نه اتفاقا داغ نیستم.چون من فعلا به فکر کار نیستم.هنوز داغی متوجه اوضاع نیستی
موفق باشی

نه اتفاقا داغ نیستم.چون من فعلا به فکر کار نیستم.هنوز داغی متوجه اوضاع نیستی
موفق باشی
من درکتون می کنم ولی الان ما در یکی از مهمترین نقاط عطف زندگی خودمون هستیم حالا این نقطه ی عطف (کنکور ارشد) چقدر جدی هست ؟چقدر تحت جو و حرف دیگران؟ چقدر تحت شرایط جامعه قوت گرفت و... بماند/هنوز داغی متوجه اوضاع نیستی
موفق باشی
همین الان با اعتماد به نفسی عجیب غریب ، ساختe علوم تحقیقات ثبت نام کردم .
بعد سراسری فقط باید ساخت بخونم که بیام تو باغe ساخت .
مگه شما گرایشتون چیه ؟؟؟؟ که بعد از سراسری میخواید تازه ساخت رو بخونید؟؟؟همین الان با اعتماد به نفسی عجیب غریب ، ساختe علوم تحقیقات ثبت نام کردم .
من که میگم تو این وقت باقیمونده فقط بشین با تست مرور کن .سلام دوستان.همگی خسته نباشید...
لطفا راهنماییم کنید.من بعد از امتحانام شروع کردم به مرور کردن درسا.با توجه به فاصله ای که تو امتحانا بین درسام افتاده اصلا آماده نیستم و نرسیدم همه رو بخونم،فردا هم آزمون دارمبا این وضعیت نتیجش خیلی درست و قابل اعتماد نیست...چه کنم؟؟؟
کلا تو این زمان باقیمانده درست ترین عمل چیه؟
تا هفته دیگه به امیدخداتموم میشن.میشه آزمون آخرپارسه رو شرکت کنم؟اصلا درسته؟توروخدا راهنماییم کنید.از خراب شدن روحیم می ترسم
با تشکر از همه دوستان و آرزوی موفقیت واسه تک تکتون![]()
مگه شما گرایشتون چیه ؟؟؟؟ که بعد از سراسری میخواید تازه ساخت رو بخونید؟؟؟
سلام دوستان.همگی خسته نباشید...
لطفا راهنماییم کنید.من بعد از امتحانام شروع کردم به مرور کردن درسا.با توجه به فاصله ای که تو امتحانا بین درسام افتاده اصلا آماده نیستم و نرسیدم همه رو بخونم،فردا هم آزمون دارمبا این وضعیت نتیجش خیلی درست و قابل اعتماد نیست...چه کنم؟؟؟
تا هفته دیگه به امیدخداتموم میشن.میشه آزمون آخرپارسه رو شرکت کنم؟اصلا درسته؟توروخدا راهنماییم کنید.از خراب شدن روحیم می ترسم
بله ... فقط مرور سریع مباحث مطالعه شده .... با حل تست .... چون وقت کمی داریم .. فکر کنم تستهای 85 به بعد رو بزنی بهتر باشه .....من که میگم تو این وقت باقیمونده فقط بشین با تست مرور کن .
سلام خدا قوتسلام دوستان.همگی خسته نباشید...
چرا که نه .... شانس داری اگه بتونی ساخت رو خوب بزنی ....جمادات (همون جامدات)
من ساختی نیستم ولی ساختیها را دوث میدارم .
فک میکنید با این شرایط :
یه تهران و یه آزاد و یه ساخت e علوم تحقیقات ؛
شانسی دارم ؟
ندارم ؟
دارم ؟
دیگه نوشتم دیگه . بیخیال .
همین الان با اعتماد به نفسی عجیب غریب ، ساختe علوم تحقیقات ثبت نام کردم .
سلام خدا قوت
تا هفته ی دیگه که تموم می کنید خب تموم کنید(امیدوارم حجمش زیاد نباشد و مطالب سنگینی هم نباشن) ولی تو همین هفته ی آتی (که دارید باقی مونده ها رو می خونید) مطالب دیگه هم مرور کنید مرور خلاصه نویسی ها یادداشت برداری ها دفتر ارزیابی آزمون (یا چیزی مشابه اون) روش های رد گزینه و ...
حتما حتما حتما کتاب مکانیک رو از تعاونی سنجش تهیه کنید گرچه فقط این چند دوره ی اخیر رو داره ولی مناسبه و اون سوالات حذف شده رو هم اشاره کرده/ سراغ کتاب های دیگه هم نرید همون کتاب سنجش رو چند بار بخونید/
در مورد آزمون آخر پارسه ....بذارید امشب بگم حدود ساعت 23
نرجس جون مطلب جدید رو ولش کن.فقط دوره و دوره.میدونی چرا؟حیفه که چیزایی رو هم که وقت گذاشتی خوندی با سرسری دوره کردن یا اصلا نکردنشون جواب ندی.فقط هدفت این باشه که همین هایی رو که خوندی مسلط بشی.احتمال دادن تست تکراری ضعیفه ولی متودش مشخصه.پس دوره رو قبل از تست زدن قرار بدهممنون.سیالات ، دینامیک و یک فصل از ریاضی مهندسی مونده .من کتاب مکانیک ارکان دانش رو دارم از 73 تا 86 داره.سه دوره آخر هم از راهیان.اینا خوب نیست؟این رد گزینه چطوریاس؟
دوستان گفتن نمیشه آزمون بدم![]()
ببخشید این کتابه چیه ؟ میشه توضیح بدید؟ اسم دقیقش چیه؟ به چه درد می خوره ؟ کاربردش چیه ؟ میشه مفصل توضیح بدید که دیگه نخوام بپرسم؟حتما حتما حتما کتاب مکانیک رو از تعاونی سنجش تهیه کنید گرچه فقط این چند دوره ی اخیر رو داره ولی مناسبه و اون سوالات حذف شده رو هم اشاره کرده/ سراغ کتاب های دیگه هم نرید همون کتاب سنجش رو چند بار بخونید/
تو هر گروه سنگین ترین درس رو نخوندین بهتره بی خیال این دروس شوید ریاضی مهندسی هم فک کنم معادلات با مشتق جزیی موندش دیگه پس این هم بی خیالممنون.سیالات ، دینامیک و یک فصل از ریاضی مهندسی مونده .من کتاب مکانیک ارکان دانش رو دارم از 73 تا 86 داره.سه دوره آخر هم از راهیان.اینا خوب نیست؟این رد گزینه چطوریاس؟
دوستان گفتن نمیشه آزمون بدم![]()
سایت سنجش قسمت تعاونی ...ببخشید این کتابه چیه ؟ میشه توضیح بدید؟ اسم دقیقش چیه؟ به چه درد می خوره ؟ کاربردش چیه ؟ میشه مفصل توضیح بدید که دیگه نخوام بپرسم؟![]()
نرجس جون مطلب جدید رو ولش کن.فقط دوره و دوره.میدونی چرا؟حیفه که چیزایی رو هم که وقت گذاشتی خوندی با سرسری دوره کردن یا اصلا نکردنشون جواب ندی.فقط هدفت این باشه که همین هایی رو که خوندی مسلط بشی.احتمال دادن تست تکراری ضعیفه ولی متودش مشخصه.پس دوره رو قبل از تست زدن قرار بده
خوندم.دوبار!اما دوره نکردم.تو هر گروه سنگین ترین درس رو نخوندین بهتره بی خیال این دروس شوید ریاضی مهندسی هم فک کنم معادلات با مشتق جزیی موندش دیگه پس این هم بی خیال
رد گزینه دیگه /در بعضی از گزینه ها مواردی است که نباید باشد با سوال هماهنگ نیست دیگه
خب نمی تونید پس دیگه دو به شک هم نیستین خلاص
بهترین کار حفظ آرامش هست.هنوز 20 روز فرصت هستش.از الان یه برنامه واسه هر روز بریز و با توکل به خدا برو جلو.عزیز اینایی که گفتم دوره شون مونده.اما تا تست نزنم مسلط نمیشم.الان اصلا آماده نیستم.خیلی تو ذوقم خورده...
نه تست بیشتر برا تثبیته / برا تسلط تمرین باید حل کرد قبلا گفتم: 1- درک2-تسلط3-تثبیت4-ارزیابی 5- جمع بندیعزیز اینایی که گفتم دوره شون مونده.اما تا تست نزنم مسلط نمیشم.الان اصلا آماده نیستم.خیلی تو ذوقم خورده...
اجساس خیلی خوبیه نشون میده که باید دوره کنیخوندم.دوبار!اما دوره نکردم.
احساس می کنم هیچییییییییییییییییی یادم نیست...
منبعش که موثق نیستاین شایعات از کجا بدستتون رسیده؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |