کنکور بدم، گفتن بده بابا دیگه قبولی راحت شده و این صحبتا. که دادیم و فعلا بد نشده، منتظر اسکیس هستیم مثل شما که ببینیم چه خاکی تو سرمون شده.

soh-rab

عضو جدید
آره من 89 کنکور دادم، همون کنکوری که آخر کارشناسی میدن و میخوان قبول شن که خدمت نرن، 340 شد رتبم(دقیقش یادم نیست شایدم 330 مثلا) اسکیسم همون محفل شعر و این صحبتا بود دیگه. جایی قبول نشدم. اون موقع ظرفیتا نصف الان بود، کسیم از این رفیقا نداشت که با 1800 بعد اسکیس تهران قبول شده باشه:D میتونم بگم اون موقع بهتر از امسال خونده بودم، آزمون آزمایشی و این چیزا هم پارسه شرکت میکردم(هنوز مرکز معماری و ایوانخونه رو نمیشناختیم اون موقع) و رتبه هام حدود 10-12 میومد. جوونم بودم، قشنگ سرحال رفته بودم زیر 50 بشم و برگردم:D که نشد متاسفانه. آزادم نرفتم چون اعتقاد ندارم، سال بعد افتادیم دنبال تافل و مدارک که بزنیم از مملکت بریم، همه چیزم جور کردم، ولی لحظه آخر از اونور چیز زدن و باز ناکام موندم:D رفتم خدمت و برگشتم، امسالم نمیخواستم کنکور بدم، گفتن بده بابا دیگه قبولی راحت شده و این صحبتا. که دادیم و فعلا بد نشده، منتظر اسکیس هستیم مثل شما که ببینیم چه خاکی تو سرمون شده.

چقدر این بچه های 92 شبیه هم هستن تا حدودی:gol:
فرشید هاشمی رو نگفتی چیزی درموردش

خدایی منم دلم براش سوخت..................بابا بیا بزاریمت سر کار.........ما توی شرکت تبلیغاتی به یک منشی مسلط به فتوشاپ ...با روابط عمومی بالا و ظاهری مناسب نیازمندیم...:w18: ترجیحا سیگاری

ما توی گروهمون به یک سیگاری نیاز داریم که ترکش بدیم خواستی بیا اینجا کاری برات دارم
تازه شم همش می خوری می خوابی :gol::gol::gol:

fdb1111

عضو جدید
بچه ها نظرتون در مورد اسکیس منظر و داخلی چی بود و از داوری اونا چی کسی خبر نداره

mos6762

عضو جدید
بچه ها کسی هست کسی رو بشناسه با رتبه 160 گند زده باشه وقبول شده باشه.؟

• Like
واکنش ها: F.H
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا