بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
هنوز داغی متوجه اوضاع نیستی
موفق باشی
نه اتفاقا داغ نیستم.چون من فعلا به فکر کار نیستم.;)و این اعتقاده منه.ولی صحبت های شما هم تا حدودی درسته.چون دوستم دو هفته پیش گفت یه اداره ای داره بصورت پیمانی نیرو میگیره و گفته فقط مدرک داشته باشید برای ثبت نام کافیه.یعنی کار ندارند که چی بلدی.فقط مدرک:(برای کار هم که بین لیسانس و فوق تفاوت چندانی قائل نمیشن.امسال هم کاراموزی پالایشگاه بودم حسابی دستم اومد که اوضاع چجوره.ولی با این حال دلسرد نیستم.چون هدفم رو میشناسم.و میدونم دنبال چی هستم

alimec

عضو جدید
هنوز داغی متوجه اوضاع نیستی
موفق باشی
من درکتون می کنم ولی الان ما در یکی از مهمترین نقاط عطف زندگی خودمون هستیم حالا این نقطه ی عطف (کنکور ارشد) چقدر جدی هست ؟چقدر تحت جو و حرف دیگران؟ چقدر تحت شرایط جامعه قوت گرفت و... بماند/

respina_518

کاربر فعال
با عرض سلام و خسته نباشید دوستان کسی از تاریخ دقیق کنکور ارشد خودمون(مکانیک)خبر داره؟
27؟
28؟
29؟

mziarp

عضو جدید
اين آمار ممكنه خيلي هم درست نباشه ولي همونجور كه گفتم يكي از دوستان در اختيارم گذاشت. من خيلي البته نميگم كه درسته يا غلط، ولي شايد براي انتخاب شهر و رشته كمك باشه:
اينجوري كه اين دوستم ميگفت براي طراحي كاربردي شهرهاي اراك - اهواز- خميني شهر- كرج 40 نفر- سمنان و تاكستان 35 نفر- تهران ج 50 نفر ميگيرن.
تبديل تو شهرهاي تهران ( سه دانشگاه ) 120 نفر- مشهد و دزفول 40 نفر- ساري و تاكستان 35 نفر
ساخت و وتوليد به غير از علوم تحقيقات كه 50 نفر ميگيرندبقيه شهرها 35 نفرميگيره.
بعضي شهر ها كه كه به قول دوستمون تو دفترچه هايد شده
بازهم ميگم اين اطلاعات رو فقط شفاهي به من گفت ولي به نظر من خيلي هم دروغ تو كارش نبود.
به هرحال هر جا امتحان ميديد موفق باشيد.

?Why

عضو جدید
همین الان با اعتماد به نفسی عجیب غریب ، ساختe علوم تحقیقات ثبت نام کردم .
بعد سراسری فقط باید ساخت بخونم که بیام تو باغe ساخت .

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
مگه شما گرایشتون چیه ؟؟؟؟ که بعد از سراسری میخواید تازه ساخت رو بخونید؟؟؟

• Like
واکنش ها: ?Why

narges khatun

عضو جدید
راهنماییییییییییییییییی

راهنماییییییییییییییییی

سلام دوستان.همگی خسته نباشید...
لطفا راهنماییم کنید.من بعد از امتحانام شروع کردم به مرور کردن درسا.با توجه به فاصله ای که تو امتحانا بین درسام افتاده اصلا آماده نیستم و نرسیدم همه رو بخونم،فردا هم آزمون دارم:( با این وضعیت نتیجش خیلی درست و قابل اعتماد نیست...چه کنم؟؟؟
کلا تو این زمان باقیمانده درست ترین عمل چیه؟
تا هفته دیگه به امیدخداتموم میشن.میشه آزمون آخرپارسه رو شرکت کنم؟اصلا درسته؟توروخدا راهنماییم کنید.از خراب شدن روحیم می ترسم:cry:
با تشکر از همه دوستان و آرزوی موفقیت واسه تک تکتون:gol::gol::gol:

ebrahimsakht

عضو جدید
لطفا راهنماییم کنید.من بعد از امتحانام شروع کردم به مرور کردن درسا.با توجه به فاصله ای که تو امتحانا بین درسام افتاده اصلا آماده نیستم و نرسیدم همه رو بخونم،فردا هم آزمون دارم:( با این وضعیت نتیجش خیلی درست و قابل اعتماد نیست...چه کنم؟؟؟
تا هفته دیگه به امیدخداتموم میشن.میشه آزمون آخرپارسه رو شرکت کنم؟اصلا درسته؟توروخدا راهنماییم کنید.از خراب شدن روحیم می ترسم:cry:
من که میگم تو این وقت باقیمونده فقط بشین با تست مرور کن .

?Why

عضو جدید
مگه شما گرایشتون چیه ؟؟؟؟ که بعد از سراسری میخواید تازه ساخت رو بخونید؟؟؟

جمادات (همون جامدات)
من ساختی نیستم ولی ساختیها را دوث میدارم .:D
فک میکنید با این شرایط :
یه تهران و یه آزاد و یه ساخت e علوم تحقیقات ؛
شانسی دارم ؟
ندارم ؟
دارم ؟
دیگه نوشتم دیگه . بیخیال .

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز

من که میگم تو این وقت باقیمونده فقط بشین با تست مرور کن .
بله ... فقط مرور سریع مباحث مطالعه شده .... با حل تست .... چون وقت کمی داریم .. فکر کنم تستهای 85 به بعد رو بزنی بهتر باشه .....

alimec

عضو جدید
سلام خدا قوت
تا هفته ی دیگه که تموم می کنید خب تموم کنید(امیدوارم حجمش زیاد نباشد و مطالب سنگینی هم نباشن) ولی تو همین هفته ی آتی (که دارید باقی مونده ها رو می خونید) مطالب دیگه هم مرور کنید مرور خلاصه نویسی ها یادداشت برداری ها دفتر ارزیابی آزمون (یا چیزی مشابه اون) روش های رد گزینه و ...
حتما حتما حتما کتاب مکانیک رو از تعاونی سنجش تهیه کنید گرچه فقط این چند دوره ی اخیر رو داره ولی مناسبه و اون سوالات حذف شده رو هم اشاره کرده/ سراغ کتاب های دیگه هم نرید همون کتاب سنجش رو چند بار بخونید/
در مورد آزمون آخر پارسه ....بذارید امشب بگم حدود ساعت 23

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
جمادات (همون جامدات)
من ساختی نیستم ولی ساختیها را دوث میدارم .:D
فک میکنید با این شرایط :
یه تهران و یه آزاد و یه ساخت e علوم تحقیقات ؛
شانسی دارم ؟
ندارم ؟
دارم ؟
دیگه نوشتم دیگه . بیخیال .
چرا که نه .... شانس داری اگه بتونی ساخت رو خوب بزنی ....
من میخوام بزنم نجف آباد ... ساخت تولید ...
موفق باشی

• Like
واکنش ها: ?Why

rattling_boy

عضو جدید

عزیز مطمئن باش اگه دروس ساخت رو خوب بخونی حتما قبولی. فقط از مطالعه ی سوالات سال های قبل غافل نشو

rattling_boy

عضو جدید
یه نکته رو خدمت تمام دوستان عزیز که می خوان کنکور دانشگاه آزاد بزن، عرض کنم که خدایی نکرده بعد از اعلام نتایج براشون پشیمونی پیش نیاد. اصلا به تعداد ظرفیتی که توی دفترچه نوشته توجه نکنید. مطمئن باشید که 2 برابر اون چیزی که توی دفترچه نوشته دانشگاه ها دانشجو جذب می کنن پس اگه توی انتخاب یه دانشگاه به دلیل ظرفیت کم شک دارید این شک رو از خودتون دور کنید و سعی کنید با خوندن کافی اعماد به نفستون رو افزایش بدید و مطمئن باشید که همه ی دوستانی که امسال زحمت کشیدن قبول هستن

narges khatun

عضو جدید
سلام خدا قوت
تا هفته ی دیگه که تموم می کنید خب تموم کنید(امیدوارم حجمش زیاد نباشد و مطالب سنگینی هم نباشن) ولی تو همین هفته ی آتی (که دارید باقی مونده ها رو می خونید) مطالب دیگه هم مرور کنید مرور خلاصه نویسی ها یادداشت برداری ها دفتر ارزیابی آزمون (یا چیزی مشابه اون) روش های رد گزینه و ...
حتما حتما حتما کتاب مکانیک رو از تعاونی سنجش تهیه کنید گرچه فقط این چند دوره ی اخیر رو داره ولی مناسبه و اون سوالات حذف شده رو هم اشاره کرده/ سراغ کتاب های دیگه هم نرید همون کتاب سنجش رو چند بار بخونید/
در مورد آزمون آخر پارسه ....بذارید امشب بگم حدود ساعت 23

ممنون.سیالات ، دینامیک و یک فصل از ریاضی مهندسی مونده .من کتاب مکانیک ارکان دانش رو دارم از 73 تا 86 داره.سه دوره آخر هم از راهیان.اینا خوب نیست؟این رد گزینه چطوریاس؟
دوستان گفتن نمیشه آزمون بدم:(

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
ممنون.سیالات ، دینامیک و یک فصل از ریاضی مهندسی مونده .من کتاب مکانیک ارکان دانش رو دارم از 73 تا 86 داره.سه دوره آخر هم از راهیان.اینا خوب نیست؟این رد گزینه چطوریاس؟
نرجس جون مطلب جدید رو ولش کن.فقط دوره و دوره.میدونی چرا؟حیفه که چیزایی رو هم که وقت گذاشتی خوندی با سرسری دوره کردن یا اصلا نکردنشون جواب ندی.فقط هدفت این باشه که همین هایی رو که خوندی مسلط بشی.احتمال دادن تست تکراری ضعیفه ولی متودش مشخصه.پس دوره رو قبل از تست زدن قرار بده

atre-baroon

عضو جدید
ببخشید این کتابه چیه ؟ میشه توضیح بدید؟ اسم دقیقش چیه؟ به چه درد می خوره ؟ کاربردش چیه ؟ میشه مفصل توضیح بدید که دیگه نخوام بپرسم؟:redface::redface:

alimec

عضو جدید
تو هر گروه سنگین ترین درس رو نخوندین بهتره بی خیال این دروس شوید ریاضی مهندسی هم فک کنم معادلات با مشتق جزیی موندش دیگه پس این هم بی خیال
رد گزینه دیگه /در بعضی از گزینه ها مواردی است که نباید باشد با سوال هماهنگ نیست دیگه
خب نمی تونید پس دیگه دو به شک هم نیستین خلاص
ببخشید این کتابه چیه ؟ میشه توضیح بدید؟ اسم دقیقش چیه؟ به چه درد می خوره ؟ کاربردش چیه ؟ میشه مفصل توضیح بدید که دیگه نخوام بپرسم؟:redface::redface:
سایت سنجش قسمت تعاونی ...

narges khatun

عضو جدید
نرجس جون مطلب جدید رو ولش کن.فقط دوره و دوره.میدونی چرا؟حیفه که چیزایی رو هم که وقت گذاشتی خوندی با سرسری دوره کردن یا اصلا نکردنشون جواب ندی.فقط هدفت این باشه که همین هایی رو که خوندی مسلط بشی.احتمال دادن تست تکراری ضعیفه ولی متودش مشخصه.پس دوره رو قبل از تست زدن قرار بده

عزیز اینایی که گفتم دوره شون مونده.اما تا تست نزنم مسلط نمیشم.الان اصلا آماده نیستم.خیلی تو ذوقم خورده...

narges khatun

عضو جدید
تو هر گروه سنگین ترین درس رو نخوندین بهتره بی خیال این دروس شوید ریاضی مهندسی هم فک کنم معادلات با مشتق جزیی موندش دیگه پس این هم بی خیال
رد گزینه دیگه /در بعضی از گزینه ها مواردی است که نباید باشد با سوال هماهنگ نیست دیگه
خب نمی تونید پس دیگه دو به شک هم نیستین خلاص
خوندم.دوبار!اما دوره نکردم.
احساس می کنم هیچییییییییییییییییی یادم نیست...

reza-e

عضو جدید
ساری امسال سال اولیه که ارشد مکانیک می گیره یا پارسال هم گرفت ؟

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
عزیز اینایی که گفتم دوره شون مونده.اما تا تست نزنم مسلط نمیشم.الان اصلا آماده نیستم.خیلی تو ذوقم خورده...
بهترین کار حفظ آرامش هست.هنوز 20 روز فرصت هستش.از الان یه برنامه واسه هر روز بریز و با توکل به خدا برو جلو.

alimec

عضو جدید
نه تست بیشتر برا تثبیته / برا تسلط تمرین باید حل کرد قبلا گفتم: 1- درک2-تسلط3-تثبیت4-ارزیابی 5- جمع بندی
برا درسی مثل دینامیک نمیشه از مرحله ی دوم گذشت تازه دینامیک مرحلهی سومش زیاد مهم نیست (تست زدنش زیاد مهم نیست) ولی خب برا ریاضی ...

خوندم.دوبار!اما دوره نکردم.
احساس می کنم هیچییییییییییییییییی یادم نیست...
اجساس خیلی خوبیه نشون میده که باید دوره کنی:surprised: /قوی ترین خلاصه نویسی ها اگه دوره نشن به درد نمی خورن
یعنی فقط برا دو درس دینامیک و سیالات (و کمی و ریاضی مهندسی)چنین احساسی دارین خیلی خوبه
پاسخ من در حد اطلاعاتی که دادین بود من اصلا نمی دونم دینامیک رو از مریام خوندین یا مثلا جباری؟ سیالات چی؟ آیا هر روز 5 تا تمرین مریام رو حل می کردین؟ ...
البته فکر کنم خودتون همه چیز رو می دونید و یکی رو می خواستین بهتون دلداری بده

Hossein_b5717

عضو جدید
بچه ها شایعاتی مبنی بر کم شدن زمان کنکور هست
ظاهرا قراره دفترچه ها جدا بشه
مثلا دفترچه زبان جدا میشه و دیگه نمیشه وقت اون رو برای درسای دیگه گذاشت
البته همونطور که گفتم در حد شایعه هست و اگر تغییراتی قرار باشه اتفاق بیوفته روز کنکور مشخص میشه
اینو گفتم یه موقع سر جلسه جا نخورید
2-3 سال پیش که تعداد سوالا از 30 تا به 20 تا کاهش یافت گویا هیچ گونه اطلاع رسانی نشده بود

nazila65

عضو جدید
کاربر ممتاز
سلام دوستان
خسته نباشید
بچه ها ماهان امروز خیلی سوالاش سخت بود
یا واسه من سخت بود
سیالاتش خیلی سوالاش جدید بود
امسال فک کنم سیالات جوندار سوال بیاد
من الان خیلی ترسیدم
خیلی

arsana61

عضو جدید
سلام به همه دوستان
دوستان خوب کسی می تونه به من کمک کنه که درصد ها و رتبه قبولی ، ساخت علوم تحقیقات رو پیدا کنم.؟

بالا