اینها جاهایین که با عشقت میتونی بریاینجا چی شده؟
بریم چیکار؟اینها جاهایین که با عشقت میتونی بری
جاهای رومانتیک
بریم چیکار؟
یعنی شما اینکاره ای؟؟؟خوشبحالتبی خی اینکاره نیستی
ey baba aqa moein chera enqad na omidi?عجب.............عشق کجا؟.........عاشق کجا؟....مردند شیرینها............مردند فرهادها....................دیگه زمونه ی دلالی دله
قبول دارم.............ولی ادمای بد مثل جنسهای چینی دنیا رو گرفتنey baba aqa moein chera enqad na omidi?
adame hkobo bad hamishe hast...
اینم از من قبول داشته باش ک اگه با این تصور باشی ادم خب ب پستت نمیخوره!قبول دارم.............ولی ادمای بد مثل جنسهای چینی دنیا رو گرفتن
ای بابا....ینی ب غیر عاشق جماعت بلیت نمیدن!!
تف ب این روزگار!
عجب.............عشق کجا؟.........عاشق کجا؟....مردند شیرینها............مردند فرهادها....................دیگه زمونه ی دلالی دله
عشق رو بذاریم در کوزه آبشو بخوریم عشق چیه
عزيز دلم همه به نوعي عاشقن نترس بهت بليت ميدن
راااااااااااااااست میگی؟؟
میشه صحبت کنی باهاشون یه همراهم اشانتیون بدن روش؟؟؟؟؟؟
من فرهادم..................اما شیرینی نمی بینممعين جان قرار نيست شيرين و فرهاد ليلي و مجنون از مريخ بيان تو سعي كن فرهاد شي شيرين هم پيدا ميشه
دیدنی نیس داش من باید احساس کنیمن فرهادم..................اما شیرینی نمی بینم
این روزها نانوا ها هم جوش شیرین میزنند . بیچاره فرهاددیدنی نیس داش من باید احساس کنی
تو این فضاها مطمئن باش تنها نمی مانیعزيز دلم همه به نوعي عاشقن نترس بهت بليت ميدن راااااااااااااااست میگی؟؟ میشه صحبت کنی باهاشون یه همراهم اشانتیون بدن روش؟؟؟؟؟؟
شیرینی که تو قنادیه اما شیرین هست حتمی تو فرهاد نیستی و فکر میکنی هستی برای شیرین چکار حاضری انجام بدی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟من فرهادم..................اما شیرینی نمی بینم
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
خانه تکانی به رسم عشاق | تالار عکس | 2 | ||
پل عشاق در پاریس | تالار عکس | 22 | ||
فقط عشاق بیان اینجا | تالار عکس | 0 | ||
پارک عشاق | تالار عکس | 4 | ||
برای عشاق | تالار عکس | 9 |