وای خدا یعنی 76 ساعت باید بریم کلاس واقعا وحشتناکه خیلی احمق شب می خوابن صبح پا می شن قانون جدید می زارن
امیدوارم کلاس هاش مفید باشه...انشاللههههههههههههههه ...اگه مفید باشه...مجانی هم باشه....ساعت هاشم خوب باشه...جاش هم نزدیک باشه...میشه روش فک کرد
وای خدا یعنی 76 ساعت باید بریم کلاس واقعا وحشتناکه خیلی احمق شب می خوابن صبح پا می شن قانون جدید می زارن

سلام دوستان
من سوالی برام پیش اومده
وقتی نمیشه با پایه سه کار کرد و درآمد داشت . پس آزمون رو به امید ده سال دیگه بدیم ؟ و دوباره دنبال شغل بگردیم ؟
برقی ام
سلام من امروز رفتم نظام تهران در مورد کلاسها پرسیدم گفتن فروردین کلاسها رو اعلام می کنن و مکانش هم چند منطقه در نظر می گیرن بسته به نزدیکی محل می توان انتخاب کرد و اما هزینه ها رو پرسیدم گفتن معلوم نیست و من گفتم شنیدم 2 میلیون هست هزینه کلاسها که گفتن صحت نداره این مبلغ

مجان نیست ولی گفت 2 میلیون هم ینستیعنی کلا پول نمیگیرن یا از 2 میلیون کمتر میگیرن
مجان نیست ولی گفت 2 میلیون هم ینست
خب وقتی کلاسا فروردین برگزار میشه الان باید 16 اسفند برا صدور پروانه اقدام کنیم یا همون فروردین بعد از دوره باید اقدام کنیم؟؟؟؟؟؟؟
سلام دوستان میخواستم بدونم دوست من سربازه چجوری میتونه عضو نظام بشه وفتی مدرکشو یخاطر سربازی بهش ندادن؟!
از محل خدمتش گواهی اشتغال به خدمت بگیره و با اون میتونه گواهی موقتشو بگیره.با همون میتونه تو نظام مهندسی ثبت نام کنه.
سلام دوستان من یه سوال دارم ممنون میشم اگه اطلاع دارید راهنمایی کنیدمن خرداد اجرا قبول شدم چون یه سال بیمه نداشتم گفتن بیمه بیار الان با این کلاسی که گذاشتن و گفتن کسایی که خرداد قبول شدن تا تیر ماه میتونن اقدام کنن ولازم نیست کلاس شرکت کنن یعنی دیگه اون شرط بیمه رو برداشتن؟
خدا لعنتشون کنه1-کسانی که 1سال بیمه اجرایی دارند،میتونند پروانه اجراشونو تا تیرماه بگیرن.
2-کسانی که بعد این تاریخ بخوان واسه پروانه اقدام کنن،باید علاوه بر 1سال بیمه اجرایی،این کلاس هایی که گفتن هم شرکت کنه.
خلاصه داستانی شده......هر چقدر میدویی تموم نمیشه.....
سلام
بچه ها برای سابقه کار دو تا مهندس امضا میکنن باید برن دفتر اسناد رسمی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یا همون برگه را امضا کنن کافیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
کمککککککککککککککککککککککککککککک
سلام ...میشه لطفا یکی منو روشن کنه این قضیه دورها واسه اجرا چیه!!خوندم زیاد سردرنیاوردم!2میلیونو ...72 ساعت و وو....من اذر 92اجرا رو قبول شده بودم !!!
من با آموزش نظام مهندس تهران صحت کردم هزینه کلاسها ساعتی 9 تومن هست کل دوره ششصت و خورده ای می شه ولی زمان کلاسها هنوز مشخص نیست من خودم 5 اردیبهشت باید برم واسه تشکیل پروندههزینه 2 میلیون قطعی شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
البته من سایر کلاسهای پولی نظام را میدیدم....بعید نیست با این همه سسسسسساعت اموزشی 2 تومن هم بشه....
لابد خورد خورد 150-200 ./....میشه برای هر کلاس روی هم میشه این رقم
من با آموزش نظام مهندس تهران صحت کردم هزینه کلاسها ساعتی 9 تومن هست کل دوره ششصت و خورده ای می شه ولی زمان کلاسها هنوز مشخص نیست من خودم 5 اردیبهشت باید برم واسه تشکیل پرونده

فقط کاسبی باز کردن ... خیلی باحالن رایگان بذارن.. یا بگن بعد از امضای اولین پروژتون یه مقداری هزینه بدین..
  فقط کاسبی باز کردن ... خیلی باحالن رایگان بذارن.. یا بگن بعد از امضای اولین پروژتون یه مقداری هزینه بدین..من برا نظارتم نوشتم سرپرست کارگاه.. برا اجرام گفت دیگه نمیخواد اون برگو پر کنییکی بهم می گه واسه اجرا تو کاربرگ سوابق سمت رو چی باید بنویسم همونی که دو تا مهندس باید تایید کنه ممنون می شم باید حتما مسیول کارگاه باید بنویسم
واقعا پس نظام تهران گفت باید باشه اون پرگه من واسه نظارت نوشته بودم ناظرمن برا نظارتم نوشتم سرپرست کارگاه.. برا اجرام گفت دیگه نمیخواد اون برگو پر کنی
واقعا پس نظام تهران گفت باید باشه اون پرگه من واسه نظارت نوشته بودم ناظر
| Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ | 
|---|---|---|---|---|
|   | بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
| H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
|   | بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
|   | بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
| M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 |