mehran_456
عضو جدید
بابا طراحی اجزا که درس شیرین و خوبیه. من خودم تو ترمو موندم. اسم انتروپی که میاد تنم می لرزه. من چون جامداتی بودم تو درسای سیالاتی مخصوصا ترمو می لنگممولفش کیه؟ فصل یک و دو کلا چند صفحه هست؟
بابا طراحی اجزا که درس شیرین و خوبیه. من خودم تو ترمو موندم. اسم انتروپی که میاد تنم می لرزه. من چون جامداتی بودم تو درسای سیالاتی مخصوصا ترمو می لنگممولفش کیه؟ فصل یک و دو کلا چند صفحه هست؟
متشکرمروح اله حسینی ....
با تست هاش مجموعا 102 صفحه هست ....
ریاضی رو بذاریم کنار همه ی دروس مکانیک شیرینهبابا طراحی اجزا که درس شیرین و خوبیه. من خودم تو ترمو موندم. اسم انتروپی که میاد تنم می لرزه. من چون جامداتی بودم تو درسای سیالاتی مخصوصا ترمو می لنگم
من خود کتاب ها رو ندیدم اما اگر برای جمع بندی می خواین مدرسان شریف هم کتابی با عنوان مجموعه سوالات کنکور داره که از سال 78 تا 89 رو شامل میشهراهیان یه سری کتاب به اسم 20 ازمون داره که واسه هر باکس جدا هست،مثلا دینامیک و دینامیک ماشین و ارتعاشات و کنترل تو یه کتاب و سیالاتی ها هم تو یه کتاب،کسی اطلاعی از این کتاب داره؟
کتاب طراحی راهیان خوبه من کامل خوندم درسته همه تستا رو حل نکردم اما میشد حل کرد و گذاشتم این 2ماه حل کنم که مرور بشهآقا یکی به ما در مورد طراحی اجزا کمک بده.
اشکال از منه یا از درسش؟
هر کاری میکنم نمیتونم تستاشو جواب بدم.
تا حالا 2 فصلشو از کتاب راهیان خوندم. ولی تستای آخر فصلشو نمیتونم جواب بدم.
کسی میتونه یه راهنمایی مارو بکنه که چیکار کنیم یا نه؟
اون درسی هم که تن من را همچنان می لرزونه درس ارتعاشاته.....بابا طراحی اجزا که درس شیرین و خوبیه. من خودم تو ترمو موندم. اسم انتروپی که میاد تنم می لرزه. من چون جامداتی بودم تو درسای سیالاتی مخصوصا ترمو می لنگم
من دروس جامداتشو دارم. 20تا آزمون داره. تو هر آزمون 30تا سوال.عین کنکور از هر سه درس تو هر آزمون سوال اومدا. ولی سوالاش تالیفیه.راهیان یه سری کتاب به اسم 20 ازمون داره که واسه هر باکس جدا هست،مثلا دینامیک و دینامیک ماشین و ارتعاشات و کنترل تو یه کتاب و سیالاتی ها هم تو یه کتاب،کسی اطلاعی از این کتاب داره؟
اون درسی هم که تن من را همچنان می لرزونه درس ارتعاشاته.....
http://www.pardazeshpub.com/arshad_daftarche.aspیه سوال داشتم از کجا می تونم سوالای کنکور سال قبل و کلیدشو پیدا کنم؟
متشکرم
لطفا بگید کل کتاب چند صفحه است؟چون حجم کتاب برام مهمه
در مورد نویسنده اول کتاب چیزی نوشته؟ مثلا نفر اول المپیاد و از این چیزا
و هر اطلاعات مفیدی دیگر/ باز هم ممنون
آزمون جامع شماره 1 (برای کنکور سراسری) در تاریخ 24 دی 1389 رایگان
این هم تاریخ آزمون که مشخص شد![]()
از محل آزمونها خبری نشده؟آزمون جامع شماره 1 (برای کنکور سراسری) در تاریخ 24 دی 1389 رایگان
این هم تاریخ آزمون که مشخص شد![]()
نه هنوز.از محل آزمونها خبری نشده؟
فقط شب کنکور سیب نخوریدخب پس من سیب میخورم.البته جالبه دیروز داشتم یه مطلب در مورد تاثیر قهوه با شکر بر هوش هم مطالعه میکردم ولی باز ارزش نداره ،اینجوری قندمون بالا میره.همون سیب بی ضررتره.
1)چه قهوه ای بخریم؟اسم و مشخصاتش را دقیقا بگین؟فقط شب کنکور سیب نخورید
آره اگه قهوه بخوریم و فعالیت ذهنی به اون صورت نداشته باشیم یه جورهایی ضرر داره ولی فک کنمهر چه بیشتر مطالعه کنیم به همون نسبت قند بیشتری می سوزه
در مورد حنانه: من هنوز دینامیک ماشین رو شروع نکردم پس نمی تونم نظر بدم1)چه قهوه ای بخریم؟اسم و مشخصاتش را دقیقا بگین؟
2)چگونه باید ان را دم کنیم؟دقیق بگید.
3)به تنهایی مصرف میشه یا مثلا با بیسکویت شیرینی ....؟
برای من جای سواله که صبحانه روز آزمون چی بخورم؟در ضمن این قندها مصنوعی هست و مصرف نمیشهفقط شب کنکور سیب نخورید
آره اگه قهوه بخوریم و فعالیت ذهنی به اون صورت نداشته باشیم یه جورهایی ضرر داره ولی فک کنمهر چه بیشتر مطالعه کنیم به همون نسبت قند بیشتری می سوزه
تاپیک داره به بیراهه میره،فکر کنم از فردا بچه ها فال قهوه هم بگیرن.....(مزاح بود به دل نگیرید)1)چه قهوه ای بخریم؟اسم و مشخصاتش را دقیقا بگین؟
2)چگونه باید ان را دم کنیم؟دقیق بگید.
3)به تنهایی مصرف میشه یا مثلا با بیسکویت شیرینی ....؟
نستله اسرائیلی هستادر مورد حنانه: من هنوز دینامیک ماشین رو شروع نکردم پس نمی تونم نظر بدم
1-اگر تونستی برزیلی بخر شهر ما که چند جا گشتم نداشت/من که نسکافه شرکت نستله
2-نمی دونم تا حالا دم ندادم/ من نسکافه(قهوه فوری) خرجش هم یه فنجون آب جوشه
3- هر جور میلتونه شرکت نستله که فعلا چهار نوع نسکافه می زنه طعم فندق/شکلاتی/معمولی که هر سه تا باشکر هستن آخری هم تلخ/
فقط بعده قهوه آب بخور تا معده ات اذیت نشه
شما که یه بار کنکور دادی قاعدتابرای من جای سواله که صبحانه روز آزمون چی بخورم؟در ضمن این قندها مصنوعی هست و مصرف نمیشه
تاپیک داره به بیراهه میره،فکر کنم از فردا بچه ها فال قهوه هم بگیرن.....(مزاح بود به دل نگیرید)
نستله اسرائیلی هستا![]()
آزمون کارشناسی خانواده محترم من رو یکساعت و نیم زودتر بردند محل آزمون و از اولین نفرات حاضر در پشت درب محل آزمون بودم دیگه وقت آزمون ضعف کرده بودم،ولی یادم هم نمیاد چی خورده بودم.فکر کنم عسلشما که یه بار کنکور دادی قاعدتابرای کارشناسی البته
هنوز جای سواله؟
شوخی کردم
توصیه میشه که از آب مرکبات،مثل آب پرتغال استفاده بشه،به علت قند و انرژی زیادی که داره و عادت غذاییتون رو به هیچ وجه تغییر ندید
![]()
خوبه که پیشرفت کردید،اگر یادتون باشه،آزمونهای اول 16 درصد بیشترین بود،باز هم به تلاش ادامه بدید.یعنی اینقدر سیالات ماهان سخته که نفر برتر هم پایین میزنه؟باز هم سریال ناکامی های ما در ازمونهای ماهان ادامه داره
ازمون 25 درصد سوم همین امروز جمعه 12 اذر ماهان
سطح ازمون به نظر ساده می امد ...ساده ....حتی ساده تر از کنکور اینم در صد های من:
ریاضی 25 درصد
سیالات 10 درصد
جامدات 40 درصد
دینامیک و ارتعاشات صفر درصد
اینم کارنامه یکی از نفرات برتر
ریاضی 63 درصد
سیالات 32 درصد
جامدات 63 درصد
دینامیک و ارتعاشات 43 درصد
دیگه کم کم نا امیدی داره میاد سراغم......خدایا......چی کار کنم....؟!!!چرا این طوری میشه اخه .....؟!!؟!!
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |