daneshju.m
عضو جدید
دوستان آزمون بعدی پارسه در چه تاریخی برگزار میشه؟
دوست عزیز 19 آذردوستان آزمون بعدی پارسه در چه تاریخی برگزار میشه؟
آزمون 25% سوم در تاریخ : 89.9.19 برگزار خواهد شد .....دوستان آزمون بعدی پارسه در چه تاریخی برگزار میشه؟
مشکلش چیه؟اینجور که معلومه همه میخوان ثبت نام کنند؟
مهلت ثبت نام ازمون رایگان تا کی هست؟مشکلش چیه؟
منم ثبت نام کردم
البته اون آخرش یه گزینه پرداخت وجه زده اون چیه؟
مگه رایگان نیست؟
راستی محل آزمون ها و کارت و اینا رو چه زمانی مشخص میکنه؟
![]()
مشکلش چیه؟
منم ثبت نام کردم
مگه رایگان نیست؟
![]()
مشکلی که نیست ،اگه جامعه آماریش بالا باشه منم شرکت میکنم.فقط تاریخ برگزاری و مکانش رو از کجا بفهمیم؟مشکلش چیه؟
منم ثبت نام کردم
مگه رایگان نیست؟
![]()
اولی رو که مزاح کردممشکلی که نیست ،اگه جامعه آماریش بالا باشه منم شرکت میکنم.فقط تاریخ برگزاری و مکانش رو از کجا بفهمیم؟
مشکلی که نیست ،اگه جامعه آماریش بالا باشه منم شرکت میکنم.فقط تاریخ برگزاری و مکانش رو از کجا بفهمیم؟
برای سوالات مقاومتی تاپیک مخصوص داریمسلام. یک سوال از مقاومت داشتم. خواهش میکنم روشنم کنید :
تو بحث تنش برشی در تیرها(فصل پنجم کتاب دکتر نایی) آیا مقدار تنش برشی در یک نقطه خاص از مقطع به نوع برشی که میزنیم ربط داره؟؟؟ یا هرطوری که برش زده میشه باید یک جواب بده
برای طراحی اجزا همبرای سوالات مقاومتی تاپیک مخصوص داریم
اونجا مطرح کنید
پاسخگویی به اشکالات دروس استاتیک و مقاومت مصالح (کارشناسی ارشد)
سلامسلام
در مورد ازمونهای ماهان اگه میشود توضیح دهید
با تشکر
بانک تست چیست و چگونه به وجود آمد؟
تیم تحقیق و توسعه (R&D) آموزش عالی آزاد ماهان با انجام یک تحقیق دانشگاهی دریافت که با وجود نیاز و علاقه دانشجویان و داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد به در دسترس داشتن بانک تست طبقه بندی، چنین کتابی در بازار وجود ندارد. نتیجه این تحقیق انگیزه ای برای تولید این نوع کتاب شد و فراهم شدن مجموعه ای با بیش از 100 عنوان کتاب در 18 رشته اصلی که مجموعه ای متنوع و قابل قبول را در بر می گیرد، حاصل آن است.
ویژگی های کتاب های بانک تست:
بقیه در
http://www.mahansite.org/home.php?task=news&id=64
10 تا ویژگی داره![]()
بانک جامع سوالات مهندسی مکانیک جلد اول از سال 1374 الی 1382 16000 تومانمن چند روز به فکر یه مجموعه تست واسه ایام جمع بندی هستم.از الان به فکر باشیم بهتره.کتاب پوران که امسال چاپ نمیشه،کسی کتاب خاصی مد نظرش هست؟
بانک تست چیست و چگونه به وجود آمد؟
تیم تحقیق و توسعه (R&D) آموزش عالی آزاد ماهان با انجام یک تحقیق دانشگاهی دریافت که با وجود نیاز و علاقه دانشجویان و داوطلبان کنکور کارشناسی ارشد به در دسترس داشتن بانک تست طبقه بندی، چنین کتابی در بازار وجود ندارد. نتیجه این تحقیق انگیزه ای برای تولید این نوع کتاب شد و فراهم شدن مجموعه ای با بیش از 100 عنوان کتاب در 18 رشته اصلی که مجموعه ای متنوع و قابل قبول را در بر می گیرد، حاصل آن است.
ویژگی های کتاب های بانک تست:
بقیه در
http://www.mahansite.org/home.php?task=news&id=64
10 تا ویژگی داره![]()
در مورد قیمت کتاب و نحوه تهیه اش اطلاعی دارین ؟؟؟؟
و اینکه آیا به صورت آزاد هم به فروش می رسه یا فقط برای اعضای خود ماهان هست؟؟؟؟؟
سلام به همه دوستان.
پیشنهاد بهتری دارم.
انتشارات مدرسان شریف نیز کتابی با چنین محتوایی در 1 جلد تهیه کرده که تو نمایشگاه کتاب تو کرمان دیدم و تهیه کردم.
سؤالات کنکورهای ارشد مکانیک از سال 1378 تا سال 1389 با جواب تشریحی.
قیمت 11000 تومان.
بنظرم کتاب جالبی هستش تقریباً مجموعه کامل و رضایت بخش
مولفش کیه؟ فصل یک و دو کلا چند صفحه هست؟آقا یکی به ما در مورد طراحی اجزا کمک بده.
اشکال از منه یا از درسش؟
هر کاری میکنم نمیتونم تستاشو جواب بدم.
تا حالا 2 فصلشو از کتاب راهیان خوندم. ولی تستای آخر فصلشو نمیتونم جواب بدم.
کسی میتونه یه راهنمایی مارو بکنه که چیکار کنیم یا نه؟
روح اله حسینی ....مولفش کیه؟ فصل یک و دو کلا چند صفحه هست؟
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |