و اما مهمترین موضوع:
این حرفارو من برادرانه و برای موفقیت همتون میگم ان شاا... که درست بگم و شما هم بتونید استفاده کنین.
کنکوری های عزیز و دوستای گلم هرجا رو اشتباه میکنم لطفا تذکر بدید تا همه استفاده کنن
مهترین اصلی که برای موفقیت در کنکور هست انگیزست.پس خواهشا اگه میاین وسط گود با انگیزه کافی بیاید تا خدایی نکرده پشیمون نشید.
یک سوال ازتون میپرسم تا حالا دوستی داشتید که تو یکی از 10دانشگاه برتر کشور درس بخونه و مثل شما اینقد حساس و دنبال مسایل کنکور باشه؟منابع، اساتید، موسسات و...... یعنی اونا(منظورم دانشجویان تاپه)هم همین قدر حساسن؟ من ندیدم و فک کنم نخواهم دید.
خواهشا خواهشا خواهشا غرق حواشی کنکور نشید. غرق انتخاب منبع،استاد،کتاب ،موسسه و.... نشید.
بچه ها ما به وسواس انتخاب منبع گرفتاریم.مطمئن باشید بچه ای تاپ دانشگاه های خوب اینطور نیستن. یک بار منبع رو انتخاب کنید و شروع کنید به خوندن و وسواس رو کنار بزارید.از این شاخه به اون شاخه پریدن بسه.باور کنید یروز میاد میبینید بهمن 91 شد و 10تا کتاب و جزوه مدار دارید ولی از یکیشون هنوز 10صفحه هم نخوندین.
به همه توصیه میکنم این جمله رو پرینت بگیرن بزنن دیوار اتاقشون.(این جمله رو بهترین دوستم بهم یاد داده.ازش ممنونم)
تسلط 80درصدی روی 40دصد مطالب، بهتر از تسلط 40 درصدی روی 80 درصد مطالب است.
بزارید یکم بچه های تاپ دانشگاه های خوب رو بررسی کنیم.به نظر من این عزیزان بجز کتاب تست دانشگاه تهران کتاب تست دیگه ای ندارن و نخواهند داشت چون نیازی ندارن.چون کتاب مرجع خوندن چون خوندن چون استاد خوب داشتن و.......
پس حالا که وقت دارین بشینید و از کتابهای مرجع استفاده کنید.
مواظب باشید تو استفاده از کتاب های مرجع افراط نکنید و غرق هم نشید.
نکته بعدی اینه که زیاد دنبال بچه های تاپ و رتبه های تک رقمی نرید.قبول کنید که اونا با شما خیلی فرق دارن.این عزیزان تمام زندگیشون درس بوده و استثناء هستن پس بنابراین نمیتونن به شما مشاوره خوب بدن.اگر یک دانشجویه خوب یا متوسط هستید مسلما بین یک رتبه 7و 700 کسی که رتبه 700داره بهتر میتونه راهنماییتون کنه تا رتبه 7.چون شرایط زندگیش به شما نزدیکتره.واقع نگر باشید.
کنکوری های عزیز این رو هم مد نظر داشته باشید
واقعیت با حقیقت فرق میکنه.
و نکته دیگه اینکه نت میتونه برای شما عین یک عامل بیماری عمل کنه.خیلی خوبی داره اما قبول کنید عامل حساس بودن شما همین اینترنت و نظرات متفاوت است.تصمیم بگیرید اطلاعات جمع کنید ولی غرق نت هم نشید.مطمئن باشید وسواس شما رو بیشتر میکنه.
و نکته آخر بهترین راهنمای شما دوست یا استاد شماست که قبلا تو این آزمون پیروز شده.سعی کنید تا حد ممکن یک همراه خوب برای خودتون پیدا کنید و تا کنکور باهم پیش برید.هیچ کس نمیتونه مثل یک دوست خوب به شما کمک کنه.
با دوست یا استادتون مشورت کنید راهنمایی بخواید منابع رو مشخص کنید. با خودتون لج نکنید اگه میبینید تو یه درس ضعیف هستین برید کلاس (خیلی بهتون کمک میکنه).شروع کنید که ناگهان زود دیر میشه.
آها راستی از کتابای رهیافت هم غافل نشید بجز الکترونیک بقیش خوبن اونم خیلی قدیمی شده(اگر وقت دارید)
در نهایت از صمیم قلبم برای همتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم همتون مثه من به آرزوهای قشنگتون برسید.
خدا گوید:
تو ای زیباتر از خورشید زیبایم،
تو ای والاترین مهمان دنیایم،
بدان آغوش من باز است،
شروع کن!
یک قدم با تو، تمام گامهای مانده اش با
من........