>>> بحث و گفتگو پیرامون کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق 92 <<<

وضعیت
موضوع بسته شده است.

یونس313

عضو جدید
سلام
از یکی دوتا از دوستانم که دانشجوی ارشد دانشگاه ازاد هستند شنیدم که اگر کسی مثلا برای علوم تحقیقات تهران شرکت کرده باشه (جون علوم تحقیقات تهران ظرفیتش کم است ) اگر انجا قبول نشه بقیه را به نزدیک ترین دانشگاه ازاد محل تولد می اندازند با مراجعه به سایت دانشگاه علوم تحقیقات دیدم خدا بیش از 10 دانشگاه علوم تحقیقات در کشور وجود داره
من اصلا مدرک دانشگاه ازاد را در مقطع کارشناسی ارشد قبول ندارم چون مدرکی با پول ...... (قصد توهین ندارم ولی کسی که مثلا دانشجوی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 14 که مسلط به 10 نوع محیط برنامه نویسی با کسی که بلد نیست اسم خودش روی یک برد مدار چاپی بنویسه برابر ند )
البته گفتم من قصد توهین ندارم : خیلی از دوستان من که از دانشگاه ازاد مدرک گرفته اند سر کار هستند(تمان انها حتما بند پ را داشته اند ) دوست خودم که از دانشگاه امیر کبیر ارشد مخابرات گرفته باید بیکار باشه و بفکر گرفتن دعوتنامه از یک دانشگاه خارج کشور(تازه باید پول درسی که در دانشگاه دولتی را خونده بعنوان اموزش رایگان پس بده )
اصلا نمی دونم چی داره می شه بچه های الکترونیک و مخابرات که یک سر و گردن روی بچه های قدرت و کنترل دارند باید با هزار بدبختی برن سر یک کاری که قدرتی باشه (اگر کار پیدا بشه )
دوستان خوب کنکوری من ، من به شما می گویم قبل از انکه بفکر خوندن ارشد باشید تکلیف را با خود روشن کنید بین ارشد و کارشناسی الکترونیک و مخابرات تو اینجا هیچ فرقی نیست هر کس باور نمی کنه تا نره سرکار باور نمی کنه . خیلی دلم پره
شاید تا دوسه روز دیگه یکی از دو راه زیر را انتخاب کنم یا می رم دو سه ماه زبان می خونم برای بهترین دانشگاه های رایگان دنیا پذیرش می گیرم (مخابرات )
یا باید بساز اینها ...... برم....
موفق باشید

EECi

مدیر بازنشسته
سلام
از یکی دوتا از دوستانم که دانشجوی ارشد دانشگاه ازاد هستند شنیدم که اگر کسی مثلا برای علوم تحقیقات تهران شرکت کرده باشه (جون علوم تحقیقات تهران ظرفیتش کم است ) اگر انجا قبول نشه بقیه را به نزدیک ترین دانشگاه ازاد محل تولد می اندازند با مراجعه به سایت دانشگاه علوم تحقیقات دیدم خدا بیش از 10 دانشگاه علوم تحقیقات در کشور وجود داره
من اصلا مدرک دانشگاه ازاد را در مقطع کارشناسی ارشد قبول ندارم چون مدرکی با پول ...... (قصد توهین ندارم ولی کسی که مثلا دانشجوی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 14 که مسلط به 10 نوع محیط برنامه نویسی با کسی که بلد نیست اسم خودش روی یک برد مدار چاپی بنویسه برابر ند )
البته گفتم من قصد توهین ندارم : خیلی از دوستان من که از دانشگاه ازاد مدرک گرفته اند سر کار هستند(تمان انها حتما بند پ را داشته اند ) دوست خودم که از دانشگاه امیر کبیر ارشد مخابرات گرفته باید بیکار باشه و بفکر گرفتن دعوتنامه از یک دانشگاه خارج کشور(تازه باید پول درسی که در دانشگاه دولتی را خونده بعنوان اموزش رایگان پس بده )
اصلا نمی دونم چی داره می شه بچه های الکترونیک و مخابرات که یک سر و گردن روی بچه های قدرت و کنترل دارند باید با هزار بدبختی برن سر یک کاری که قدرتی باشه (اگر کار پیدا بشه )
دوستان خوب کنکوری من ، من به شما می گویم قبل از انکه بفکر خوندن ارشد باشید تکلیف را با خود روشن کنید بین ارشد و کارشناسی الکترونیک و مخابرات تو اینجا هیچ فرقی نیست هر کس باور نمی کنه تا نره سرکار باور نمی کنه . خیلی دلم پره
شاید تا دوسه روز دیگه یکی از دو راه زیر را انتخاب کنم یا می رم دو سه ماه زبان می خونم برای بهترین دانشگاه های رایگان دنیا پذیرش می گیرم (مخابرات )
یا باید بساز اینها ...... برم....
موفق باشید
یونس جان
تکلیف رو با خودت روشن کن
چون میدونم دانشجوی با استعدادی هستی میگم بشین و برای کنکور بخون
پروسه پذیرش خیلی طول میکشه
معمولا برای مستر یکم سخت هست
بشین برای کنکور بخون
مطمئن باش خدواند بخاطر عدالتش هم که شده تو و تمام افرادی که زحمت میکشن رو به حقشون میرسونه

:gol:

Muhammad1986

عضو جدید
سلام از یکی دوتا از دوستانم که دانشجوی ارشد دانشگاه ازاد هستند شنیدم که اگر کسی مثلا برای علوم تحقیقات تهران شرکت کرده باشه (جون علوم تحقیقات تهران ظرفیتش کم است ) اگر انجا قبول نشه بقیه را به نزدیک ترین دانشگاه ازاد محل تولد می اندازند با مراجعه به سایت دانشگاه علوم تحقیقات دیدم خدا بیش از 10 دانشگاه علوم تحقیقات در کشور وجود داره من اصلا مدرک دانشگاه ازاد را در مقطع کارشناسی ارشد قبول ندارم چون مدرکی با پول ...... (قصد توهین ندارم ولی کسی که مثلا دانشجوی الکترونیک دانشگاه صنعتی اصفهان با معدل 14 که مسلط به 10 نوع محیط برنامه نویسی با کسی که بلد نیست اسم خودش روی یک برد مدار چاپی بنویسه برابر ند ) البته گفتم من قصد توهین ندارم : خیلی از دوستان من که از دانشگاه ازاد مدرک گرفته اند سر کار هستند(تمان انها حتما بند پ را داشته اند ) دوست خودم که از دانشگاه امیر کبیر ارشد مخابرات گرفته باید بیکار باشه و بفکر گرفتن دعوتنامه از یک دانشگاه خارج کشور(تازه باید پول درسی که در دانشگاه دولتی را خونده بعنوان اموزش رایگان پس بده ) اصلا نمی دونم چی داره می شه بچه های الکترونیک و مخابرات که یک سر و گردن روی بچه های قدرت و کنترل دارند باید با هزار بدبختی برن سر یک کاری که قدرتی باشه (اگر کار پیدا بشه ) دوستان خوب کنکوری من ، من به شما می گویم قبل از انکه بفکر خوندن ارشد باشید تکلیف را با خود روشن کنید بین ارشد و کارشناسی الکترونیک و مخابرات تو اینجا هیچ فرقی نیست هر کس باور نمی کنه تا نره سرکار باور نمی کنه . خیلی دلم پره شاید تا دوسه روز دیگه یکی از دو راه زیر را انتخاب کنم یا می رم دو سه ماه زبان می خونم برای بهترین دانشگاه های رایگان دنیا پذیرش می گیرم (مخابرات ) یا باید بساز اینها ...... برم.... موفق باشید
سلام
من یکی از دوستام توی شریف داره دکترای هوافضا میخونه بهم میگفت: واسه اپلای شدن باید از 3 سال قبل پی کاراش باشی!! به نظرم با این جور تصمیم ها داری فقط وقت خودت رو تلف میکنی! خلاصه حواستون باشه توی مرحله ی حساسی از زندگی هستین اشتباه کردن مساوی با ناک اوت شدن!! بعدشم اینطوری که میگید نیست دانشگاه فقط جای یادگیری تئوری هستش و بس! بعضی از دانشجوهای آزاد رو میشناسم که خوره ی نرم افزارن مخصوصا plc یکی از دوستام آخره plc هستش که حتی قول میدم ارشدهای دانشگاه تهران باید بیان پیشش لنگ بندازن!! من که هدفم اینه میخونی واسه دولتی نشد میری ازاد و حالا واسه مقاطع بالاتر اشتباهات خودت رو اسکن میکنی و توی مقاطع بالاتر انشاا.. میری دولتی یکی از دوستام ارشد مخابرات تهران جنوب خونده الان دکترا توی دانشگاه تهرانه. خلاصه درست تصمیم گیری کنید
موفق باشید

آخرین ویرایش:

EECi

مدیر بازنشسته
سلام
سوالی دارم
تا حالا شده ندونید که یک کاری رو چطور شروع کنید؟
اگر افکار منفی به سراغتون اومد چکار می کنید؟
:que:

hoomif

عضو جدید
سلام
سوالی دارم
تا حالا شده ندونید که یک کاری رو چطور شروع کنید؟
اگر افکار منفی به سراغتون اومد چکار می کنید؟
:que:
آره. خوب بستگی به کارش داره...اگه کار پیش پا افتاده ای باشه خوب یکم حال و هوامو عوض میکنم بعدش کارو شروع میکنم اما اگه یه تصمیم جدی باشه به کاری که میخوام بکنم بیشتر فکر میکنم و اهمیتش رو یادآوری میکنم واسه خودم...تا انگیزه ای بشه و افکار منفی دفع بشن :D

• Like
واکنش ها: EECi

milad mansoury

عضو جدید
راستی اقا هی هرجا میشینیم میګن دکتر هدتنی طراح کنکوره،اخه من نمی دونم کی ګفته اون طراح کنکوره،ها؟:mad:

الان دوباره توی یکی از بخشا دوباره میګن ایشون طراحه من نمی دونم والا این شایعه رو کی درست کرده!!!!!

hoomif

عضو جدید
راستی اقا هی هرجا میشینیم میګن دکتر هدتنی طراح کنکوره،اخه من نمی دونم کی ګفته اون طراح کنکوره،ها؟:mad:
بابا کارش درسته خداییش... وقتی دانشجو دکتری بوده هیئت علمی شده...وقتی دانشجو دکتری بوده استادشون کتاب اینو درس میداده :surprised:

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
کتابشم خیلی سنگین گفته. فقط یکم بد خطه !! :confused:

امروز کتاب الکترونیک مهندس اسلام پناه (راهیان ارشد) به دستم رسید.بیش از 600 صفحه هست و با همه کتبی که دیدم فرق داره.ایشون کتابش اصلا درسنامه نداره و در قالب مسائل و حل اونها نکات رو میگه و جا میندازه.من خودم هنوز نخوندمش چون همین امروز گرفتم ولی به نظرم کتاب خوبی اومد.کلا ما تو بازار فقر شدید منبع درست حسابی الکترونیک داریم

آخرین ویرایش:

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز

الان دوباره توی یکی از بخشا دوباره میګن ایشون طراحه من نمی دونم والا این شایعه رو کی درست کرده!!!!!

شک نکن خودش طراحه!

milad mansoury

عضو جدید
عزیزم استاد ما هم وقتی ترم ۱ دکتری بوده بورس دانشګاهمون بوده و عضو هییت علمی بوده،اینا اصلا ملاک نیست.هنوزم همون جبه دار ریس کمیته طراح سوالاته.

hoomif

عضو جدید
عزیزم استاد ما هم وقتی ترم ۱ دکتری بوده بورس دانشګاهمون بوده و عضو هییت علمی بوده،اینا اصلا ملاک نیست.هنوزم همون جبه دار ریس کمیته طراح سوالاته.
دوست عزیز ایشون دانشگاه فردوسی هستند...دانشگاه داریم تا دانشگاه...البته شکی نیست که جبه دار اسطوره مدار است ولی خداییش سوالای مدارش اونقدم منطقی نیست :surprised:

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

خسته نباشید

دوستان من واسه الکترونیک از روی این منابع میخونم نظرتون چیه!؟

جزوه ی مهندس کهن +کتاب مهندس باغستانی

به مهندس صائم ایمیل دادم گفتن که جزوه مهندس کهن بهترین جزوه کنکوریه و حتی یکی از بچه ها با خوندن همین جزوه 55 درصد زده!
البته میخواستم واسه کتاب از روی کتاب سپاهان بخونم دیدم اندازه ی یه پاره آجره!! شاید هم بزرگتر و خوندنش یه قرن طول میکشه!!!
به همین دلیل میخوام از روی الکترونیک باغستانی بخونم. نظرتون چیه؟

کسی تا حالا از این منابع استفاده کرده؟ اصلا یه کتاب خوب درست درمون در مورد الکترونیک پیدا نمیشه!!

لطفا کمکم کنید!

آخرین ویرایش:

EECi

مدیر بازنشسته
همین منابع شما خوبن
سعی کنید از جاهایی که ابهام دارید از کتاب سپاهان استفاده کنید
کتاب مهندس باغستانی یکم خلاصه هست
کتاب اقای اسلام پناه فردا به دستم میرسه
ببینم نظرمو در موردش میگم

EECi

مدیر بازنشسته
دوستان با یه تاپیک برای امادگی تافل موافقید؟
با برنامه یکسان میریم جلو
تا اخرای تابستون هم پیش میریم
بیشتر حالت همراهی و گروهی خواهد داشت
قرار دادن منابعش هم با من

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

از دوستان کسی منابع الکترونیک رو کاملا خونده ؟ میتونه از تجاربش بگه
مثلا در مورد ویژگی ها و کمبود ها و کاستی های منابع موجود در بازار تا بتونیم یه منبع خوب آموزشی با یه منبع خوب تستی رو گلچین کنیم و بخونیم و پیش بریم!؟

مثلا کتاب الکترونیک ناصح نسبت به کتاب مهندس باغستانی چطوره؟کدوم بهتره؟

بیائید منابع رو با هم مقایسه کنیم تا شاید فرجی حاصل بشه!! و بتونیم یه منبع خوب آموزشی اعم از کتاب یا جزوه و یه کتاب خوب تستی از این منابع در بیاریم!

EECi

مدیر بازنشسته
سلام بچه ها
یه سوال داشتم شما الان همگی شروع کردین؟
من چون این ترم سرم شلوغه(کارآموزی، پروژه،20 واحد درس و ...)
:cry:
گفتم از تابستون شروع کنم....!
اگه این کارو بکنم به نظرتون برا یه رتبه 2-3 رقمی زمان کافیه؟:(
شما برنامتون برا درس خوندن چیه؟
چجوری درس میخونین؟(ترتیبش چجوری باشه بهتره)
خواهشا هر کی نظرشو بگه
خب منم 21 واحد دارم! با کاراموزی!!:redface:
از همین فردا شروع کنید

برای رتبه تک رقمی هم وقت هست;)

برنامه اینه که اولش درسنامه میخونم بعد تست میزنم
هر روز زبانم میخونم
برنامه ریختم درس مدار مخابراتی را تا یه هفته تموم کنم در کنار زبان و یه درس کنکور که هر روز می خونم و بعد برم مخابرات 2 رو بخونم
تا 18 خرداد سعی می کنم سه تا درس الکترونیک ، مغناطیس و سیگنال رو در حد سوالات کنکور سراسری بخونم ، البته برای سیگنال کتاب دو جلدی راهیان ارشدو میخونم

اینم نظر من:gol:

Muhammad1986

عضو جدید
سلام بچه ها
یه سوال داشتم شما الان همگی شروع کردین؟
من چون این ترم سرم شلوغه(کارآموزی، پروژه،20 واحد درس و ...)
:cry:
گفتم از تابستون شروع کنم....!
اگه این کارو بکنم به نظرتون برا یه رتبه 2-3 رقمی زمان کافیه؟:(
شما برنامتون برا درس خوندن چیه؟
چجوری درس میخونین؟(ترتیبش چجوری باشه بهتره)
خواهشا هر کی نظرشو بگه
مشاهده پیوست 96875

سلام

این همون مطلبی بود که همه رو بهش دعوت کردم و گفتم کنکور به نظرم 3 تا بخش داره
1.منابع برتر(که فک میکنم دیگه کل بچه ها میدونن)
2.برنامه ریزی متناسب با منابع و هدف و پشتکار و شرایط
3.پشتکار

به نظرم چطور خوندن خیلی مهمه!!خیلی
!

