برای حوائجتون شمع روشن نکنید !

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
زن و شوهري بعد از سالياني که از ازدواجشون مي گذشت در حسرت داشتن فرزند به سر مي بردند. با هرکسي که تونسته بودند مشورت کرده بودند اما نتيجه اي نداشت، تا اين که به نزد کشيش شهرشون رفتند.
پس از اين که مشکلشون رو به کشيش گفتند، او در جواب اون زوج گفت: ناراحت نباشيد من مطمئنم که خداوند دعاهاي شما رو شنيده و به زودي به شما فرزندي عطا خواهد نمود. با اين وجود من قصد دارم به شهر رم برم و مدتي در اون جا اقامت داشته باشم، قول مي دهم وقتي به واتيکان رفتم حتما براي استجابت دعاي شما شمعي روشن کنم.
زوج جوان با خوشحالي فراوان از کشيش تشکر کردند. قبل از اين که کشيش اون جا رو ترک کنه، بازگشت و گفت: من مطمئنم که همه چيز با خوبي و خوشي حل مي شه و شما حتما صاحب فرزند خواهيد شد. اقامت من در شهر رم حدود 15 سال به طول خواهد انجاميد، ولي قول مي دم وقتي برگشتم حتما به ديدن شما بيام.
15 سال گذشت و کشيش دوباره به شهرش بازگشت. يه نيمروز تابستان که توي اتاقش در کليسا استراحت مي کرد، ياد قولي افتاد که 15 سال پيش به اون زوج جوان داده بود و تصميم گرفت يه سري به اونا بزنه پس به طرف خونه اونا به راه افتاد. وقتي به محل اقامت اون زوجي که سال ها پيش با اون مشورت کرده بودند رسيد زنگ در را به صدا در آورد.
صداي جيغ و فرياد و گريه چند تا بچه تمام فضا رو پر کرده بود. خوشحال شد و فهميد که بالاخره دعاهاي اين زوج استجابت شده و اونا صاحب فرزند شده اند.
وقتي وارد خونه شد بيشتر از يه دوجين بچه رو ديد که دارن از سر و کول همديگه بالا ميرن وهمه جا رو گذاشتن رو سرشون و وسط اون شلوغي و هرج و مرج هم مامانشون ايستاده بود.
کشيش گفت: فرزندم! مي بينم که دعاهاتون مستجاب شده... حالا به من بگو شوهرت کجاست تا به اون هم به خاطر اين معجزه تبريک بگم.
زن مايوسانه جواب داد: اون نيست... همين الان خونه رو به مقصد رم ترک کرد.
کشيش پرسيد: شهر رم؟ براي چي رفته رم؟
زن پاسخ داد: رفته تا اون شمعي رو که شما واسه استجابت دعاي ما روشن کردين خاموش کنه!

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
زن و شوهري بعد از سالياني که از ازدواجشون مي گذشت در حسرت داشتن فرزند به سر مي بردند. با هرکسي که تونسته بودند مشورت کرده بودند اما نتيجه اي نداشت، تا اين که به نزد کشيش شهرشون رفتند.
پس از اين که مشکلشون رو به کشيش گفتند، او در جواب اون زوج گفت: ناراحت نباشيد من مطمئنم که خداوند دعاهاي شما رو شنيده و به زودي به شما فرزندي عطا خواهد نمود. با اين وجود من قصد دارم به شهر رم برم و مدتي در اون جا اقامت داشته باشم، قول مي دهم وقتي به واتيکان رفتم حتما براي استجابت دعاي شما شمعي روشن کنم.
زوج جوان با خوشحالي فراوان از کشيش تشکر کردند. قبل از اين که کشيش اون جا رو ترک کنه، بازگشت و گفت: من مطمئنم که همه چيز با خوبي و خوشي حل مي شه و شما حتما صاحب فرزند خواهيد شد. اقامت من در شهر رم حدود 15 سال به طول خواهد انجاميد، ولي قول مي دم وقتي برگشتم حتما به ديدن شما بيام.
15 سال گذشت و کشيش دوباره به شهرش بازگشت. يه نيمروز تابستان که توي اتاقش در کليسا استراحت مي کرد، ياد قولي افتاد که 15 سال پيش به اون زوج جوان داده بود و تصميم گرفت يه سري به اونا بزنه پس به طرف خونه اونا به راه افتاد. وقتي به محل اقامت اون زوجي که سال ها پيش با اون مشورت کرده بودند رسيد زنگ در را به صدا در آورد.
صداي جيغ و فرياد و گريه چند تا بچه تمام فضا رو پر کرده بود. خوشحال شد و فهميد که بالاخره دعاهاي اين زوج استجابت شده و اونا صاحب فرزند شده اند.
وقتي وارد خونه شد بيشتر از يه دوجين بچه رو ديد که دارن از سر و کول همديگه بالا ميرن وهمه جا رو گذاشتن رو سرشون و وسط اون شلوغي و هرج و مرج هم مامانشون ايستاده بود.
کشيش گفت: فرزندم! مي بينم که دعاهاتون مستجاب شده... حالا به من بگو شوهرت کجاست تا به اون هم به خاطر اين معجزه تبريک بگم.
زن پاسخ داد: رفته تا اون شمعي رو که شما واسه استجابت دعاي ما روشن کردين خاموش کنه!

مکتب ایرانی بالاترین آمار صدقه جهت دفع بلا در دنیا رو داره، ولی نمیدونم چرا هم فقر غوغا میکنه و هم آمار تصادفات و تلفات جاده های ایران ده برابر میانگین جهانیه

salizadeniri

عضو جدید
کاربر ممتاز

:smile::smile::smile:

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
مکتب ایرانی بالاترین آمار صدقه جهت دفع بلا در دنیا رو داره، ولی نمیدونم چرا هم فقر غوغا میکنه و هم آمار تصادفات و تلفات جاده های ایران ده برابر میانگین جهانیه

اگه اینجوری باشه باید ائمه و انبیا هیچ بلایی براشون اتفاق نمی افتاد و توی حادثه کربلا هم با صدقه هیچ آسیبی به ابی عبدلله نمی رسید!

در واقع با صدقه ما از خدا می خوایم که خدا به مالمون برکت بده و دفع بلا کنه از جانها.... ولی نمی شه که من پام رو بذارم رو گاز و چشمم رو ببندم چون صدقه دادم!!! بعضی از اتفاقات نتیجه عمل اشتباه خودمونه مثل همین آمار تصادف بالا یا فقر که طرف خودش زندگیش رو طوری اشتباه رفته که به فقر افتاده و گاهی هم خواست خداست . یا حکمتی توش هست یا می خواد بنده هاش رو امتحان کنه .

persian_sky

عضو جدید
غوغای فقر بخاطر اینه که حقوق ملت قبلاً توسط اشراف زادگان و آقازادگان خورده می شد به همین خاطر آقازاده ها چاق تر و فقرا فقیر تر می شدند

در مورد قوانین رانندگی هم اگه هزار برابر میزان فعلی صدقه دفع بلا پرداخت بشه بازم وقتی خودت درست رانندگی نکنی با کله می ری توی دره!

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اگه اینجوری باشه باید ائمه و انبیا هیچ بلایی براشون اتفاق نمی افتاد و توی حادثه کربلا هم با صدقه هیچ آسیبی به ابی عبدلله نمی رسید!

در واقع با صدقه ما از خدا می خوایم که خدا به مالمون برکت بده و دفع بلا کنه از جانها.... ولی نمی شه که من پام رو بذارم رو گاز و چشمم رو ببندم چون صدقه دادم!!! بعضی از اتفاقات نتیجه عمل اشتباه خودمونه مثل همین آمار تصادف بالا یا فقر که طرف خودش زندگیش رو طوری اشتباه رفته که به فقر افتاده و گاهی هم خواست خداست . یا حکمتی توش هست یا می خواد بنده هاش رو امتحان کنه .

پس به مهمل بودن این چرندیات وافقی/ دنیای امروز جای این چرندیات از قبیل نماز باران و زلزله و حجاب زنان نیست

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
غوغای فقر بخاطر اینه که حقوق ملت قبلاً توسط اشراف زادگان و آقازادگان خورده می شد به همین خاطر آقازاده ها چاق تر و فقرا فقیر تر می شدند

در مورد قوانین رانندگی هم اگه هزار برابر میزان فعلی صدقه دفع بلا پرداخت بشه بازم وقتی خودت درست رانندگی نکنی با کله می ری توی دره!

من میخوام بدونم صدقه چه گلی به سر ملت زده؟ البته حرف شما کاملا صحیح است

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
پس به مهمل بودن این چرندیات وافقی/ دنیای امروز جای این چرندیات از قبیل نماز باران و زلزله و حجاب زنان نیست
چرا فکر می کنید هر چیز که شما بهش اعتقاد ندارید مهمله ؟

هم من هم پست بعدیش در این باره توضیح دادیم ،ممنون می شم مجدد مطالعه بفرمایید

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
چرا فکر می کنید هر چیز که شما بهش اعتقاد ندارید مهمله ؟

هم من هم پست بعدیش در این باره توضیح دادیم ،ممنون می شم مجدد مطالعه بفرمایید

یعنی پس نماز باران هم درسته؟ زلزله هم به علت بدحجابی زنهاست؟ و صدقه هم اگه قوانین رانندگی رو رعایت کنیم و صدقه هم بدیم تصادفات جاده ایی به صفر میرسه؟ نظر شما اینه؟

محمدیان

عضو جدید
کاربر ممتاز
یعنی پس نماز باران هم درسته؟ زلزله هم به علت بدحجابی زنهاست؟ و صدقه هم اگه قوانین رانندگی رو رعایت کنیم و صدقه هم بدیم تصادفات جاده ایی به صفر میرسه؟ نظر شما اینه؟

درباره نماز باران ، ائمه هر بار خوندن جواب داده ، اگر امروزه جواب نمی ده ایراد از ماست

درباره اینکه زلزله به خاطر بد حجابی معتقد نیستم

صدقه دفع بلا می کنه ، برادر من توی اتوبان تصادف کرد ، ماشین از عقب و جلو له شد ولی خودش سالم بود با اینکه فرمان شکست. ممکن بود خودش هم کاملا له بشه . بی دقتی کرد ولی به خاطر صدقه یه حالت بد ازش دفع شد. من مادرم هر روز صدقه می گذاره ، این طور نیست که هیچ اتفاقی برامون نیفته ولی همیشه خدا بهمون رحم می کنه . ما این رو عملا دیدیم ، جزو اعتقادمون هم هست. شما هم می تونید امتحان کنید ، ولی این طور نیست که چشمتتون رو ببندید و برید از وسط اتوبان رد بشید! یا رگتون رو بزنید و منتظر باشید که به خاطر صدقه زنده بمونید...
عرض کردم خدمتتون که از شدت حوادث پیشگیری می کنه اگر خدا بخواد
به نظرم توضیحات کفایت می کنه لزومی به بحث بیشتر نیست .

mahboobeyeshab

عضو جدید
کاربر ممتاز
خداوند در كتاب آسماني ...قرآن كريم....
فرمودند كه تمام بلايايي كه بر مردم نازل شود از جمله سيل و زلزله و ....به خاطر رفتار ناشايست انهاست....سوره عنكبوت رو مطالعه بفرمائيد...

زيگفريد

عضو جدید
کاربر ممتاز
این شمع روشن کردن و حاجت خواستن از اون خرافاتیه که مدتهاست در گروه زیادی از این مردم رخنه کرده و البته نظیر این خرافات بسیار است .

گاهی اوقات گسترش این چیزا اونقدر زیاد میشه که حتی صدای اون بالائی ها هم درمیاد و بقول معروف گاهی اش اونقدر شور میشه که صدای اشپز هم درمیاد !

برای مثال همه ما در اماکن مقدسه نظیر حرم امام رضا و جاهای مشابه اون افرادی رو دیدیم که بقصد اجابت خواسته ها و یا گرفتن شفا و نظایر اونها دخیل میبنند و حالا فردی مثل ایت الله جوادی املی به صراحت چنین چیزی رو رد میکنه و میگه دخیل بستن یک فرهنگ جاهلی است و هیچ دستوری راجع ان در منابع دینی وجود ندارد !

که میتونید حرفهاشو در لینکهای زیر ببینید .

http://www.aftabnews.ir/vdcciiqsm2bqis8.ala2.html

http://www.tabnak.ir/fa/news/151555/نظر-آیت-الله-جوادی-آملی-درباره-دخیل-بستن

اما گسترش اینطور خرافات در جامعه ما اونقدر زیاده که گمان نمیکنم حالا حالاها از این جامعه برطرف بشه .

saeedhashemee

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
اون قدیما، چند نفر اومدند و بتها رو شکستند و گفتند خدا را بپرستید، ولی بعد از مرگشون، در مکتب ایرانی، ما قبر خود اونها رو بت کردیم و پرستیدیم! میگن خدا از رگ گردن به ما نزدیکتره، شاید ما، بین خودمون و رگ گردنمون نیاز به يك نفر واسطه داریم! حتماً همینطوره

m saeidi

عضو جدید
اون قدیما، چند نفر اومدند و بتها رو شکستند و گفتند خدا را بپرستید، ولی بعد از مرگشون، در مکتب ایرانی، ما قبر خود اونها رو بت کردیم و پرستیدیم! میگن خدا از رگ گردن به ما نزدیکتره، شاید ما، بین خودمون و رگ گردنمون نیاز به يك نفر واسطه داریم! حتماً همینطوره

خب این بتهایی که ما ساختیم شده نون دونی واسه یه عده ، شده مایه کاسبی . هر روز هم داره بزرگتر و بزرگتر میشه . تا باشه از این جهالتها . تا باشه از این بتها و از این نذورات و پولهایی که فدای بتها میکنن . تو فکر میکنی کسی میاد اعتراض کنه و بگه چرا ؟ اصلاً کسی میتونه بگه چرا ؟

JavadMessi

مدیر بازنشسته
خب این بتهایی که ما ساختیم شده نون دونی واسه یه عده ، شده مایه کاسبی . هر روز هم داره بزرگتر و بزرگتر میشه . تا باشه از این جهالتها . تا باشه از این بتها و از این نذورات و پولهایی که فدای بتها میکنن . تو فکر میکنی کسی میاد اعتراض کنه و بگه چرا ؟ اصلاً کسی میتونه بگه چرا ؟

منظورتو از بتها واضحتر بگو!!!

marzieh69

عضو جدید
سلام خیلی تایپیک جالبی بود اگر انسان اعتقاد داشته باشه که وقتی دعا میکنه همه چی رو به خدا بسپاره و به او توکل کنه همه چی به خوبی و خوشی و به مصلحت اون فرد پیش میره هیچ وقت شک نکنید به رحمت خداوند مهربان

JavadMessi

مدیر بازنشسته
دایی جون واضح بگم که کارت قرمز میگیرم و تاپیک حذف میشه . منظور من همونی که خودتون حدس میزنید .
عجب پس با این برداشت شما از پرستش و توسل یه عمره که بنده بت پرستم:biggrin:
چه قدر همچین تفکری برای من آشناست:surprised:

shadmehrbaz

عضو جدید
کاربر ممتاز

بخند كه بقيه عمرتم بت پرست باقي ميموني و نميفهمي!
:biggrin:
زر زر چرندگويان بي نظير ! :warn:

m saeidi

عضو جدید

بحث بتها و ....... یه چیز دیگه ای بود که به نظرم یا شما درست متوجه نشدی یا من منظورم رو درست نگفتم . به هر حال الان در مورد بتهای بزرگ و کوچیک صحبت نمیکنم . اگه خواستی خصوصی بهت میگم ولی اینجا نمیگم .

به نظر من اگر به جز خدا برای خواستن و طلب هر چیزی دست به دامن (یا همون توسل) هر کس دیگه ای (هر کس دیگه ای ) بشی مسلماً از راه درست خارج شدی . خدا یه عده رو به نام پیامبر و پیغمبر و رسول و ..... برای ارشاد و هدایت انسانها توی برهه ای از زمان برگزید ، نه برای پرستش و واسطه قرار دادن نسلهای بعدی . واسطه قرار دادن هر کس یا هرچیزی بین خودت و خدا شرک کامل هست ( از نظر من ) .
شما میتونی هر جور که دوستداری یا به هر وسیله که میخوای با خدا ارتباط برقرار کن نظر خودت مهمه و اینکه من به چه روشی یا شما به چه روشی میخوایم یا میتونیم با خدا ارتباط داشته باشیم نه به من مربوطه و نه به شما .
از خدا تا به خدا راه به جز تقـــوا نیست
به نظرم معنی این جمله اینه که تنها راه رسیدن به خدا تقواست نه فلانی یا پسر فلانی یا هر کس دیگه ای ، فقط خودت و تقوا (اعتقاد راسخ قلبی) به خدا = بودن با خدا
پس متقی باش و خودت رو بت پرست نکن
اینو توی امضا خود شما دیدم ولی مثل اینکه نخوندیش یا فقط بعنوان یه شعر بهش نگاه میکنی .

آخرین ویرایش:

JavadMessi

مدیر بازنشسته
به نظر من اگر به جز خدا برای خواستن و طلب هر چیزی دست به دامن (یا همون توسل) هر کس دیگه ای (هر کس دیگه ای ) بشی مسلماً از راه درست خارج شدی . خدا یه عده رو به نام پیامبر و پیغمبر و رسول و ..... برای ارشاد و هدایت انسانها توی برهه ای از زمان برگزید ، نه برای پرستش و واسطه قرار دادن نسلهای بعدی . واسطه قرار دادن هر کس یا هرچیزی بین خودت و خدا شرک کامل هست ( از نظر من ) .
فکر نکنم در مورد دین نظر شخصی درست باشه.اگه ما در چارچوب دین حرف میزنیم باید برای استناد کردن هم به آن رجوع کنیم.اینکه چه چیزی شرک است و چه چیزی نیست در دین تعریف شده است و اصلا نظر شخصی نمیتونه اونو تغییر بده
پس متقی باش و خودت رو بت پرست نکن
اگر منظورت از بت پرستی همون توسله که خوب این دو هیچ منافاتی باهم نداره
وَأَنَّ هَـذَا صِرَاطِي مُسْتَقِيمًا فَاتَّبِعُوهُ وَلاَ تَتَّبِعُواْ السُّبُلَ فَتَفَرَّقَ بِكُمْ عَن سَبِيلِهِ ذَلِكُمْ وَصَّاكُم بِهِ لَعَلَّكُمْ تَتَّقُونَ(انعام,153)
و [بدانيد] اين است راه راست من پس، از آن پيروى كنيد. و از راه‏ها [ى ديگر] كه شما را از راه وى پراكنده مى‏سازد پيروى مكنيد. اينهاست كه [خدا] شما را به آن سفارش كرده است، باشد كه به تقوا گراييد.
یَأَیُّهَا الَّذِینَ ءَامَنُوا اتَّقُوا اللَّهَ وَ ابْتَغُوا إِلَیْهِ الْوَسِیلَةَ وَ جَهِدُوا فى سبِیلِهِ لَعَلَّکمْ تُفْلِحُونَ(مائده,35)
اى کسانى که ایمان آورده اید پرهیزگارى پیشه کنید و وسیله اى براى تقرب به خدا انتخاب نمائید و در راه او جهاد کنید باشد که رستگار شوید.
وَلَوْ أَنَّهُمْ إِذ ظَّلَمُواْ أَنفُسَهُمْ جَآؤُوكَ فَاسْتَغْفَرُواْ اللّهَ وَاسْتَغْفَرَ لَهُمُ الرَّسُولُ لَوَجَدُواْ اللّهَ تَوَّابًا رَّحِیمًا(نساء,64)
اگر آنها هنگامى که به خویشتن ستم کردند (و مرتکب گناهى شدند) به سراغ تو مى آمدند و از خداوند طلب عفو و بخشش میکردند و تو نیز براى آنها طلب عفو مى کردى، خدا را توبه پذیر و رحیم مى یافت

جماعتى از راویان حدیث از جمله نسائى و ترمذى دانشمندان معروف اهل تسنن به عنوان شاهد براى جواز توسل به پیامبر در حال حیات نقل میکند که خلاصه اش این است: مرد نابینائى تقاضاى دعا از پیامبر براى شفاى بیماریش کرد، پیغمبر به او دستور داد که چنین دعا کند:
"اللهم انى اسئلک و اتوجه الیک بنبیک محمد نبى الرحمة یا محمد انى توجهت بک الى ربى فى حاجتى لتقضى لى اللهم شفعه فى"
خداوندا من از تو به خاطر پیامبرت پیامبر رحمت تقاضا میکنم و به تو روى مى آورم اى محمد! بوسیله تو به سوى پروردگارم براى انجام حاجتم متوجه مى شوم خداوندا او را شفیع من ساز.

ابن حجر مکى در کتاب صواعق از امام شافعى پیشواى معروف اهل تسنن نقل میکند که به اهل بیت پیامبر توسل میجست و چنین میگفت:
"آل النبى ذریعتى و هم الیه وسیلتى ارجو بهم اعطى غدا بید الیمین صحیفتى" ؛ خاندان پیامبر وسیله منند آنها در پیشگاه او سبب تقرب من مى باشند امیدوارم به سبب آنها فرداى قیامت نامه عمل من به دست راست من سپرده شود.
حتى از ابن حجر در کتاب الخیرات الحسان نقل میکند که امام شافعى در ایامى که در بغداد بود به زیارت ابو حنیفه میرفت و در حاجاتش به او متوسل مى شد!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من ، اول شخص مفرد !
اي بابا راضي به مرگت نبودم
دليلي نميبينم كسيو بپرستم قند عسلم!
اوکی.پس درست فکر کردم که شبیه کامبیزی
کامبیز نکنه خودتی!!!
اگه واقعا کسیو نمیپرستید میشه بگی مهمترین هدفت از زندگی چیه البته بعد از شادمهرباز بودن:surprised:

m saeidi

عضو جدید
فکر نکنم در مورد دین نظر شخصی درست باشه.اگه ما در چارچوب دین حرف میزنیم باید برای استناد کردن هم به آن رجوع کنیم.اینکه چه چیزی شرک است و چه چیزی نیست در دین تعریف شده است و اصلا نظر شخصی نمیتونه اونو تغییر بده!

من در چهاچوب دین حرف نمیزنم چون علمش رو ندارم و از این دینی که شما میفرمائید من هیچی نمیدونم .
خیلی دارید پیچیده اش میکنید . پرستش خالق باید ساده تر از این احادیث و روایات باشه .
ببین دوست عزیز به نظر من این تنها موضوع شخصیه و بازم به نظر من هر کسی هر جور که دوستداره میتونه خالق و معبودش رو بپرسته . اینکه من بیام همه کارهام رو از روی کتاب انجام بدم هیچ لذتی برام نداره . اینکه بیام با خدا عربی حرف بزنم برای من مفهومی نداره . واقعیتش اینه که من با زبان دلم با خدا حرف میزنم و هیچ شخصی رو هیچ معصوم یا گناهکاری رو ، هیچ ، هیچ ، هیچکسی رو بین خودم و خدا واسطه نمی کنم .
من کاری ندارم که پیرمرد کور یا پیرزنگ لنگ یا مرد کچل و زن نازا طبق روایات یا حدیث یا داستان یا هر چیز دیگه ای ، چه جوری خواسته هاشونو از خدا خواستن . من شیوه خودم رو دارم و این شیوه رو هم دوستش دارم . زیربار منت هیچ واسطه ای نمی رم چون به نظرم اشتباهه .
شما دوستداری خدا رو مثل بقیه بپرستی و به من ربطی نداره . منم دوستدارم خدا رو اونجوری که دوستدارم پرستش کنم و به هیچ کسی ربطی نداره .
باز هم به نظرمن ائمه اطهار و فرستادگان خدا توی برهه ای از زمان که خدا لازم دونسته بود برای راهنمایی مردم گمراه برگزیده شده بودن . کتبشون هم بصورت کتب عبرت آموز و پند آمیز مثل کتاب داستان در اومده حالا اگه ما بخوایم همه اونها رو تا حد خدا بالا ببریم و بین خودمون و خدا قرار بدیم اشتباهه .
بازم به نظرم تمام کسانی که توی عمل جراحی بهبود پیدا میکنن مثل همونایی که خودشونو به پنجره و درب اماکن مقدس زنجیر میکنن و خوب میشن ، شفا میگیرن و همه اش لطف خداست . حالا یه نفر توی اطاق عمل شفا میگیره و یک نفر با زنجیر کردن خودش به بارگاه آقایون . بستگی داره شما از دیدن کدومشون به وجد بیای .
امیدوارم منظورم رو بهت رسونده باشم .

اگر منظورت از بت پرستی همون توسله که خوب این دو هیچ منافاتی باهم نداره
مثل اینکه بدت نمیاد شر به پا کنی . بحث بت و بت بازی مربوط به این حرفها نمی شد . چقدر یه حرف رو تکرار میکنی .

amin karmania

عضو جدید
با حال بود!!!!
ما که کور شدیم تورو خدا به فکر بقیه باش خطشو بزرگتر کن!!!!

JavadMessi

مدیر بازنشسته
من در چهاچوب دین حرف نمیزنم چون علمش رو ندارم و از این دینی که شما میفرمائید من هیچی نمیدونم .
خیلی دارید پیچیده اش میکنید . پرستش خالق باید ساده تر از این احادیث و روایات باشه .
ببین دوست عزیز به نظر من این تنها موضوع شخصیه و بازم به نظر من هر کسی هر جور که دوستداره میتونه خالق و معبودش رو بپرسته . اینکه من بیام همه کارهام رو از روی کتاب انجام بدم هیچ لذتی برام نداره . اینکه بیام با خدا عربی حرف بزنم برای من مفهومی نداره . واقعیتش اینه که من با زبان دلم با خدا حرف میزنم و هیچ شخصی رو هیچ معصوم یا گناهکاری رو ، هیچ ، هیچ ، هیچکسی رو بین خودم و خدا واسطه نمی کنم .
من کاری ندارم که پیرمرد کور یا پیرزنگ لنگ یا مرد کچل و زن نازا طبق روایات یا حدیث یا داستان یا هر چیز دیگه ای ، چه جوری خواسته هاشونو از خدا خواستن . من شیوه خودم رو دارم و این شیوه رو هم دوستش دارم . زیربار منت هیچ واسطه ای نمی رم چون به نظرم اشتباهه .
شما دوستداری خدا رو مثل بقیه بپرستی و به من ربطی نداره . منم دوستدارم خدا رو اونجوری که دوستدارم پرستش کنم و به هیچ کسی ربطی نداره .
باز هم به نظرمن ائمه اطهار و فرستادگان خدا توی برهه ای از زمان که خدا لازم دونسته بود برای راهنمایی مردم گمراه برگزیده شده بودن . کتبشون هم بصورت کتب عبرت آموز و پند آمیز مثل کتاب داستان در اومده حالا اگه ما بخوایم همه اونها رو تا حد خدا بالا ببریم و بین خودمون و خدا قرار بدیم اشتباهه .
بازم به نظرم تمام کسانی که توی عمل جراحی بهبود پیدا میکنن مثل همونایی که خودشونو به پنجره و درب اماکن مقدس زنجیر میکنن و خوب میشن ، شفا میگیرن و همه اش لطف خداست . حالا یه نفر توی اطاق عمل شفا میگیره و یک نفر با زنجیر کردن خودش به بارگاه آقایون . بستگی داره شما از دیدن کدومشون به وجد بیای .
امیدوارم منظورم رو بهت رسونده باشم .
مثل اینکه بدت نمیاد شر به پا کنی . بحث بت و بت بازی مربوط به این حرفها نمی شد . چقدر یه حرف رو تکرار میکنی .

شما مختارید هر طور که مایلید زندگی کنید ماهم نگفتیم که به ما ربط داره.بحثهایی هم که ما می کنیم به خاطر اینه که به حقیقت برسیم البته اگه روی داشته های غلط خود اصرار نورزیم
اما یه سوال ازت دارم.به نظرت اون خدایی که میپرستی برای چی مارو آفرید؟آیا بعد از مرگ همه چیز تمام میشود؟

m saeidi

عضو جدید
شما مختارید هر طور که مایلید زندگی کنید ماهم نگفتیم که به ما ربط داره.بحثهایی هم که ما می کنیم به خاطر اینه که به حقیقت برسیم البته اگه روی داشته های غلط خود اصرار نورزیم .
اما یه سوال ازت دارم.به نظرت اون خدایی که میپرستی برای چی مارو آفرید؟آیا بعد از مرگ همه چیز تمام میشود؟

شما به برداشتهای من میگی غلط ، منم به برداشت شما میگم غلط . حالا غلط تو غلط شده و همه فکر میکنن حق با خودشونه هم تو و هم من حق رو به خودمون میدیم . من میگم با توجه به عقل و فطرتم که خدا در وجودم قرار داده خدا رو میپرستم اونوقت تو حدیث عربی مینویسی و تازه اعراب هم براش میذاری .
متوجه اختلاف نظرمون شدی یا بازم بگم ؟
در مورد سوالت هم چندتا جواب هست .
1- خدا ما رو آفریده تا عذاب زندگی در دنیا رو تحمل کنیم و بد بختی و بلا سرمون بیاره . سیل بیاد زلزله بیاد همه آواره و یتیم بشن ، طوفان بیاد همه بیچاره بشن و ...... و بعدش هم بمیریم و بگه چون آدم خوبی نبودی جات توی جهنمه و یا بگه بیا کارنامه ات رو بگیر دست راستت بپر بغل حوری . این یه کم ممکنه .
این سوال به ذهنم رسید لطفاً جواب بدید . همه حوری ها زنن ؟ پس زنها که میرن بهشت چیکار میکنن ؟ اینجوری که نا جور میشه .
2-خدا ما رو آفریده تا در برابر همون چیزایی که بالا گفتم امتحان کنه و آزمون بگیره . ولی این از ریشه چرت و پرته چون خدا میدونه مثلاً من ، خود من رو که آفریده چی هستم و چیکاره ام و توی شرایط سخت و دشوار یا تحت آزمون چه جوابی میدم و آخرشم چی میشم و جهنم یا بهشتم برای خدا معلومه . پس این بشدت چرت و پرته .
3- خدا بیکار بوده و حوصله اش سر رفته و یه جفت آدم درست کرده ، اون آدمها هم پررو و سرتق از آب در اومدن و هی تولید مثل کردن هی تولید مثل کردن هی تولید مثل کردن و حالا حالا ها هم از نسل خودشون تولید میکنن تا چششون درآد . آخرش هم همشون بمیرن و نابود بشن و خلاص .
4- در نهایت بعد از دنیا هر چی باشه خیلی بهتر از این که میبینیم نیست و به نظرم بهشت و جهنم توی همین دنیاست هر کی کار بد بکنه توی همین دنیا بابای آدم رو در میارن مثل بن لادن و صدام و خیلیای دیگه که امیدوارم عاقبتشون از عاقبت یزید هم بدتر بشه به خواست خدا .
هر کی هم که کار خوب بکنه مثل انسانهای معروف و خوب دیگه همه براشون احترام قائلند و به روح خودشون و پدرشون رحمت میفرستن مثل ادیسون که برق و لامپ و ..... رو اختراع کرد یا رازی که الکل رو اختراع کرد که الحق حق پدرشو بیامرزه که عجب کاری کرد یا خیلیای دیگه که من یادم نیست .
در کل اینو میدونم که خدا ما رو نیافریده که شبانه روز عبادتش کنیم . ولی دوست داره که یادش باشیم ، تملقش رو بگیم ، باهاش ملایم و مهربون صحبت کنبم ازش خواهش کنیم ولی البته من عصبانی بشم باهاش 18+ هم حرف میزنم ولی فقط بعضی وقتا ، میدونم که به دل نمیگیره حتی میدونم منو از مادرم هم بیشتر دوستداره و با تمام اذیتهایی که کردم هنوزم دوستم داره و به فکرمه .

بعید میدونم به جوابی که دلت میخواست رسیده باشی .