بحث و گفتگو پیرامون آزمونها( کاردانی به کارشناسی- کارشناسی ارشد و دکترا) مكانيك سيالات

siavash_m689

عضو جدید
سلام،
من معادلات رو از کتاب پارسه شروع کردم، راستش خیلی منظم نبود (حداقل برای من) و هر چند صفحه با نکته عجیبی مواجه می شدم. تا این که یکی از دوستام گفت معادلات گاج کتاب خوبیه، که واقعا هم کتاب منظمیه و تست های بسیار عالی انتخاب کرده و تقریبا همه نکته های کتاب پارسه رو می گه با این تفاوت که به تدریج لای درس و تست هاش نکته رو بیرون می کشه. این جوری دیگه نکته ها خیلی عجیب غریب به نظر نمی یان ولی کتاب معتقدی برای دوره سریع بسیار عالیه.

معادلات خیلی فرمول نداره فقط نکته داره به نظرم یه سر به تستاش بزن مثلا" فصل اول حدود 10 تا تست داره با حل کردن تست ها و خوندن نکته هایی که زیر تست ها نوشته و برگشتن به قسمت درس نامه و خوندن دوباره ی جزئیات همه چی دستت میاد تو کتاب اموزشی معتقدی سعی شده از هر نکته ی خاص یا هر حالت سوال یه تست بده و اونو کامل حل کرده فصل که تموم شد راحت می تونی بری تست های کتاب تست رو حل کنی

آیتای_AYTAY

عضو جدید
کاربر ممتاز
کتاب پارسه فروشی نیست نمیشه بدون ازموناش خرید مگر این که برید انقلاب دست دوم یا کپی شدشو بخرید! من خودم ریاضیا رو از روی کتاب معتقدی می خونم و روشش رو با یه دنیا عوض نمی کنم به نظر من که خیلی خوب درس داده... البته اگر کتاب های پارسه رو گیر نیاوردید کتاب های دکتر نیکوکار هم خوبه مخصوصا معادلاتشو خیلی تعریف می کنن راستش اسم گاج منو یاد روزهای گند پیش دانشگاهی میندازه اگه سوالای کنکور ارشدم 90م گاج بفروشه ازش نمیخرم! :D

اما من کتاب ریاضی 1 و 2، نو نه دست دوم، خریدم.
کتاب درسشو البته.
معادلات هم میخوام برم بگیرم با کتاب تست هاش

Risko

عضو جدید
از دوستان ، کسی هست برنامه آزمون های پارسه رو بدونه؟
25% اول : 89.7.29
25% دوم : 89.8.20
50% اول : 89.9.4
25% سوم : 89.9.18
25% چهارم :89.10.2
50% دوم : 89.10.16
100% اول : 89.10.30
100% دوم : 89.11.14
تنها آزمون اول به دوم فاصله زمانی 3 هفته هست ...:cool:

majid_mz

عضو جدید
کاربر ممتاز
[hasanpogc] من هم طراحي كاربردي خميني شهر

موفق باشی ....

tanha60

عضو جدید
ببخشید تو یه جملتون سطر پنجم گفته بودید تصمیم گرفتید بقیه درسارو از روی منابع اصلی مثله مریامو جانسونو و.... بخونید واشتباه میکردید؟خودتون دارین میگین که اینا منبع اصلین چراخوندن از روی اینارو اشتباه میدونستید؟مگه اینا رو تو دانشگاه تدریس نمیکنن؟

برای مثال درس سیالات1و2:
شما کتاب استریتر رو بخورید ولی نکته ای پیدا نمیکنید که تو راهیا ن ارشد نباشه.پس خوندن کتاب استریتر با اون همه توضیح اضافه فقطوقتتونو تلف میکنه.
ولی بر عکس کتاب دینامیک مریام خوندنش خیلی مفیده چون کتاب کنکور خوبی تو این زمینه تالیف نشده وخوندن همشون اشتباهه

smsman

عضو جدید
برای مثال درس سیالات1و2:
شما کتاب استریتر رو بخورید ولی نکته ای پیدا نمیکنید که تو راهیا ن ارشد نباشه.پس خوندن کتاب استریتر با اون همه توضیح اضافه فقطوقتتونو تلف میکنه.
ولی بر عکس کتاب دینامیک مریام خوندنش خیلی مفیده چون کتاب کنکور خوبی تو این زمینه تالیف نشده وخوندن همشون اشتباهه

یعنی شما میگی دینامیک و ارتعاشات جباری ارزش نداره و خوندنش اشتباهه ؟؟؟ شما این کتاب رو خوندی ؟ چه کتابهایی در مورد دینامیک خوندید که به این نتیجه رسیدید ؟؟؟ مشکل هر کدوم کجاست ؟

ea_mecs

عضو جدید
دوستان ، قراره دکتر معتقدی یه دوره تدریس فشرده معادلات دیفرانسیل تو تبریز برگزار کنه.
کسی نظری در این مورد داره؟

daneshju.m

عضو جدید
دوست عزیز گفتم که تا ترم قبل که تو دانشگاه ما واسه تهویه اتوکد بود ترمای بعدشو نمیدونم حالا من از الان باید کریر انسیس و.....یاد بگیرم؟ واسه الان باید چی یاد بگیرم؟
نه ، کریر و انسیس پیش نیازش، دروسیه که شما هنوز نخوندین. به نظر من ، شما الان کتیا یاد بگیرید ، توی پروزه طراحی اجزا 1 ، 2 کمکتون می کنه.

سپهررادمهر

عضو جدید
خواهش میکنم یه نقر که جزوه طراحی شریعت پناهی را دیده لطف کنه و بگه چطوره؟واسه ما شهرستانیها تهیه اون یه کم سخته!ایا ارزشش را داره؟لطفا پاسخ بدین.

سپهررادمهر

عضو جدید
همه بچه های این انجمن تا حالا فکر میکردن واسه انتقال حرارت راهیان ارشد خداکرمی بهترین و اولین منبعه ولی حالا یکی از دوستان هم خیلی تعریف از انتقال پوران پزوهش کرده.دوستان نظرتون چیه؟

Risko

عضو جدید
من که از انتقال حرارت راهیان ارشد راضی ام ...
اما دو دل شدم که مال پوران رو هم که دوستان میگن ببینم ...

mashti

عضو جدید
دوستان ، قراره دکتر معتقدی یه دوره تدریس فشرده معادلات دیفرانسیل تو تبریز برگزار کنه.
کسی نظری در این مورد داره؟
من هم کتابای معتقدی و هم کتابای اقاسی رو دارم اقاسی خیلی منظم تره و تستای بیشتری داره معادلاتو اگه پایه ریاضیت مشکل نداره ازرو کتاب اقاسی به راحتی می تونی بخونی کلا معادلات خیلی روتینه و مثل ریاضی 1و2 نیست که کلاس میری کتاب می خونی کلی تست میزنی باز یه سوال میدن میپیچوننت
در کل اگه ازرو کتاب تونستی بخونی وقتو هزینه تو سر کلاس هدر نده

tanha60

عضو جدید
یعنی شما میگی دینامیک و ارتعاشات جباری ارزش نداره و خوندنش اشتباهه ؟؟؟ شما این کتاب رو خوندی ؟ چه کتابهایی در مورد دینامیک خوندید که به این نتیجه رسیدید ؟؟؟ مشکل هر کدوم کجاست ؟

کتابهایی که خوندم.البته به طور کامل :دینامیک وارتعاشات پارسه
دینامیک ارتعاشات پوران پژوهش یا همین دکتر جباری
تئوری ارتعاشات مدرسان شریف(مهندس حداد ومهندس اکبری)
تئوری ارتعاشات تامسون(ترجمه بهرام پوستی)
دینامیک مریام
چی دیگه باید خونده باشم؟
البته بعلاوه جزوه های دانشگاه که مالی نبود .حتی خودشم نمی دونست چی می خواد بگه.
نمونه ی خیلی خیلی پیش پا افتاده دینامیک ارتعاشات پوران:
اگر صفحات کتابامون یکی باشه صفحه ی 6 مثال.برد پرتابه رومی خواد.آیا باید فرمول حفظ کنیم یا بدونیم از کجا اومده تا مفهومی یه مسئله رو بفهمیم.حال یه نگاهی به مثال6-2 کتاب دینامیک مریام ترجمه علی سینایی بنداز.با این مثال دقیقا می تونی هر تست یا سوال پرتابه رو حل کنید(مثلا ارتفاع اوج-زمان اوج -برد و.......)
شاید بگید این فرمولا رو باید بلد باشیم.ولی این طور نیست!من که ترم 4 دینامیک پاس کردم و8 ترمه درسمو تموم کردم والان 1 ساله لای کتابارو باز نکردم باید یه کتاب دینامیک مریام کنارم باشه و یه کتاب پوران پزوهش؟چه کاریه ؟همون مریامو میخونم دیگه.
از این موارد زیاده ولی یه منبع خوب اونیه که نیازای شمارو براورده کنه.نه اینکه برای درک مطالبش نیاز به منبع دیگه ای داشته باشید
البته این موضوع درمورد ارتعاشات پوران پژوهش کمرنگتره ولی از این نمونه ها برای ارتعاشاتش هم دارم
برای مثال فصل ششم مفاهیم اولیه ارتعاشات .واقعا مفاهیم اولیه ارتعاشات همینه.از پدیده ی خطی وغیر خطی چی فهمیدید.با این اطلاعات میتونید تست بزنید.تستهایی که واقعا برای بچه های مکانیک بیشتر از هوا فضا میپیچونن.قبول ندارید ؟یه سری به تستای سالای پیش بزنید.ضرر نمیکنید
شما یه جوری سوال کردید که انگار تعصب خاصی رو ی این کتاب دارید.(با علامت سوالایی که گذاشتید؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)وانگار من حرف عجیبی زدم.
همه چیز نسبیه .رتبه 8 کارشناسی ارشد مکانیک دینامیک وارتعاشات رو از روی پارسه خونده باور میکنید؟البته که شدنیه.چون معدلش تو دوره ی کارشناسی 19.50 بوده وفقط میخواسته مرور کنه.این کتاب برای اونه نه برای من که فقط حفظ کردم تا نهایتا 24 ساعت تو ذهنم باشه برای پاسی
حالا برید این کتابارو که برای کم کردن هزینش حتی به یک صفحه هم رحم نمیکنن تا برای رقابت با بقیه ی موسسات حرفی برای گفتن داشته باشن رو بخونید وشب قبل از کنکور عذاب وجدان بگیرید که ای کاش یک هفته وقت داشتم.
انقدر این درسای دینامیک وارتعاشات پیچیدست که همه مون شب امتحان حفظ کردیم یاد نگرفتیم.من با این همه منابعی که خوندم بازم احساس نیاز به کلاس حضوری کردم وثبت نام هم کردم.شما شاید خیلی بلد باشید.نمی دونم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نمره دینامیکم شد 17.93 وارتعاشات 19.5
ولی باز میگم چیزی نفهمیدم.
من پارسال خیلی زحمت کشیدم ولی حتی امتحان هم ندادم.و الان خدارو شکر کیکنم که با اون اطلاعات سر کنکور نرفتم .
توصیه ی همه همین بوده من دوباره تکرار میکنم:
مفهومی بخونید.درسته 60 درصد کنکور تکراریه ولی رقابت توی اون 40% باقیماندست و چه بخوایم چه نخوایم کنکور به سمت مفهومی شدن میره.

آخرین ویرایش:

tanha60

عضو جدید
همه بچه های این انجمن تا حالا فکر میکردن واسه انتقال حرارت راهیان ارشد خداکرمی بهترین و اولین منبعه ولی حالا یکی از دوستان هم خیلی تعریف از انتقال پوران پزوهش کرده.دوستان نظرتون چیه؟

البته نا گفته نمونه که یه اشکال داره واین اشکال به روش درس خوندن من لطمه ای نزده.اونم اینه که اول در س داده با توضیح کامل به طوری که اگه شما اصلا انتقال حرارت پاس نکرده باشید میفهمید ولی تستهاشو بعد از کل درس بیان کرده.ولی تعداد تستاش زیاده هم تالیفی داره هم کنکور سالای قبل.برای نمونه فصل هدایت حرارتی 271 تست داره:smile:

EECi

مدیر بازنشسته
سلام دوستان مکانیکی
من یه تاپیکی زدم که مخصوص رفع اشکال ریاضیات ارشد هست اگر مایل بودید بیایید اونجا تا با هم مشکلات دروس ریاضی مهندسی ، آمار و معادلات رو حل کنیم

لینکش در امضام موجود هست.

rika2

عضو جدید
بچه های کنکوری ارشد سراسری 90 مکانیک لطفا بیاین تو!

بچه های کنکوری ارشد سراسری 90 مکانیک لطفا بیاین تو!

البته نا گفته نمونه که یه اشکال داره واین اشکال به روش درس خوندن من لطمه ای نزده.اونم اینه که اول در س داده با توضیح کامل به طوری که اگه شما اصلا انتقال حرارت پاس نکرده باشید میفهمید ولی تستهاشو بعد از کل درس بیان کرده.ولی تعداد تستاش زیاده هم تالیفی داره هم کنکور سالای قبل.برای نمونه فصل هدایت حرارتی 271 تست داره:smile:

با در نظر گرفتن كليه مزايا و معايب به نظرتون انتقال حرارت كدوم موسسه بهتره ؟

پارسه؟ پوران ؟ و يا راهيان؟؟؟؟

....................................................................................................................

از بعضي از دوستان خواهش ميكنم عنوان اين بحث رو دوباره بخونند

( بچه های کنکوری ارشد سراسری 90 مکانیک لطفا بیاین تو! )

و اين بحث رو به حاشيه نبرند!!! و سئوالهاي متفرقه در مورد نرم افزار و ... رو در بحث هاي مربوط بپرسند...!!!http://www.iran-eng.com/showthread.php?p=2340056#post2340056

fluid2008

عضو جدید
کاربر ممتاز
با سلام.مبحث توابع بسل معادلات واقعا فراره.ارزش وقت گذاشتن داره؟

milad85me

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیر
می خواستم بدونم نظر دوستان راجب جزوه ترمودینامیک پارسه (تالیف دکتر کوثری) چیه؟
آخه من وقت نمی کنم ترمو راهیان رو بخونم (به علت حجم زیاد)
به نظر شما جزوه پارسه کافیه؟

ea_mecs

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیر

به نظرم جزوه پارسه به تنهایی کافی نیست. تو کتاب راهیان مباحثی وجود داره که تو جزوه پارسه اصلا بهش اشاره نشده. تست های پارسه هم کمه.

kingi

عضو جدید
با سلام خدمت دوستان عزیر
به نظر من اول تست های پارسه بزن بعد اگه وقت کردی یه سری هم به راهیان بزن.تستای پارسه کم هست ولی اکثر مباحث مهم پوشش داده.بعضی از مباحث هم مفهومی تر توضیح داده ولی خب به یه سری نکات هم اشاره نکرده که بعد با حل تست ها خودت متوجه میشی و یاد میگیری

m_dabiri

عضو جدید
نه ، کریر و انسیس پیش نیازش، دروسیه که شما هنوز نخوندین. به نظر من ، شما الان کتیا یاد بگیرید ، توی پروزه طراحی اجزا 1 ، 2 کمکتون می کنه.

دوست عزیز شما میگی باید یه سری درسارو بخونی بعد انسیس و کریر یاد بگیری حالا من اجزا 1رو ترم 5 دارم همین مهرم میرم ترم3 از الان باید کتیا یاد بگیرم؟
مگه این درسو خوندم که نرم افزارشو یاد بگیرم؟

آخرین ویرایش:

tanha60

عضو جدید
با در نظر گرفتن كليه مزايا و معايب به نظرتون انتقال حرارت كدوم موسسه بهتره ؟

پارسه؟ پوران ؟ و يا راهيان؟؟؟؟

....................................................................................................................

از بعضي از دوستان خواهش ميكنم عنوان اين بحث رو دوباره بخونند

( بچه های کنکوری ارشد سراسری 90 مکانیک لطفا بیاین تو! )

و اين بحث رو به حاشيه نبرند!!! و سئوالهاي متفرقه در مورد نرم افزار و ... رو در بحث هاي مربوط بپرسند...!!!

من جزوه ی انتقال حرارت پارسه رو خوندم.نکات مفید داره ولی 20%از کل نکات رو هم توش پیدا نمی کنی.پس به درد ما نمی خوره چون باید جامع باشه.
وقتی رفتم کتاب برای انتقال بخرم می خواستم راهیان بخرم اما کتاب پوران با توجه به دیدی که با خوندن مقاومت نسبت به این موسسه پیدا کرده بودم پیش خودم گفتم یه نگاهی به این بندازم.دقیق نخوندم ولی با توضیح پوران ونوع تستاش که تالیفی هم داشت بیشتر حال کردم وخریدمش.
درهمین حد بگم که با خوندن انتقال حرارت پوران (دکتر سمیع پور) می خوام ترمو پورانو بخرم وراهیانو کنار بزارم.علتش اینه که من 4 بار فصل اول ترمو رو از روی راهیان خوندم فقط به خاطر چند تا تستی که نمی تونستم بزنم(یکیش تست دوم فصل اول-از تستهای آخر فصل)ولی نتونستم.این ضعف نیست؟ولی نمی خوام بگم کتاب بدیه.ولی برای کسی که می خواد تبدیل انرژی بخونه یا مخازن هیدرو کمی لنگ میزنه
من با روش درس خوندنم وبا توجه به پایه ی علمی که دارم انتقال پوران پژوهش رو برای افرادی مثل خودم پیشنهاد میکنم:cool:

بالا