سوالات ریاضی توسط استاد کریمی حل شد و در سایت ایشان قرار گرفت.
http://www.m-karimi.ir
http://www.m-karimi.ir
خانوما...آقایون ... یعنی کسی نمیدونه جریان این تکمیل ظرفیت آزاد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟
علوم تحقيقات همدان. نمره كل حدود 5500 بود. الان نميدونم برم يا نه؟ شما ميدونيد هزينه اش چقدره؟مبراكه. كجا؟ رتبت چند بود. يه كم اطلاعات ميدي؟
علوم تحقيقات همدان. نمره كل حدود 5500 بود. الان نميدونم برم يا نه؟ شما ميدونيد هزينه اش چقدره؟
ساکن کجا هستید؟؟؟علوم تحقيقات همدان. نمره كل حدود 5500 بود. الان نميدونم برم يا نه؟ شما ميدونيد هزينه اش چقدره؟
گرایشتون چیه ؟ اولین انتخابتون کجا بود؟ میشه در صد هاتون رو هم بنویسید؟
برای ثبت نام باید یک میلیون علی الحساب بریزین ، بستگی به رشته و گرایش بین یک میلیون و دویست تا یک میلیون و هفتصد.
ساکن کجا هستید؟؟؟
اگه همدان بهتون نزدیکه که دیگه همینو برید و یه ترم خودتون رو عقب نندازید .. اما اگه خیلی دوره خوب این 2-3 ماه باقیمونده رو هم بخونید انشالله جای نزدیک تری قبول بشید .....
درود
زود اقدام کردید
حداقل میگذاشتین بعد از کنکور امسال
ولی خب منم هستم
یک تعدادازجزوات پارسه رو دارم اسکن و آماده آپلود میکنم
اسم تاپیک رو تغییر بدید یکم حماسه طلبانه هست!!![]()
دوستان شوک عمودی رو چی زدید؟
جریان زیر صوت به فراصوت تبدیل میشه؟من این رو زدم
طراحي كاربردي-خميني شهر
زبان 55.6
رياضي 4.4
سيالات 33.3
جامدات 35.6
ديناميك 2.2-
اکه می تونید هزینشو بدید ، به نظر من برید. جون سال دیگه شهریه ها بیشتر از اینی میشه که الان هست.
دانشگاه خوبیه... چند تا از فارغ التحصیلاش رو میشناسم که فوق العاده با سوادن و از اساتید اونجا راضی بودن ( البته رشتشون مکانیک نیست) ، بابای خودم هم اوایل دهه هفتاد ( خورشیدی ) اونجا تدریس میکرد ، پس حتما دانشگاه خوبیه( البته نمی دونم دانشگاه علوم تحقیقات همدان همون دانشگاه آزاد همدانه یا یکی دیگه است؛ این هایی که نوشتم مربوط به دانشگاه آزاد همدان می شه )
دوستان فورا یکی به من بگه اگه تا امروز پنج شنبه این 3300 تومان پرداخت نکرده باشیم حالا باید چکار کنم درضمن من هم کارت سامان دارم هم پارسیان
منم پرداخت نکردم چی میشه حالا؟
جواب 72 5و5 مدشه» جواب 50 ریاضی سینوسی میشهبچه ها ماهان كليداي جامداتش چقدردرسته؟؟سوال81و72كليدي كه زده درسته؟؟يا اون سوال 50كسي نميدونه كسينوسي ميشه ياسينوسي؟
به نظر من 78 گزینه 3 میشه و 79 هم میشه 4.فکنم 79 -3 بشه اگه از دایره موهر بری و تنش برشی ماکزیمم حساب کنی
این سوال
75و 78 درست زده چه جوریه
من که 75-4
78-4 یعنی جفتش غلطه
72 میشه 5 و 2.5-جواب 72 5و5 مدشه» جواب 50 ریاضی سینوسی میشه
72 میشه 5 و 2.5-
منم سمنان قبول شدم برم؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |