اینم عاقبت کار
a_ka775 عضو جدید Mar 24, 2011 #2 مرسی. دلم سوخت . بی انصاف مرده خوب این عقابه رو میبرد دکتر که واسش عینک بگیره
ZEUS83 عضو جدید کاربر ممتاز Mar 24, 2011 #3 a_ka775 گفت: مرسی. دلم سوخت . بی انصاف مرده خوب این عقابه رو میبرد دکتر که واسش عینک بگیره کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا بهترین کارو کرد . چون الان قیمت اون عقاب خیلی زیاده . گمونم عقابه شانس اورد با چنین ادم خوبی تصادف کرد
a_ka775 گفت: مرسی. دلم سوخت . بی انصاف مرده خوب این عقابه رو میبرد دکتر که واسش عینک بگیره کلیک کنید تا باز شود... اتفاقا بهترین کارو کرد . چون الان قیمت اون عقاب خیلی زیاده . گمونم عقابه شانس اورد با چنین ادم خوبی تصادف کرد
a_ka775 عضو جدید Mar 24, 2011 #4 اره . اما اخه مگه عقاب به چه درد میخوره؟ نمیشه هم نازش کرد.دستتو از بیخ میکنه
ZEUS83 عضو جدید کاربر ممتاز Mar 26, 2011 #8 merlin-mina گفت: زنده موند؟ کلیک کنید تا باز شود... اره زنده مونده . بعد اقا هه ازادش کرد
merlin-mina عضو جدید کاربر ممتاز Mar 26, 2011 #10 ZEUS83 گفت: اره زنده مونده . بعد اقا هه ازادش کرد کلیک کنید تا باز شود... كلاه ايمني گذاشته بود؟:دي
parandi2 کاربر حرفه ای کاربر ممتاز Mar 26, 2011 #11 a_ka775 گفت: مرسی. دلم سوخت . بی انصاف مرده خوب این عقابه رو میبرد دکتر که واسش عینک بگیره کلیک کنید تا باز شود... می بردش دکتر که محیط زیست خداتومان جریمه براش ببره
a_ka775 گفت: مرسی. دلم سوخت . بی انصاف مرده خوب این عقابه رو میبرد دکتر که واسش عینک بگیره کلیک کنید تا باز شود... می بردش دکتر که محیط زیست خداتومان جریمه براش ببره