برای حوائجتون شمع روشن نکنید !

JavadMessi

مدیر بازنشسته
براتون یاد آوری کردم . موضع تون رو تغییر دادید و به جای روایت و حدیث داری تمسخر میکنی ؟

نه.قصد تمسخر نداشتم.اما اگر اینطور برداشت کردین شرمندم ببخشید.بالاخره ما که باهم پدر کشتگی نداریم گفتم یه شوخی کرده باشم:gol:
عرض کردم شما ادبیاتتون بیشتر حالت کل کل داره تا یه بحث نتیجه دار.

m saeidi

عضو جدید
عرض کردم شما ادبیاتتون بیشتر حالت کل کل داره تا یه بحث نتیجه دار.

خواهش میکنم . بله شما فرمودید ، ولی واقعیت اینه که قصدم کل کل نبود ، دلمم نمیخواد با حرفام اعتقاد کسی رو سست کنم اما واقعیتهایی که توی جامعه و محافل گفته نمیشه همیشه گوشه کنارها نجوا میشه . به هر حال نتیجه رو که گرفتیم و به نظرم هم شما هم متوجه شدی که یه چیزای کلی و اصلی هست که هیچ جوابی براش نیست . منم تا در هر موضوعی به جواب نرسم قبولش نمیکنم ، خوشبختانه یا متاسفانه با خیلی ها که درمورد دین معلومات خوبی هم داشتن بحث کردیم ولی توی خیلی از موارد به بن بست رسیدیم و همه در نهایت گفتن لا اکراه فی الدین (درست نوشتم ؟)ولی واقعاً اکراه هست و خودت میدونی قبل اینکه بفهمیم رفته تو پاچمون:D:biggrin:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خواهش میکنم . بله شما فرمودید ، ولی واقعیت اینه که قصدم کل کل نبود ، دلمم نمیخواد با حرفام اعتقاد کسی رو سست کنم اما واقعیتهایی که توی جامعه و محافل گفته نمیشه همیشه گوشه کنارها نجوا میشه . به هر حال نتیجه رو که گرفتیم و به نظرم هم شما هم متوجه شدی که یه چیزای کلی و اصلی هست که هیچ جوابی براش نیست . منم تا در هر موضوعی به جواب نرسم قبولش نمیکنم ، خوشبختانه یا متاسفانه با خیلی ها که درمورد دین معلومات خوبی هم داشتن بحث کردیم ولی توی خیلی از موارد به بن بست رسیدیم و همه در نهایت گفتن لا اکراه فی الدین (درست نوشتم ؟)ولی واقعاً اکراه هست و خودت میدونی قبل اینکه بفهمیم رفته تو پاچمون:D:biggrin:
آخه یعنی چی اکراهه مگه لباسه که پدرمون به زور بهمون داد و دیگه نمیتونیم چیزی بگیم.عرض کردم که تقلید در اصول دین حرامه حالا اسم این تقلید میتونه همون ارثی بودن باشه.

m saeidi

عضو جدید
آخه یعنی چی اکراهه مگه لباسه که پدرمون به زور بهمون داد و دیگه نمیتونیم چیزی بگیم.عرض کردم که تقلید در اصول دین حرامه حالا اسم این تقلید میتونه همون ارثی بودن باشه.

من از شما این سوال رو میپرسم و دلم میخواد واقعیت رو بگی . حتی اگه خواستی جواب نده ولی واقعیت رو بگو .
سوال :
اون زمانی که شما نماز خوندی و روزه گرفتی و طاعات و عباداتت رو شروع کردی به خواسته خودت بوده ؟
بر فرض که جوابت مثبته .
اطلاعات شما از بقیه دینها چقدر بود ؟
یعنی رفتی و کامل در مورد مسیحیت و بهائیت و بودائیت و یا اصلاً چقدر در مورد شیعه و سنی اطلاعات داشتی که اومدی و مسلمان شیعه شدی ؟ یا شما هم با اسم بچه مسلمون و نماز اجباری مدرسه و روزه کله گنجشکی و اینجور چیزا اسم مسلمونی رو گذاشتن روت .
من اعتراف میکنم که نادان بودم و به زور مسلمان شدم و اگه از حکومت و جرمی که برام درنظر میگیرن نمیترسیدم همین امروز میرفتم یهودی یا مسیحی یا کلیمی یا زرتشتی میشدم . خیلی های دیگه رو هم میشناسم که مثل خودم هستن و رسماً دیگه از این دین بیزار شدن . حیف که توی دین اسلام آزادی انتخاب نیست وگرنه میدیدی که با شرایط به وجود آمده روز به روز تعداد مسلمونا کمتر هم میشد .
متاسفانه یه خیابان یک طرفه است که اگه از روی بچگی و نفهمی اشتباه بری توش راه برگشتی وجود نداره .
حالا اگه پدر من مسیحی بود حتماً منم مسیحی بودم ولی چون مسلمونه منم مسلمونم .

JavadMessi

مدیر بازنشسته
اگه از حکومت و جرمی که برام درنظر میگیرن نمیترسیدم همین امروز میرفتم یهودی یا مسیحی یا کلیمی یا زرتشتی میشدم
خوب یه جا میگی که به دینی اعتقاد ندارم حالا میگی اینطور.آخه دوست من گرویدن به دین دزدی است که بر همگان روشن شود.ضمنا این جرم هم که میگی خیلی جالبه.خوبه که تو این مملکت به شیطون پرستم کاری ندارند!چه برسه ادیان دیگه.ضمن اینکه این جملت نشون میده که همه طرز تفکرت ضد اسلام واکنشیست به حکومت خواه درست خواه نادرست
حیف که توی دین اسلام آزادی انتخاب نیست وگرنه میدیدی که با شرایط به وجود آمده روز به روز تعداد مسلمونا کمتر هم میشد .
اونوقت که میگم کل کل میکنید میگید نه!!!
اما در مورد سوال اولت.نه اولش روی عادت بود.اما الان اینقدر اطلاعات دارم که بدونم اسلام بهترین دین و شیعه بهترین مذهبه.نمونش تفاسیریست از خداوند که در دین مسیحیت نفوذ کرده
یک نکته کلی اینکه در پیشگاه خداوند یدک کشیدن اسم مسلمان هیچ ارزشی ندارد.تنها عمل و عمل است که بها دارد البته عملی که از روی اعتقاد باشد

m saeidi

عضو جدید
ضمنا این جرم هم که میگی خیلی جالبه.خوبه که تو این مملکت به شیطون پرستم کاری ندارند

شما مثل اینکه صابون اینا به تنت نخورده تا ببینی کار دارن یا نه . رفیق من هر کاری کرد که بتونه بره آمریکا بخاطر ایرانی بودنش راهش ندادن ، رفت مسیحی شد نمی دونم کدوم شیر خام خورده ای لوش داده بود فرداش گرفتنش اینقدر زدن تو سرش تا مرد اونوقت میگی کار ندارن ؟
اینجا همه چی زوریه ، زور .
اما در مورد سوال اولت.نه اولش روی عادت بود.اما الان اینقدر اطلاعات دارم که بدونم اسلام بهترین دین و شیعه بهترین مذهبه
برای منم اولش همینجوری بود ، رفتم تحقیق کردم و خیلی چیزاش با عقلم جور در نیومد و برای خیلی از سوالاتم جوابی پیدا نکردم .
طرز تفکرت ضد اسلام واکنشیست به حکومت خواه درست خواه نادرست
این جوری هم میشه گفت . از اسلامی که دارن ارائه میدن تا اسلام واقعی . من که اسلام واقعی روندیدم ، کتابها هم که سانسوره . تلویزیون هم توی جشن و عزا دارن سینه امام حسین میزنن که اصلاً نمیدونیم چرا امام حسین با 72 نفر رفت به جنگ یک لشکر (میدونم چون خودم تحقیق کردم ولی میگم چرا اصلش رو نمیگن ) . توی جامعه هم که نمیشه با کسی حرف زد . خفقان و ......
عربها هم که پرچم دار اسلام هستند که از خودشون و قانونشون و رفتارشون و ..... اسلامی دیده نمیشه .
احادیث و روایات و خیلی چیزها هم که جعلی و ساختگی داره معلوم نیست کی به کیه و کی چی گفته .
پیامبرها هم که همه پدر و پسر بودن اونوقت تو میگی دین موروثی نیست .

در پیشگاه خداوند یدک کشیدن اسم مسلمان هیچ ارزشی ندارد.تنها عمل و عمل است که بها دارد البته عملی که از روی اعتقاد باشد

اگه همه اینو میفهمیدن که دنیا گلستان میشد .

ممنون از راهنمائیتون . اگه بیشتر کش پیدا کنه اوضاع بیریخت میشه دیگه .

