اه اه شورشو در آوردن من رفتم گفتن مدارک رو نمی گیریم تا برید کلاس ،کلاسها هم معلوم نیست کی شروع می شه
ای بابا
یعنی چی؟
اه اه شورشو در آوردن من رفتم گفتن مدارک رو نمی گیریم تا برید کلاس ،کلاسها هم معلوم نیست کی شروع می شه
این سوالو بیخیال شین، روششون چرتو مزخرفع،به نظر منم 40 درستهسلام دوستان ببخشید یه سوال تو نمونه سوالات ازمون های قبل این سوال جوابش چه جوری ؟
حداقل مساحت مفید مورد نیاز یک پناهگاه به ارتفاع 2/30متر برای یک ساختمان مسکونی 12طبقه که افراد آن به تعداد 120نفر میباشند چقدر است ؟من جوابشو 40میارم ولی گزینه درست رو 44 نوشته
سلام اگر برای کلاس اجرا هزینه زیادی خواستن باید اعتراض کنیم خودتون رو ادامه کنید
این سوالو بیخیال شین، روششون چرتو مزخرفع،به نظر منم 40 درسته
ای آقـــــــــــــــــــــــا! رفتم میگه اسامی رو می نویسیم برای دوره اجرا اگر به حد نصاب رسیدین (30 نفر) بعد دوره رو میزاریم!
تازه فرمودن پروانه نظارت رو هم صادر نمی کنیم تا هر دوشو با هم بدیم دوباره کاری نشهحتی هزینه رو هم نگفت! گفت معلوم نیست
به ما که رسید چه بساطی راه افتاد.
از قبل عید دنبال تایید مدرک تحصیلیم از راه و شهرسازی بودم. بعد عید هم اولین نفر رفتم سازمان و کارای پرونده مالیاتی و گواهی عدم اعتیاد و ... همه رو انجام دادم که ایشالا اردیبهشت سر ساختمون باشیم
یه چیز خیلی جالب دیگه اینکه تو استان تنها قبولی نظارت معماری بودم!!! اسممو اتفاقی توی لیست روی میز طرف دیدم. جالب اینجاست که متصدی صدور پروانه می خواست نفهمم که تنها قبولی نظارت بودم که مبادا روم زیاد شه![]()
دقیقا!!! به کسی مربوط نیست اصلا دلتون نمیخواد پروانه اجرارو بگیرید ... آقای مجتبی برید بگید که من نمیخوام اصلا پروانه اجرامو چ ربطی داره.... ذلیلشون احمقانه و غیر منطقیهموظف هستن پروانه نظارت شمارو صادر کنن ..
سلام
کار دانها هم میتونن ازمون نظارت ، طراحی و اجرا رو بدن و اگه میشه چند سال بعد فارغ التحصیلی میتونن تو ازمون شرکت کنن؟؟
دقیقا!!! به کسی مربوط نیست اصلا دلتون نمیخواد پروانه اجرارو بگیرید ... آقای مجتبی برید بگید که من نمیخوام اصلا پروانه اجرامو چ ربطی داره.... ذلیلشون احمقانه و غیر منطقیه
نه نمیتونن .. ولی تو کانون کاردانها میتونن شرکت کنن نظام برا لیسانسا هستش
جریان این کانون کار دان ها چی هست و چی میخوان؟؟
بیخود تلاش نکنین، مجری برا ساختمون گویا حذف شده.....
متاسفانه احتمال صحت این موضوع زیاده چون 76ساعت زمان دوره آموزشی است من سر فصل هاشو دیدم وحشتناک بود
ما واسه یه اب معدنی و کیک هر بار پنجاه تومن پول آزمون دادیم الان میخوای واسه 76 ساعت دوره همراه با بازدید از پروژه ها و پزیرایی و....
ن در مخیله نمیگنجد والا. ایشالله که رایگان باشد
بیخود تلاش نکنین، مجری برا ساختمون گویا حذف شده.....
کوتاه بیاین مگه ممکنه؟؟ استان ما که هنوز تکلیف کلاسا معلوم نیست!همه دارن میگن لینکشو پیداکردم دوباره میذارم
رفتی شما؟! هزینش چقدره بالاخره>؟سلام کسی کلاسها رو شرکت کرده چه طور بود واقعا ساعتهاشون وحشتناک هست
رفتی شما؟! هزینش چقدره بالاخره>؟
من از 1 مرداد ثبت نام کردم بید برم 684000 تومن ناقبل واریز کردمرفتی شما؟! هزینش چقدره بالاخره>؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
![]() |
بررسی آزمون طراحی- بهمن 97 | آزمون های نظام مهندسی | 2 | |
H | بررسی آزمون طراحی - مهر 96 | آزمون های نظام مهندسی | 8 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی- اسفند 95 | آزمون های نظام مهندسی | 5 | |
![]() |
بررسی آزمون طراحی - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 62 | |
M | بررسی آزمون نظارت و اجرا - شهریور 95 | آزمون های نظام مهندسی | 115 |