• Like
واکنش ها: EECi

kobe24

عضو جدید
سلام دوستان
پارسه تا23اردیبهشت440تومن میگیره....
چه کار کنیم؟؟؟

milad mansoury

عضو جدید
دوست عزیز ایشون دانشگاه فردوسی هستند...دانشگاه داریم تا دانشگاه...البته شکی نیست که جبه دار اسطوره مدار است ولی خداییش سوالای مدارش اونقدم منطقی نیست :surprised:

عزیزم دانشګاه مام در \یت نیست میتونی بری اینجا استاداشو نګاه کنی،هییت علمیش همشون امیر کبیر یا علم و صنعت درس میدن.همون دکتر صورتګر میتونی دربارش توی اینترنت سرچ کنی ببینی تو ایران چکارست.http://araku.ac.ir/gims/univ/colleges/deps/index.php?id=30

اینم بهت بګم که توی دانشګاه ما دوره هایی برګزار میشه که توی دانشګاه شریفش برګزار نمیشه،از جمله حفاظت،طراحی خطوط انتقال،طراحی دکل و ... اونم از طرف فنی حرفه ای با تلاش بچه هامون،راستی یه چیز دیګه اینکه تابستون دانشجوهای شریف وامیر کبیرمیخوان بیان با ما بشینن سره کلاس این دوره ها ولی خوب دانشګاهمون تا الان بهشون اجازه نداده.اصلا بیخیال به حاشیه رفت.
ولی اینم بدون که من نګفتم منطقی هست یا نه من ګفتم ایشون هنوزم رییس کمیته هستن.

آخرین ویرایش:

EECi

مدیر بازنشسته
عزیزم دانشګاه مام در \یت نیست میتونی بری اینجا استاداشو نګاه کنی،هییت علمیش همشون امیر کبیر یا علم و صنعت درس میدن.همون دکتر صورتګر میتونی دربارش توی اینترنت سرچ کنی ببینی تو ایران چکارست.http://araku.ac.ir/gims/univ/colleges/deps/index.php?id=30
میلاد جان طراح سوالات مدار اقای هدتنی بودن
این رو ما نمیگیم بلکه اساتید برتر کنکور میگن

saeidpashaei719

عضو جدید
قبول دارم ولی خوب جامعه آماریش از بقیه موسسه ها بالا تره

من از چند تا از خود اساتيد پارسه شنيدم كه آمار پارسه كاملا ساختگيه و تعداد شركت كننده واقعيش حداكثر 1000 تاست. ميتونيد به سايت چندتا از اساتيد پارسه بريد و ازشون بپرسيد. بعضيشون انقدر منصف هستن كه جواب راست بگن

Muhammad1986

عضو جدید
مهندس وقتي همون اساتيد پارسه توي موسسات ديگه هم هستن چرا بايد بريم پارسه كه دو برابر پول بديم ؟!!!! چون گرونتره ؟!!! ميشه يه نفر توضيح بده؟!

این موسسات فقط پول تبلیغات و مارک اسمشون رو میخورن و بس!

milad mansoury

عضو جدید
میلاد جان طراح سوالات مدار اقای هدتنی بودن
این رو ما نمیگیم بلکه اساتید برتر کنکور میگن

ولی ایدین خان استادمون ګفت \ارسال از طرف دکتر جبه دار که رییس کمیته بوده نامه اومده بود واسه طراحی سوال ایشون هم ۵ تا سوال طرح کرده بودند و فرستاده بودنندحالا دیګه راست و دروغش با ایشون.من حرفم این هست که شاید دکتر هدتنی هم جز کمیته طراح هست ولی رییس کمیته هنوزم جبه داره.

راستی اینم راجع به دانشګاهمون بګم که امسال توی زبان تخصصی عمران یه ریدینګ از استاد زبان تخصصی بچه های عمران دانشګاهمون توی کنکور عمران اومده بوده که فک کم ۵-۶ تا سوال داشته،و چند تا سوال فولاد هم از استاد فولادشون.;)(حالا ایا به نظر شما درسته که اونام بګن استادای ما طراح سوال کنکوره)

Muhammad1986

عضو جدید
ولی ایدین خان استادمون ګفت \ارسال از طرف دکتر جبه دار که رییس کمیته بوده نامه اومده بود واسه طراحی سوال ایشون هم ۵ تا سوال طرح کرده بودند و فرستاده بودنندحالا دیګه راست و دروغش با ایشون.من حرفم این هست که شاید دکتر هدتنی هم جز کمیته طراح هست ولی رییس کمیته هنوزم جبه داره.

حالا چه فرقی میکنه اول و آخرش باید مدار رو بخونید!

بیائید در مورد الکترونیک یه کاری کنیم!

در ضمن شنیدم جزوه 300 سوال مهندس کهن واسه مدار خیلی خوبه!!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا