بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

the great leader

عضو جدید
اصلا 80 یی بوجود نمیاد زیر رادیکال ... 260 هم ضریبی از 65 هست.
حرف شما کااااااااااااااااااااااااااااااااااااملا درسته.من اشتباه محاسبه کرده بودم و الآن دوباره بررسی کردم و دقیقا جواب شما رو بدست آوردم(یک از هزار پیش اومد!!!!!!!!!!)
ضمن اینکه لامذهب طراح اومده رادیکال 65 رو گذاشته واسه کسانیکه به اشتباه به جای تنش تسلیم تقسیم بر 2(بر اساس معیار ترسکا)تنش تسلیم خالی رو قرار میدن!

ali125

عضو جدید
حرف شما کااااااااااااااااااااااااااااااااااااملا درسته.من اشتباه محاسبه کرده بودم و الآن دوباره بررسی کردم و دقیقا جواب شما رو بدست آوردم(یک از هزار پیش اومد!!!!!!!!!!)
ضمن اینکه لامذهب طراح اومده رادیکال 65 رو گذاشته واسه کسانیکه به اشتباه به جای تنش تسلیم تقسیم بر 2(بر اساس معیار ترسکا)تنش تسلیم خالی رو قرار میدن!

با سلام
چه جوری حل کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

the great leader

عضو جدید
با سلام
چه جوری حل کردید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بار محوری p یک تنش عمودی ایجاد میکنه که محاسبه اش راحته.از طرفی در راستای عمود بر محور شفت مذکور به هیچگونه تنش عمودی اشاره نشده پس آن را صفر میگیریم.تنش برشی هم معلومه،پس دایره مور رو میکشیم که نقطه اول آن با تنش عمودی و برشی مذکور در پایین محور تنش های عمودی می افتد،و نقطه دوم (که در المان بانقطه اول 90 درجه تفاوت دارد و در دایره مور 180 درجه)بر روی محور تنش برشی صفر و در قسمت بالاتر از مبدا مختصات می افتد.حالا اگر شعاع این دایره مور را محاسته کنیم در واقع بر اساس مفاهیم دایره مور،تنش برشی ماکزیمم را حساب کرده ایم که دیگه مسئله حله، چرا که تنش برشی ماکزیمم میشه یک چهارم Y (یک تقسیم بر 2 برای به دست آمدن تنش برشی تسلیم و یکی دیگه هم به خاطر 2 بودن ضریب اطمینان میباشد)

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون دوست عزیز. پس پیشنهاد شما اینه که کتاب مریام رو بخونم و دنبال جزوه استاتیک پارسه یا منابع دیگه نباشم؟
منظور من بیشتر روشهای کنکوری استاتیک هست و حل کردن تستهای مربوط به آن.
روشهای کنکوری استاتیک؟؟شما ابتدا سعی کنید بر کل سوالات اشراف کامل بیابید،در خلال حل کردن سوالات خودتان متوجه میشوید که بعضی از سوالات وقت گیر هستند و اینکه در کنکور مطرح شوند ضعیف هست اما برخی سوالات دیگر با یک راه کوتاه حل میشوند و حل آن منوط به دانستن یه نکته کوچک است.
من خودم فقط مریام را مطالعه کردم.و سوالات استاتیک واقعا برایم آشنا بود.اما مشکلی که برایم در سر جلسه ایجاد شد و بجای 5 سوال فقط سه تاش رو جواب دادم عدم دوره مناسب این درس در بهمن ماه بود.

غلام90

عضو جدید
سلام
کسی میدونه ریاضی 1 و ریاضی 2 پارسه هر دو در یک جلد امده اند یا برای هر کدام یک جلد کتاب جداگانه در بازار هست؟

آخرین ویرایش:

غلام90

عضو جدید
ایا کتابهای ریاضی 1 و ریاضی 2 پارسه مخصوص رشته مهندسی مکانیک نوشته شده اند یا مشترک چند رشته خاص هستند یا فقط مشترک همه رشته های مهندسی نوشته شده اند؟

آخرین ویرایش:

غلام90

عضو جدید
کلا روی جلد کتابهای ریاضی 1 و 2 اقاسی اسمی از رشته خاص اورده؟(مثلا گفته مخصوص مهندسی مکانیک یا .....؟؟)

hamin913

عضو جدید
بچه ها نمی خوام از اولش بهتون انرزی منفی بدم ولی نمی دونم چرا نمی تونم هر روز به برنامم عمل کنم ، روزای اول که شروع کردم خوب بود ولی الان نمی دونم واسه چی نمی تونم ادامه بدم ، هر روز یک اتفاقی می افته که نمی تونم بخونم ، به خصوص که دانشجو هم هستم ، وضعیت بدتر شده ، یه راهنمایی کنید . البته ناگفته نماند من علاقه شدیدی به درس خوندن دارم یعنی با درس خوندن مشکل ندارم اما مشکلاتی پیش میاد که نمی تونم برنامه ریزی هر روز رو انجام بدم . بیاین مثلا بگیم تا سه روز آینده ، این فصل می خونیم ، رفع اشکال می کنیم ، می دونم شاید پیشنهادم جالب نباشه ، اما فکر می کنم لاقل این جوری چون خودم رو موظف می دونم که باید این فصل رو بخونم ،و به عده ای قول دادم شاید بهتر بشه ...
ببخشید که سرتون رو درد اوردم :(

دوست عزیز این روند عادیه من هم برام همین اتفاق افتاد بهترین راه حل اینه که بری سالن مطالعه درس بخونی و موقع درس خوندن موبایلت رو خاموش کن تا هیچ عاملی مزاحمی برای رسیدن به هدفت وجود نداشته باشه

غلام90

عضو جدید
پارسه برای ریاضی 1 و ریاضی 2 چند جلد کتاب داره؟( یه نفر که اطلاع کاملی از کتابهای ریاضی پارسه داره توضیح بده)
ایا تست ها در یک جلد و درس در جلد دیگر و تست تالیفی در جلد دیگر و ....؟؟؟
( سوالاتم در مورد اخرین ویرایش کتابهای پارسه هست)

meh_bah2010

عضو جدید
سلام به تمام کنکوری های 91 عزیز
توی این 2و3 روزی که من این تایپک 16 صفحه ای شما رو می خوندم پر از هیجان شدم تا بهمن سال آینده من هم میان شما و با شما بترکونم
ولی به قول دوستاتون باید آهسته وپیوسته برم که زود دلسرد نشم.
به هر حال اومدم یه برنامه از اول شنبه تا آخر فروردین ریختم تا ببینم چی می شه
برنامه ای که ریختم این طوریه که فعلا هر روز 5 ساعت می خونم و درس هایی که می می خوام بخونم :استاتیک و دینامیک و ریاضی 1و2ومعادلات وترمو 1 هستش
این هم خود برنامه:
شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ریاضی1+1ساعت استاتیک
1شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ریاضی2+1ساعت استاتیک
2شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت معادلات+1ساعت استاتیک
3شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ترمو1+1ساعت استاتیک
4شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ریاضی1+1ساعت استاتیک
5شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ریاضی2+1ساعت استاتیک
جمعه:3ساعت ترمو1+3ساعتم معادلات
البته برای ریاضی1و2 باتوجه به گفته های دوستاتون رفتم آقاسی رو خریدم و برای معادلات هم گاج واستاتیک ودینامیک رو هم فعلا با مریام میخوام سر فصل ها رو بخونم وهر روز 3 حل کنم ولی هنوز برای ترمو نمی دونم چی بخونم که اون هم شما حتما می گید ؟

