>>> بحث و گفتگو پیرامون کنکور کارشناسی ارشد مهندسی برق 92 <<<

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vaaad7

عضو جدید
شرمنده باز می پرسم....مخصوصا از Ehi...:cry:
دارم می رم نمایشگاه به نظرتون کنترل جاهدو (نصیر ) بگیرم یا نه؟
نظرتون درمورد مغناطیس نصیر (اشرفیان چیه) ؟
مرسی....

دم همه بچه های پایین گرم!!!!

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

دوستان خسته نباشید

کسی یه کتاب خوب کنترل خطی میشناسه که خیلی راحت توضیح داده باشه!!؟

Ehi

کاربر حرفه ای
کاربر ممتاز
شرمنده باز می پرسم....مخصوصا از Ehi...:cry:
دارم می رم نمایشگاه به نظرتون کنترل جاهدو (نصیر ) بگیرم یا نه؟
نظرتون درمورد مغناطیس نصیر (اشرفیان چیه) ؟
مرسی....

سلام
بگیری یا نگیری دیگه با خودت من حرفام و زدم.
مغناطیس اشرفیان رو ندیدم متاسفانه ولی پارسه خوبه

vaaad7

عضو جدید
خدایی این کنترل واسه این تاپیک داره بحران میشه....
اساتید خواهشن ((خواهشن *1000)) کمک کن و کارو یکسره بفرمایند.

EECi

مدیر بازنشسته
سلام

دوستان خسته نباشید

کسی یه کتاب خوب کنترل خطی میشناسه که خیلی راحت توضیح داده باشه!!؟
آریاز برادرانی! من از اینقدر حساسیت متحیرم! یکبار کتاب کنترل اریاز را بخوانید ، اگر از ان هم نفهمیدید کتاب اوگاتا را بخوانید ، اگر از ان هم نفهمیدید یعنی با دقت نخوانده اید
سپس بروید و سوالات راهیان ارشد را با پاسخ هایش کامل بررسی کنید
اگر جزوه اقای شیرین ابادی را پیدا کردید یا به کلاسش با امادگی ذهنی قبلی رفتید هم بسیار به شما کمک می کند

سالن ناشران دانشګاهی B16
\ارسال که نبود امسال خدا داند چرا اومده؟(شایدم \ارسال من \یدا نکردم.)
من پارسال رفته بودم ، البته نه در نمایشگاه کتاب تهران بلکه در نمایشگاه شهر خودمان
معمولا در بخش ناشران نیست و در بخش دیگری مثل بخش فرهنگی و دینی حضور پیدا می کنند!! دلیلش را هم نمی دانم

:gol:

SHR776

عضو جدید
سلام.از این کتابای پارسه چیاشو از نمایشگاه بگیرم؟

mo_ha

عضو جدید
سلام خدمت برو بچ گل
من چند وقت بود دنبال یه فروم خوب که یه سری بچه های باحال درسخون باشه میگشتم
فک کنم پیدا کردم!
اسم یه سری کتاب مینویسم برا دوستان که بیشترین توصیه توسط اساتید شده
(البته با اجازه پیش کسوتا)

آخرین ویرایش:

hoomif

عضو جدید
سلام.
دوستان من کنترل آزاد مشهد زدم واسه ارشد...ولی الان دانشجوی بیرجندم و امتحان دارم و نمیتونم برم مشهد...میخوام بدونم میشه همینجا امتحان بدم؟؟؟
:(

میشه لطفا پرس و جو کنن مهندسان عزیز ؟؟

djbehrouz

عضو جدید
سلام.
دوستان من کنترل آزاد مشهد زدم واسه ارشد...ولی الان دانشجوی بیرجندم و امتحان دارم و نمیتونم برم مشهد...میخوام بدونم میشه همینجا امتحان بدم؟؟؟
:(

میشه لطفا پرس و جو کنن مهندسان عزیز ؟؟

سلام.خیر چنین امکانی امسال وجود ندارد!

انشاا.. از سال دیگه هر فردی می تواند صرف نظر از رشته و دانشگاه انتخابی در دانشگاه شهر خود امتحان دهد!

EECi

مدیر بازنشسته
bah bah salam dostan manam emsal konkor daram be jameton mipeyvandam! ejaze hast?
سلام
خوش امدید دوست عزیز:gol:
سلام خدمت برو بچ گل
من چند وقت بود دنبال یه فروم خوب که یه سری بچه های باحال درسخون باشه میگشتم
فک کنم پیدا کردم!
اسم یه سری کتاب مینویسم برا دوستان که بیشترین توصیه توسط اساتید شده
(البته با اجازه پیش کسوتا)
سلام خدمت شما:gol:
خوشحالم که اینجا را پیدا کرده اید

بفرمایید منتظر دیدن نظر ارزشمند شما هستم
:gol:

mo_ha

عضو جدید
البته چون من قدرتم دروس قدرتو میزارم

معادلات :
1- مهندس کریمی (نصیر)
2- دکتر معتقدی (پارسه)
3- مهندس اقاسی (نگاه دانش)
4- دکتر نیکو کار(ازاده) – مرجع
5- دکتر بهزاد خدا کرمی (راهیان ارشد)- البته جامع
ریاضی مهندسی:
1- مهندس کریمی (نصیر)
2- دکتر معتقدی (پارسه)
3- دکتر حاجی جمشیدی (جهش یا پوران پژوهش)
4- اروین کرویت سینگ ، دکتر عالم زاده یا دکتر شیدفر
البته مدرسانم خوبه
آمار:
1- دکتر طورانی (پارسه)
2- دکتر نیکوکار (ازاده)
3- مهندس هنری (شکوفه های دانش) – البته فک نکنم پیدا بشه. من خودم پیدا نکردم!
البته مدرسانم خوبه
مدار:
1- دکتر جبه دار (نصیر)
2- دکتر عبدالعالی (پارسه) – برای شروع خوبه
3- دکتر کارو زرگر (پوران پژوهش)
4- مهندس دلیروی فرد (پردازش)
5- چالز دسور ، دکتر جبه دار، ( دانشگاه تهران)- مرجع _ البته تمریناش برا ارشد خوبه
6- رهیافت دکتر دیانی (نص)
البته مدرسان و جهشم بد نیست
ماشین:
1- مهندس متین مشکین (پردازش)
2- دکتر لسانی(سنجش تکمیلی)
3- پ.س.سن ، پرفسور عابدی(بصیر)- مرجع
4- بیم بهارا،دکتر لسانی- مرجع البته تمریناش برا ارشد خوبه
البته مدرسانم خوبه
کنترل :
1 - دکتر جاهد مطلق و دکتر رحمانی (نصیر)
2 – دکتر سجادیان (پردازش یا مدرسان شریف)
3-آریاز برادرانی(آزاده)- البته کتابش اشتباه داره ولی برا شروع خوبه(اولاش)
4-رهیافت دکتر دیانی (نص)
5- دکتر خاکی صدیق(دانشگاه پیام نور)- مرجع
6- کاستو هیتو اگاتا – مرجع
البته جهشم بد نیست
مغناطیس :
1- دکتر عبدالعالی ( پارسه )- برای شروع خوبه
2- دکتر طاهری (جهش یا پردازش)
3- دکتر اشرفیان(نصیر)
4- رهیافت دکتر دیانی (نص)
5- چنگ ، دکتر جبه دار ( دانشگاه تهران) – مرجع البته تمریناش برای ارشد خوبه
بررسی :
1- دکتر انتصار(نصیر)
2- هادی سعادت ، احد کاظمی (دانشگاه علم و صنعت ) ، جلد1- مرجع
3- احد کاظمی (دانشگاه علم و صنعت ) ، جلد1- مرجع
البته جهش ، پردازش و مدارسانم بد نیست
زبان :
در مورد زبان اساتید منابع خاصی معرفی نکرده اند
ولی کتاب های 504 و 1100 برای افزایش دامنه لغات مفید است

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام حضور محترم دوستان قدیم و جدید

عذر میخوام اینجوری صحبت میکنم اما الان که بعد از مدت ی هفته اتفاقی اومدم اینجا و پست هاتونو خوندم واقعا متاسف شدم.

کنترل؟!؟!؟!؟!
کلاس؟!؟!؟!؟!
استاد؟!؟!؟!؟!
آزمون؟!؟!؟!؟!
موسسه؟!؟!؟!؟!
و کتاب؟!؟!؟!؟! کتاب؟!؟!؟!؟! کتاب؟!؟!؟!؟!

چه خبره!!!!!! بسه دیگه بخدا بسه

اگه همین الان این بحث های بیخود رو تموم نکنید قول میدم تا 1ماه قبل از کنکور تموم نمیشه.
بزارید یه مثال بزنم
یه روز برفی یه معلم تصمیم میگیره به دانش آموزاش درس زندگی بده بنابراین همشونو میبره تو حیاط مدرسه و ی گوشه ای جعمشون میکنه از دونفر میخواد که اعلام آمادگی کنن.
بالاخره دونفر از بچه ها انتخاب میشن معلم از هر کدوم اونها میخواد از ی گوشه به سمت میله پرچم وسط حیاط برن(فقط همین)
بچه ها حرکت میکنن و بعد از مدت کوتاهی به پرچم میرسن.
معلم بچه ها رو میبره دوتا رد پا که روی برف مونده بود رو به همه نشون میده در کمال تعجب یکی کاملا صاف و مستقیم و دیگری کج و نامستقیم.
بچه ای کج راه رفته بود به معلم گفت تمام مدت راه رفتن به پاهام نگاه میکردم که مبادا مسیر رو اشتباه برم (حساسیت بیشتر)
و نفر دوم گفت تمام مدت راه رفتن به میله پرچم خیره شده بودم.

بچه ها میله پرچم شما کنکور ارشده کتاب مهم هست اما نه به اون اندازه که شما بهش اهمیت میدید.................

نباشید، این همه حساس نباشید، بخدا به خودتون ظلم میکنید.

قبلا هم بهتون هشدار داده بودم اما یا نخوندین یا اینکه جدی نگرفتین.

دوباره اینجا هم کپی میکنم هم برا اونایی که یادشون رفته و هم برای دوستای جدید.

نمیدونم یکمی بعید میدونم با این رویه که شما پیش گرفتین موفق باشید اما برا همتون آرزوی موفقیت میکنم.
امیدوارم که به هرچی آرزوی قشنگ دارین برسید.
دوستدار همتون علی:gol:

آخرین ویرایش:

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
و اما مهمترین موضوع:
این حرفارو من برادرانه و برای موفقیت همتون میگم ان شاا... که درست بگم و شما هم بتونید استفاده کنین.
کنکوری های عزیز و دوستای گلم هرجا رو اشتباه میکنم لطفا تذکر بدید تا همه استفاده کنن
مهترین اصلی که برای موفقیت در کنکور هست انگیزست.پس خواهشا اگه میاین وسط گود با انگیزه کافی بیاید تا خدایی نکرده پشیمون نشید.
یک سوال ازتون میپرسم تا حالا دوستی داشتید که تو یکی از 10دانشگاه برتر کشور درس بخونه و مثل شما اینقد حساس و دنبال مسایل کنکور باشه؟منابع، اساتید، موسسات و...... یعنی اونا(منظورم دانشجویان تاپه)هم همین قدر حساسن؟ من ندیدم و فک کنم نخواهم دید.
خواهشا خواهشا خواهشا غرق حواشی کنکور نشید. غرق انتخاب منبع،استاد،کتاب ،موسسه و.... نشید.
بچه ها ما به وسواس انتخاب منبع گرفتاریم.مطمئن باشید بچه ای تاپ دانشگاه های خوب اینطور نیستن. یک بار منبع رو انتخاب کنید و شروع کنید به خوندن و وسواس رو کنار بزارید.از این شاخه به اون شاخه پریدن بسه.باور کنید یروز میاد میبینید بهمن 91 شد و 10تا کتاب و جزوه مدار دارید ولی از یکیشون هنوز 10صفحه هم نخوندین.
به همه توصیه میکنم این جمله رو پرینت بگیرن بزنن دیوار اتاقشون.(این جمله رو بهترین دوستم بهم یاد داده.ازش ممنونم)

تسلط 80درصدی روی 40دصد مطالب، بهتر از تسلط 40 درصدی روی 80 درصد مطالب است.

بزارید یکم بچه های تاپ دانشگاه های خوب رو بررسی کنیم.به نظر من این عزیزان بجز کتاب تست دانشگاه تهران کتاب تست دیگه ای ندارن و نخواهند داشت چون نیازی ندارن.چون کتاب مرجع خوندن چون خوندن چون استاد خوب داشتن و.......
پس حالا که وقت دارین بشینید و از کتابهای مرجع استفاده کنید.مواظب باشید تو استفاده از کتاب های مرجع افراط نکنید و غرق هم نشید.
نکته بعدی اینه که زیاد دنبال بچه های تاپ و رتبه های تک رقمی نرید.قبول کنید که اونا با شما خیلی فرق دارن.این عزیزان تمام زندگیشون درس بوده و استثناء هستن پس بنابراین نمیتونن به شما مشاوره خوب بدن.اگر یک دانشجویه خوب یا متوسط هستید مسلما بین یک رتبه 7و 700 کسی که رتبه 700داره بهتر میتونه راهنماییتون کنه تا رتبه 7.چون شرایط زندگیش به شما نزدیکتره.واقع نگر باشید.
کنکوری های عزیز این رو هم مد نظر داشته باشید واقعیت با حقیقت فرق میکنه.

و نکته دیگه اینکه نت میتونه برای شما عین یک عامل بیماری عمل کنه.خیلی خوبی داره اما قبول کنید عامل حساس بودن شما همین اینترنت و نظرات متفاوت است.تصمیم بگیرید اطلاعات جمع کنید ولی غرق نت هم نشید.مطمئن باشید وسواس شما رو بیشتر میکنه.
و نکته آخر بهترین راهنمای شما دوست یا استاد شماست که قبلا تو این آزمون پیروز شده.سعی کنید تا حد ممکن یک همراه خوب برای خودتون پیدا کنید و تا کنکور باهم پیش برید.هیچ کس نمیتونه مثل یک دوست خوب به شما کمک کنه.
با دوست یا استادتون مشورت کنید راهنمایی بخواید منابع رو مشخص کنید. با خودتون لج نکنید اگه میبینید تو یه درس ضعیف هستین برید کلاس (خیلی بهتون کمک میکنه).شروع کنید که ناگهان زود دیر میشه.
آها راستی از کتابای رهیافت هم غافل نشید بجز الکترونیک بقیش خوبن اونم خیلی قدیمی شده(اگر وقت دارید)
در نهایت از صمیم قلبم برای همتون آرزوی موفقیت میکنم و امیدوارم همتون مثه من به آرزوهای قشنگتون برسید.

خدا گوید:
تو ای زیباتر از خورشید زیبایم،
تو ای والاترین مهمان دنیایم،
بدان آغوش من باز است،
شروع کن!
یک قدم با تو، تمام گامهای مانده اش با
من........

EECi

مدیر بازنشسته
البته علی جان باید این رو هم بگیم که دوستان موفق در کنکور ارشد در انتخاب منابع بسیار دقت می کنند ولی تفاوت مهم انها قاطعیت در تصمیم هست
بعد از اینکه منابع رو انتخاب کردند دیگر شکی به ذهن خودشان وارد نمی کنند

نکته بعدی این هست که کتاب زیاد می خونند
از حجم کتاب ها نمی ترسند
و از همه مهم تر سمج هستند! یعنی زود خودشان را نمی بازند ، اگر مطلبی رو نفهمیدند باز هم مطالعه می کنند و انقدر تکرار می کنند و فکر می کنند تا مطلب را بگیرند

شاید حساسیت بچه ها به این دلیل هست که یکمی ... اره دیگه راحت طلب هستند:D

arshad92

اخراجی موقت
سلام
بچه ها تو را بخدا راهنمایی کنید
من فردا می خوام برای درس ماشین و برسی کلاس بنویسم
به نظر شما چه استادی خوبه انتصار یا حلم زاده

mo_ha

عضو جدید
با تشکر از علی آقا
به خاطر توصیه های دوستانشون:)
راستی علی آقا چند وقت پیش یه مطلب در مورد کلاس کنکور تو مشهد گفته بودین. میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
ممنون

vaaad7

عضو جدید
سلام
بچه ها تو را بخدا راهنمایی کنید
من فردا می خوام برای درس ماشین و برسی کلاس بنویسم
به نظر شما چه استادی خوبه انتصار یا حلم زاده

حلم زاده رو نمی دونم ولی کمتر کسیو دیدم تو کلاسای انتصار شرکت کرده باشه ولی راضی باشه....شاید به خاطر اینکه ایشون جای استاد براتی اومدن و نتونستن جای ایشونو پر کنن.

ali_511

عضو جدید
کاربر ممتاز
با تشکر از علی آقا
به خاطر توصیه های دوستانشون:)
راستی علی آقا چند وقت پیش یه مطلب در مورد کلاس کنکور تو مشهد گفته بودین. میشه یه کم بیشتر توضیح بدین؟
ممنون

از سایت مهندس باغستانی اقدام بفرمایید برای جلسه 27 اردیبهشت که تو سالن آمفی تاتر دانشگاه امام رضا ست (ساعتش و نمیدونم فعلا)
اونجا میتونید از طریق بچه های امام رضا پیگیر کلاسها باشید.
کنترل دکتر شیرین آبادی
سیگنال دکتر شیرین آبادی
الکترونیک مهندس باغستانی
مغناطیس مهندس باغستانی
مدار مهندس تقوی
ماشین حلم زاده
بررسی حلم زاده

به شخصه دارم میگم این فرصت فوق العاده ست و با همت بچه ها برقرار شده قدرشو بدونید.موسسه دانشمند هم نرید مگر برای ریاضی مهندسی عباس شفیعی

موفق باشید

alielec

عضو جدید
اینقدر تبلیغات منفی از پارسه شنیدم که فکر کنم بی خیالش بشم!
حالا واقعاً کتابهاشون توی نمایشگاه عرضه شدن یا نه؟

راستی!آزمونهای سنجش در شهرستانها هم که برگزار می شه؟!

dadash masoud

عضو جدید
بچه ها ميخوام از نمايشگاه يه كتاب ماشين بگيرم راهنمايي كنيد . كتاب كنكوري باشه

تعجب ميكنم كه بچه ها اينقدر كنترل كنترل ميكنن.كسي هست بين شما كه از درصد50 كنترل ناراحت بشه. 90 درصد اين كتابهاي كنترل تا 50 درصد ميرسونتون. بسه ديگه .

اگه يه بار يه كتابو خوب بخونيد و نسبت به كنترل درك پيدا كنيد خودتون متوجه خوبي ها و بدي هاي يك كتاب ميشيد كه نسبتا شخصيه.

mo_ha

عضو جدید
از سایت مهندس باغستانی اقدام بفرمایید برای جلسه 27 اردیبهشت که تو سالن آمفی تاتر دانشگاه امام رضا ست (ساعتش و نمیدونم فعلا)
اونجا میتونید از طریق بچه های امام رضا پیگیر کلاسها باشید.
کنترل دکتر شیرین آبادی
سیگنال دکتر شیرین آبادی
الکترونیک مهندس باغستانی
مغناطیس مهندس باغستانی
مدار مهندس تقوی
ماشین حلم زاده
بررسی حلم زاده

به شخصه دارم میگم این فرصت فوق العاده ست و با همت بچه ها برقرار شده قدرشو بدونید.موسسه دانشمند هم نرید مگر برای ریاضی مهندسی عباس شفیعی

موفق باشید

خیلی ممنون از راهنماییتون:gol:

arshad92

اخراجی موقت
سلام
دوستان برای درس بررسی کسی می تونه یک کتاب خوب معرفی کنه

Muhammad1986

عضو جدید
سلام

حالا گیرم منابع خوب رو شناختیم و بخوایم واسه ارشد بخونیم نکته ی مهم اینه :

حالا چه طوری بخونیم مثلا اگه ازمون های پارسه رو شرکت کنیم میتونیم با برنامه ی آزموناش هماهنگ بشیم و بتونیم تمام منابعمون رو با این برنامه بخونیم و پیش بریم!!؟

من که از خیلی ها شنیدم برنامه پارسه خیلی فشرده س و نمیشه بهش رسید و اجراش کرد.
(یاد کنکور ریاضی خودم میفتم که کانون فرهنگی شرکت میکردم و حتی نتونستم یه دونه از برنامه هاش رو عملی کنم!! نمیدونم من شخصیت کمال گرا داشتم یا آزمون های قلم چی فشرده بود؟؟خدایی از چند تا از دوستام هم پرسیدم گفتن ما هم نمیتونستیم به گرد برنامه قلم چی برسونیم
با این که اون زمونا هم منابع خوب و برتر رو داشتیم اما نتونستیم شق القمری کنیم و جای خوبی قبول بشیم پس به فکر نحوه خوندن و برنامه ی کنکور هم باشین)
دوستان به نظرم دونستن منابع خوب فقط یه مرحله از موفقیته مرحله ی بعد ریختن برنامه متناسب با منابع و پشتکاری که داریم هستش و این خیلی مهمتر از منابع کنکوریه!! چون خیلی ها این منابع برتر رو میشناسن اما فقط تعداد محدودی رتبه های برتر رو میارن و دانشگاه های برتر رو قبول میشن و بقیه به دانشگاه های با سطح علمی پائین و دانشگاه آزاد سرازیر میشن!
پس باید طوری بخونیم که بتونیم منابع و کتبی که گرفتیم رو تموم کنیم! نه اینکه فقط این منابع رو داشته باشیم!!

به نظر من آیتم های اصلی موفقیت اینا هستن:
1.منابع برتر
2.برنامه ریزی
3.پشتکار
هر چند واسه موفقیت بی نهایت عامل باید دست به دست هم بدن تا یکی بتونه به نتیجه دلخواه برسه ولی اینا به نظرم مهمتر هستن.

در ضمن دوستان کسی در مورد آزمون های سنجش اطلاعات کاملی داره که در اختیار همه ی بچه ها قرار بده!؟
(اطلاعاتی از این قبیل که سوالاتش چه طوریه!؟ برنامه ش وتعداد آزمون هاش و شروع ازمون هاش و ...)

در ضمن خیلی خوشحالم که تالاری به این خوبی هست که دوستان تجارب و آگاهی های خودشون رو در اختیار هم قرار میدن.
چون
امام علی علیه السلام:
فرزندم مشکلاتی که در زندگی برایت روی میدهد حمل بر نادانی و بی تجربگی خود بدان چون تو از مادر نادان متولد میشوی و چه بسیار مسائلی هستند که تو نمیدانی و دانشت به آن راهی ندارد و چه اندک است آنچه میدانی نسبت به آنچه نمیدانی ...

امـام على(عليه السلام) مى فرمايند: با مردان آزموده هم نشين باش كه آن هـا متاع پرارج تجربه هاى خود را به گران ترين بها يعنى فدا كردن عمر خود تهيه كرده اند و تو آن متاع گران قدر را با ارزان ترين قيمت (با صرف چند دقيقه) به دست مى آورى

موفق باشید

آخرین ویرایش:

یونس313

عضو جدید
سلام
بچه ها کارت ورود به جلسه دانشگاه ازاد را حالا می تونید پرینت بگیرید .
البته ازمون برق روز جمعه صبح برگزار می شه .
با ارزوی موفقیت برای همه

یونس313

عضو جدید
سلام

به نظر من آیتم های اصلی موفقیت اینا هستن:
1.منابع برتر
2.برنامه ریزی
3.پشتکار

سلام
کاملا موافقم
اما شما گفتید پارسه ازمون هاش خیلی فشرده است . تمام ازمون های ازمایشی چه در مدرسان و سنجش و پارسه برای هر 25 درصد سه هفته فرصت داده اند و برای هر 50 درصد 2 هفته
شما باید در دوران تابستان تمام درس ها را یک بار مرور کرده باشید که در پاییز بیشتر روی حل تست تمرکز کنید . (محمد جان تنبلی نکن درس بخون !!)
من قبلا یک پیشنهاد دادم که بچه ها در ازمون سنجش شرکت کنند که واقعا یک حالت رقابت و حل اشکال را ایجاد کنیم .
موفق باشید

milad mansoury

عضو جدید
اینقدر تبلیغات منفی از پارسه شنیدم که فکر کنم بی خیالش بشم!
حالا واقعاً کتابهاشون توی نمایشگاه عرضه شدن یا نه؟

راستی!آزمونهای سنجش در شهرستانها هم که برگزار می شه؟!

بله \ارسه کتاباشون رو می فروشند.

اونم برګزار می شه توی شهرستانا.

milad mansoury

عضو جدید
سلام
دوستان برای درس بررسی کسی می تونه یک کتاب خوب معرفی کنه

برسی انتشارات جهش تالیف علیرضا قاسمی. من خودم تقریبا وقتی چا\ شد ګرفتم،و خیلی راضیم.فقط وفقطم روی همین کتاب کار میکنم و ۲-۳ دور مرورش میکنم.شک نکن اګه این کار رو کنی حتما نتیجه میګیری.

milad mansoury

عضو جدید
بچه ها ميخوام از نمايشگاه يه كتاب ماشين بگيرم راهنمايي كنيد . كتاب كنكوري باشه

تعجب ميكنم كه بچه ها اينقدر كنترل كنترل ميكنن.كسي هست بين شما كه از درصد50 كنترل ناراحت بشه. 90 درصد اين كتابهاي كنترل تا 50 درصد ميرسونتون. بسه ديگه .

اگه يه بار يه كتابو خوب بخونيد و نسبت به كنترل درك پيدا كنيد خودتون متوجه خوبي ها و بدي هاي يك كتاب ميشيد كه نسبتا شخصيه.

من خودم مدرسانو دارم و راضیم بعضیا از دوستامم اشینا(انتشارات فن اذر) رو دارن اونام راضین.بعضیام میګن حمید لسانی انتشارات ګاجم خوبه.البته من خودم اګه مدرسان رو نداشتم ګاج رو میګرفتم.

البته یه راهنمایی بچه هایی که می خوان کتاب ماشین بیم بهارا رو بګیرن از نمایشګاه می تونن اونو تو انتشارات فن اذر ګیر بیارن.(انتشارات خود کتاب قایم هستش)

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا