دانشگاه رجايي لويزان
بچه ها لینک مدارک ثبت نام وجداول شهری ها باز نمیشه
چیزی که طبق اون برنامه گفتن:سلام
کسی اطلاعاتی درمورد زمان ثبت نام داره؟
لینک جدول شهریه ها و زمان ثبت نام باز نمیشه![]()
من توی اون چند دقیقه اول که جدول ها بود دانلودشون کردم ولی توی محل کارمه اگر تا فردا درست نشد. رفتم شرکت براتون آپلود می کنم. در مورد زمان ثبت نام نوشته بود که 16 و 17 و 18 شهریور باید به دانشگاه های مربوطه مراجعه شود. در مورد شهریه برای رشته های مهندسی شهریه ثابت 888 تومان و شهریه متغیر هر واحد نظری 56 تومان و هر واحد عملی 75 تومانسلام
کسی اطلاعاتی درمورد زمان ثبت نام داره؟
لینک جدول شهریه ها و زمان ثبت نام باز نمیشه![]()
حسن جان من یه پیام خصوصی واست گذاشتم ... اومدی یه سری بزن داداش...
من توی اون چند دقیقه اول که جدول ها بود دانلودشون کردم ولی توی محل کارمه اگر تا فردا درست نشد. رفتم شرکت براتون آپلود می کنم. در مورد زمان ثبت نام نوشته بود که 16 و 17 و 18 شهریور باید به دانشگاه های مربوطه مراجعه شود. در مورد شهریه برای رشته های مهندسی شهریه ثابت 888 تومان و شهریه متغیر هر واحد نظری 56 تومان و هر واحد عملی 75 تومان
سلام دوستان - ببخشید بین طراحی کاریردی روزانه بوعلی همدان و آزاد تهران جنوب طراحی کاریردی موندم کدومو برم - با توجه به اینکه تهران باشم می تونم کار کنم.
در صورت امکان راهنمایی بفرمایید.مدرکاش خیلی فرق دارند؟
این همون سوالیه که من دنبال جوابش میگردم (سوت)بچه ها کسی میدونه علوم و تحقیقات کلاساش چه روزایی تشکیل میشه. آخه من شاغلم فقط چهارشنبه پنجشنبه می تونم برم کلاس. یکی از دوستام تهران شمال شیمی می خوند چهار شنبه پنجشنبه ها فقط کلاس داشت. حالا کسی میدونه مکانیک علوم تحقیقات چجوریه؟
آقا چرا کسی جواب ما رو نمی ده ؟!!!
من در رشته تبدیل دزفول 36 شدم در حالی که رتبه نفر آخر 31 بود.
می خواستم بدونم برای تکمیل ظرفیت امیدی هست یا نه؟ در ضمن کسی می دونه دزفول پارسال در کل چند نفر گرفته ؟ یک سوال دیگه هم اینکه مثلا اگر تو تکمیل ظرفیت مهر ماه قبول بشم از مهر ماه باید برم سر کلاس یا بهمن ماه ؟
هو المتین
در ره منزل لیلی که خطرهاست در ان
شرط اول قدم انست که مجنون باشی
بسیار خوحالم که میبینم اکثر دوستان خوبم قبول شدند .
به دوستان خوبم که اسمشون خیلی زیاده و نمیتونم یک به یک اسم ببرم تبریک میگم.
ورودتون رو به مقطع تحصیلات تکمیلی صمیمانه تبریک میگم. امیدوارم بتونید با تلاش به موفقیتهای روز افزون دست پیدا کنید .
در مورد اضافه ظرفیتها همونطور که از 3-4 ماه قبل گفتم و کسی اهمیت نداد دیدید که تغییری نکرد ولی امیدوارم در 2 مرحله ی تکمیل ظرفیت قبول بشید .
به دوستانی که ارشد نجف اباد قبول شدند خوشامد میگم و از الان اعلام میکنم خودشونو برای یه ماراتن سخت و نفس گیر اماده کنند چون اینجا بوی کباب از دور میاد و ...
دوستانی که ایمیل دادند بهم ( مهندس کاشانی ) جوابتونو دادم .
موفقیتتان را ارزومندم
دوستان عزيز سلام اميدوارم حالتون خوب باشه
از ثبت نام چه خبر
كسي ثبت نام كرده![]()
مگه جایی شبانه هم ثبت نام میکنه حسن جان
منکه برای فردا میرم ثبت نام. اگه کسی برای ثبت نام به مشکلی برخورد حتما بگه تا بقیه دوستان با مشکلی مواجه نشن![]()
چه جالب من دوره لیسانسمو رجایی خوندم.
دانشگاه بدی نیست.
جدا. دبیرفنی بودی یا مهندسی؟ چه سالی؟
میتونم اسم کوچکتو بدونم یا اسم و فامیلتو برام ÷یغام خصوصی بذاراولین ورودی مهندسی بودم ورودی 83
میتونم اسم کوچکتو بدونم یا اسم و فامیلتو برام ÷یغام خصوصی بذار
Thread starter | عنوان | تالار | پاسخ ها | تاریخ |
---|---|---|---|---|
M | دکترا 93 - تبدیل انرژی - بحث پیرامون درصد ها، تخمین رتبه و سوالات | آزمون های دانشگاهی | 20 | |
![]() |
بحث و بررسی کنکور ارشد 91 مهندسی مکانیک | آزمون های دانشگاهی | 4 |