بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

XXXX2

عضو جدید
خانوما...آقایون ... یعنی کسی نمیدونه جریان این تکمیل ظرفیت آزاد چیه؟؟؟؟؟؟؟؟

دانشگاه آزاد براي رشته مكانيك در شهرهای سمنان , ع ت همدان و ع ت آذربایجان شرقی تکمیل ظرفیت گرفته و متاسفانه برای سایر واحدها در گرایش طراحی تکمیل ظرفیت نیمه دوم نداشت.ضمنا برای سمنان از متقاضیان همون واحد حتی با ترازهای پایین و برای اون دو جای دیگه از سایر واحدها پذیرش کرده

hmamashli234

عضو جدید
پاسخ به تاپیک

پاسخ به تاپیک

سلام
من از داوطلبان ارشد مکانیک امسال ام برای ریاضی 2 وریاضی مهندسی نیکوکار رو خوندم وبرای معادلات کتاب بهمن مهری وبرای مقاومت کتاب حسن نایی(پوران)ولی برای ساخت وتولید منبع درستی ندارم ضمنا اگر دوستان جزوه های امیر کبیر یا تبریز رو دارن خواهش می کنم دراختیار دوستان دیگه هم قرار بدن.تو سوالات امسال هم چند تایی دارای اشکال بود یکیش مثلا تو cnc ویکیش تو مقاومت البته به نظر من. خواهشن دوستان دیگر هم نظر بدن.

arsana61

عضو جدید
علوم تحقيقات همدان. نمره كل حدود 5500 بود. الان نميدونم برم يا نه؟ شما ميدونيد هزينه اش چقدره؟

گرایشتون چیه ؟ اولین انتخابتون کجا بود؟ میشه در صد هاتون رو هم بنویسید؟
برای ثبت نام باید یک میلیون علی الحساب بریزین ، بستگی به رشته و گرایش بین یک میلیون و دویست تا یک میلیون و هفتصد.

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
علوم تحقيقات همدان. نمره كل حدود 5500 بود. الان نميدونم برم يا نه؟ شما ميدونيد هزينه اش چقدره؟
ساکن کجا هستید؟؟؟
اگه همدان بهتون نزدیکه که دیگه همینو برید و یه ترم خودتون رو عقب نندازید .. اما اگه خیلی دوره خوب این 2-3 ماه باقیمونده رو هم بخونید انشالله جای نزدیک تری قبول بشید .....

mechanical90

عضو جدید
گرایشتون چیه ؟ اولین انتخابتون کجا بود؟ میشه در صد هاتون رو هم بنویسید؟
برای ثبت نام باید یک میلیون علی الحساب بریزین ، بستگی به رشته و گرایش بین یک میلیون و دویست تا یک میلیون و هفتصد.

طراحي كاربردي-خميني شهر
زبان 55.6
رياضي 4.4
سيالات 33.3
جامدات 35.6
ديناميك 2.2-

mechanical90

عضو جدید
ساکن کجا هستید؟؟؟
اگه همدان بهتون نزدیکه که دیگه همینو برید و یه ترم خودتون رو عقب نندازید .. اما اگه خیلی دوره خوب این 2-3 ماه باقیمونده رو هم بخونید انشالله جای نزدیک تری قبول بشید .....

ساكن اصفهان هستم.

mohammad_29plus2

عضو جدید
درود:heart:
زود اقدام کردید:)
حداقل میگذاشتین بعد از کنکور امسال:D
ولی خب منم هستم;)
یک تعدادازجزوات پارسه رو دارم اسکن و آماده آپلود میکنم:cool:
اسم تاپیک رو تغییر بدید یکم حماسه طلبانه هست!!:cool:

اینکار رو انجام ندید.
هرکس جزوه پارسه می خواد بره و بخره.
از نردبان حرام برای رسیدن به موفقیت استفاده نکنیم.

arsana61

عضو جدید
دانشگاه خوبیه... چند تا از فارغ التحصیلاش رو میشناسم که فوق العاده با سوادن و از اساتید اونجا راضی بودن ( البته رشتشون مکانیک نیست) ، بابای خودم هم اوایل دهه هفتاد ( خورشیدی ) اونجا تدریس میکرد ، پس حتما دانشگاه خوبیه ;) ( البته نمی دونم دانشگاه علوم تحقیقات همدان همون دانشگاه آزاد همدانه یا یکی دیگه است؛ این هایی که نوشتم مربوط به دانشگاه آزاد همدان می شه )

آخرین ویرایش:

daneshju.m

عضو جدید
بچه ها نمی خوام از اولش بهتون انرزی منفی بدم ولی نمی دونم چرا نمی تونم هر روز به برنامم عمل کنم ، روزای اول که شروع کردم خوب بود ولی الان نمی دونم واسه چی نمی تونم ادامه بدم ، هر روز یک اتفاقی می افته که نمی تونم بخونم ، به خصوص که دانشجو هم هستم ، وضعیت بدتر شده ، یه راهنمایی کنید . البته ناگفته نماند من علاقه شدیدی به درس خوندن دارم یعنی با درس خوندن مشکل ندارم اما مشکلاتی پیش میاد که نمی تونم برنامه ریزی هر روز رو انجام بدم . بیاین مثلا بگیم تا سه روز آینده ، این فصل می خونیم ، رفع اشکال می کنیم ، می دونم شاید پیشنهادم جالب نباشه ، اما فکر می کنم لاقل این جوری چون خودم رو موظف می دونم که باید این فصل رو بخونم ،و به عده ای قول دادم شاید بهتر بشه ...
ببخشید که سرتون رو درد اوردم :(

mechanical90

عضو جدید
دانشگاه خوبیه... چند تا از فارغ التحصیلاش رو میشناسم که فوق العاده با سوادن و از اساتید اونجا راضی بودن ( البته رشتشون مکانیک نیست) ، بابای خودم هم اوایل دهه هفتاد ( خورشیدی ) اونجا تدریس میکرد ، پس حتما دانشگاه خوبیه ;) ( البته نمی دونم دانشگاه علوم تحقیقات همدان همون دانشگاه آزاد همدانه یا یکی دیگه است؛ این هایی که نوشتم مربوط به دانشگاه آزاد همدان می شه )

اين دانشگاه سال 86 تاسيس شده و فقط 8 گرايش ارشد داره. به نظر خيلي معتبر نيست.

shahabby

عضو جدید
دوستان فورا یکی به من بگه اگه تا امروز پنج شنبه این 3300 تومان پرداخت نکرده باشیم حالا باید چکار کنم درضمن من هم کارت سامان دارم هم پارسیان

Hossein_b5717

عضو جدید
دوستان فورا یکی به من بگه اگه تا امروز پنج شنبه این 3300 تومان پرداخت نکرده باشیم حالا باید چکار کنم درضمن من هم کارت سامان دارم هم پارسیان

منم پرداخت نکردم چی میشه حالا؟

هیچ کس نمیدونه دقیقا چی میشه
بچه های اینجا کارکنان سنجش که نیستن
این مورد هم فقط امسال پیش اومده, چیزی نیست که کسی تجربه ای راجع بهش داشته باشه

حالا چرا ندادید؟
پول زور بود ولی چاره ای نبود باید میدادیم :redface:
من دیروز مشخصات کارتمو هم پست کردم

mbamiri

عضو جدید
بچه ها ماهان كليداي جامداتش چقدردرسته؟؟سوال81و72كليدي كه زده درسته؟؟يا اون سوال 50كسي نميدونه كسينوسي ميشه ياسينوسي؟

ferdo

عضو جدید
به نظر شما با درصد های زیر چه رتیه ای می شود
ریاضی 50
سیال 46
جامد 25
ارتعاش 29

بالا