ضمنا این جرم هم که میگی خیلی جالبه.خوبه که تو این مملکت به شیطون پرستم کاری ندارند
شما مثل اینکه صابون اینا به تنت نخورده تا ببینی کار دارن یا نه . رفیق من هر کاری کرد که بتونه بره آمریکا بخاطر ایرانی بودنش راهش ندادن ، رفت مسیحی شد نمی دونم کدوم شیر خام خورده ای لوش داده بود فرداش گرفتنش اینقدر زدن تو سرش تا مرد اونوقت میگی کار ندارن ؟
اینجا همه چی زوریه ، زور .
اما در مورد سوال اولت.نه اولش روی عادت بود.اما الان اینقدر اطلاعات دارم که بدونم اسلام بهترین دین و شیعه بهترین مذهبه
برای منم اولش همینجوری بود ، رفتم تحقیق کردم و خیلی چیزاش با عقلم جور در نیومد و برای خیلی از سوالاتم جوابی پیدا نکردم .
طرز تفکرت ضد اسلام واکنشیست به حکومت خواه درست خواه نادرست
این جوری هم میشه گفت . از اسلامی که دارن ارائه میدن تا اسلام واقعی . من که اسلام واقعی روندیدم ، کتابها هم که سانسوره . تلویزیون هم توی جشن و عزا دارن سینه امام حسین میزنن که اصلاً نمیدونیم چرا امام حسین با 72 نفر رفت به جنگ یک لشکر (میدونم چون خودم تحقیق کردم ولی میگم چرا اصلش رو نمیگن ) . توی جامعه هم که نمیشه با کسی حرف زد . خفقان و ......
عربها هم که پرچم دار اسلام هستند که از خودشون و قانونشون و رفتارشون و ..... اسلامی دیده نمیشه .
احادیث و روایات و خیلی چیزها هم که جعلی و ساختگی داره معلوم نیست کی به کیه و کی چی گفته .
پیامبرها هم که همه پدر و پسر بودن اونوقت تو میگی دین موروثی نیست .
در پیشگاه خداوند یدک کشیدن اسم مسلمان هیچ ارزشی ندارد.تنها عمل و عمل است که بها دارد البته عملی که از روی اعتقاد باشد
اگه همه اینو میفهمیدن که دنیا گلستان میشد .
ممنون از راهنمائیتون . اگه بیشتر کش پیدا کنه اوضاع بیریخت میشه دیگه .