بیگلی

عضو جدید
سلام.کسی می دونه تراز مکاترونیک در علوم و تحقیقات چقدره؟در قزوین چه طور؟

ehsan-inventor

عضو جدید
سلام به تمام کنکوری های 91 عزیز
توی این 2و3 روزی که من این تایپک 16 صفحه ای شما رو می خوندم پر از هیجان شدم تا بهمن سال آینده من هم میان شما و با شما بترکونم
ولی به قول دوستاتون باید آهسته وپیوسته برم که زود دلسرد نشم.
به هر حال اومدم یه برنامه از اول شنبه تا آخر فروردین ریختم تا ببینم چی می شه
برنامه ای که ریختم این طوریه که فعلا هر روز 5 ساعت می خونم و درس هایی که می می خوام بخونم :استاتیک و دینامیک و ریاضی 1و2ومعادلات وترمو 1 هستش
این هم خود برنامه:
شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ریاضی1+1ساعت استاتیک
1شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ریاضی2+1ساعت استاتیک
2شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت معادلات+1ساعت استاتیک
3شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ترمو1+1ساعت استاتیک
4شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ریاضی1+1ساعت استاتیک
5شنبه:1ساعت دینامیک+3ساعت ریاضی2+1ساعت استاتیک
جمعه:3ساعت ترمو1+3ساعتم معادلات
البته برای ریاضی1و2 باتوجه به گفته های دوستاتون رفتم آقاسی رو خریدم و برای معادلات هم گاج واستاتیک ودینامیک رو هم فعلا با مریام میخوام سر فصل ها رو بخونم وهر روز 3 حل کنم ولی هنوز برای ترمو نمی دونم چی بخونم که اون هم شما حتما می گید ؟

خوش اومدی
به نظر من برنامه ریختن با ساعت جواب نمیده و بعد از مدتی آدم دلسرد میشه.اگر به جای یک ساعت دینامیک بگی فلان بخش از دینامیک(حالا درس یا تست یا...) فکر کنم بهتر باشه.این جوری خودت رو موظف می دونی حتما اون قسمتی که تو برنامه هست رو تموم کنی.حداقل برای من این طوری بهتر بوده و نظر شخصی من بود
موفق باشی.

javadakbari1

عضو جدید
سلام به همه. نشستم يه برنامه ريختم واسه خودم. بچه هاي با تجربه لطفا" يه نگاهي بهش بندازيد نقاط ضعفشو بگيد. ممنون
بچه ها من تقريبا شاغلم برنامم طوريه كه نميشه از 24 ساعت فرضا" 15 ساعت درس بخونم. طبيعيه كه بايد به ابعاد ديگه زندگيم هم برسم. تو يه روز اگه فقط 4-5 ساعتم مطالعه ميكنم ميخوام به 2 تا درس اختصاصش بدم. اينجوري خسته كننده نيست واسم. در ضمن مطالعه به همراه تست زدن همون مبحث و نكته برداريه. مدت مطالعه فرضا براي ديناميك اگه 20 روزه ممكنه يه روز 2 ساعت واسش وقت بزارم يه روز 5 ساعت. واسم مهم تموم كردن اون درس تو وقت تعيين شدست. يه مسئله ديگه اينكه نحوه برنامه ريزي ريزتز و دقيقتر( منظورم از نظر تقسيم سرفصلهاست) يك درس خواص تو يه ماه فعلا مشخص نكردم و به چيزاي ديگه بستگي داره
اسفند
15 روز اول : رياضي 1 & استاتيك
15 روز دوم : رياضي 2 & استاتيك
فروردين
معادلات ديفرانسيل & مقاومت مصالح
ارديبهشت
رياضيات مهندسي & طراحي اجزا
خرداد
زبان عمومي و تخصصي & مرور سريع و گذري گروه رياضي و گروه جامدات مطالعه شده در 3 ماه قبلي
تير
ترموديناميك & ديناميك
مرداد
سيالات & ديناميك ماشين
شهريور
انتقال حرارت & ارتعاشات
مهر
كنترل & مرور سريع و گذري گروه سيالات و گروه ديناميك مطالعه شده در 3 ماه قبلي

آبان و آذر و دي و بهمن : مرور دوباره تمامي دروس با زمان بيشتر و فشرده تر با تست زني بيشتر به صورت زير و همچنين شركت در كنكورهاي آزمايشي جامع
آبان
10 روز اول : رياضي 1 و2
10 روز دوم : معادلات و استاتيك
10 روز سوم : رياضيات مهندسي و مقاومت
آذر
10 روز اول : طراحي اجزا
10 روز دوم : ترموديناميك
10 روز سوم : سيالات
دي
10 روز اول : انتقال حرارت و زبان
10 روز دوم : ديناميك و زبان
10 روز سوم : ديناميك ماشين و زبان
بهمن
15 روز اول : ارتعاشات و كنترل
روز هاي باقي مانده به كنكور: فقط تست

لطفا نظرتونو بگيد كه از اول اسفند به اميد خدا استارت زده بشه
داشتن هر برنامه اي بهتر از برنامه نداشتنه
زیادی زود نیست واسه شروع کردن؟

javadakbari1

عضو جدید
دوستان ارشد 91 من فقط پیشنهاد ها .و تجربیاتم رو می گم شاید به درد بخوره

1- زود تر از تیرماه شروع نکنید چون خسته می شین قطعا
2-حتما حتما، نکته برداری کنید توی برگه های A4
3- از همون اول تست هم بزنین یکم، چون کنکور سوالاش یه روال خاصی داره و در بعضی مباحث اصلا سوالی طرح نمیشه پس نیاز به خوندنش نیست
4- آزمون 90 رو به هیچ عنوان نگاهش نکنین بذارین واسه 5 روز مونده به کنکورتون شدیدا موثره، اگه امسال آزمایشی دادین پس کنکور 89 رو نگه دارین.. کنکور ها شبیه هم هستن.
5-من از آزمون های غیر استاندارد پارسه شدیدا لطمه خوردم و نا امیدم کرده بود به نظر من که اصلا به درد نمی خوره ... اگه هم می خواین با برنامه پیش برین خوب برنامه پارسه یا ماهان رو بگیرین.. مجبور نیستین تو آزموناش شرکت کنین..
6-در مورد کتابها:
ریاضی1 و 2: آقاسی جلد 1
ریاضی مهندسی و معادلات: معتقدی پارسه
مجموعه سیالات: راهیان ارشد (خدا کرمی) اما اشتباهم زیاد داره
مقاومت: پوران پژوهش (نائی) عالیه
استاتیک: کتاب خوبی نبود تا پارسال قرار بود سال 90 دکتر نائی رو پوران چاپ کنه
طراحی اجزا:راهیان ارشد + پارسه در کنار هم
دینامیک: کتاب مریام
ارتعاشات: من نخوندمش نظرم نمی دم
کنترل: آریاز برادران کامل و جامع هست

amona

عضو جدید
ساخت 55% ریاضی 55% جامدات 40% با این درصدها در ساخت چه رتبه ای می ارم

ali125

عضو جدید
بار محوری p یک تنش عمودی ایجاد میکنه که محاسبه اش راحته.از طرفی در راستای عمود بر محور شفت مذکور به هیچگونه تنش عمودی اشاره نشده پس آن را صفر میگیریم.تنش برشی هم معلومه،پس دایره مور رو میکشیم که نقطه اول آن با تنش عمودی و برشی مذکور در پایین محور تنش های عمودی می افتد،و نقطه دوم (که در المان بانقطه اول 90 درجه تفاوت دارد و در دایره مور 180 درجه)بر روی محور تنش برشی صفر و در قسمت بالاتر از مبدا مختصات می افتد.حالا اگر شعاع این دایره مور را محاسته کنیم در واقع بر اساس مفاهیم دایره مور،تنش برشی ماکزیمم را حساب کرده ایم که دیگه مسئله حله، چرا که تنش برشی ماکزیمم میشه یک چهارم Y (یک تقسیم بر 2 برای به دست آمدن تنش برشی تسلیم و یکی دیگه هم به خاطر 2 بودن ضریب اطمینان میباشد)

این درسته اصلا خود معیار ترسکا میگه تنش برشی ماکزیمم باید کوچکتر یا مساوی نصف تنش تسلیم تقسیم بر ضریب اطمینان باشه کاری به اثبات معیار ندارم

حالا اگر به جای Tو c و Jبرای تنش برشی ماکزیمم مقدار بزاری به چی رسیدی؟؟؟؟؟

the great leader

عضو جدید
این درسته اصلا خود معیار ترسکا میگه تنش برشی ماکزیمم باید کوچکتر یا مساوی نصف تنش تسلیم تقسیم بر ضریب اطمینان باشه کاری به اثبات معیار ندارم

حالا اگر به جای Tو c و Jبرای تنش برشی ماکزیمم مقدار بزاری به چی رسیدی؟؟؟؟؟
شاید منظور سوالت رو دقیقا نگرفته باشم.به هر حال C همون شعاع دایره است و J هم که به علت تقارن تغییر نمیکنه.اگر توی رابطه تنش برشی ماکسیمم(گزینه 4)قرار بدیم،فقط T مجهوله که بدست میاد.میشه بپرسم این کار دقیقا به چه درد میخوره؟البته میبخشید

mec1386

عضو جدید
کاربر ممتاز
آفا این سوال قرقره که پارسال هم بود با یه تفاوت (جدا از اینکه جفنگ زدم) برام شده معما چه جوری حل میشه؟

mec.j

عضو جدید
دوستان ارشد 91 من فقط پیشنهاد ها .و تجربیاتم رو می گم شاید به درد بخوره

1- زود تر از تیرماه شروع نکنید چون خسته می شین قطعا
2-حتما حتما، نکته برداری کنید توی برگه های A4
3- از همون اول تست هم بزنین یکم، چون کنکور سوالاش یه روال خاصی داره و در بعضی مباحث اصلا سوالی طرح نمیشه پس نیاز به خوندنش نیست
4- آزمون 90 رو به هیچ عنوان نگاهش نکنین بذارین واسه 5 روز مونده به کنکورتون شدیدا موثره، اگه امسال آزمایشی دادین پس کنکور 89 رو نگه دارین.. کنکور ها شبیه هم هستن.
5-من از آزمون های غیر استاندارد پارسه شدیدا لطمه خوردم و نا امیدم کرده بود به نظر من که اصلا به درد نمی خوره ... اگه هم می خواین با برنامه پیش برین خوب برنامه پارسه یا ماهان رو بگیرین.. مجبور نیستین تو آزموناش شرکت کنین..
6-در مورد کتابها:
ریاضی1 و 2: آقاسی جلد 1
ریاضی مهندسی و معادلات: معتقدی پارسه
مجموعه سیالات: راهیان ارشد (خدا کرمی) اما اشتباهم زیاد داره
مقاومت: پوران پژوهش (نائی) عالیه
استاتیک: کتاب خوبی نبود تا پارسال قرار بود سال 90 دکتر نائی رو پوران چاپ کنه
طراحی اجزا:راهیان ارشد + پارسه در کنار هم
دینامیک: کتاب مریام
ارتعاشات: من نخوندمش نظرم نمی دم
کنترل: آریاز برادران کامل و جامع هست

زیادی زود نیست واسه شروع کردن؟

سلام.ممنون از کمکتون
اما من وبقیه دوستان فکر همه جاشو کردیم وبرناممون هم جوریه که بتونیم تاآخرش به قول معرف آهسته وپیوسته پیش بریم.در ضمن این اولین آزمون سخت وپیچیده ای نیست که داریم براش آماده میشیم.در هر حال از راهنماییهاتون یه دنیا ممنونیم.امیدوارم ما رو تنها نذارید.

amona

عضو جدید
سوالا چند نوع چینش داره اگه یادتون هست صورت سوال رو هم بگید

روی محوری به قطر 30 میلی متر یک چرخنده به صورت جازدن نصب شده است این جازدن یک تنش شعاعی 300 ومحیطی360مگاپاسکال رود سطح محور ایجاد کرده است در هنگام کار یک کوپل پیچشی کاملا معکوس 270 بیوتن متر بر چرخ دنده اعمال می شود مولفه های متوسط و متناوب تنش های اصلی به ترتیب از راست به چپ برحسبMpa عبارتند از:
1.(360و300).(51-و51)
2.(271-و389)(51-و51)
3.(51-و51).(360-و300)
4.(360-و300-).(51-و51)
5.خیلی خیلی ممنون دوست عزیز

بالا