JavadMessi
مدیر بازنشسته
این نظر شخصیست.1- خدا ما رو آفریده تا عذاب زندگی در دنیا رو تحمل کنیم و بد بختی و بلا سرمون بیاره . سیل بیاد زلزله بیاد همه آواره و یتیم بشن ، طوفان بیاد همه بیچاره بشن و ...... و بعدش هم بمیریم و بگه چون آدم خوبی نبودی جات توی جهنمه و یا بگه بیا کارنامه ات رو بگیر دست راستت بپر بغل حوری . این یه کم ممکنه .
نه اینچنین نیستاین سوال به ذهنم رسید لطفاً جواب بدید . همه حوری ها زنن ؟ پس زنها که میرن بهشت چیکار میکنن ؟ اینجوری که نا جور میشه .
دوست من علم خدا به اعمال انسان مطلقه.اما وقتی که این اعمال فعلیت پیدا نکنند علم به عدم هم معنی نداره.ضمن اینکه پاداش و عقاب بر اساس اعمالی که فعلیت پیدا نکرده اند دور از عدل الهیست2-خدا ما رو آفریده تا در برابر همون چیزایی که بالا گفتم امتحان کنه و آزمون بگیره . ولی این از ریشه چرت و پرته چون خدا میدونه مثلاً من ، خود من رو که آفریده چی هستم و چیکاره ام و توی شرایط سخت و دشوار یا تحت آزمون چه جوابی میدم و آخرشم چی میشم و جهنم یا بهشتم برای خدا معلومه . پس این بشدت چرت و پرته .
اندیشه و دلیل و برهانی پشت این جملات وجو نداره3- خدا بیکار بوده و حوصله اش سر رفته و یه جفت آدم درست کرده ، اون آدمها هم پررو و سرتق از آب در اومدن و هی تولید مثل کردن هی تولید مثل کردن هی تولید مثل کردن و حالا حالا ها هم از نسل خودشون تولید میکنن تا چششون درآد . آخرش هم همشون بمیرن و نابود بشن و خلاص .
اصالت انسان به وجود اوست نه به ماهیتی که از ماده است و پس از مرگ این روح به فعلیت میرسه.در کل برای مومنین عالیست و برای بقیه عذاب آور4- در نهایت بعد از دنیا هر چی باشه خیلی بهتر از این که میبینیم نیست و به نظرم بهشت و جهنم توی همین دنیاست هر کی کار بد بکنه توی همین دنیا بابای آدم رو در میارن مثل بن لادن و صدام و خیلیای دیگه که امیدوارم عاقبتشون از عاقبت یزید هم بدتر بشه به خواست خدا .
فرقی که برام نمیکنه اما تقریبا رسیدم.چون به خدا و روح و معاد به نظر میرسه ایمان داری اما خوب بعضی حرفات با این اعتقاد در تناقضه که به نظر میرسه حرفت احساسی باشه تا منطقیبعید میدونم به جوابی که دلت میخواست رسیده باشی .
هدف خلقت تکامل انسان و قرب خداونده.حالا به نظرت بدون وسیله و حجت میتوان به کمال رسید؟