JavadMessi

مدیر بازنشسته
شما مثل اینکه صابون اینا به تنت نخورده تا ببینی کار دارن یا نه . رفیق من هر کاری کرد که بتونه بره آمریکا بخاطر ایرانی بودنش راهش ندادن ، رفت مسیحی شد نمی دونم کدوم شیر خام خورده ای لوش داده بود فرداش گرفتنش اینقدر زدن تو سرش تا مرد اونوقت میگی کار ندارن ؟
اینجا همه چی زوریه ، زور .
برای منم اولش همینجوری بود ، رفتم تحقیق کردم و خیلی چیزاش با عقلم جور در نیومد و برای خیلی از سوالاتم جوابی پیدا نکردم .
این جوری هم میشه گفت . از اسلامی که دارن ارائه میدن تا اسلام واقعی . من که اسلام واقعی روندیدم ، کتابها هم که سانسوره . تلویزیون هم توی جشن و عزا دارن سینه امام حسین میزنن که اصلاً نمیدونیم چرا امام حسین با 72 نفر رفت به جنگ یک لشکر (میدونم چون خودم تحقیق کردم ولی میگم چرا اصلش رو نمیگن ) . توی جامعه هم که نمیشه با کسی حرف زد . خفقان و ......
عربها هم که پرچم دار اسلام هستند که از خودشون و قانونشون و رفتارشون و ..... اسلامی دیده نمیشه .
احادیث و روایات و خیلی چیزها هم که جعلی و ساختگی داره معلوم نیست کی به کیه و کی چی گفته .
پیامبرها هم که همه پدر و پسر بودن اونوقت تو میگی دین موروثی نیست .
اگه همه اینو میفهمیدن که دنیا گلستان میشد .
ممنون از راهنمائیتون . اگه بیشتر کش پیدا کنه اوضاع بیریخت میشه دیگه .
خواهش میکنم.
دلیلش اینه که اصول دینت اصلا تحقیقی نبوده.اینو شرط میبندم!!!ومیخواسته ای این عدم تحقیقو در فروع جبران کنی که کاملا واضحه که نتیجه نداره
هر چی دیگه هم کش پیدا کنه نتیجه نداره چون شما خان اولو طی نکرده میخوای بری خان هفتم
نکته آخر:هیچ وقت حق رو با دیدی که دنیا باهاش داره نبین.چون همه دنیا هم که جمع شوند وبگند اسلام تروریسته واسلام فلان وبهمان نزد خداوند دلیل خوبی نیست برای دین گریزی
امیدوارم که با دید بازتری دین اسلامو بشناسی البته به شرط اینکه پیش فرضای ذهنی که از جاهای دیگه داری رو بذاری کنار

falipour2000

عضو جدید
در کل اینو میدونم که خدا ما رو نیافریده که شبانه روز عبادتش کنیم . ولی دوست داره که یادش باشیم ، تملقش رو بگیم ، باهاش ملایم و مهربون صحبت کنبم ازش خواهش کنیم ولی البته من عصبانی بشم باهاش 18+ هم حرف میزنم ولی فقط بعضی وقتا ، میدونم که به دل نمیگیره حتی میدونم منو از مادرم هم بیشتر دوستداره و با تمام اذیتهایی که کردم هنوزم دوستم داره و به فکرمه .

خوب این تیکشو ، شدید موافقم!منم همین طوری می فکرم.

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
چه خبره؟!!:eek::eek:

من چرا اینجا نیومده بودم؟!! :w07:

همش تقصیر بابکه با این مدیریتش!!:w12:

masisabz

عضو جدید
کاربر ممتاز
یه داستان کوچلو تعریف کنم، حالو هواتون عوض بشه؟!!! (راستش بوی خون میاد!!)

من برای پروژهء معماریم رفته بودم اصفهان. مسجد جمعه، بماند که بنایی فوق العاده هست، جلوی ورودی مسجد یه جایی بود که شمع روشن میکردن و حاجت میطلبیدن. که به مرور زمان اونجا سیاه شده بود و حالت خوبی نداشت. مسئولای مسجد از اونجایی که اصفهانیها به خ.... معروف هستن، روی یه تابلویی نوشته بودن برای حاجت، لطفا شمع نذر نکنید، لامپ به مسجد اهدا کنید!!
من که باخوندن اون تابلو کلی روحیم عوض شد، خدایی این اصفهانی ها مردم باح... هستن. (قصد جسارت نداشتم، من خودمم اصالتا اصفهانی هستم)